Få en børnevenlig ferie med MarcoPolo

Hos MarcoPolo har vi sluppet forestillingen om, at alle rejser er egnet for børnefamilier. Vores erfaring er, at en rejse med børn skal tilrettelægges helt specielt for at kunne fungere, ellers bliver rejsen for hård og kedelig for de mindste – og er det ikke sjovt for børnene, er det bestemt heller ikke sjovt for de voksne.

En børnevenlig rejse har et mere roligt tempo. Ofte er det nemlig sådan, at ungerne stritter imod, hvis dagsprogrammet er for stramt. Der skal være tid til at studere en sommerfugl, til at spise en is eller bade i en flod. Derfor er der lagt ekstra fritid ind i MarcoPolos familievenlige rejser.

Det gælder samtidig, at børn ofte finder de voksnes udflugtsmål kedelige – og er der for mange kedelige udflugter på ferien, kan man ikke regne med ungernes opbakning. Derfor er udflugterne i MarcoPolos rejser valgt med omhu.

På rundrejser, hvor man bevæger sig fra sted til sted for at se og opleve, vil der ofte være en del transporttid. Transport er ofte udmattende, og er derfor begrænset på vores familievenlige rejser. Vi har også valgt hotellerne med omhu, så værelserne så vidt muligt er mere rummelige end normalt. Endelig benytter vi natfly på de lange, oversøiske strækninger, hvor det er muligt. Det sikrer den bedste start på ferien.

Lad os snakke om din børnevenlig ferie - starten på dit eventyr

Vi deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at ringe til os på 70 12 03 03 . Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Børnevenlige rejseforslag

Herunder kan du filtrere

Børnevenlige grupperejser med Exodus

Exodus har mange års erfaring med at arrangere børnevenlige rejser i hele verden. Med Exodus kan I blandt andet tage hele familien på cykeltur i Sri Lanka, vandretur til Machu Picchu eller safari i Kenya. Mulighederne er mange, og I vil altid være i trygge hænder med en erfaren guide.

Gå til Exodus

Børnevenlige oplevelser

Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel