70120303
Åben:

Sydney og Queenslands unikke natur

Denne rejse giver jer mulighed for at opleve både storbyliv i Sydney og Queenslands unikke natur. Efter flyrejsen til Sydney bliver I forkælet på et lækkert hotel i hjertet af byen. Tag på wildlife-safari på udkig efter kænguruer, emuer, vombatter, næbdyr og oposummer. Siden følger 8 dages kør-selv-tur op langs kysten til Brisbane. De store naturoplevelser venter i den smukke Lamington Nationalpark og på verdens største sandø; Fraser Island.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

22 dage fra 27.295 kr 

Turens højdepunkter

 • 4 nætter i Sydney
 • Heldags-wildlife tur fra Sydney
 • Heldagsudflugt på Fraser Island
 • Enestående naturoplevelser

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra København.

Dag 2: Ankomst Sydney

 Ankomst Sydney

I ankommer til Sydney sidst på dagen. I skal bo på hotellet Radisson Blu, Sydney – et godt førsteklasses hotel beliggende i centrum af Sydney med kun 5 min gang til Darling Harbour og Sydneys bedste indkøbsområde.

Dag 3-4: Sydney

 Sydney

Dagene er til fri disposition. Sydney er en vidunderlig storby, helt med sin egen sjæl og puls. Bygget op omkring den enestående dybe naturhavn og historiske kerne The Rocks, indbyder byen til et nærmere bekendtskab, der let kan udvikle sig til en livslang forelskelse. Operahuset i Sydney startede som et skandaleprojekt og var forfærdelig udskældt. Men som i sin landsmands eventyr om den grimme ælling er Jørn Utzons Operahus i dag en af verdens mest beundrede og fotograferede bygninger. Operahuset ligger som en perle på havnefronten og er synlig fra alle sider. Gå turen til Operahuset langs havnefronten fra The Rocks ned omkring Circular Quay og oplev de imponerende hvide skalforme vokse for hvert skridt til mønsteret i de enkelte kakler er synligt. Nyd en forestilling på en af scenerne – MarcoPolo bestiller gerne billetter. Den gamle havn ligger på The Rocks modsat Operahuset. Det var her, de første europæiske skibe lagde til kaj. Området er det mest maleriske i det moderne Sydney. I dag afgår turbåde på halv- eller heldags havnerundfart fra Circular Quay ved siden af The Rocks. Oplev havnen og hele byen fra toppen af det andet af byens vartegn: Sydney Harbour Bridge. Hver dag arrangeres brovandring på buen over den 1.149 meter lange bro, det anbefales at bestille den tre timer lange klatretur hjemmefra.

Fra The Rocks kan man gå eller sejle til Sydney Aquarium. Her får tilskuerne mulighed for at gå rundt i store fem meter dybe vandtanke fyldt med hajer, rokker og tropefisk. De besøgende går på havbunden beskyttet af glastunneler med en enestående udsigt til fisk og havdyr. Sejl også til zoo, kør op i Sydney Tower og kig ud over byen, eller gå ned i undergrundsbanen, hvor forretninger og vaskerier har døgnåbent. Sydney er et sandt indkøbsparadis. Tag en tur med monorail i Darling Harbour, et moderne havnekompleks med butikker, smarte caféer og restauranter. Udsigten fra de store udendørs restauranter langs havnefronten er fantastisk. Besøg Queen Victoria-bygningen på George Street. Bygningen var førhen byens frugt- og grøntsagsmarked, men er nu et smukt storcenter med 200 butikker, restauranter og cafeer – også åbent om søndagen. Paddy’s Markets eller Paddington Bazaar-markederne er også et besøg værd. Designer-butikker findes nær Castlereagh og Elizabeth Street. De kulinariske oplevelser strækker fra ydmyge små caféer til gourmetrestauranter i verdensklasse. Man finder alle køkkener her fra fransk til mongolsk, fra kapmalay til argentinsk. Nogle steder skal man bestille i god tid, det gælder bl.a. drejerestauranten i Sydney Tower; 360, hvor man på en time får udsigten 360 grader rundt.

Strandene ved Sydney indbød allerede for 100 år siden til at trække i badedragten og nyde vandet, selv om man dengang risikerede at blive arresteret for uanstændig påklædning. I dag løfter ingen et øjenbryn, selv om badetøjet er krympet. Bondi- og Coogee-strandene er livlige med caféer, og små butikker. Palm Beach, Curl Curl og Manly appellerer til børnefamilier med madkurve.

Dag 5: Wildlife-tur fra Sydney

 Wildlife-tur fra Sydney

En Australien-rejse er ikke fuldendt, før I ser en kænguru i den vilde natur. Det kommer I til i dag!

Med den fantastiske natur, der omgiver Sydney, behøver I ikke bevæge jer langt væk fra byen for at opleve Australiens unikke bushlandskab og det tilhørende dyreliv. Men I skal vide, hvad I leder efter! På denne heldagstur fra Sydney er I derfor i følgeskab med de bedste guider. Grupperne er små, og I kører i en god firehjulstrækker.

Der er afgang fra Sydney ved middagstid og turen går til bushlandskabet sydvest for Sydney. Sammen med guiden, vil I gå på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Her er også gode chancer for at se de meget sky næbdyr. Naturen er smuk, og dagen igennem vil der være indlagt gåture, så I virkelig kommer tæt på naturen. Efter en ægte australsk aftensmad på en lokal pub, og når solen er gået ned, kommer de nat-aktive dyr frem. Det er nu, I skal holde udkig efter vombatter og opossummer. Udstyret med lommelygte bevæger I jer gennem naturen og holder udkig efter de mange øjne, der lyser i natten. Så snart lyset fanger et par øjne, dækkes lygten af en rødt filter, der ikke skader dyrenes følsomme øjne – men der er stadig nok lys, til I kan se dyrene i deres naturlige natlige element.

Herefter går turen tilbage til Sydney, hvor I ankommer ca. kl. 22.00.

Dag 6-13: Kør-selv fra Sydney - Brisbane

 Kør-selv fra Sydney - Brisbane

Denne morgen henter I en lejebil. I har nu otte dage på egen hånd – dog med billeje inkluderet. Hvis I ønsker, kan MarcoPolo sagtens hjælpe jer med at tilrettelægge en rute og evt. bestille overnatninger undervejs.

Besøg fx Lord Howe Island. I når øen med fly fra enten Sydney eller Brisbane på under to timer.

Andre stop inden Brisbane kunne være en tur i højderne med Scenic Worlds svævebane, der tager jer forbi klippeformationen Three Sisters i det fascinerende Blue Mountains (mindre end to timers kørsel fra Sydney). Eller hvad med et godt glas vin ved en af de over 140 karismatiske vingårde i Hunter Valleys vinland (to timers kørsel fra Sydney).

Dag 14: Brisbane

 Brisbane

Når I kommer frem til Brisbane, afleveres lejebilen på udlejningsstationen i byen. I skal bo en nat på hotel i Brisbane med gå afstand til esplanadeområdet Southbank med caféer, forlystelser og lagune og strand.

Dag 15-16: O’Reilly’s Rainforest Retreat

 O’Reilly’s Rainforest Retreat

I bliver hentet om morgenen på hotellet i Brisbane og kørt i bus til O’Reilly’s Rainforest Retreat i Lamington National Park, der er Australiens største subtropiske regnskov.

I bor i Mountain View Room på retreatet, der er turistklasse med førsteklasses atmosfære i Lamington-regnskoven. Det er bygget og ejet af O’Reilly-familien, der i dag deler deres glæde over naturen med alle gæsterne. Værelserne har egen balkon med udsigt til McPherson-bjergene. Morgenmaden er inkluderet.

Efter ankomst på O’Reilly’s Rainforest Retreat venter enestående naturoplevelser. Besøg den berømte Tree Top Walk – gangbroen i trætoppene, eller nyd de mange buske og blomster i den botaniske have. Nyd solnedgangen med et glas mousserende vin på værelsets balkon.

Næste morgen kan I begynde dagen med O’Reilly’s berømte fugletur og opleve de mange farvestrålende fugle, der kommer til foderbrættet hver morgen. Efter morgenmaden kan I deltage i en halvdags guidet vandretur i regnskoven eller en tur i firehjulstrækker-bus til udsigtspunkterne i nationalparken. Om aftenen er der mulighed for en guidet nattevandring.

Dag 17-19: Kingfisher Bay Resort på Fraser Island

 Kingfisher Bay Resort på Fraser Island

Efter en tidlig morgenmad er der transport i bus kl. 08.00 fra O’Reilly’s til Roma Station i Brisbane, hvorfra i kl. 10.30 kører med Tilt-toget til Maryborough med ankomst kl. 13.55. Der bliver I hentet i bus og kørt til Hervey Bay, hvor personalet fra Kingfisher Bay Resort venter. De ledsager jer videre med katamaran fra Urangan Boat Harbour til Kingfisher Bay Resort på Fraser Island.

Fraser Island er verdens største sandø og er udnævnt til Verdens Naturarv af UNESCO. Øen er ikke en ørken som andre sandøer. Langs kysten møder I det klassiske australske bushlandskab, men få hundrede meter fra kysten er der dryppende våd regnskov med kæmpetræer så frodige, at de næsten ikke lukker lys ned til skovbunden. Samtidig er der omkring 40 krystalklare ferskvandssøer, her er især Lake MacKenzie kendt; den er turkisblå og omgivet af kridhvide sandklitter – og sender omgående tankerne mod Caribiens og Stillehavets paradisøer. Øen har et særdeles rigt dyreliv, I kan bl.a. opleve den australske vildhund dingoen her, formentligt det eneste sted, hvor den ikke er blevet blandet med tamhunde.

Kingfisher Bay Resort er et førsteklasses hotel, som samtidig er Australiens mest miljøvenlige og bedst miljøtilpassede. Standardværelserne har aircondition og alle faciliteter bortset fra minibar. Hotellet har fire swimmingpools, fem restauranter og barer. I skal bo her i tre nætter og morgenmaden er inkluderet. Resten af eftermiddagen er til fri disposition til at nyde resortets mange tilbud, svømme en tur i en af de pragtfulde pools eller slappe af omkring Maheno Lounge inden middagen.

Inden morgenmaden næste morgen kan I deltage i en guidet fugletur. Kl. 08.45 er der så afgang på en heldagstur i firehjulstrækker til Fraser Islands “Beauty Spots”. Oplev den fantastiske regnskov, de krystalklare ferskvandssøer og -vandløb, skibsvragene langs kysten, det farvede sand og en køretur på 75 Mile Beach. Frokost og forfriskninger er inkluderet i dagens tur.

Dag 20: Fraser Island - Brisbane

Fraser Island - Brisbane

Efter morgenmaden er der afgang med katamaranen til Urangan Boat Harbour. Derefter med bus, der forbinder til Tilt-toget, der kører tilbage til Brisbane. I bor en nat på Adina i Brisbane.

Dag 21: Afrejse Brisbane

Dagen er til fri disposition indtil afgang mod Danmark.

Dag 22: Ankomst Danmark

Efter flyskifte går turen hjem til København, hvor I ankommer tidlig morgen.

Prisinformation

Sydney og Queenslands unikke natur - 22 dage fra 27.295 kr

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Sydney og retur fra Brisbane
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 4 nætter på Radisson Blu Hotel i Sydney
 • Dagstur fra Sydney “Wildlife in the Wild” inkl. let frokost
 • 8 dages gruppe C-billeje fra Sydney til Brisbane inkl. forsikringer og fri km
 • 2 nætter på Adina Apartment Hotel Brisbane
 • 2 nætter på O’Reilly’s Rainforest Retreat m/morgenmad i Lamington National Park
 • 3 nætter på Kingfisher Bay Resort m/morgenmad på Fraser Island
 • Transport i bus, tog og båd mellem Brisbane, Lamington og Fraser Island
 • Heldagsudflugt i 4WD på Fraser Island m/frokost
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
ved 2 voksne
27.295 - 28.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
20.445 - 22.595 kr.

Højsæson
ved 2 voksne
28.795 - 32.295 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
21.295 - 24.295 kr.

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

 

Lignende rejser


Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 31.995 kr.

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos regnskove og tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til afsidesliggende Sandakan, og videre ind i regnskoven ved Sukau, der er særdeles rig på dyreliv. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

16 dage fra 27.495 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

18 dage fra 115.995 kr.

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 61.995 kr.