70 12 03 03
Åben:

Aktive rejser med engelsktalende guide

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der årligt laver flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper og de byder på alt fra cykelferier og vandreture til safari og rundrejser i både Europa og de fjerneste afkroge af verden.

Nogle rejser er skræddersyet til børnefamilier med et nøje afmålt program og andre børn at lege med på turen. Andre rejser er møntet på singler, der ønsker at opleve verden med andre solo-rejsende. Endnu andre foregår i selskab med en professionel fotograf, der hjælper dig med at få de perfekte billeder med hjem. Således byder Exodus på ture for enhver smag.

Nedenfor har vi samlet fem meget forskellige ture med Exodus. Men du kan finde mange flere spændende grupperejser på Exodus’ hjemmeside.

Vietnam på cykel
Hop på cyklen og oplev eksotiske og farverige Vietnam i et vidunderligt tempo. Turen tager dig fra Ho Chi Minh City i syd til Hanoi og Ha Long-Bugten i nord. På vejen besøges blandt andet kejserbyen Hué, bjergbyen Dalat og den historiske handelsby Hoi An. Du cykler kun de bedste stræk, og altid i roligt tempo. Så der er god tid til at nyde de flotte tropestrande og gøre stop i små landsbyer på vejen.

Vietnam - Ninh Binh
14 dage fra kr. 11.900 (uden fly)
Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere om turen: Vietnam på cykel

Cykeltur i Nicaragua, Costa Rica og Panama
Kom helt tæt på tre af de mest spændende lande i Latinamerika. I Nicaragua oplever du kolonitidsbyen Granada og den dramatiske vulkanø Ometepe, inden turen fortsætter gennem en række af Costa Ricas smukkeste og mest dyrerige nationalparker. Målet er Panama, hvor du udforsker tropeøer, tæt jungle og Panamakanalen. Du cykler kun, hvor det giver den bedste oplevelse. Resten af turen foregår i bus.

Costa Rica - Monteverde
15 dage fra kr. 22.400 (uden fly)
Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere om turen: Cykeltur i Nicaragua, Costa Rica og Panama

Vandretur til Everest Basecamp
Snør vandreskoene og oplev en af verdens mest spektakulære vandreture. Først fører ruten dig gennem frodige dale med marker, aktive klostre og små sherpa-landsbyer. Men snart bliver landskaberne mere barske, og du begiver dig ind mellem nogle af verdens højeste bjergtinder med kurs mod Everest Basecamp. Den daglige vandring vil være mellem fem og otte timer med en maksimal højde på 5.545 meter.

Nepal - Everest
16 dage fra kr. 14.400 (uden fly)
Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere om turen: Vandretur til Everst Basecamp

Safari og bjerggorillaer
Den perfekte rejse for dyreelskere. Oplev dramaerne på Kenyas savanne, når løver og geparder jager i det gyldne græs, og kig efter næsehorn, leoparder og det rige fugleliv i Lake Nakuru. Rejsen fortsætter gennem naturskønne Uganda til Rwanda, hvor du begiver dig dybt ind i de tætte bjergskove på udkig efter bjerggorillaer. De fleste nætter foregår i telt til lyden af den afrikanske nat.

Botswana - Leopard
15 dage fra kr. 26.700 (uden fly)
Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere om turen: Safari og bjerggorillaer

Marine-safari ved Maldiverne
Det azurblå vand omkring Maldiverne i Det Indiske Ocean er hjem for en bred vifte af marinedyr. Snorkel blandt elegante kæmperokker, store havskildpadder og legende delfiner. Svøm med mægtige hvalhajer, og besøg uberørte tropeøer med paradisiske strande. Turen foregår på et charmerende træskib med plads til 14 passagerer. Dagene bruges i vandet, og aftenerne under den funklende stjernehimmel.

Maldiverne
7 dage fra kr 15.900 (uden fly)
Pris pr. person ved 2 voksne

Læs mere om turen: Marine-safari ved Maldiverne

Derfor skal du vælge Exodus

Exodus tilbyder mere end 500 oplevelsesrige rejser. Alt er planlagt hjemmefra, så du skal bare nyde turen.

Udover en fantastiske rejse får du med Exodus:

  • En dygtig engelsktalende guide
  • Masser af spændende seværdigheder og aktiviteter
  • Ligesindede rejsefæller fra hele verden

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.
Bestil tilbud