70120303
Åben:

Sydney, Rock and Reef

Oplev de vigtigste højdepunkter med denne rejse, der byder på både Sydney, Rock and Reef. Solnedgangen farver kaklerne på Utzons berømte Operahus orange, der er 25 grader, og I sidder med korte ærmer og suger til jer af livet ved Sydneys havnefront. I morgen skal I på en “wildlife-safari”, hvor I leder efter kænguruer, emuer, vombatter og næbdyr i det fri. Efter to dage i Alice Springs følger tre dages campingeventyr til Ayers Rock og Kings Canyon. Nætterne tilbringes i stationære telte med rigtige senge, og måltiderne indtages i det fri. Rejsen til Australien rundes af i det tropiske nord med tid til at snorkle, bade og slappe af.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

20 dage fra 25.870 kr 

Turens højdepunkter

 • God hvis du skal til Australien for 1. gang
 • Oplev det unikke australske dyreliv
 • Se Uluru/Ayers Rock
 • Tag på snorkeltur på Great Barrier Reef

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Afrejse fra København via London til Hong Kong. Afrejse fra Billund via Frankfurt er også muligt.

Dag 2-3: Hong Kong - Sydney

 Hong Kong - Sydney

Flyskifte i Østen. Videre rejse til Sydney, hvor I ankommer om aftenen. I Sydney er der inkluderet fem nætters ophold på et godt turistklassehotel. Fra hotellet er der kun en kort gåtur ned til Operahuset, den smukke botaniske have og Circular Quay med turbådene.

Dag 4: Sydney

 Sydney

Dagen er til fri disposition. Sydney er en vidunderlig storby, helt med sin egen sjæl og puls. Bygget op omkring den enestående dybe naturhavn og historiske kerne på The Rocks, indbyder byen til et nærmere bekendtskab, der let kan udvikle sig til en livslang forelskelse.

Operahuset i Sydney startede som et skandaleprojekt og var forfærdelig udskældt. Men som i sin landsmands eventyr om den grimme ælling er Jørn Utzons Operahus i dag en af verdens mest beundrede og fotograferede bygninger. Operahuset ligger som en perle på havnefronten og er synlig fra alle sider. Gå turen til Operahuset langs havnefronten fra The Rocks ned omkring Circular Quay og oplev de imponerende hvide skalforme vokse for hvert skridt til mønsteret i de enkelte kakler er synligt. Nyd en forestilling på en af scenerne – MarcoPolo bestiller gerne billetter.

Den gamle havn ligger på The Rocks modsat operaen. Det var her, de første europæiske skibe lagde til kaj. Området er det mest maleriske i det moderne Sydney. I dag afgår turbåde på halv- eller heldags havnerundfart fra Circular Quay ved siden af The Rocks. Oplev havnen og hele byen fra toppen af det andet af byens vartegn: Sydney Harbour Bridge. Hver dag arrangeres brovandring på buen over den 1.149 meter lange bro. Det anbefales at bestille den tre timer lange klatretur hjemmefra.

Fra The Rocks kan man gå eller sejle til Sydney Aquarium. Her får tilskuerne mulighed for at gå rundt i store fem meter dybe vandtanke fyldt med hajer, rokker og tropefisk. De besøgende går på havbunden beskyttet af glastunneler med en enestående udsigt til fisk og havdyr. Sejl også til Taronga zoo, kør op i Sydney Tower og kig ud over byen, eller gå ned i undergrundsbanen, hvor forretninger og vaskerier har døgnåbent.

Besøg Queen Victoria-bygningen på George Street. Bygningen var førhen byens frugt- og grøntsagsmarked, men er nu et smukt storcenter med 200 butikker, restauranter og cafeer – også åbent om søndagen. De kulinariske oplevelser strækker fra ydmyge små caféer til gourmetrestauranter i verdensklasse. Man finder alle køkkener her fra fransk til mongolsk, fra kapmalay til argentinsk. Nogle steder skal man bestille i god tid, det gælder bl.a. drejerestauranten i Sydney Tower, hvor man på en time får udsigten 360 grader rundt.

Strandene ved Sydney indbød allerede for 100 år siden til at trække i badedragten og nyde vandet, selv om man dengang risikerede at blive arresteret for uanstændig påklædning. I dag løfter ingen et øjenbryn, selv om badetøjet er krympet. Bondi- og Coogee-strandene er livlige med caféer, og små butikker.

