Singapore og Bali i egen pool villa

Singapore og Bali i egen pool villa

Forkæl jer selv med denne rejse til pulserende Singapore efterfulgt af hele 8 nætters forkælelse i egen pool villa på Bali.
I starter med 3 nætter i Singapore, hvor der med gratis adgang til et væld af seværdigheder og gratis kørsel med hop on hop off bussen vil være rig mulighed for at udforske og få det bedste ud af denne spændende storby, der nærmest kan betegnes som Asiens New York.

Fra Singapore fortsætter i til Bali,  hvor I skal bo på Pavillions, der er et af Balis absolut mest charmerende villa resorts. Dette skønne og stemningsfulde resort ligger i hjertet af Sanur og her venter 8 dages ren forkælelse med spa-behandlinger og middage.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver direkte fra Danmark til Singapore.

I ankommer til Singapore tidlig morgen, hvor et væld af oplevelser venter.
I lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. De 2 næste nætter bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, hvorfra der er nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.
Er det shopping, der er i fokus ligger Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men I kan naturligvis også benytte jer af “hop on hop off bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Dagene er til fri disposition i denne spændende storby. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle I have lyst til at opleve byen fra oven kan I også tage med Singapore Flyer, der giver jer en fantastisk udsigt over hele Singapore.
I kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.
Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.
Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard hvad enten det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.
Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Når tid er bliver I kørt fra hotellet til lufthavnen i Singapore, hvorfra der flyves til Bali. Ved ankomsten står jeres privatchauffør klar til at køre jer til jeres hjem for de næste 8 nætter – det skønne Pavillions Bali, der er en sand oase ved den populære Sanur strand.

Førsteklasses retreatet Pavilions Bali har blot 23 villaer og ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Den lange indkørsel minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem og allerede når man bevæger sig gennem den mod hotellet, ved man, at dette er stedet hvor man finder fuldent ro og fred.
I bor i egen Pool Villa med helt egen pool og en skøn udendørs lounge med TV og tekøkken, hvor morgenmaden bliver serveret på bestilling hver morgen. Ugenerethed og privatliv danner rammen om jeres ophold her.
I alle villaer er der cd-afspiller og video, så I kan lytte til din favoritmusik eller se de film, I ikke lige nåede i biografen.
I spaen bliver I forkælet med afslappende og foryngende behandlinger, i den stemningsfulde udendørs restaurant med lækre middage.

Det er blevet tid til at tage afsked med Bali, og når tid er bliver I hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

I ankommer til København tidlig morgen ovenpå på en ren forkælelsesferie til Bali.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse med Singapore Airlines fra København til Bali t/r
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Pavilions Bali t/r
 • 8 nætter i one bedroom pool villa inkl. morgenmad serveret i villaen
 • Frugtkurv, velkomst drink og let fodmassage ved ankomsten
 • 1 x 60 minutter Signature massage
 • 1 x 140 minutters Royal Lulur eller Balinesisk Boreh behandling
 • 1 x “”Islands of the Gods” middag
 • 1 x Seafood BBQ middag
 • Gratis shuttle service til stranden i Sanur
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 3 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 16.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2018 - 30 jun 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 17.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 18.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om mindfulness på Bali

Trænger du til at lade op og tænke nye tanker, og drømmer du om at være i topform fra inderst til yderst? Så kunne et mindfulness-kursus være det helt rette for dig. Kom til foredrag og hør mere om mindfulness samt en spændende rejse til Bali, der kombinerer syv dages mindfulness-kursus med luksus og eksotiske oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Læs mere her

Rejseforedrag om Java og Bali

Tag med på en fantastisk rejse til Java og Bali, der byder på rygende vulkaner, fantastiske templer og spændende kulturer. Du hører naturligvis også om Balis strande og får masser af  information om de to øer.

Læs mere her

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel