70 12 03 03
Åben:

USA med tog – Sydstaterne

Oplev USA med tog på denne togrejse gennem Sydstaterne hvor du oplever alt fra fantastisk musik, spændende kultur med afrikanske rødder og nogle af de mest stemningsfulde byer i USA. Gå på opdagelse i Chicagos rige kulturliv, dans til lyden af Elvis Presley og blues-musikken i Memphis, og nyd den unikke stemning i New Orleans’ franske kvarter, hvor lyden af jazz spreder en varm og hyggelig stemning i de gamle gader. Du står også til søs på en ægte hjuldamper, mens du nyder synet af New Orleans fra dækket.

Transport mellem destinationerne foregår med tog, og der er både mulighed for guidede oplevelser og tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Dermed er rejsen perfekt for alle, der gerne vil opleve Sydstaterne, men ikke ønsker at køre selv. På denne rejse tilbringer du syv nætter på hotel og en nat på toget fra Chicago til Memphis. Togene er indrettet på komfortabel vis med store vinduer, restaurantvogn og et udbud af forskellige kupé-typer. På nattoget overnatter du i en sovekupe med privatliv og sæder, der kan omdannes til senge. Du kan læse mere om togene og de forskellige kupé-typer ved at klikke her.

Nyhed 10 dage fra 18.195 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev Sydstaterne med tog
 • God tid på egen hånd
 • Meget inkluderet i prisen

Dagsprogram

Dag 1: Danmark til Chicago

 Danmark til Chicago

Du flyver fra Danmark til Chicago, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. I Chicago bliver du indlogeret på et centralt beliggende hotel, hvor du har resten af dagen fri til at slappe af ovenpå flyrejsen eller få de første oplevelser af den spændende storby. Chicago er med sine museer i verdensklasse, fantastiske shoppingmuligheder og hektiske menneskemylder mellem skyskraberne en af USA’s mest overset storbyer. Inkluderet i prisen er et buspas til byens hop-on-hop-off busser, der gør det nemt at komme rundt til de mange seværdigheder i Chicago

Dag 2: Chicago

 Chicago

Hele dagen er fri til at opleve Chicago med hop-on-hop-off busserne. Oplev stemningen ved forlystelsesområdet Navy Park, udforsk arkitekturen i Millennium Park, eller få luftet kreditkortet langs Magnificent Mile. Du kan også tage turen op til 103. etage i skyskraberen Willis Tower, hvor gulvet er lavet af glas. Udsigten er fantastisk, og du får et helt unikt overblik over byen. Andre muligheder er at se nærmere på den flotte kunstsamling på Art Institute of Chicago eller udforske The Field Museum, hvor du kan finde alt fra verdens største tyrannosaurus rex-skelet til ædelstene og ægyptiske gravskatte. Du kan afslutte dagen med en god middag på en af byens mange populære restauranter. Måske efterfulgt af en drink på en af Chicagos mange bluesbarer.

Dag 3: Chicago til Memphis

 Chicago til Memphis

Du tilbringer det meste af dagen i Chicago, inden du sætter dig godt til rette i toget mod Memphis. Du skal ikke koncentrere dig om at finde vej, men bare læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde togturen med en god bog eller en snak med dine medpassagerer, mens toget fortsætter sydpå mod Memphis.

Dag 4: Memphis

 Memphis

Toget triller ind på stationen i Memphis tidligt om morgenen. Her bliver du indlogeret på dit hotel, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske byen på egen hånd. Memphis er mest kendt for sin blues-musik, selvom mange andre genrer også er repræsenteret i byen. I det legendariske pladestudie Sun Studios og langs den berømte gade Beale Street har store stjerner som Elvis Presley, Johnny Cash og Jerry Lee Lewis indspillet mange af deres største hits i begyndelsen af 50’erne. Memphis Music Hall of Fame og Rock´n´ Soul Museum er også et besøg værd, hvis du er glad for musik. Helt andre oplevelser venter på National Civil Rights Museum. Museet ligger ved The Loraine Motel, hvor borgerrettighedsforkæmperen Martin Luther King blev skudt i 1968. Gennem film, fortællinger og interaktive medier fortælles her om udviklingen indenfor borgerrettigheder i de seneste fem århundreder.

Dag 5: Memphis

 Memphis

Brug dagen på at udforske Memphis’ spændende historie sammen med en dygtig guide. Her kommer du til at opleve alt fra Mississippi-floden til Beale Street, Sun Studio og det berømte Peabody Hotel, som er kendt for at have levende ænder i deres store springvand i lobbyen. Et af byens absolutter højdepunkter er Elvis Presleys hjem, Graceland, hvor man kommer ind bag facaden og oplever en mere privat side af legendens liv. Du besøger også haven, hvor både Elvis og hans forældre ligger begravet.

