70 12 03 03
Åben:

Vic Falls, safari og Cape Town

Oplev tre vidunderlige seværdigheder i tre forskellige lande på denne rejse til det sydlige Afrika: vandfald, vildt og waterfront. Se de mægtige Victoria Falls i Zimbabwe, tag på safari i Botswanas fantastiske Chobe National Park, og slut turen af med stil i skønne Cape Town i Sydafrika. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolutte højdepunkter i en herlig kombination af kolonitidens charme, Afrikas vilde dyreliv og ægte sydafrikansk gæstfrihed. Alt sammen i en luksuriøs indpakning.

Hvad siger kunderne? Læs et rejsebrev her.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
13 dage fra 30.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev de enestående Victoria Vandfald
 • Uspoleret safari i Chobe National Park
 • Ubegrænsede safari-aktiviteter i Chobe
 • Bo på eksklusivt guest house i Cape Town

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Der er afrejse fra København via London til Johannesburg.

Dag 2: Ankomst til Vic Falls

 Ankomst til Vic Falls

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter til Vic Falls i Zimbabwe. Ved ankomsten til Vic Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det legendariske Victoria Falls Hotel.

Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria-vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og ligger perfekt i en smuk blomsterhave med udsigt til vandfaldene og broen over Zambezi Gorge.

Dag 3 - 4: Victoria Vandfaldene

 Victoria Vandfaldene

”Mosi-oa-Tunya” – eller røgen, der buldrer, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Men Vic Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter lige fra kanosafari på Zambezi-floden, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Jeres ophold inkluderer desuden en valgfri aktivitet, hvor I kan vælge mellem Elephant Back safari, Lion Encounter, Sunset cruise på Zambezi, 12-13 minutters helikopterflyvning over faldene, kanosafari på Zambezi eller en typisk afrikansk  Boma Dinner.

Dag 5: Victoria-vandfaldene til Chobe National Park

 Victoria-vandfaldene til Chobe National Park

Fra vandfald til elefanter – og Afrikas andre vilde dyr. Dette venter i dag. Fra Vic Falls går turen over grænsen til Botswana og jeres hjem for de næste 3 nætter, den lækre Muchjene Safari Lodge.
I bliver hentet på hotellet og kørt via byen Kasane til lodgen.
Muchenje ligger i et privat reservat ved den mindre turistede vestlige del af parken.
De næste dage står nu i vildtlivets tegn, og alle måltider og aktiviteter er naturligvis inkluderet i opholdet.

Dag 6 - 7: Muchjene Safari Lodge og Chobe National Park

 Muchjene Safari Lodge og Chobe National Park

Dagene på Muchenje vil blive tilbragt blandt Afrikas vilde dyr. Lodgen byder på flere forskellige aktiviteter, deriblandt morgen-, eftermiddags- og aften game drives, hvor I kan opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud. Der er også mulighed for at opleve dyrelivet under en sejltur på Chobe-floden, tage på en bush walk eller sågar besøge en lokal landsby.
Chobe nationalparken er især kendt for sine store elefantflokke, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde i solnedgangen og betragte hundredevis af disse blide kæmper krydse floden i små familieflokke. Store bøffelflokke er også et af parkens vartegn, og derudover finder man yderligere to af Afrikas Big Five: Den majestætiske løve og den sky leopard. I floden lever flodheste side om side med krokodiller, og på land venter adskillige antilopearter, giraffer, gnuer, zebraer og geparder, og parken er desuden hjemsted for ikke mindre end 440 forskellige fuglearter.
En ting er sikkert – et ophold i Chobe vil uden tvivl byde på mindeværdige møder med Afrikas mange vilde dyr.

Dag 8: Chobe - Cape Town

 Chobe - Cape Town

I bliver kørt til Kasane, hvorfra der flyves via Johannesburg til Cape Town. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 4 nætter, Abbey Manor. Abbey Manor ligger højt oppe ad Taffelbjergets skråning, med udsigt over bugten. Dette historiske manor house er opført i 1905 med kun ni suiter og en opvarmet pool og jacuzzi. Det er et helt vidunderligt sted at bo sted med en atmosfære og personlig service, som ikke findes mange steder.
Efter ankomsten er dagen til fri disposition til at udforske byen på egen hånd eller blot slappe af og nyde stedets historiske charme.

