70120303
Åben:

Vietnams bedste og barfodsluksus

I starter rejsen i Vietnams charmerende hovedstad Hanoi, hvor I udforsker den gamle bydel i cykeltaxi inden turen fortsætter til den maleriske Ha Long Bugt, hvor en nat venter en klassisk junke mellem klippeskærene. Herfra flyver I sydpå til Ho Chi Minh City, hvor helt andre oplevelser venter ved Cu Chi tunnellerne og i det frodige Mekong Delta, inden rejsen slutter med ægte vietnamesisk luksus på L’Alyana Ninh Van Bay, der ligger smukt ned til Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand. L’Alyana Ninh Van Bay byder på den perfekte kombination af beliggenhed, atmosfære og luksus, og alt dette sikrede i 2014 og 2015 L’Alyana Ninh Van Bayden fine udmærkelse som ”Travellers Choice” på TripAdvisor.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

14 dage fra 21.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Sejl med traditionel junke i Ha Long Bay
 • Oplev det frodige Mekong Delta
 • Bo i villa med egen pool i Ninh Van Bay
 • Privat guide og udflugter

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Fra Singapore til Hanoi

 Fra Singapore til Hanoi

I Singapore skifter I fly og fortsætter mod Vietnams charmerende hovedstad Hanoi.
Ved ankomsten bliver I mødt af jeres private chauffør, der vil kører jer til jeres hotel og resten af dagen er herefter til fri disposition.
Hanoi har sin helt egen stemning, der på bedste vis fanger landets charmerende blanding af fransk elegance og asiatisk tradition. Langs de brede boulevarder kaster store platantræer skygger på fortovet, hvor lokale kvinder sælger lune baguettes og café au lait i små plastikposer med sugerør til de forbipasserende. Scootere suser ind og ud mellem hinanden i ét stort virvar, der kun forstærkes af cykeltaxaer og fodgængere i tusindvis. Byens travle buddhistiske templer ligger side om side med katolske kirker, og mange steder ses gamle franske palæer i malerisk forfald. Bliver det hele lidt for meget, er det værd at søge mod Hoan Kiem-søen, der ligger som et smukt og populært åndehul midt i byen.

Dag 3: Oplev Hanoi

 Oplev Hanoi

Hele dagen er afsat til at udforske Hanoi med en privat guide. Første stop er Ho Chi Minhs mausoleum. Selv om Ho Chi Minh ønskede at blive brændt, blev vietnamesernes elskede landsfader balsameret og placeret i en glaskiste i denne monumentale grav. Tæt ved ligger Ho Chi Minhs hjem, hvorfra han kæmpede for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam, samt den unikke En Søjle Pagode. Pagoden har fået sit navn, fordi den rent faktisk står på blot én søjle.
Fortsæt herfra til Litteraturens Tempel, der i århundreder fungerede som universitet for sønnerne af landets elite. Med en eksamen herfra kunne de dygtigste studerende se frem til et liv som mandariner ved kejserens hof i Hué, hvilket var en enorm ære. Man kunne kun gå op til eksamen hvert tredje år, så konkurrencen var hård.
Ud på eftermiddagen tager I en pause fra bylivet ved Hoan Kiem-søen og Ngoc Son-templet, inden I kaster jer ud i Hanois gamle bydel i en cykeltaxa. Dette er byens mest eksotiske kvarter, hvor den liflige duft fra gadekøkkenerne blander sig med snakken fra hyggelige fortovscafeer og utallige butikker. De lokale kalder kvarteret, Pho Puong, hvilket betyder ”De 36 Gader”. Navnet stammer fra den tid, da de store erhverv havde hver sin gade med navne som Silkegade og Falsknerigade. I dag er erhvervene mere blandede, men området giver stadig et fantastisk indblik i fortidens Hanoi.

Dag 4: Mod Ha Long Bugten

 Mod Ha Long Bugten

I forlader Hanoi og kører gennem grønne rismarker mod et af turens absolutte højdepunkter, Ha Long-bugten, hvor en traditionel kinesisk junke står klar til afgang. Snart står skibet fra kaj og bevæger sig ind gennem bugtens labyrint af storslåede kalkstensformationer, der rejser sig brat op af det jadegrønne hav.
Ude på bugten serveres en lækker frokosten med “alt godt fra havet”, imens I sejler rundt mellem øerne og udforsker de mange spektakulære hulesystemer, der gemmer sig på klippeformationer opkaldt efter uhyrer, fugle og mennesker fra den vietnamesiske mytologi. En svømmetur bliver der sandsynligvis også mulighed for.
Særlig smuk er Ha Long-bugten ved solnedgang, når bjergene bliver til mørke skygger, og stjerner tændes på himlen over skibet. Kaptajnen finder et godt sted at kaste anker for natten, og så serveres en lækker middag ombord. Efterfølgende er der mulighed for at nyde roen sænke sig over bugten med en eksotisk drink, et glas køligt hvidvin eller en kop varm vietnamesisk højlandskaffe på junkens dæk, mens natten sænker sig over Vietnam.

Dag 5: Fra Ha Long Bugten til Ho Chi Minh City

 Fra Ha Long Bugten til Ho Chi Minh City

Næste morgen vågner I til duften af friskbrygget kaffe, der breder sig på skibet. Det er værd at stå tidligt op og opleve den magiske stemning, når solens første stråler får disen til at lette over Ha Long-bugten. Herefter serveres en lækker morgenmad ombord, mens skibet fortsætter ind og ud mellem klippeskærene. Lige så stille sættes kursen tilbage mod kajen, hvor chaufføren står klar til at køre jer mod lufthavnen i Hanoi. Herfra flyver I til Ho Chi Minh City, hvor I bliver kørt til jeres hotel, hvorefter resten af dagen er fri til egne oplevelser i denne fascinerende og altid hektiske storby. Ho Chi Minh City var tidligere kendt som Saigon, og ingen andre steder i landet er udviklingen gået så hurtigt som her. Det ses tydeligt i de travle gader mellem trendy caféer, scootere i tusindvis og moderne højhuse i glas og stål. Udviklingen har dog ikke frataget byen sin særlige vietnamesiske sjæl, og bag den moderne facade gemmer sig en ægte asiatisk storby.

Dag 6: Cu Chi-tunnelerne og eftermiddag i Ho Chi Minh City

 Cu Chi-tunnelerne og eftermiddag i Ho Chi Minh City

Formiddagsudflugt til Cu Chi, hvor I oplever det utrolige tunnelnetværk, som blev skabt af Viet Cong-guerillasoldaterne under borgerkrigen i Vietnam.
Efter det spændende ophold i tunnelerne køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I ankommer før frokost.Eftermiddagen tilbringes i Cholon, der er byens travle Chinatown. Her ser I det smukke gamle tempel, Thien Hau eller Quan Am-pagoden. I Cholon besøger I ligeledes det hektiske Binh Tay-marked.

Dag 7: Det lokale liv i Mekong Deltaet

 Det lokale liv i Mekong Deltaet

En helt anden verden venter i Mekong-deltaet syd for Ho Chi Minh City. Her slutter Mekong-floden sit lange løb fra Himalayas sneklædte bjerge mod havet ved at forgrene sig og skabe et mægtigt, frodigt delta af grønne rismarker gennemskåret af utallige floder og vandløb. Denne verden af små vandveje lader sig bedst udforske i båd, så ved My Tho står I til søs og sejler ad de små kanaler dybere ind i deltaet. Der er livlig aktivitet overalt omkring jer. Både lastet med alverdens varer glider stille forbi, og på land arbejder bønder i rismarkerne, mens biavlere høster honning, og frugthaverne bugner af eksotiske afgrøder. I ser hvordan de lokale laver håndværk ud af kokospalmer og kører med hestevogn til en af de lokale landsbyer, hvor der bydes på the og tropiske frugter. Herfra fortsætter I med at udforske deltaet fra båden, og efter frokost besøges en lille familieejet virksomhed der laver kokos-slik.
Sidst på eftermiddagen returnerer I til Ho Chi Minh, og hvis tiden tillader det gøres der stop ved Vinh Trang Pagoden undervejs.
Aftenen er til fri disposition. Nyd eksempelvis aftenen på en af byens mange glimrende restauranter. Et spændende bud kunne være på Majestic Hotel, hvor mange krigskorrespondenter holdt til under Vietnamkrigen.

Dag 8: Mod barfodsluksus i Ninh Van Bay

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til byen Nha Trang. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til molen ved Ninh Van Bay. Herfra går turen med speedbåd til det luksuriøse L’Alyana Ninh Van Bay, der vil danne rammen om jeres badeferie.

