70120303
Åben:

Cykelferie med Exodus

Man oplever et sted på en anden måde på en cykel. Sanserne bliver skærpet, lyde og dufte synes mere intense, og du føler dig tættere på de landskaber, du kører igennem. Derfor er det ikke underligt, at mange drømmer om at opleve verdenen på to hjul. Med næsten 100 forskellige cykel-eventyr at vælge imellem, har Exodus cykelrejser for enhver smag og ambitionsniveau. Så er det bare at vælge, om det er Vietnam, Cuba eller Costa Rica, der står højest på ønskesedlen. Du kan også komme på cykelferie på Sri Lanka, i Burma, i Indien eller sågar på Tanzanias savanne. For blot at nævne nogle få af de mere specielle destinationer. Men der er også mere nære områder som Italien, Spanien og Østeuropa på programmet.

Der er forskel på, hvor krævende turene er. På nogle ture køres ad stejle, ujævne bjergveje og over lange distancer. Mens andre cykelferier foregår i et stille og roligt tempo ad gode veje i fladt terræn. Fælles for dem alle er, at det ikke handler om at komme først. Men om at opleve de landskaber og kulturer, du kører igennem.

Her har vi udvalgt tre forskellige Cykelferier med Exodus. Men du kan se mange flere på Exodus’ hjemmeside

 

Vietnam på cykel
Hop på cyklen og oplev eksotiske og farverige Vietnam i et vidunderligt tempo. Turen tager dig fra Ho Chi Minh City i syd til Hanoi og Ha Long-Bugten i nord. På vejen besøges blandt andet kejserbyen Hué, bjergbyen Dalat og den historiske handelsby Hoi An. Du cykler kun de bedste stræk, og altid i roligt tempo. Så der er god tid til at nyde de flotte tropestrande og gøre stop i små landsbyer på vejen.

Vietnam - Mai Chau - Mai Chau Eco Lodge
14 dage fra kr. 11.900 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om turen: Vietnam på cykel

 

Cykeltur i Nicaragua, Costa Rica og Panama
Kom helt tæt på tre af de mest spændende lande i Latinamerika. I Nicaragua oplever du kolonitidsbyen Granada og den dramatiske vulkanø Ometepe, inden turen fortsætter gennem en række af Costa Ricas smukkeste og mest dyrerige nationalparker. Målet er Panama, hvor du udforsker tropeøer, tæt jungle og Panamakanalen. Du cykler kun, hvor det giver den bedste oplevelse. Resten af turen foregår i bus.

Costa rica - exodus - cykling
15 dage fra kr. 22.400 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om turen: Cykeltur i Nicaragua, Costa Rica og Panama

 

Cuba på cykel
En rejse gennem Cuba på cykel er perfekt for alle, der gerne vil væk fra hovedvejene og opleve Cubas små bagveje. Fra historiske Havanna går turen gennem frodige landskaber til de charmerende kolonitidsbyer Cienfuegos og Trinidad samt Santa Clara, der har stærke rødder i Den Cubanske Revolution. Undervejs er der rig mulighed for at opleve den cubanske hverdag og bade ved øde, caribiske strande. De lange stræk køres i bus, så du har god tid til at nyde de bedste strækninger på cykel. Undervejs bor du tre nætter på små familiedrevne pensionater, hvilket lader dig komme endnu tættere på den lokale cubanske kultur.

Cuba på cykel
8 dage fra kr. 10.800 (uden fly)
Pris pr. person

Læs mere om turen: Cuba på cykel
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Rajan Sakaria
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Yvonne Larsen
Yvonne Larsen

Yvonnes rejste tidligt i livet Down Under, og siden er det blevet til mange rejser til blandt andet USA, Caribien, Asien og Canada.LÆS MERE
Margit Jensen
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE