70120303
Åben:

Supertilbud til Samui og Singapore

Forkæl jer selv med dette supertilbud til Samui og Singapore. I flyver med et af verden bedste flyselskaber til palmeøen Koh Samui, hvor 8 nætter venter i egen pool villa på det lækre luksus resort Centara Villas Samui. Resortet ligger lige ned til stranden i et stille hjørne af Koh Samuis sydlige tip, men stadig med nem adgang til de populære strande Lamai og Chaweng. I slutter rejsen med 2 nætter i Singapore, hvor jeres ophold bl.a. inkludere gratis kørsel med SIA hop on hop off bussen samt gratis adgang til et væld af byens mange seværdigheder.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

13 dage fra 12.695 kr. 

Turens højdepunkter

 • Nyd luksus i egen pool villas på Koh Samui
 • Bo i et stille hjørne af Samuis sydkyst
 • Gratis adgang til et væld af seværdigheder i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Koh Samui

 Ankomst til Koh Samui

I skifter fly i Singapore og fortsætter til palmeøen Koh Samui i Thailand. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem for de næste 8 nætter – det lækre Centara Villas Samui, der med sin beliggenhed helt ned til stranden på den rolige sydlige kyst af Koh Samui er et godt udgangspunkt for en luksuriøs badeferie under tropiske himmelstrøg.
Koh Samui er Thailands tredje største ø beliggende ud for østkysten i Den Thailandske Bugt. Øen er et ægte tropisk paradis med kilometer lange sandstrande og krystalklart vand, der altid er varmt. Og så er her frodig jungle og vældige kokosplantager. Selv om der efterhånden er kommet mange gode hoteller til, har øen bevaret sin atmosfære. Her er masser af muligheder for afslapning på de lækre sandstrande eller udflugter rundt omkring på øen – eller de omkringliggende øer som Koh Phangan eller Koh Tao.

Dag 3 - 9: Afslapning og badeferie på Koh Samui

 Afslapning og badeferie på Koh Samui

Dagene på Koh Samui er fri til afslapning og oplevelser på egen hånd.
Med sin fantastiske beliggenhed helt ned til stranden på Koh Samuis sydlige tip, er Centara Villas Samui det perfekte sted at slappe af i skønne, tropiske omgivelser. Her er fred og ro til at nyde stranden og de mange faciliteter på det flotte firestjernede resort.
Hver af de 102 villaer ligger spredt ud mellem frodig bevoksning og slanke palmer på en bakkeside ned mod en flot, privat sandstrand. Særlig imponerende er de 60 m2 store pool villas. Villaerne er lyst indrettet med store vinduer og hyggelig privat terrasse med en 15 m2 stor privat pool. De byder naturligvis også på alle de faciliteter, man forventer på et resort af denne standard. Det gælder både Wi-Fi, satellit-tv, individuel aircondition, minibar og flotte, indbydende badeværelser.
Samme standard går igen i hotellets fællesfaciliteter, der blandt andet tæller et imponerende poolområde helt ned til standen, to yderligere swimmingpools samt et godt udvalg af spisesteder. Som gæst kan du også nyde godt af resortets spa-afdeling, fitness-center samt låne mountainbikes og kajakker gratis, så du kan udforske området på egen hånd.
Det er ualmindelig let at komme ned i tempo i resortets fredlige omgivelser. Men skulle du få lyst til lidt flere restauranter at vælge imellem, ligger den populære Lamai Beach kun cirka 15 minutters kørsel væk.

Dag 10: Fra Koh Samui til Singapore

 Fra Koh Samui til Singapore

I nyder en sidste morgenmad på Centara Villas Samui, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen og flyver til Singapore.
Allerede i lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretnings-, shopping- og fornøjelsesområde. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.

Dag 11: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Dagen er til fri disposition inden afrejsen. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 12: Afrejse fra Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore indtil I hen på aftenen bliver kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 13: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Samui og Singapore - 13 dage fra 12.695 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Koh Samui t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Koh Samui lufthavn til Centara Villas Samui
 • 8 nætter i pool villa med havudsigt inkl. morgenmad på Centara Villas Samui
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 sep 2017 - 10 dec 2017
ved 2 voksne
fra 12.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
1 jul 2017 - 31 aug 2017
1 mar 2018 - 10 apr 2018
ved 2 voksne
fra 13.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Jul/Nytår
11 dec 2017 - 28 feb 2018
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Florida deluxe

Florida deluxe

Forkæl dig selv og din partner med en kort, luksuriøs rejse til Florida med ophold på MarcoPolos favorithoteller og stor lejebil.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Storby, Strandferie

12 dage fra 14.995 kr.

Nyhed
Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Oplev Afrikas rige dyreliv på en 5-stjernet luksussafari i verdensberømte Masai Mara efterfulgt af afslapning på Zanzibars legendariske palmestrande. Kig efter løver i det tidlige morgengry, følg de græssende gnuer på deres vandring over Masai Maras savanne og se elefantflokke søge mod floderne for at drikke. På denne luksusrejse til Kenya og Zanzibar oplever I ægte safaristemning på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Strandferie

14 dage fra 32.795 kr.

Borneo badeferie og Singapore

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.995 kr.

Kampagne
Samui og Singapore

Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 12.695 kr.