70 12 03 03
Åben:

Storby, templer og tropeø

3 lande og 3 forskellige oplevelser og indtryk venter jer på denne rejse, der tager jer fra Singapore og byens pulserende gader med et væld af seværdigheder og shopping i verdensklasse til de imponerende og fantastiske templer ved Angkor i Cambodia og videre til den skønne tropeø Phu Quoc i Vietnam, hvor en tropisk badeferie venter og giver jer rig mulighed for at slappe af og fordøje de tidligere dages mange oplevelser.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

12 dage fra 16.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Private udflugter og transporter
 • Udforsk fascinerende Singapore
 • Nyd solnedgangen over Angkor Wat
 • Badeferie på tropeøen Phu Quoc

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Singapore.

 Ankomst til Singapore.

I ankommer til Singapore tidlig morgen. Allerede i lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretnings-, shopping- og fornøjelsesområde. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.

Dag 3: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Dagen er til fri disposition inden afrejsen. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 4: Mod Angkors templer i Cambodia

 Mod Angkors templer i Cambodia

Tidlig morgen bliver I hentet og kørt til lufthavnen i Singapore. Herfra går turen til Siem Reap i Cambodia.
Ved ankomsten til Siem Reap bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Allerede samme eftermiddag får I den første smagsprøve på de vidundere, der venter i det enorme Angkor Wat-kompleks, når I besøger templerne i Rolous-gruppen. Denne tempelgruppe ligger lidt væk fra hovedkomplekset og stammer helt tilbage fra den tidlige Angkor-periode omkring det 9. og 10. århundrede. Rolous fungerede som hovedstad for bl.a. kong Indravarman, der regerede fra 877 – 889 e. Kr., hvilket gør templerne til nogle af de ældste khmerbygninger overhovedet. Først på aftenen returnerer I til hotellet i Siem Reap.

Dag 5: Angkor-templerne og solnedgang over Angkor Wat

 Angkor-templerne og solnedgang over Angkor Wat

Dagen starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terrasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra I har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Dag 6: Angkors templer

 Angkors templer

Dagens første mål er templet Banteay Srei, der hverken er stort eller pompøst, men dette lille, rødlige tempel fra 1200-tallet, med sindrige dybe relieffer, betragtes alligevel af mange som det absolut smukkeste tempel. På vej tilbage mod Angkor besøges flere mindre templer, inden I besøger et meget bemærkelsesværdigt tempel; Ta Phrom. Templet har en ganske særlig atmosfære, fordi man i modsætning til mange af de andre templer har valgt ikke at skære bygningerne fri af lianer og rødder. Templet fremstår derfor præcis som dengang i 1860′erne, da Angkor blev genfundet af et hold franske videnskabsmænd. Også Ta Keo, Chau Say Tevada og Thommanon-templerne besøges i løbet af eftermiddagen, inden I kører tilbage mod Siem Reap.

Dag 7: Fra templer til tropeø

 Fra templer til tropeø

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I har det meste af formiddagen til rådighed til at udforske Siem Reap på egen hånd. Henover middag bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til tropeøen Phu Quoc i Vietnam. I bliver modtaget i lufthavnen og kørt til La Veranda Resort.
La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande. Resortet byder på 43 smukt og enkelt indrettede værelser og suiter i mørkt træ, lyse tekstiler og mosaikfliser. Alle værelser har privat balkon/terrasse med udsigt, fjernsyn, telefon, minibar og internet-adgang. Hotellets restaurant serverer alt lige fra barbecue til fiskeanretninger og traditionel vietnamesisk cuisine. Blandt Veranda Resorts mange faciliteter kan nævnes en spa med forskellige massager og aroma-terapi, swimmingpool, loungebar, fitness, jacuzzi og vandsports-aktiviteter.

Dag 8 - 10: Badeferie på Phu Quoc

 Badeferie på Phu Quoc

I bor fire nætter på La Veranda Resort i deluxe-dobbeltværelse, og opholdet er inklusiv morgenmad. La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Dag 11: Afrejse fra Phu Quoc

Det er blevet tid til at tage afsked med paradis. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Ho Chi Minh City.
Her skifter I fly og fortsætter via Bangkok tilbage til København.
Ønsker man et ophold i Ho Chi Minh City kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Dag 12: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Storby, templer og tropeø - 12 dage fra 16.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Singapore og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Flyrejse fra Singapore til Siem Reap
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Cambodia
 • 3 nætter på Tara Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor ifølge program
 • Flyrejse fra Siem Reap til Phu Quoc
 • Privat transport fra Phu Quoc Lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter i deluxe værelse på La Veranda Resort inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
10 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Mad og Vin, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.495 kr.

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Fra kultur og natur på Java til Gudernes Ø

Oplev Javas unikke kulturelle og naturlige vidundere på denne rundrejse fra Semarang til Surabaya, inden I fortsætter til Bali, hvor 7 nætter venter på det luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den skønne og rolige Jimbaran strand.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

17 dage fra 24.695 kr.

Bali fra øst til vest med Alila

Bali fra øst til vest med Alila

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 16.495 kr.

Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

På denne rejse rundt i Costa Rica kommer I til at opleve de absolutte perler. Rejsen har mange guidede udflugter i landets spændende nationalparker og vulkanen Arenal. Undervejs bor I på gode, hyggelige hoteller og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 26.950 kr.

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Tag på en rejse fra det centrale Java via imponerende templer og majestætiske vulkaner til luksuriøs idyl på skønne Bali.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

16 dage fra 24.395 kr.

Bestil tilbud