Dag 6: Memphis til New Orleans

 Memphis til New Orleans

Sæt dig godt til rette på morgentoget fra Memphis, som fører dig dybere ind i Sydstaterne. Målet er New Orleans, der siges at være jazz-musikkens fødested. Byen er især kendt for sin særlige atmosfære, der har rødder i både afrikansk, fransk og spansk kultur. Denne kulturelle arv har også sat sig præg på byens lokale køkken, hvor du finder retter som gumbo, jambalaya og cajun-fiskeretten Crawfish Etouffee. Dog er det primært musikken, New Orleans er berømt for. Det opleves først og fremmest i den franske bydel, French Quarter, hvor jazz-musikken siver ud af vinduerne og spreder en hyggelig stemning i livlige gader. Du når frem til New Orleans sidst på eftermiddagen, hvor du bliver indlogeret på hotellet for de kommende tre nætter.

Dag 7: New Orleans

 New Orleans

Start dagen med en lækker jazz-brunch på ægte New-Orleans manér, som selvfølgelig foregår på den berømte restaurant Court of Two Sisters. Derefter står dagen på en guidet byrundtur til en række af New Orleans største og mest spændende seværdigheder. Du kommer naturligvis forbi det franske kvarter, French Quarter, samt det historiske Jackson Square. Turen går også forbi Lake Pontchartrain Courseway, som er verdens længste bro over vand og du får set en af de historiske kirkegårde, der fortæller om mange forskellige skæbner gennem tiderne. Undervejs på turen bliver du underholdt med historier om mystiske voodoo-ritualer, berømte musikere og blodtørstige pirater.

Hvis ikke det er muligt at få plads på Court of Two Sisters, kan din brunch udskiftes med en middag på en af de mange populære restauranter i byen.

Dag 8: New Orleans

 New Orleans

Dagen byder på en anderledes og spændende oplevelse, når du går om bord på en ægte hjuldamper og oplever New Orleans fra søsiden. Fra dækket kan du se French Quarter fra en helt ny vinkel, og mens skibet sejler stille og roligt gennem New Orleans havn, fortæller kaptajnen om skibet og de mange spændende steder, du passerer undervejs. Målet med sejlturen er Chalmette, hvor det sidste store slag i krigen mellem USA og Storbritannien fandt sted den 8. januar 1815. Amerikanerne vandt stort over Storbritannien, og dagen bliver i dag fejret som en national mærkedag i USA. Du får en god introduktion til det vigtige slag, når du står på den gamle slagmark. I dag er området med sine kanoner og spredte bygninger beskyttet som Jean Lafitte National Historical Park. Efter besøget venter en flot sejltur tilbage til New Orleans.

Dag 9: Hjemrejse

 Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i New Orleans, inden turen går mod lufthavnen og din hjemrejse mod Danmark begynder.

Dag 10: Ankomst til Danmark

Ankomst til Danmark med en masse nye og spændende oplevelser i bagagen.

Prisinformation

USA med tog – Sydstaterne - 10 dage fra 18.195 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse Danmark – Chicago og New Orleans – Danmark
 • Togrejse fra Chicago til Memphis i Roomette (liggeplads) og måltider ombord på toget (overnatning på toget)
 • Togrejse fra Memphis til New Orleans i Roomette (liggeplads)
 • 7 overnatninger på hotel
 • 1 overnatning på toget
 • 1 x aftenmåltid i Chicago
 • 1 x aftenmåltid i Memphis
 • 1 x brunch i New Orleans
 • Chicago hop-on-hop-off sightseeing buspas
 • Byrundtur i Memphis inkl. Graceland
 • Battlefield cruise med hjuldamper i New Orleans
 • Byrundtur i New Orleans

Ikke inkluderet i prisen

 • Måltider ud over de nævnte
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Opgradering til bedroom fra kr. 600 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01 jan 2017 - 24 jun 2017
12 aug 2017 - 31 dec 2017
ved 2 voksne
18.195 - 20.195 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Højsæson
25 jun 2017 - 11 aug 2017
ved 2 voksne
21.395 - 23.395 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


5-stjernet badeferie på Furama Resort

5-stjernet badeferie på Furama Resort

Lad jer forkæle i luksuriøse omgivelser på badeferie på det 5-stjernede Furama Resort i Da Nang, Vietnam, kombineret med et ophold i en af Asiens mest moderne storbyer Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 17.595 kr.

Supertilbud til Bali og Singapore

Supertilbud til Bali og Singapore

Supertilbud til Bali og Singapore. Rejs med et af verdens bedste flyselskaber til Gudernes Ø og nyd hele 10 nætter i luksuriøse omgivelser på den dejlige og rolige Jimbaran Strand. Dertil kommer et stopover på førsteklasses hotel i Singapore, der bl.a. inkluderer gratis adgang til et væld af byens mange spændende seværdigheder.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 14.595 Kr.

Luksus og all inclusive på Awali

Luksus og all inclusive på Awali

Det 5-stjernede Heritage Awali er som taget ud af en dagdrøm. Resortet ligger helt ned til Mauritius hvide tropestrande og byder på masser af komfort og et væld af eksotiske oplevelser. Prisen er tilmed all-inclusive.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 16.495 kr.

Bestil tilbud