70 12 03 03
Åben:

Tropisk badeferie på Le Victoria

Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

10 dage fra 14.395 kr. 

Turens højdepunkter

 • Perfekt beliggenhed ned til stranden
 • Perfekt for både par og familier
 • Et væld af faciliteter for både store og små
 • Mulighed for all inclusive
 • Gratis Wi-Fi

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark til Mauritius med et flyskifte undervejs.

Dag 2: Ankomst til Mauritius

 Ankomst til Mauritius

Ved ankomsten til Mauritius bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste 7 nætter, det dejlige Le Victoria.
Le Victoria et godt valg til både par og familier, der drømmer om badeferie i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en flot, hvid strand på Mauritius’ vestkyst mellem turistområdet Grand Baie og hovedstaden Port Louis. Stemningen er afslappet omkring det flotte poolområde, og resortet byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

Dag 3 - 8: Badeferie på Mauritius

 Badeferie på Mauritius

Den næste uge er fri til afslapning.
Det er svært ikke at tabe pusten, når I træder ind i den store, elegante lobby. Men faktisk er Le Victoria et meget afslappet sted. Her går dagene i et vidunderligt roligt tempo omkring det flotte poolområde omgivet af slanke palmer, hvorfra I nærmest kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand. Her er I aldrig langt fra en kølig drink, og det eneste I skal bekymre jer om er, hvilken af resortets tre restauranter, I vil spise på næste gang. Særlig hyggelig er Le Victoria i de varme tropeaftener, når lysene tændes i poolen og lyden af sagte bølgeskvulp fylder luften.
Med hele syv forskellige værelseskategorier at vælge imellem, er der noget for alle. Som udgangspunkt indlogeres I på superior-værelserne på første sal, der med sine 60 m2 har god plads til både soveværelse, loungeområde og naturligvis badeværelse. Blandt de mange faciliteter kan nævnes sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi, satellit-TV, badekar, aircondition, minibar og kaffefaciliteter. Værelset har desuden balkon med udsigt til den store tropiske have. To voksne og et barn kan fint være på et superior-værelse. Men rejser I flere sammen, er det værd at overveje de 120 m2 store familiesuiter, der byder på to soveværelser, to badeværelser, stue og udendørs område.
Hvordan I vælger at bruge dagene er helt op til jer. Foruden den dejlige strand og poolområdet, kan I holde formen ved lige i fitnesscenteret, dyrke yoga eller tage en tenniskamp på en af de tre baner. De 3 til 12-årige vil elske børneklubben, mens større børn og voksne kan spille beachvolley, bordtennis og udforske nærområdet på mountainbikes. Er det mere havet, der trækker, tilbyder resortet både vandski, vindsurfing, snorkling, dykning eller sejlture i kajak og båd med glasbund. Lyder alt dette for aktivt, er stranden og pool aldrig langt væk, og I tilbydes vanedannende behandlinger i spa-afdelingen til duften af mandler, lavendel og appelsin.

Dag 9: Afrejse fra Mauritius

Dagen er kommet, hvor I skal vinke farvel til Le Victoria og Mauritius’ skønne sandstrande. Når tid er bliver I hentet på hotellet, og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark.

Dag 10: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark ovenpå en skøn tropisk badeferie på Mauritius.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 60 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Prisinformation

Tropisk badeferie Le Victoria - 10 dage fra 14.395 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i superior værelse på 1. sal inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
21 okt 2017 - 19 dec 2017
9 jan 2018 - 30 apr 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018)
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.500 kr.

Mellemsæson
1 okt 2017 - 20 okt 2017
1 maj 2018 - 31 maj 2018
1 jul 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.500 kr.

Lavsæson
24 apr 2017 - 30 sep 2017
1 jun 2018 - 30 jun 2018
ved 2 voksne
fra 14.395 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.500 kr.

Jul/Nytår
20 dec 2017 - 8 jan 2018
ved 2 voksne
fra 21.395 kr.
Tillæg for "all inclusive"
2.500 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for "all inclusive"
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 57.995 kr.

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Vietnam med stil

Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil og masser af unikke oplevelser på denne rejse fra Hanoi til Halong Bay og videre til Hoi An med afsluttende badeferie i egen pool villa i Ninh Van Bay. Alle steder bor I på luksuriøse og stilfulde hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 29.995 kr.

Nyhed
Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Spa og wellness, Storby

12 dage fra 16.595 kr.

Udlev cowboy-drømmen i Det Vilde Vesten

Udlev cowboy-drømmen i Det Vilde Vesten

Udlev drømmen om at galopere mod solnedgangen i Det Vilde Vesten. På denne rejse bor du på en ægte ranch og udforsker en række af de flotteste naturområder i Det Vestlige USA.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Nyhed, Unik rejse

16 dage fra 19.995 kr.

Nyhed
Bestil tilbud