70120303
Åben:

Vandreferie med Exodus

Snør vandreskoene, og tag på vandreferie, hvor du udforsker nogle af verdens mest fantastiske landskaber og kulturer til fods i selskab med andre rejselystne vandrere. Med mere end 150 forskellige vandreferier at vælge imellem, er der noget for enhver smag. Fra klassiske vandreture såsom Everest Basecamp i Himalaya, Inka Trail i Peru og bestigning af Kilimanjaro i Afrika til mindre kendte vandreruter i Etiopien, Iran og Chile. Men langt fra alle vandreferier foregår i fjerne afkroge af verden. Der er også mange spændende vandreruter i Europa. Nyd eksempelvis havudsigterne langs Amalfi-kysten, eller kig efter bjørne i Rumæniens skove. Du kan naturligvis også udforske de klassiske vandrestier i Alperne og Pyrenæerne. Eller hvad med afslappede vandreture blandt Toscanas vinmarker?

Exodus har mere end 40 års erfaring i at arrangere vandreture i selv de fjerneste afkroge af verden, og deres vandreguider er blandt de bedste og mest erfarne, der findes. Det er din garanti for en oplevelsesrig og veltilrettelagt tur, hvor der er tænkt på alt.

Her har vi udvalgt tre forskellige vandreture med Exodus. Men du kan se mange flere på Exodus’ hjemmeside

 

Vandretur til Everest Basecamp
Oplev en af verdens mest spektakulære vandreture. Først fører ruten dig gennem frodige dale med marker, aktive klostre og små sherpa-landsbyer. Men snart bliver landskaberne mere barske, og du begiver dig ind mellem nogle af verdens højeste bjergtinder med kurs mod Everest Basecamp. Den daglige vandring vil være mellem fem og otte timer med en maksimal højde på 5.545 meter.

Vandreferie i Nepal - Everest
16 dage fra kr. 14.400 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om turen: Vandretur til Everst Basecamp

 

Inka Trail i Peru
Gå i fodsporene på en af verdens store civilisationer på denne klassiske vandretur ad gamle inka-veje i Perus skovklædte bjerge. Først har du fem spændende dage i den gamle inka-hovedstad Cusco, inden du begiver dig ud på fire dages vandretur. Turen fører dig op i 4.200 meters højde, og nætterne tilbringes i telt. Men guiden og bærerne sørger for alt det praktiske, så du har god tid til at nyde naturen undervejs. Målet er den spektakulære inkaruin Machu Picchu, som du udforsker tidligt om morgenen, inden dagturs-turisterne ankommer.

vandreferie i Peru - Inca Trail
9 dage fra kr. 9.900 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om rejsen: Inka Trail i Peru

 

Bestig Kilimanjaro i Tanzania
Det er en ubeskrivelig oplevelse at stå på toppen af Afrikas højeste bjerg i 5.895 meters højde og nyde solopgangen over den vidtstrakte savanne langt under dig. Der er flere forskellige ruter op ad bjerget. Denne rejse følger den mindre kendte Rongai-rute, hvilket betyder langt færre mennesker end på de mere populære ruter. Med seks dage på bjerget, er der god tid til akklimatisering, hvilket højner chancen for at nå toppen betydeligt. Der er naturligvis mulighed for at forlænge med safari efter bestigningen.

vandreferie til Kilimanjaro exodus
8 dage fra kr.19.200 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om rejsen: Bestig Kilimanjaro i Tanzania
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE
Pernille Heivert
Pernille Heivert

Pernille Heivert elsker selv at rejse, og det skinner igennem, når hun skræddersyer eksotiske eventyr til fjerne hjørner af verden.LÆS MERE
Margit Jensen
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE