Bryllupsrejse med MarcoPolo

Bryllupsrejser kan ikke gøres om. Derfor skal alt være i orden. Hotellet skal indbyde til masser af romantik og forkælelse. Destinationen skal byde på spændende oplevelser, I vil mindes hele livet. Endelig skal I naturligvis ikke bekymre jer om noget af det praktiske, så I kan fokusere helt og holdent på at nyde hinanden. Med andre ord skal bryllupsrejser være perfekte. Det ved vi alt om hos MarcoPolo, for vi har arrangeret drømmerejser til verdens mest eksotiske rejsemål i mere end 30 år.

Mange tænker uden tvivl på hvide sandstrande og slanke palmer, når bryllupsrejsen skal planlægges. Går drømmene i den retning, kunne Mauritius, Thailand, Vietnam eller Bali være oplagte bud. Eller måske Hawaii, der foruden snorkling og lækre strande byder på vulkaner og smuk tropisk natur.

De mest romantiske hoteller i verden ligger dog ikke nødvendigvis alle ud til havet. Hvad med at holde bryllupsrejse på en safari i Afrikas vilde natur? Her kan I lade jer forkæle på fantastiske safarilodges og nyde både afslapning og store oplevelser sammen. Costa Rica er et andet godt bud til eventyrlystne par, der drømmer om at kombinere store oplevelser med masser af forkælelse og tid til hinanden.

Nedenfor har vi samlet en række gode bud på eksotiske bryllupsrejser, I kan bruge som inspiration. Men vi sammensætter naturligvis jeres bryllupsrejse specielt til jer, så det bliver jeres helt unikke rejse.

Lad os snakke om din bryllupsrejse - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Romantiske rejseforslag

Herunder kan du filtrere
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel