70 12 03 03
Åben:

Tropeø, elefanter og palmestrand

Fra tropeøen Koh Samui til regnskoven i Khao Sok og palmestrand i Khao Lak. Denne rejse kombinerer ophold på lækre luksusresorts med den vilde natur og elefanter i en af verdens ældste regnskove. I starter med 5 nætter på det luksuriøse Outrigger Koh Samui i egen pool villa, inden I bliver kørt til det dejlige Elephant Hills i Khao Sok National Park, hvor I tilbringer tre aktivitetsfyldte dage i parken og oplever regnskov på tætteste hold. Rejsen slutter på designerhotellet Casa de La Flora, der ligger lige ned til en af de smukkeste palmestrande i Khao Lak.

Bemærk: Rejsen skal bestilles senest 31. januar 2017!

Mere luksus for pengene 15 dage fra 14.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold på førsteklasses resorts i værelser med egen pool
 • Gratis massage inkluderet
 • Store naturoplevelser blandt elefanter i Khao Sok

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver direkte fra København til Singapore med Singapore Airlines.

Dag 2: Ankomst til Koh Samui

I Singapore skiftes der fly og I fortsætter til Koh Samui i Thailand. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det luksuriøse Outrigger Koh Samui Beach Resort, hvor de næste 5 nætter tilbringes.

Dag 3 - 6: Afslapning på Koh Samui

 Afslapning på Koh Samui

Dagene på Koh Samui er til fri disposition.
Nogle gange ved man bare, at man har fundet det helt rigtige sted. Beliggende ved den fredfyldte Hanuman Bay på en afsiddesliggende plet af Koh Samui finder man det lækre Outrigger Samui Beach Resort. Her bliver afslappet luksus bragt op på et helt nyt niveau. Alle de 52 store moderne suiter og villaer har egen privat pool på terrassen med dertilhørende liggestole og er alle lækkert indrettede i moderne thai-stil. De er naturligvis alle udstyret med TV, minibar, aircondition, safety box og gratis WiFi.
Med en perfekt beliggenhed lige ned til vandet indbyder hotellets restaurant til lækre middage, hvor især deres fisk og seafood kan anbefales. Men der serveres naturligvis også både lokale thai-favoritter og vestligt cuisine.
Hotellet har et væld af faciliteter deriblandt spa, fitness center, yoga-terasse og ikke mindst en lækker inifinty pool med dertilhørende bar.
Outrigger Samui Beach Resort er i sandhed et lille stykke luksus, hvor man kan slippe væk turismestrømmen men samtidig være tæt på den populære Chaweng Beach, hvor der er et bredt udvalgt af både butikker og restauranter.

Dag 7: Fra Koh Samui til Khao Sok

 Fra Koh Samui til Khao Sok

Tidlig morgen bliver I hentet på hotellet og turen går nu mod Khao Sok Nationalparken, der er en af de ældste regnskove i verden. Snart tynder det ud mellem husene, og den menneskeskabte verden erstattes af grønklædte kalkstensbjerge, der står lodret op af jorden eller vandet, dybe dale og vandrige floder.
Midt i det hele ligger resortet, Elephant Hills, med en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge.
Lejren består kun af 20 telte og en større fællesbygning, så oplevelsen af at befinde sig dybt inde i junglen er intakt. Dog kan du omgive dig med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov. Hvert telt er indrettet med behagelige senge, læselamper samt et unikt badeværelse med varmt vand og toilet efter vestlig standard. Teltets døre og vinduer er dækket af moskitonet, ligesom der er kanvasforhæng, der forhindrer insekter i at komme ind. Temperaturerne kan falde om natten, men dette er der naturligvis tænkt på, og teltene er udvalgt specielt til disse forhold. På den måde fanger Elephant Hills på imponerende vis den svære balance mellem komfort og naturoplevelse, der gør netop denne teltlejr til et fantastisk udgangspunkt for udforskning af nationalparken.
I dag venter store oplevelser i Khao Sok National Park, der er en af de ældste regnskove i verden. Dagens første stop er ved elefantlejren, hvor I vil være med til at forberede et måltid og til at fodre elefanterne. I vil deltage i at vaske og skrubbe dem samt se dem bade og lege. Efter en lækker frokostbuffet står kanoer og guider klar til at tage jer på en smuk tur ned ad Sok-floden. Sidst på eftermiddagen venter middagen i den atmosfærefyldte, åbne fællesbygning til lyden af fuglekvidder og græshoppesang.  I overnatter i luksuriøse telte, hvor I omgiver jer med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov.

Dag 8: Oplevelser i Khao Sok

 Oplevelser i Khao Sok

Solen rejser sig langsomt over horisonten, og mens tågen letter over bjergene, vågner junglen til endnu en dag. Det meste af dagen går med at udforske Khao Sok-junglens måske bedst bevarede hemmelighed: Inde i skoven mellem dramatiske jungleklædte kalkstensbjerge ligger en stor sø omringet af rig vegetation. I oplever de storslåede scenerier fra en båd, der vil føre jer rundt på søen. Er vejret til det, er I velkommen til at tage en forfriskende svømmetur i det kølige vand, så medbring badetøj og et håndklæde. En picnic-frokost vil blive serveret ved søen, inden turen igen går tilbage til Elephant Hills. Snart går solen ned, og junglens natdyr vågner op til dåd.

