70 12 03 03
Åben:

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica og gi’ jer selv og jeres børn – og måske endda jeres børnebørn – en oplevelse for livet. Tag dem med til Costa Rica! Costa Rica er et af de 20 lande i hele verden, som har den største biodiversitet. Her er farvestrålende papegøjer, skræppende aber, leguaner, næsebjørne, sommerfugle og kolibrier i massevis. Her er også aktiviteter for alle; hængebroer i trækronerne, rideture på hesteryg til vulkaner og afslappende bade i varme kilder. Costa Rica er et af de mest demokratiske og velfungerende lande i hele Latinamerika – med andre ord; et perfekt sted til en familieferie. Denne tur foregår hovedsageligt i privat bil med egen guide, så I kan holde pause, når I har brug for det. Dette bliver en ferie, I aldrig glemmer.

Kom til gratis rejseforedrag om Mellemamerika – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
13 dage fra 19.250 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev papegøjer og næsebjørne helt tæt på
 • Børnevenlig tur med luft i programmet
 • Privat bil med egen guide – så I har friheden til at nyde
 • Slut af med badeferie

Dagsprogram

Dag 1: Danmark - Costa Rica

Afrejse om formiddagen afrejse fra Danmark. Efter en mellemlanding fortsætter I til San José i Costa Rica. I ankommer til Costa Ricas hovedstad sidst på aftenen.
I lufthavnen modtages I af vores lokale repræsentant, der sørger for transport til Hotel Radisson, som ligger i Escazú tæt på San Jose. Her skal I tilbringe de to første nætter i Costa Rica.

San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 millioner mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning. En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Dag 2: Poás vulkanen

Poás vulkanen

Morgenen begynder med et besøg på en kaffe-plantage beliggende ved Poás-vulkanens sider. Den frugtbare vulkanske jord er fremragende til dyrkning af kaffe. I vil stifte bekendtskab med kaffemærket ” Tres Generaciones”, som, efter vores mening, er noget af det bedste kaffe i verden! På kaffeplantagen hører I nærmere om kaffebønnens vej til kaffekoppen.

Efter besøget på kaffeplantagen går turen til Poás-vulkanen. Krateret i Poás-vulkanen regnes for at være verdens største krater med en bredde på 1,5 km og en dybde på 320 meter. Røgen, der langsomt stiger op fra krateret, vidner om, at vulkanen stadig er aktiv – og i øvrigt meget let tilgængelig. I behøver blot gå de sidste 200 m op til krateret i 2704 m højde. Her kan I kigge ned i selve krateret og se den smukke blå sø, der ligger hernede.

Eftermiddagen er til fri disposition – evt. til at nyde poolen på hotellet.

Dag 3: San José – Tortuguero nationalpark

 San José – Tortuguero nationalpark

I forlader San José tidligt og kører gennem nationalparken Braulio Carrillo til den lille by Guápiles. Det er en fantastisk smuk køretur med udsigt til den frodiggrønne regnskov.
I Guápiles spiser I morgenmad. Herefter fortsætter turen ad en mindre vej til Caño Blanco, hvorfra der sejles videre ad kanalerne, der løber parallelt med den caribiske kyst. I vandoverfladen kan man se alligatorer ligge på lur, aber der hopper rundt i træerne og dovendyr, der sløvt kigger efter båden.
Midt på dagen ankommer I til lodgen, hvor I indlogeres i to nætter med alle måltider og en række guidede ture rundt i området inkluderet. Eftermiddagen og aftenen er fri til at slappe af og nyde junglenatten med dens mange lyde.

Dag 4: Tortuguero nationalpark

 Tortuguero nationalpark

Livet på lodgen følger junglens rytme. Derfor er der tidlig morgenvækning. I skal på en guidet tur i båd, hvor I udforsker nationalparkens labyrint af kanaler. Guiden, der ved præcis, hvor de forskellige dyr holder til, vil forsøge at bringe jer så tæt på parkens dyreliv som muligt.
Hvis I kommer hertil i havskildpaddernes ynglesæson, fra februar til oktober, kan I følge med på aften- og natture og opleve de store dyr kravle op på stranden for at lægge æg i sandet. Denne tur betales på stedet og kan kun betales kontant.

Dag 5: Tortuguero - Arenal

 Tortuguero - Arenal

Efter morgenmaden er det tid til at forlade Tortuguero. I sejler med båd tilbage til Caño Blanco og fortsætter til Guápiles. Herfra kører I tværs over Costa Rica til byen La Fortuna som ligger ved Arenal-vulkanen. I bliver indlogeret på et hotel, som ligger tæt ved den lille by.

Eftermiddagen er til rådighed til at slappe af. Har I lyst til at lave noget, kan vi anbefale en udflugt til nationalparkens midtpunkt, den aktive og kegleformede vulkan, Arenal. Besøget giver jer mulighed for at opleve én af verdens mest aktive vulkaner. Arenal-vulkanen slumrede i mere end 400 år indtil den 29. juli 1968, hvor den pludselig med enorm kraft gik i udbrud. To landsbyer blev ødelagt, tusindvis af kvæg mistede livet og marker og skove blev dækket af lava. Lige siden har vulkanen næsten dagligt sendt store askeskyer mod himlen. Store dele af nationalparken ligger idag øde hen. Endnu har planter og dyr ikke formået at indtage dette golde Mars-agtige landskab. Området, der blev erklæret nationalpark i 1995, rummer dog en enorm biodiversitet i de skove, der endnu står.