Dag 9 - 12: Badeferie og egen villa i Ninh Van Bay

 Badeferie og egen villa i Ninh Van Bay

Dagene på L’Alyana Ninh Van Bay er fri til afslapning.
Nyd ægte vietnamesisk luksus på L’Alyana Ninh Van Bay, der ligger smukt ned til Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand. Hotellet ligger isoleret på en jungleklædt bjergside ned mod havet og byder på masser af atmosfære. Hver af de store stråtækte Hill Rock Villaer er bygget i en åben og harmonisk stil med højt til loftet, masser af luft og en stor terrasse med privat plunge pool sdamt en fantastisk udsigt. Villaen byder naturligvis på alle moderne bekvemmeligheder og et stort badeværelse med badekar. Ønsker I mere plads, eller rejser I flere sammen, kunne I overveje de flotte toværelses strandvillaer eller de store Lagune villaer, der byder på masser af plads og luksus.
Også resortets fællesområder er imponerende. Den flotte pool ligger på klipperne helt ned til havet, og i den hyggelige restaurant fremtryller de dygtige kokke det ene mesterværk efter det andet. Det er netop denne kombination af beliggenhed, atmosfære og luksus, der i 2014 sikrede L’Alyana Ninh Van Bay den fine udmærkelse som ”Travellers Choice” på TripAdvisor i både 2014 og 2015.
Det er fristende at bruge dagene i en liggestol på stranden eller terrassen. Klimaet er tropisk, og området er blandt Sydvietnams mest solsikre. Også i sommerhalvåret, hvilket gør Ninh Van-bugten til et godt bud i sommerferien. Men hvis I har lyst, byder lokalområdet på mange spændende oplevelser. Udforsk det rige liv under havoverfladen med maske og snorkel, tag på vandretur i junglen eller prøv lykken med en fiskestang. I kan også lære hemmelighederne bag det velsmagende vietnamesiske køkken på et kokkekursus og opleve historiske stentempler fra Champa-civilisationen. Eller kør en tur langs den smukke kyst og tag turen ind til den travle badeby Nha Trang, der byder på shopping og et væld af restauranter.

Dag 13: Afrejse fra Vietnam

Når tid er bliver I sejlet med speedbåd til molen, hvorfra I bliver kørt til lufthavnen i Nha Trang. Herfra flyves der tilbage til Ho Chi Minh City og videre mod København.
Ruten går via Singapore og skulle I have lyst til at opleve denne fascinerende storby, er der naturligvis også mulighed for det.
Læs mere om et stopover i Singapore her.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Vietnams bedste og barfodsluksus - 14 dage fra 21.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på godt turistklasse hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Hanoi dag 3
 • 2 dages/1 nat sejlads i traditionel junke inkl. helpension
 • Aktiviteter og udflugter i Ha Long Bugten ifølge program
 • Indenrigsflyvning fra Hanoi til Ho Chi Minh City
 • 3 nætter på godt turistklassehotel i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Udflugt til Cu Chi tunnellerne og China Town m.m. dag 6
 • Udflugt til Mekongdeltaet inkl. frokost dag 7
 • Indenrigsflyvning fra Ho Chi Minh City til Nha Trang t/r
 • Transport fra Nha Trang Lufthavn til Ninh Van Bay t/r
 • Transport med speedbåd fra Ninh Van Bay til L’Alyana Ninh Van Bay t/r
 • 5 nætter i hill rock villa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Daglig frugtkurv i villaen på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Gratis shuttle service til Nha Trang By
 • Gratis daglige sportsaktiviteter på L’Alyana Ninh Van Bay
 • 24 timers butler service på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Gratis Wi-Fi på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
10 jan 2017 - 2 maj 2017
1 aug 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Opgradér til førsteklasses hotel i Hanoi og Ho Chi Minh
1.400 kr.

Rejseperiode
3 maj 2017 - 31 jul 2017
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 21.695 kr.
Opgradér til førsteklasses hotel i Hanoi og Ho Chi Minh
1.400 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Opgradér til førsteklasses hotel i Hanoi og Ho Chi Minh
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Sommerferie i Malaysia

Sommerferie i Malaysia

Oplev tre meget forskellige sider af Malaysia: Den hektiske storby Kuala Lumpur, vild natur i Belum-regnskoven samt tropeøen Perhentian. Alle stederne er rigtig fine destinationer i vores sommerferie, hvor klimaet er godt.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 23.995 kr.

Den store rundrejse i Kina

Den store rundrejse i Kina

Oplev det bedste af Kina på denne store rundrejse. Fra Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur ved Beijing og terrakotta-hæren ved Xian til Sydkinas grønklædte kalkstensbjerge og Shanghais skov af skyskrabere.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

13 dage fra 24.950 kr.

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Kom tæt på Indiens rige dyreliv på denne kompromisløse tigersafari i fire af Indiens bedste nationalparker. Undervejs bor I på en række af Asiens mest luksuriøse safarilodges, så der er i den grad lagt op til den ultimative tigersafari i Indien!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 40.995 kr.

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 14.550 kr

Nicaragua og Costa Rica

Nicaragua og Costa Rica

Kombiner storslåede naturoplevelser i Costa Rica med smukke kolonitidsbyer, vulkaner og indianske fortidskulturer i Nicaragua.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

14 dage fra 27.250 kr