70 12 03 03
Åben:

Vandfald, safari og delta

Oplev ægte og luksuriøs safaristemning i Botswanas Chobe National Park og det smukke Okavango Delta. I bor i luksus-safaritelte midt i den afrikanske bush, og vil blive forkælet både med store natur-og safarioplevelser samt af den intime og stemningsfulde atmosfære. Føj hertil de mægtige Victoria Vandfald og I har her en rejse, hvor noget af det bedste, som det sydlige Afrika har at byde på af vandfald, safari og delta venter jer.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

11 dage fra 39.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Bo i luksussafaritelt i Chobe og Okavango Deltaet
 • Enestående safari-oplevelser
 • De mægtige Victoria Vandfald
 • Mange måltider og aktiviteter inkluderet

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Danmark

I flyver fra Danmark via en europæisk storby til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Vic Falls

 Ankomst til Vic Falls

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter til Vic Falls i Zimbabwe. Ved ankomsten til Vic Falls bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det legendariske Victoria Falls Hotel.
Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria-vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og ligger perfekt i en smuk blomsterhave med udsigt til vandfaldene og broen over Zambezi Gorge.

Dag 3: Victoria Falls

 Victoria Falls

”Mosi-oa-Tunya” – eller røgen, der buldrer, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Men Vic Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter lige fra kanosafari på Zambezi-floden, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Dag 4: Videre til Chobe National Park

 Videre til Chobe National Park

I nyder morgenmaden på hotellet og bliver derefter hentet og kørt over grænsen til byen Kasane i Botswana. Her bliver I mødt af en repæsentant fra Chobe Under Canvas, der vil sørge for transporten til jeres hjem for de næste 3 nætter – den eksklusive safari-camp, Chobe Under Canvas.

Den eksklusive semi-permanente teltlejr Chobe Under Canvas ligger i Chobe National Park tæt ved Chobe floden. Chobe National Park er en af de bedste nationalparker i det sydlige Afrika. Dette kolossale 11.700km2 store stykke vildmark afgrænses mod nord af den smukke Chobe-flod, og indrammes på alle sider af mindre, men velorganiserede dyrereservater og nationalparker, der tillader dyrene at vandre frit på tværs af parkgrænserne. Ikke overraskende er Chobe National Park enhver naturentusiasts drøm. Ikke mindst fordi parken rummer den største koncentration af vilde elefanter i Afrika.
Lejren er lille og består blot af seks luksuriøse telte med en skøn dobbeltseng samt eget bad og toilet. Maden serveres i det fri og om aftenen når mørket har sænket sig, samles man typisk omkring bålet og lytter til nattens lyde og udveksler gode safari-historier. Dette er Afrika, når det er bedst! Der er to daglige “game drives” inkluderet.

Dag 5 - 6: Safari i Chobe

 Safari i Chobe

Dagene byder på safari i Chobe. Tidligt om morgenen kører I ud i nationalparken på udkig efter det rige dyreliv, der er særligt aktivt i disse kølige, tidlige morgentimer, mens savannen vågner. Også sidst på eftermiddagen er der gode chancer for at opleve dyrene i de naturlige omgivelser. Resten af dagen er fri i lejrens smukke omgivelser.
Chobe er en af de bedste nationalparker i det sydlige Afrika. Dette kolossale 11.700 km2 store stykke vildmark afgrænses mod nord af den smukke Chobe River, og indrammes på alle sider af mindre men velorganiserede dyrereservater og nationalparker, der tillader dyrene at vandre frit på tværs af parkgrænserne.
Ikke overraskende er Chobe National Park enhver naturentusiasts drøm. Ikke mindst fordi parken rummer den største koncentration af vilde elefanter i Afrika. Men elefanter er langt fra de eneste dyr, der holder til i den smukke nationalpark. Også bøfler, flere unikke antilopearter samt naturligvis rovdyr holder til her i store mængder. Året rundt er det almindeligt at se de store elefant- og bøffelflokke dele vandhullerne, men i løbet af tørkeperioden, hvor vandhullerne bliver færre, kan man være heldig at opleve mere end tusind individer samle sig om ét vandhul. Scenerierne i Chobe er lige så varierede som dyrelivet, og parken tilbyder en bred vifte af vegetation og geologiske seværdigheder.

Dag 7: Fra Chobe til Okavango Deltaet

 Fra Chobe til Okavango Deltaet

Der er afrejse fra Chobe nationalparken til det frodige floddelta Okavango, der er det største indlands-delta i verden. I flyver direkte ind i deltaet og overnatter de næste tre nætter på den fantastiske Nxabega Okavango Tented Camp.
Campen ligger i det mægtige Okavango-delta. Her skærer et enormt netværk af små og store kanaler sig gennem det nordlige Botswana og skaber det største indlandsdelta i verden. Vandet stammer fra Angolas regnfulde bjerge. Efter en lang rejse gennem det sydlige Afrika når det til Botswana, hvor det skaber en frodig, grøn verden af græsenge, papyrussiv og palmelunde. En sådan overflod af mad og vand skaber de ideelle betingelser for tusindvis af dyr og fugle i alle størrelser. Denne koncentration af byttedyr tiltrækker naturligvis rovdyr i store mængder, og med lidt held kan store kattedyr opleves på jagt efter deltaets antiloper, gnuer, zebraer, giraffer osv. Der er dog også dyr, der ikke bekymrer sig synderligt om hverken løveflokke, lynhurtige geparder eller sultne leoparder. Elefanter græsser langs kanalerne i store flokke side om side med bøfler, mens mægtige krokodiller ligger på lur mellem åkanderne. Deltaet er også et af de sidste fristeder for flere truede dyrearter. Bl.a. den afrikanske vildhund, der jager i nøje koordinerede flokke.
Navnet »Nxabega« betyder »Giraffens hjemsted«, og den eksklusive teltlejr ligger da også med en forrygende placering i et 7000 hektar stort vildtreservat, der grænser op til det særdeles dyrerige Moremi Wildlife Reserve. Teltene er rummelige, og selvom du er dybt inde i den afrikanske natur, skal du ikke gå på kompromis med komforten. Her er både pool, nystrøgne lagner på de bløde senge og privat veranda med udsigt over deltaet og dets dyreliv. Måltiderne er et kapitel for sig selv, og når natten sænker sig over Okavango, kan du falde i søvn til nattens eksotiske lyde. Ikke underligt at Nxabega er blevet tildelt adskillige priser. I 2008 blev teltlejren eksempelvis udnævnt som bedste safari-lodge i det sydlige Afrika.