Dag 9: Fra Khao Sok til Khao Lak

 Fra Khao Sok til Khao Lak

Efter en god nattesøvn venter endnu en dag i junglen – denne gang til fods. En gåtur er en rigtig god måde at få en fornemmelse for det fantastiske økosystem, som regnskoven udgør. Der er tid til at nyde det særlige lys i skoven og den enorme variation af eksotiske planter, der vokser i halvmørket under de tætte trækroner. Ofte hører man gibbonabernes melodiske sang mellem trækronerne i det tidlige morgengry. Også makakker og andre abearter svinger sig i grenene i denne del af skoven. Er vejret til det, vil frokosten blive tilberedt på traditionel vis i et bambusrør. Når tid er, forlader I Khao Sok og kører til jeres hjem i Khao Lak, det lækre Casa de la Flora, hvor de sidste 5 nætter tilbringes.

Dag 10 - 13: Afslapning i Khao Lak

 Afslapning i Khao Lak

Dagene i Khao Lak er til fri disposition.
Designerhotellet Casa de La Flora ligger direkte på en af de flotteste palmestrande i Khao Lak. Dette moderne luksushotel består af 36 poolvillaer omgivet af tropisk natur og med en smuk udsigt over Andermanhavet. Arkitekturen er ultramoderne, og blandt de mange faciliteter kan nævnes Wi-Fi, fladskærms-tv, espressomaskine, daglig morgenavis samt mulighed for at vælge jeres helt egen hovedpude, så I er sikret en god søvn. Fællesfaciliteterne er lige så imponerende og tæller blandt andet swimmingpool med pool bar, restaurant ved stranden, spa, fitness og bibliotek. Men kernen i oplevelsen er den høje og hjertelige service, der gør, at man altid føler sig hjemme og godt tilpas på Casa de La Flora.
Fra hotellet findes en lang række udflugter i og omkring Khao Lak, der byder på både tropiske regnskove, nationalparker, brusende vandfald og uimodståelige sandstrande. Hvis du i stedet ønsker ren afslapning, ligger Casa de La Flora helt ned til den smukke, uberørte strand Bang Niang, hvor du kan nyde det hvide pulversand, svajende palmetræer og turkisblåt hav, alt imens du bager under den tropiske sol. Så uanset om du er på udkig efter en romantisk miniferie, afslapning i tropiske omgivelser eller en luksusferie fyldt med oplevelser, er Case de La Flora det perfekte valg

Dag 14: Afrejse fra Khao Lak

NÅr tid er bliver I kørt til lufthavnen på Phuket, hvorfra I flyver via Singapore tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Der er ankomst til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Rejsen skal bestilles senest d. 31. januar 2017 og kan foretages i perioden 1. februar – 31. oktober 2017

BEMÆRK: Da der er begrænset antal pladser tages der forbehold for evt. udsolgte flyafgange.

Prisinformation

Tropeø, elefanter og palmestrand - 15 dage fra 14.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Koh Samui og retur fra Phuket
 • Lufthavnsskatter og afgifter
 • Privat transport fra Koh Samui Lufthavn til Outrigger Koh Samui Beach Resort
 • 5 nætter i Garden Pool Suite på Outrigger Koh Samui inkl. morgenmad
 • 1 x 60 minutters massage for 2 personer på Outrigger Koh Samui
 • Transport fra Koh Samui til Elephant Hills
 • 2 nætter i luksus safaritelt på Elephant Hills Main Camp
 • Alle aktiviteter og udflugter med engelsktalende guide ifølge program på Elephant Hills
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost og 2 x middag på Elephant Hills
 • 5 nætter i Studio Pool Villa på Casa de la Flora i Khao Lak inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på Casa de la Flora
 • Gratis minibar (sodavand, mineralvand, øl og juice på Casa de la Flora
 • Gratis WiFi på Casa de la Flora
 • Fri afbenyttelse af mountain bikes på Casa de la Flora
 • Fri afbenyttelse af bibliotek og fitness center på Casa de la Flora
 • 1 x aromaterapimassage for 2 personer på Casa de la Flora
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 feb 2017 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 apr 2017 - 30 apr 2017
1 jul 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 maj 2017 - 30 jun 2017
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 15.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Romantik på La Flora Khao Lak

Romantik på La Flora Khao Lak

Det prisvindende La Flora Resort & Spa er rammen om denne luksuriøse badeferie, hvor I indlogeres i en lækker villa med havudsigt blot et stenkast fra Andamanhavets krystalklare vand. Inkluderet er også en spa-behandling, et madlavningskursus og en lækker middag på stranden.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Gennem Indokina på cykel

Gennem Indokina på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. En fantastisk 17 dages cykeltur med start i Thailand gennem hjertet af Indokina inkl. Cambodia til Ho Chi Minh City i Vietnam.

LÆS MERE

17 dage fra 23.995 kr.

Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Aleenta Hua Hin i egen pool villa

Lad jer forkæle med luksus i egen pool villa på Aleenta Hua Hin Resort & Spa. Hele 10 nætters afslapning i eksklusive omgivelser venter på denne rejse, hvor I også vil blive forkælet med massage for 2.

LÆS MERE

13 dage fra 12.995 kr.

Luksustilbud
Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE

13 dage fra 12.695 kr.

Tilbud på Thailand
Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE

13 dage fra 14.495 kr.

Tilbud: Luksus i Hua Hin
Bestil tilbud