Dag 5: Wildlife-tur fra Sydney

 Wildlife-tur fra Sydney

En Australien-rejse er ikke fuldendt, før I ser en kænguru i den vilde natur. Det kommer I til i dag!

Med den fantastiske natur, der omgiver Sydney, behøver I ikke bevæge jer langt væk fra byen for at opleve Australiens unikke bushlandskab og det tilhørende dyreliv. Men I skal vide, hvad I leder efter! På denne heldagstur fra Sydney er I derfor i følgeskab med de bedste guider. Grupperne er små, og I kører i en god firehjulstrækker.

Der er afgang fra Sydney ved middagstid og turen går til bushlandskabet sydvest for Sydney. Sammen med din guide, vil I gå på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Her er også gode chancer for at se de meget sky næbdyr. Naturen er smuk, og dagen igennem vil der være indlagt gåture, så I virkelig kommer tæt på naturen. Efter en ægte australsk aftensmad på en lokal pub, og når solen er gået ned, kommer de nat-aktive dyr frem. Det er nu, I skal holde udkig efter vombatter og opossummer. Udstyret med lommelygte bevæger I jer gennem naturen og holder udkig efter de mange øjne, der lyser i natten. Så snart lyset fanger et par øjne, dækkes lygten af en rødt filter, der ikke skader dyrenes følsomme øjne – men der er stadig nok lys, til I kan se dyrene i deres naturlige natlige element.

Herefter går turen tilbage til Sydney, hvor I ankommer ca. kl. 22.00.

Dag 6: Blue Mountains

 Blue Mountains

Heldagstur til Blue Mountains National Park, der ligger ca. 110 km fra Sydney og består af en række kløfter bevokset med eukalyptustræer. Navnet De Blå Bjerge er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver et blåligt skær over området. Oplev de specielle klippeformationer “The Three Sisters” og “Giant Staircase” og nyd udsigten over Jamison Valley og Megalong Valley. Her er der afsat tre timer til en god travetur i området omkring Three Sisters og Scenic Railway. I får et kort med god rutebeskrivelse, en frokostpakke og en fyldt vanddunk udleveret inden turen. Det er nødvendigt at have solidt fodtøj på og en jakke eller trøje med. I er tilbage på hotellet i Sydney ca. kl. 18.00.

Dag 7: Sydney

 Sydney

Dagen er til fri disposition. Sejl en tur med havnebådene (ikke inkluderet), og se Sydneys imponerende “skyline” fra vandsiden. Stå af i Manly og gå en tur, fortsæt til Bondi Beach, der er en af Australiens mest kendte strande. Eller tag monorail ud til det restaurerede pakhusområde Darling Harbour, der nu har et væld af butikker, restauranter og forlystelser. Mulighederne er mange.

Dag 8: Sydney - Alice Springs

 Sydney - Alice Springs

Der er afrejse mod Alice Springs fra morgenstunden. Der overnattes to nætter på et hyggeligt B&B, som ligger i udkanten af Alice Springs. Ofte kommer kænguruer helt ind i haven om morgenen!

Dag 9: Alice Springs

Alice Springs

I dag er det tid at gå på opdagelse i den by, der for alvor kom på verdenskortet efter udgivelsen af Nevil Shutes roman “Fem sorte høns”, der på engelsk hedder “A town like Alice”. Besøg telegrafstationen, der var den direkte årsag til byens grundlæggelse, eller Flying Doctors-stationen, der er den enorme outbacks vagtlæge- og ambulancetjeneste. School of the Air underviser børnene med moderne kommunikationsmidler til de fjerntliggende gårde, eller “stations” som de hedder hernede, så de først kommer på kostskole i 12 – 14 års alderen.

MarcoPolo anbefaler et besøg i “The Alice Springs Desert Park” før turen i outbacken. Parken giver mulighed for at få et nærmere kendskab til både flora og fauna. Det er muligt her at komme forholdsvis tæt på blandt andet den store røde kænguru, emuer samt flere papegøjearter. Parken byder også til at komme tæt på aboriginere, der informerer om deres måde at leve i ørkenen på, blandt andet om de forskellige former for mad, der findes, samt hvordan de udnytter planter som medicin. Endvidere er der en bygning, hvor alle de dyr, der er aktive om natten ses – dyr, der stort set er umulige at se i naturen. Parken ligger ca. 10 min kørsel vest for Alice Springs. Der er åbent hverdage fra kl. 07.30 – kl. 18.00. Der er busser og taxaer til og fra byen. Overnatning på Aurora Alice Springs. Pak evt. en lille turtaske til de kommende dage, og lad resten af bagagen opbevare på hotellet.

Dag 10-12: Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon

 Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon

Der er afgang fra Alice Springs fra morgenstunden. Første stop er en kamelfarm, hvor du (for egen regning) har mulighed for en ridetur på en kamel. På vejen videre mod Uluru kører du forbi Atila (Mount Conner), som oftes forveksles med Uluru. Om eftermiddagen er der besøg på det kulturelle center i Uluru-Kata Tjuta National Park inden en guidet gåtur ved Uluru venter. I skal naturligvis se solen gå ned over den store monolit, mens I nyder et glas vin. Natten tilbringes på en privat lejrplads midt i nationalparken. Maden nydes omkring bålet og hvis I har lyst, kan I tilbringe natten i en “swag” under åben himmel. I kan også vælge at gå til ro i et af de gode telte, som findes på lejrpladsen.

Tidligt op næste dag for at nyde solopgangen over Uluru og Kata Tjuta. Herefter venter en gåtur ved Kata Tjuta, som fører jer gennem “Valley of the Winds”. Senere på dagen går turen mod Kings Creek Cattle Station, hvor der igen overnattes i telte i bushen. Fra lejren er der en fantastisk udsigt over George Gill Ranges og den fantastiske australske outback. Maden nydes igen omkring bålet, hvor der ofte udveksles historier fra dagen, der er gået.

Igen er der en tidlig start, når I fra morgenstunden – inden solen står for højt på himmelen – tager på vandretur i Watarrka (Kings Canyon). I besøger steder med så eksotiske navne som “The Lost City” og “Garden of Eden”. Nyd udsigten fra toppen af klipperne og tag evt. en svømmetur i et af vandhullerne og skyl sveden og støvet af jer. Turen tilbage til Alice Springs foregår ad en typisk australsk outback-grusvej, så der bliver god brug for 4-hjulstrækket på bilen. Ankomst i Alice Springs sidst på dagen.

Dag 13: Alice Springs - Cairns

 Alice Springs - Cairns

Dagen er til fri disposition, indtil flyet afgår fra Alice Springs til Cairns. Stå evt. tidligt op, og tag på ballonfart i solopgangen (mod betaling). Det er en betagende smuk oplevelse at svæve lydløst over landskabet, mens dagens første lys forvandler nattens gråbrune landskab til et festfyrværkeri i gule, okker og røde farver.

Ved ankomst i Cairns er der transport til hotel Bay Village Tropical Resort for seks overnatninger. Hotellet er et turistklasse retreat, der ligger ca. en km fra The Esplanade. Hotellet har 92 værelser og lejligheder og er indrettet i enkel moderne stil med både aircondition og loftsvifte, radio og tv, telefon, køleskab, hårtørrer og kaffe- og tefaciliteter. Hotellet har swimmingpool, prisbelønnet restaurant og bar, internetcafé, gæstevaskeri og gratis lufthavnstransfer. Hotellet har turskranke. Morgenmad er inkluderet.

Dag 14-15: Cairns

 Cairns

Cairns er udgangspunktet for ture til Great Barrier Reef, Atherton Tablelands, Kuranda, Cape Tribulation og meget andet i hele det nordlige Queensland. Cairns er den sidste storby inden vildnisset på Cape Tribulation og Cape York. En forholdsvis ny storby, for indtil ca. 1980 var Cairns en lille flække, forsyningshavn for minebyen Mt. Isa inde i baglandet. I dag er turismen den vigtigste indtægtskilde, og byen sitrer af sol, sommer og feriestemning. Byen er et glimrende udgangspunkt for besøg til regnskoven, revet og mange af tropeøerne. Der er dagligt flere end 160 arrangerede ture og udflugter fra byen. Både til ekstreme sportsaktiviteter som bungy jump, faldskærmsudspring og rafting – og til de mere rolige aktiviteter som ture i gummibåde og ballonflyvning, hvor man trygt kan medbringe børn.