Dag 8 - 9: På opdagelse i Okavango Deltaet

 På opdagelse i Okavango Deltaet

Okavango Deltaet er en frodig grøn verden af græsenge og palmelunde, der gennemskæres af utallige små og store kanaler. En sådan overflod af mad og vand skaber de ideelle betingelser for tusindvis af dyr og fugle i alle størrelser. Få andre steder oplever man en så imponerende naturrigdom som her.
Deltaets frodige natur byder på et væld af oplevelser – og mange af disse findes naturligvis til vands. En meget populær måde at opleve deltaet på, er ved at lade en guide stage dig stille og roligt gennem deltaets kanaler i en traditionel trækano – kaldet mokoro – mens du nyder synet af landskaberne, der glider forbi i en lind strøm. Siv og åkander fylder kanalerne, og ofte kan det være svært at se, hvor vandet slutter, og landjorden begynder. Denne transportform er ideel i deltaet, da den gør det muligt at komme tæt på de mange dyr, der holder til langs kanalerne. Både løver, leoparder, geparder, vilde hunde, elefanter, antiloper, impala, eland, flodheste og krokodiller lever i dette område. Det samme gør et væld af fugle og den måske højeste koncentration af ørne i hele Botswana. Så sæt dig tilbage og nyd en af de smukkeste sejlture i verden.
Efter dagens sidste gamedrive vil I typisk samles med lejrens andre gæster omkring bålet og udveksle historier om dagens oplevelser. Det pusler overalt i krattene, og flodhestene søger på land for at græsse på de frodige enge side om side med antiloper og zebraer. Det ved løverne, der gør sig klar til nattens jagt. Men de er ikke ene om at udnytte nattens mørke. Også leoparderne kommer ned fra deres skyggefulde trækroner, når natten nærmer sig, og følger nu opmærksomt med i alt, hvad der rører sig i deltaet. Nætterne i Afrika er magiske.

Dag 10: Afrejse fra Okavango Deltaet

Dagen er kommet, hvor I skal tage afsked med Afrikas vilde dyr. I flyver fra Nxabega til byen Maun. Herfra flyves der til Johannesburg, hvorfra jeres hjemrejse kan fortsætte.

Dag 11: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter en ultimativ safari-oplevelse i det sydlige Afrika.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk: Campsene i Chobe og Okavango Deltaet er lukkede i perioden 4. januar 2015 – 1. februar 2015
Nxabega Camp i Okavango Deltaet er lukket pga. renovering frem til 31. maj 2016

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Vandfald, safari og delta - 11 dage fra 39.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Vic Falls og retur fra Maun
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Vic Falls Lufthavn til Victoria Falls Hotel
 • 2 nætter på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane
 • Transport fra Kasane til Chobe Under Canvas t/r
 • 3 nætter i luksus safaritelt på Chobe Under Canvas
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Chobe Under Canvas
 • Safariaktiviteter på Chobe Under Canvas inkl. forfriskninger på game drives
 • Vasketøj på Chobe Under Canvas
 • Fly fra Kasane til Nxabega
 • Transport fra Nxabega Airstrip til Nxabega Okavango Tented Camp t/r
 • 3 nætter i luksus safaritelt på Nxabega Okavango Tented Camp
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Nxabega Okavango Tented Camp
 • Safariaktiviteter på Nxabega Okavango Tented Camp inkl. forfriskninger på game drives
 • Vasketøj på Nxabega Okavango Tented Camp
 • Fly fra Nxabega til Maun
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 feb 2017 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 39.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 maj 2017
ved 2 voksne
fra 44.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 jun 2017 - 30 jun 2017
ved 2 voksne
fra 60.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 jul 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 67.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 42.995 kr.

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari i Zimbabwes og Botswanas største nationalparker kombineret med et ophold på det legendariske Victoria Falls Hotel ved de mægtige Victoria-vandfald – det er Afrika, når det er bedst!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 32.195 kr.

Luksus-ekspedition i Botswana

Luksus-ekspedition i Botswana

Denne luksus-ekspedition i Botswana fører jer dybt ind i en af Afrikas sidste uberørte vildmarker. Her er ingen hegn, så dyrene kan vandre frit, og I kan køre i timevis uden at se andre biler. Men selvom I er langt ude i naturen, kan I se frem til komfortable telte med private faciliteter og lækre middage i bålets skær til lyden af brølende løver og gryntede flodheste.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 41.995 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.695 kr.

Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 33.995 kr.

Bestil tilbud