70 12 03 03
Åben:

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Lad jer forkæle med dette supertilbud til Bangkok og Hua Hin. I starter med 3 nætter i Bangkok, hvor jeres private guide vil tage jer med på opdagelse i de lokale markeder og give jer et unikt indblik i det lokale thailandske cuisine. Herefter venter 1 uges ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort ved Hua Hin. Resortet ligger perfekt i rolige, tropiske omgivelser ned til en dejlig hvid sandstrand mellem Cha-am og Hua Hin – en smagfuld oase i moderne asiatisk stil. Under opholdet kan I bl.a. se frem til en romantisk middag for 2 på stranden og en dejlig og afslappende massage i resortets spa.

Tilbud: Luksus i Hua Hin 13 dage fra 14.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold på førsteklasses hoteller
 • Oplev Bangkoks markeder og smag på de lokale delikatesser
 • Romantisk middag på stranden
 • Bliv forkælet med massage på Veranda Spa

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

 Ankomst til Bangkok

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hjem for de næste 3 nætter, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, og premium kategorierne har man også egen balkon. “Urban” værelser har også egen balkon med udsigt til Phra Arthit Road.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Dag 3: Smag på Bangkok

 Smag på Bangkok

Dagens overskrift siger det hele. I selskab med jeres lokale guide bevæger I jer gennem de lokale markeder, der bugner af friske råvarer og eksotiske krydderier. I får ikke blot et indblik i den thailandske kultur, men jeres guide vil også dele hemmelighederne bag det smagfulde og spændende thailandske køkken med jer.
Fra hotellet sættes kursen mod Samyan Market, hvor vil få en ægte markedsoplevelse. Mød de lokale, der snor sig mellem de mange stande, lær om de traditionelle ingredienser, der bruges i køkkenet og smag på nogle af de mange eksotiske frugter, der udbydes her.
Fra Samyan fortsætter I til det 100 år gamle Nanglerng madmarked. Markedet var et af de vigtigste i den indre del af Bangkok, da livet for 100 år siden blomstrede i dette område. Markedet var et større handelscenter for alle de mange forskellige nationaliteter og minoriteter, der boede i byen og idag giver det et fantastisk indblik i historien og bag det fascinerende thai-køkken og ikke mindst arkitekturen fra den gang.
En kort køretur bringer jer herefter til en lokal restaurant i nærheden af Bangkoks rådhus, hvor I vil nyde en autentisk thai-frokost afsluttet med den populære dessert, Sarim, bestående af farverige glasnudler serveret i kokosmælk.
Herefter går turen tilbage til hotellet, hvor resten af dagen er til fri disposition.

Dag 4: Bangkok på egen hånd

 Bangkok på egen hånd

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.

Dag 5: Fra Bangkok til forkælelse i Hua Hin

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og turen går nu sydpå i privat bil til området ved Hua Hin og Cha Am.
Her indlogeres I på Veranda Resort and Spa Cha-am. Hotellet ligger perfekt i rolige, tropiske omgivelser ned til en dejlig hvid sandstrand mellem Cha-am og Hua Hin – en smagfuld oase i moderne asiatisk stil.

Dag 6 - 11: Forkælelse på Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am

 Forkælelse på Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Cha Am er en udpræget thailandsk ferieby, der særligt i weekenderne er populær hos Bangkoks indbyggere. Det meste af tiden byder Cha Am dog på stille og rolige feriedage langs Siambugtens dejlige sandstrande. Her kører tempoet i laveste gear. Omgivelserne indbyder til afslapning, men der er også mulighed for blandt andet rideture langs vandet eller vandsport for dem, der ønsker det. Væk fra stranden byder bymidten på butikker og et udvalg af små restauranter med alt fra lokale retter til internationale favoritter. Et endnu større udbud af restauranter findes i den nærliggende badeby Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie.
Resortet har 118 værelser fordelt på 9 forskellige værelseskategorier, hvoraf I skal bo i de lækre Veranda@Sea værelser med balkon og havudsigt. Hotellet byder desuden på to restauranter. På Dining Room fremtrylles både thai- og internationale retter, mens velsmagende fiskeretter dominerer menukortet på restauranten I Sea – men I vil udover dette blive forkælet med en privat romantisk middag for to direkte på stranden.
Der findes et væld af faciliteter på hotellet såsom en stor swimmingpool, fitnesscenter, beach volleyball, kite-surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange andre aktiviteter. Lyder alt dette for aktivt, byder spaen på fristende holistiske behandlinger i skønne og afslappende omgivelser, og I skal naturligvis ikke snydes for en dejlig afslappende massage for to under opholdet.

Dag 12: Afrejse fra Hua Hin

Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 13: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin - 13 dage fra 14.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Privat halvdagstur i Bangkok “Smag på Bangkok” med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Bangkok til Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am
 • 7 nætter i Veranda@Sea værelse med morgenmad
 • Gratis Lifestyle Experiences baseret på resortets YOGA-tidsplan
 • 1 x privat BBQ seafood middag på stranden for 2 personer inkl. 1 flaske vin
 • 1 x 90 min Veranda Signature Massage for 2 personer i privat rum på Veranda Spa
 • Velkomstdrink på Veranda Resort & Spa
 • Gratis WiFi på Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på alle restauranter Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på vasketøj på Veranda Resort & Spa
 • 10% rabat på spa-behandlinger fra a la carte menuen på Veranda Resort & Spa
 • Privat transport fra Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am til Bangkok Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
6 jan 2017 - 28 feb 2017
ved 2 voksne
fra 16.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 mar 2017 - 16 apr 2017
21 jun 2017 - 15 jul2017
ved 2 voksne
fra 15.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
17 apr 2017 - 20 jun 2017
16 jul 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 14.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Lige ned til den uspolerede Natai Beach finder du boutique hotellet Akyra Beach Club Phuket. Uanset om du søger en romantisk ferie for to, en tur til paradis med vennerne eller en afslappende ferie væk fra hverdagens strabadser, er akyra Beach Club det perfekte valg!

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

13 dage fra 11.695 kr.

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 14.550 kr

Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 37.695 kr.

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Magiske Angkor og charmerende Hoi An

Oplev magiske Angkor Wat i Cambodia kombineret med charmerende og stemningsfulde Hoi An i Vietnam. Begge steder bor i på førsteklasses hoteller og har naturligvis masser af udflugter og sightseeing inkluderet.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

13 dage fra 15.295 kr.

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam med oplevelser og forkælelse for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Sydvietnamesiske favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse. Gennemført luksus til menneskelige priser.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Spa og wellness, Storby

12 dage fra 16.595 kr.

Bestil tilbud