Dag 16: Great Barrier Reef

 Great Barrier Reef

Verdens længste koralrev strækker sig 2.500 km langs Australiens nordøstlige kyst. Det meste af revet ligger mange km fra land og kan ikke ses fra kysten. Revet ser kedeligt og brunt ud, når det bliver blotlagt ved lavvande. Det skyldes, at korallerne trækker sig sammen, når de udsættes for luft. Så snart de er under vand, folder de sig ud, og alle de fantastiske farver kommer frem igen. Men det er især i kunstigt lys om natten, at farverne virkelig står flot. Koraller findes i vidt forskellige former, både hårde, stive, bløde og i store bundter, der vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle størrelser, mønstre og farvekombinationer bebor revet og er med til at gøre det til et af verdens smukkeste steder.

I dag er der inkluderet en heldagsudflugt med Frankland Island Cruise & Dive til Great Barrier Reef. Katamaranen medtager max. 100 gæster til koraløen Normanby Island, der ligger på det indre Great Barrier Reef. Om bord er veluddannede og kompetente naturguider, der villigt deler ud af deres viden om revet og regnskoven. På Normanby Island kan man gå tur i regnskoven, bade og snorkle direkte fra stranden, deltage i en guidet snokletur, og dykke fra båden. I kan også bare vælge at nyde den gyldne sandstrand på øen, hvor kun denne ene båd anløber. Frokost fra Red Ochre Grill inkluderet.

Dag 17-18: Cairns

 Cairns

Dagene er til fri disposition. Besøg evt. bjergbyen Kuranda, hvor der sælges lokalt fremstillet kunsthåndværk i glas og keramik, hjemmebag og honning. Byen ligger i regnskoven, og man kommer dertil efter en betagende togtur, der går gennem 15 tunneller og over 37 broer. Undervejs passerer man bjergkløfter og flotte vandfald. Tag svævebanen, Skyrail, den ene vej og oplev regnskovens løvtag fra oven. Dagen er fuldendt med et besøg til Tjapukai, et kulturelt center, der arbejder for at bevare tjapukai-stammens sprog og for at nedskrive de ældstes overleverede historier, og hvor man hører om aboriginernes drømmeverden.

Dag 19: Cairns - Hong Kong

Det australske eventyr slutter i dag. Der er afrejse med fly fra Cairns til Hong Kong, hvor der er flyskifte inden videre rejse til Frankfurt.

Dag 20: Hong Kong - Danmark

Flyskifte i Frankfurt og derefter til København, eller evt. Billund.

Prisinformation

Sydney, Rock and Reef - 20 dage fra 25.870 kr

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Australien t/r
 • 3 indenrigsflyvninger i Australien
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 5 nætter på Harbour Rocks Hotel i Sydney
 • Heldagstur til Blue Mountains
 • Dagstur fra Sydney; “Wildlife in the Wild”
 • 3 nætter på Chifley Alice Springs
 • Campingtur fra Alice Springs til Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon med 2 nætter i stationært telt inkl. fuld pension
 • 6 nætter på Bay Village Tropical Resort i Cairns
 • Heldagstur til Great Barrier Reef
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01 jan - 30 jun
18 aug - 15 dec
01 jan - 31 mar
ved 2 voksne
25.875 - 28.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
23.295 - 25.295 kr.

Højsæson
01 jul - 17 aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
30.255 - 32.295 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
26.355 - 28.295 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Ecuador - Andes og Amazonas

Ecuador - Andes og Amazonas

Tag med på en spændende rundrejse i Ecuador. Oplev regnskov, vulkaner, indianermarked og meget mere, imens I bor på hyggelige pousadaer og historiske haciendaer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

10 dage fra 24.550 kr.

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Oplev de dramatiske landskaber langs Panorama Ruten, Kruger National Parks fantastiske natur og dyreliv samt den smukke storby Cape Town. Undervejs bor I på hyggelige og atmosfærefyldte guest houses og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby

12 dage fra 19.995 kr.

Patagoniens vilde natur

Patagoniens vilde natur

Spektakulære landskaber og unik natur er omdrejningspunktet for denne rejse til Patagonien og det sydlige Argentina. Rejsen er krydret med nogle skønne dage i fantastiske Buenos Aires.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 35.595 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

15 dage fra 67.895 kr.

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 31.995 kr.