Dag 6: Arenal

 Arenal

Formiddagen bruges ved La Fortunas nyeste attraktion: Arenal-hængebroerne. Mange steder i Costa Ricas regnskov har man højt oppe under de enorme trækroner anlagt et stisystem af hængebroer, der slynger sig mellem træerne. Det er en stor oplevelse at se skoven i fugleperspektiv. Samtidig kommer I helt tæt på dyrelivet i junglens top. Hold bl.a. udkig efter de flotte tukaner med deres karakteristiske store og farvestrålende næb. Stisystemet er omkring tre km langt, og både unge og gamle kan være med i højderne.

Resten af dagen er til rådighed. Besøg evt. det smukke La Fortuna-vandfald i udkanten af den lille by, La Fortuna – eller brug tiden ved poolen med udsigt til Arenal-vulkanen.

Dag 7: Arenal – Rincón de la Vieja

 Arenal – Rincón de la Vieja

Idag sættes kursen mod Guanacaste-regionen og Rincón de la Vieja. Undervejs passeres byerne Cañas og Liberia, der ligger i det nordvestlige hjørne af Costa Rica. I løbet af eftermiddagen når I frem til Rincón de la Vieja, hvor I indlogeres for to nætter.
Hvis I har lyst er der tid til en formiddagsaktivitet i La Fortuna inden afgang mod Rincón de la Vieja – men I kan også vælge at tage tidligere afsted og bruge eftermiddagen i Rincón de la Vieja. I bestemmer selv over tiden!

Dag 8: Rincón de la Vieja

 Rincón de la Vieja

Nationalparken Rincón de la Vieja er opkaldt efter den højeste vulkan i området – den stadig aktive Rincón de la Vieja – og området er da også kendt for sin kraftige termiske aktivitet. Især kogende mudder og boblende søer finder I her til overflod.
Dagen er til rådighed og her findes en bred vifte af aktiviteter for både store og små. Vi vil anbefale, at I bruger formiddagen på en kortere vandretur (et par timer), hvor I besøger nogle af områdets højdepunkter. Hotellet kan hjælpe jer med transport til/fra vandreturens start samt evt. en guide såfremt I ønsker det.
Eftermiddagen kan bruges ved poolen – eller I kan igen lade hotellet hjælpe jer med at arrangere en aktivitet. Hvad med f.eks. en tur på hesteryg eller måske en kanotur på Colorado-floden?

Dag 9: Rincón de la Vieja – Flamingo Beach

Fra Rincón de la Vieja kører I nu mod vest over den tørre savanne i Guanacaste-regionen og mod Stillehavskysten, hvor I har to nætter på Flamingo Beach Resort – et dejligt 4-stjernet og særdeles familievenligt resort, hvorfra der en fantastisk udsigt ud over det smukke Stillehav.
Resortet har flere pools og ligger i øvrigt kun en kort gåtur fra stranden, hvor bølgerne er rolige og vandet dejligt varmt. Den perfekte afslutning på en dejlig rejse.

Dag 10: Flamingo Beach

 Flamingo Beach

Dagen er til fri disposition til afslapning, gåture i området eller en tur i vandet.

Får I nok af stranden eller de mange pools, kan hotellet hjælpe med at arrangere udflugter. Snorkling er populært i området her – eller hvad med en fisketur? For de mere eventyrlystne er Ocotal et af de bedste dykkersteder i Costa Rica – både hvis nogle af jer er certificerede dykkere – eller I bare har lyst til et prøvedyk.

Dag 11: Flamingo Beach - San José

Der er transport tilbage til San José, hvor I har en enkelt overnatning, inden I i morgen påbegynder hjemrejsen.

Dag 12: Afrejse San José mod Danmark

Der er transport til lufthavnen i San José, hvor hjemrejsen påbegyndes.

Dag 13: Ankomst Danmark

I ankommer til Danmark i løbet af dagen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Turen er for alle i almindelig god fysisk form.

Prisinformation

Tag børnene med til Costa Rica - 13 dage fra 19.250 kr.

Inkluderet i prisen

 •  Flyrejse fra Danmark – San José t/r
 •  3 nætter på Hotel Radisson i San José
 •  Halvdagstur til kaffeplantage og Poás vulkanen udenfor San José
 •  3 dages/2 nætters ophold i Tortuguero med ture og alle måltider
 •  2 nætter på Arenal Springs el. tilsvarende
 •  Tur til Arenal-hængebroerne
 •  2 nætter på Cañón de la Vieja Lodge el. tilsvarende
 •  2 nætter på Flamingo Beach Resort
 •  Alle transporter og landtransport i bus eller privat chauffør
 •  Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 •  Daglig morgenmad
 •  Frokost på dag 2 og 5
 •  Lufthavnsskatter og -afgifter
 •  Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 •  Sygeafbestillingsforsikring
 •  Rejseforsikring
 •  Måltider ud over de nævnte
 •  Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 •  Afrejseskat i San José

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 23 jun
22 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 22.950 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
fra 18.575 kr.

Højsæson
24 jun - 21 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra23. 950 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
fra 19.250 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn ( u/12 år )
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Sydney og Queenslands unikke natur

Sydney og Queenslands unikke natur

Forkælelse og naturoplevelser. I begynder på et lækkert hotel i Sydney og med dyresafaritur. Herefter kommer Brisbane, regnskov på O’Reilly’s i Lamington og verdens største sandø, Fraser Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 27.295 kr

Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

På denne rejse rundt i Costa Rica kommer I til at opleve de absolutte perler. Rejsen har mange guidede udflugter i landets spændende nationalparker og vulkanen Arenal. Undervejs bor I på gode, hyggelige hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 26.950 kr.

Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.

USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

Barfodet – dette er måden hvorpå I kommer til at tilbringe jeres ferie på det dejlige Veranda Pointe Aux Biches. Ved ankomsten bliver I inviteret til at tage skoene af og tonen er sat til en uhøjtidelig og afslappet barfodsbadeferie på Mauritius.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 14.495 kr.

Bestil tilbud