70120303
Åben:

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Oplev Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana. Ultimativ safari i landenes største nationalparker, Chobe og Hwange, kombineret med et af verdens mest imponerende vandfald – de mægtige Victoria Falls. På denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas “Big Five” og alle de andre vilde dyr, der har dette fascinerede kontinent som deres hjem.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

12 dage fra 32.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Kom væk fra turismestrømmen i Chobe
 • Uspoleret safari Hwanger National Park
 • Bo på det legendariske Victoria Falls Hotel
 • Mange måltider og drikkevarer inkluderet

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver fra København med et flyskift undervejs til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Ankomst til Hwange National Park i Zimbabwe

 Ankomst til Hwange National Park i Zimbabwe

I Johannesburg skiftes der fly, og I fortsætter nordpå til Victoria Falls i Zimbabwe. Her bliver I mødt i lufthavnen og turen går nu mod sydvest til Zimbabwes største nationalpark, Hwange National Park. De næste 3 nætter tilbringes på den klassiske safari camp – The Hide, hvor I skal bo i luksus-safaritelt. Fra jeres telt er der udsigt til vandhullet, hvor de vilde dyr ynder at slukke tørsten. The Hide er desuden en af de få privatejede camps, der ligger inde i selve nationalparken.
Efter ankomsten er der tid til afslapning, inden I om eftermiddagen begiver jer ud i parken for at finde de vilde dyr. Undervejs nydes en sundowner midt ude i den afrikanske bush. Efter middagen er der også mulighed for at tage på en natte-safari for at opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud.

Dag 3 - 4: Safari i Hwange National Park

 Safari i Hwange National Park

Ingen dage er ens på The Hide. Der er ingen begrænsninger i forhold til aktiviteter. I kan vælge at tage på en morgen-walk efterfulgt af et game drive efter morgenmaden og slutte dagen af med et eftermiddags- og/eller aften-game drive. Aktiviteterne følger gerne dyrenes rytme og er koncentreret om morgenen, eftermiddagen og aftenen. Midt på dagen er der tid til afslapning og til at nyde de vilde omgivelser. Skulle en giraf finde vej forbi vandhullet, får I blot en endnu større følelse af at være midt i det vilde Afrika. Alle måltider er inkluderet i opholdet – og nydes enten under den åbne himmel eller i fællesområdet med udsigt til bushen.

Dag 5: Fra Safari til Vandfald ved Victoria Falls

 Fra Safari til Vandfald ved Victoria Falls

Der spises en meget tidlig morgenmad, før turen går til hovedcampen i Hwange. Her bliver I hentet og kørt til Victoria Falls, hvor de næste 3 nætter tilbringes på det legendariske Victoria Falls Hotel. Siden åbningen i 1904 har kongefamilier, berømtheder og statsfolk valgt at bo på dette historiske og elegante hotel med egen gangsti til de mægtige Victoria-vandfald. Hotellet emmer af atmosfære og romantik. Nyd en high tea på terrassen, alt imens I fornemmer vandfaldenes buldren i det fjerne og føler jer ført tilbage til en svunden æra. Dette er vandfaldenes ”Grand Old Lady” – og ligger perfekt i en smuk blomsterhave med udsigt til vandfaldene og broen over Zambezi Gorge.

Dag 6 - 7: Victoria Falls

 Victoria Falls

”Mosi-oa-Tunya” – eller røgen der buldrer, der i 1855 blev ”opdaget” af Dr. David Livingstone, er i sandhed et imponerende syn. Men Vic Falls er også mere end de mægtige vandfald. Området byder på et sandt overflødighedshorn af aktiviteter lige fra river rafting, helikopterflyvning og ikke mindst tætte møder med både elefanter og løver. Afslut dagen med middag på hotellet – eller nyd den på ”The Boma”, hvor traditionelle afrikanske retter og ikke mindst vildtkød står på menuen.

Dag 8: Fra vandfald til elefanter i Chobe National Park

 Fra vandfald til elefanter i Chobe National Park

Efter morgenmaden på hotellet bliver I hentet og kørt over grænsen til byen Kasane i Botswana. Herfra går turen til jeres hjem blandt Afrikas vilde dyr for de næste 3 nætter – den dejlige Muchenje Safari Lodge. Muchenje ligger i et privat reservat ved den mindre turistede vestlige del af parken.
De næste dage står nu i vildtlivets tegn, og alle måltider og aktiviteter er naturligvis inkluderet i opholdet.

