70 12 03 03
Åben:

Safari og forkælelse

Duften og smagen af Afrika. Næsehornet med sit afkom, der pludselig står midt på vejen, en flok løver omringer bilen, giraffen passerer med sin gyngende gang og studerer jer med nysgerrige øjne. I er i Afrika! På denne rejse er der lagt vægt på at bo helt fantastisk og kombinere natur, gastronomi samt drømmen om en svunden tid. Den perfekte blanding af safari og forkælelse!

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

11 dage fra 30.595 kr. 

Turens højdepunkter

 • Eksklusiv luksussafari i privat game reserve
 • Alle måltider og drikkevarer inkluderet på safarilodgen
 • 5-stjernet guesthouse i Cape Town med ypperlig service
 • Privat udflugt med til vinlandet med vin- og delikatessesmagninger

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark via en europæisk storby til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Johannesburg – Ngala Safari Lodge

 Johannesburg – Ngala Safari Lodge

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter videre til byen Hoedspruit. Allerede ved ankomsten ved I, at I er i bushen. Luften er varm, og alt dufter anderledes. I lufthavnen bliver I modtaget og kørt til Ngala Private Game Reserve, hvor 4 nætter på den eksklusive Ngala Safari Lodge venter. I bliver indlogeret i jeres egen hytte med aircondition og egen veranda. I vil typisk få jeres første safarioplevelse allerede i dag. Sidst på eftermiddagen går turen af sted på den første af de såkaldte “game-drives”. Alle “game-drives” foregår i åbne firehjulstrækkere og ledsages af dygtige lokalkendte safariguider.

Dag 3 - 5: Safari på Ngala Safari Lodge

 Safari på Ngala Safari Lodge

Jeres ophold på Ngala inkluderer alle måltider med vin samt to daglige “game-drives”, og de næste dage tilbringes i safariens tegn. En typisk dag begynder før solen står op med en hurtig kop kaffe, mens I snakker med rangeren om, hvad der skal fokuseres på denne morgen. Derefter kører I afsted på dagens første “game-drive”. Efter endt tur venter en skøn morgenmad tilbage på lodgen. Tiden midt på dagen har I til fri disposition. Nyd den dejlige pool, slap af med en god bog – eller benyt jer af nogle af de mange andre aktiviteter, det er muligt at tilkøbe – f.eks. en såkaldt “walking safari”. Dagens andet “game-drive” begynder sidst på eftermiddagen og varer til efter mørkets frembrud. Når solen er gået ned og kameraet pakket sammen, går turen tilbage til lodgen til aftensmad. Safaristemningen fuldendes i det hyggelige udendørs spiseområde – lokalt kaldet en “boma” – der er oplyst på smukkeste vis af stearinlys og lanterner.

Dag 6: Ngala Safari Lodge – Cape Town

 Ngala Safari Lodge – Cape Town

I når muligvis et sidste game drive inden morgenmaden, og derefter bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit, hvorfra der flyves til Cape Town. Her bliver I mødt af den lokale repræsentant, der køre jer til det lækre Welgelegen Hotel. Welgelegen er et unikt victoriansk guesthouse beliggende i Gardens, der deler Cape Towns kommercielle centrum med beboelsesområder. To victorianske huse er moderniseret og blevet til ét guesthouse med syv superior værelser, fire deluxe og et standard værelse. Alt er gennemført ned til mindste detalje. Ejeren har sans for indretning. Alle rum udstråler afrikansk elegance og lethed. De varme rødbrune farver skaber en god kontrast til det lyse og lette. Der er kræset for detaljerne. Dette er et “hjem”, I glæder jer til at komme tilbage til efter en lang og begivenhedsrig dag. Her kan I nyde et glas vin foran pejsen – eller benytte jer af liggestolene i den private og charmerende gårdhave. Værelserne er indrettet med hver sit særpræg. Guesthouset har en morgenmadssal, der kan drive selv den værste syvsover ud af sengen. For andre måltider kan I på to minutter komme til Kloof Street, hvor mange af de fineste restauranter og pubber i Cape Town ligger. Table Mountains svævebane samt Cape Towns havnefront Victoria & Alfred ligger kun fire km herfra.

Dag 7: Cape Town

 Cape Town

Dagen er på egen hånd. Selve byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter. Her finder I mange specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig. I centrum af Cape Town ligger Greenmarked Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan købes alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.

Dag 8: Smag på Vinlandet

 Smag på Vinlandet

Overskriften siger næsten det hele. Glem alt om medlemskab til jeres fitnesscenter på denne tur – det er tid til at smage på Vinlandet. Chokolade og vin, vin og ost, oliven og olivenolie – I smager på det hele enkeltvis og i skønne kombinationer på nogle af de bedste vingårde i Vinlandet. I er selv med til at bestemme omfanget af smagsprøver, og hvor fokus skal være. I har guide med på hele turen og bliver naturligvis hentet på og kørt tilbage til Welgelegen Hotel.

Dag 9: Cape Town

 Cape Town

Sidste dag i Cape Town. Tag turen ned langs Kap-halvøen til Kap Det Gode Håb, eller bestig Table Mountain, og nyd udsigten over byen. Eller besøg den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv – kombiner det evt. med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MarcoPolo hjælper gerne med at arrangere udflugterne for jer.

Dag 10: Afrejse fra Cape Town

Efter morgenmaden er der tid til at nyde Cape Town en sidste gang, inden I hen på eftermiddagen bliver hentet på Welgelegen Hotel og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Dag 11: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark hen over middag.

SÆRLIGT OM REJSEN

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Safari og forkælelse - 11 dage fra 30.595 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Johannesburg og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Indenrigsflyvning fra Johannesburg til Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit Lufthavn til Ngala Safari Lodge
 • 4 nætter i egen hytte på Ngala Safari Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Ngala Safari Lodge
 • 2 daglige game drives i åbent køretøj på Ngala Safari Lodge (morgen og aften)
 • Indenrigsflyvning fra Hoedspruit til Cape Town
 • Privat transport fra Cape Town lufthavn til Welgelegen Hotel t/r
 • 4 nætter på Welgelegen Hotel inkl. morgenmad
 • Privat udflugt “Smag på Vinlandet”
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
15 jan 2017 - 14 dec 2017
ved 2 voksne
fra 30.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere? Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Bestil tilbud