Dag 9 - 11: Cape Town

 Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd. Cape Town er Sydafrikas ældste by med ca. fire millioner indbyggere. Den kaldes med rette en af verdens smukkeste byer. Udflugtsmulighederne er mangfoldige, og dagene kan hurtigt blive fyldt med spændende oplevelser både i og omkring byen. Med tre dage til rådighed i Cape Town kan I nå en del, og MarcoPolo hjælper naturligvis gerne med at arrangere udflugter. I er naturligvis også velkommen til blot at slentre rundt i byens gader eller finde en solrig plet ved poolen og nyde udsigten over havet fra en liggestol under den varme afrikanske sol.

Dag 12: Afrejse fra Cape Town

Efter morgenmaden er der tid til at nyde Cape Town en sidste gang – evt. foretage den sidste shopping, inden I hen på eftermiddagen bliver hentet på Abbey Manor og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 13: Ankomst til København

I ankommer til København hen over middag.

SÆRLIGT OM REJSEN

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Vic Falls safari og Cape Town - 13 dage fra 30.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Vic Falls og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Vic Falls lufthavn til Victoria Falls Hotel
 • 3 nætter på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
 • 1 valgfri aktivitet ved Vic Falls (Vælg mellem Elephant Back safari, Lion Encounter, Sunset cruise på Zambezi, 12/13 minutters helikopter flyvning over faldene, kanosafari på Zambezi eller Boma Dinner
 • Transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane
 • Transport fra Kasane til Muchenje Safari Lodge
 • 3 nætter på Muchenje Safari Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Muchenje Safari Lodge
 • Ubegrænset antal safari-aktiviteter under opholdet på Muchenje Safari Lodge
 • Transport fra Muchenje til Kasane Lufthavn
 • Flyrejse fra Kasane til Cape Town
 • Privat transport fra Cape Town Lufthavn til Abbey Manor t/r
 • 4 nætter på Abbey Manor inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 nov 2017 - 10 dec 2017
11 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Mellemsæson
11 dec 2017 - 10 jan 2018
1 apr 2018 - 30 apr 2018
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
1 jul 2017 - 31 okt 2017
1 jul 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Mellemsæson
1 maj 2018 - 30 jun 2018
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Safari og Cape Town for hele familien

Safari og Cape Town for hele familien

Tag hele familien med til Sydafrika. I oplever Afrikas store dyr i et vildtreservat, som ligger i malariafrit område. Efter tre dages safari rejser I til den vidunderlige by Cape Town, hvor bl.a. oplevelser i de lokale townships og ved Kap Det Gode Håb venter. Gi’ jeres børn en oplevelse for livet!

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Safari, Storby

11 dage fra 22.895 kr.

Florida de Luxe

Florida de Luxe

Forkæl dig selv og din partner med en kort, luksuriøs rejse til Florida med ophold på MarcoPolos favorithoteller og stor lejebil.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Storby, Strandferie

12 dage fra 14.995 kr.

Nyhed
Sydney og Queenslands unikke natur

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 27.295 kr

Vietnam for hele familien

Vietnam for hele familien

Rejser til Vietnam er perfekt til familieferier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. På denne rejse venter bl.a. cykeltur i Hanoi, homestay i Ky Son og badeferie i Hoi An.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.695 kr.

Luksusrejse til Peru

Luksusrejse til Peru

Oplev en perlerække af Perus højdepunkter uden at gå på kompromis med komforten. Du bor på nogle af Perus bedste luksushoteller, kører med to af Sydamerikas mest legendariske luksustog, og oplever naturen og kulturen i Peru med privat guide.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

11 dage fra 48.995 kr.

Nyhed
Bestil tilbud