Dag 9 - 10: På safari i Chobe i Botswana

 På safari i Chobe i Botswana

Dagene på Muchenje vil blive tilbragt blandt Afrikas vilde dyr. Lodgen byder på flere forskellige aktiviteter deriblandt morgen-, eftermiddags- og aften game drives, hvor I kan opleve de dyr, der er mest aktive efter mørkets frembrud. Der er også mulighed for at opleve dyrelivet under en sejltur på Chobe-floden, tage på en bush walk eller sågar besøge en lokal landsby.
Chobe-nationalparken er især kendt for sine store elefantflokke, og det er virkelig en helt speciel oplevelse at sidde i solnedgangen og betragte hundredevis af disse blide kæmper krydse floden i små familieflokke. Store bøffelflokke er også et af parkens vartegn, og derudover finder man yderligere to af Afrikas Big Five: Den majestætiske løve og den sky leopard. I floden lever flodheste side om side med krokodiller, og på land venter adskillige antilopearter, giraffer, gnuer, zebraer og geparder, og parken er desuden hjemsted for ikke mindre end 440 forskellige fuglearter.
Én ting er sikkert – et ophold i Chobe vil uden tvivl byde på mindeværdige møder med Afrikas mange vilde dyr.

Dag 11: Afrejse fra Chobe

Efter morgenmaden bliver I kørt til Kasane, hvor I bliver hentet, og turen går nu tilbage over grænsen til lufthavnen i Vic Falls. Herfra flyver I sydpå til Johannesburg i Sydafrika, hvor der skiftes fly og fortsættes mod London.

Dag 12: Ankomst til København

Der er ankomst til København hen over middag efter en ultimativ safari-oplevelse i Zimbabwe og Botswana.

SÆRLIGT OM REJSEN

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana - 12 dage fra 32.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København – Vic Falls t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Vic Falls Lufthavn til Hwange National Park
 • 3 nætter i luksus safaritelt på The Hide
 •  Alle måltider og drikkevarer til maden (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på The Hide
 • 4 safari-aktiviteter pr. dag på The Hide
 • Transport fra The Hide til Victoria Falls Hotel
 • 3 nætter på Victoria Falls Hotel inkl. morgenmad
 • Transport fra Victoria Falls Hotel til Kasane
 • Transport fra Kasane til Muchenje Safari Lodge t/r
 • 3 nætter på Muchenje Safari Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Muchenje Safari Lodge
 • Ubegrænset antal safari-aktiviteter under opholdet på Muchenje Safari Lodge
 • Transport fra Kasane til Vic Falls Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Vic Falls Lufthavn, ca. USD 30 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 jul 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 45.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 nov 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 32.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Mellemsæson
1 apr 2018 - 30 jun 2018
ved 2 voksne
fra 36.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Sydindiens højdepunkter

Sydindiens højdepunkter

Prægtige templer, dyrerige nationalparker, historiske handelsbyer og farverigt gadeliv er blot nogle få af de mange højdepunkter, der venter på denne rejse gennem Sydindien med privatchauffør.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 16.995 kr.

Kejsertidens Kina

Kejsertidens Kina

Oplev de mest storslåede levn fra kejsertidens Kina på denne 9 dages rundrejse til Beijing og Xian. Gå igennem Den Forbudte By, nyd synet af Den Kinesiske Mur bugte sig over bjergene, og stå ansigt til ansigt med Terrakotta-hæren i Xian. For blot at nævne nogle få af højdepunkterne.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 17.550 kr.

Vietnams bedste og barfodsluksus

Vietnams bedste og barfodsluksus

Fra Hanoi og Ha Long bugten til Ho Chi Minh City og Mekong deltaet afsluttende med ægte barfodsluksus på det luksuriøse L’Alyana Ninh Van Bay. Her bor I i egen villa og kan nyde både hinanden og den smukke hvide sandstrand, mens I fordøjer de sidste dages mange oplevelser i eksotiske og eksklusive omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 21.695 kr.

Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger du blandt andet et orangutang-center, kigger efter dyr langs floderne, og møder iban-folket i deres traditionelle langhuse. Rejsen fuldendes med storbyferie i Kuala Lumpur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

18 dage fra 19.995 kr.

Nyt program
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.350 kr.