70 12 03 03
Åben:

Safari, Garden Route og Cape Town

Denne rejse giver jer tre af Sydafrikas bedste oplevelser: Safari, Garden Route og Cape Town. Efter 3 nætter omgivet af Afrikas vilde dyr i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve, der grænser op til Kruger Nationalpark venter nogle pragtfulde dage i egen bil langs Sydafrikas maleriske Garden Route, inden I ankommer til en af verdens vel nok smukkeste byer Cape Town. En rejse, hvor der venter jer noget af det bedste, som dette fantastiske land har at byde på.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

15 dage fra 27.595 kr. 

Turens højdepunkter

 • Safari i verdensberømte Sabi Sand ved Kruger
 • Kør selv langs Garden Route og Route 62
 • Bo på hyggelige guesthouses
 • Oplev de uspolerede vinlande

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Der flyves via en europæisk storby til Johannesburg i Sydafrika.

Dag 2: Johannesburg – Arathusa Safari Lodge

 Johannesburg – Arathusa Safari Lodge

I Johannesburg skiftes der fly, og I fortsætter til Skukuza i Kruger-nationalparken. Ved ankomsten til Skukuza lufthavn bliver I hentet og kørt til den lækre Arathusa Safari Lodge, der ligger lige ned til floden i det verdensberømte Sabi Sand Game Reserve.
Reservatet grænser op til Kruger National Park, og der findes ingen hegn mellem dette og parken, hvilket er med til at give de vilde dyr frit lejde og dermed sikrer en utrolig høj koncentration af vilde dyr – deriblandt de eftertragtede “Big Five”, elefanten, løven, næsehornet, bøflen og leoparden.
Allerede første eftermiddag får I muligheden for at opleve disse helt tæt på. I tager på jeres første game drive i åbent køretøj og i selskab med en erfaren ranger, der har en enorm viden om dyrene og ikke mindst den afrikanske bush.
Om aftenen venter middagen tilbage på lodgen og gerne under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Dag 3 - 4: Safari i Sabi Sand

 Safari i Sabi Sand

Dagene på Arathusa Safari Lodge står i safariens tegn. Tidlig morgen bliver I vækket og begiver jer ud på safari. Tilbage på lodgen venter morgenmaden, hvorefter der er tid til afslapning. Arathusa Lodge har en lækker “infinity pool”, hvor man kan køle ned i de varme timer midt på dagen. Poolen har udsøgt til vandhullet – og hvilken bedre måde findes der at betragte dyrene komme ned og drikke.
Lodgen har blot 13  stråtækte hytter, der alle ligger med udsigt ned til floden. De er alle smukt indrettede og har båden indendørs badeværelse og udendørs bruser. Fra den private veranda kan man slappe af og betragte livet i floden, hvor flodheste gerne står for underholdningen. Vil I forkæle jer selv lidt ekstra kan det anbefales at bo i lodgens luksus-hytter, der har egen lille plunge pool.
Arathusa er en intim lodge den åbne planløsning og naturlige byggematerialer gør det muligt at blande harmoni med den afrikanske bush omgiver. Fællesområdet er beregnet til komfort. Hvad enten man stille vil nyde udsigten, læse en god bogeller dele dagens safarioplevelser med de andre gæster , så er lodgens varme og charme grundlaget for safarioplevelsen på Arathusa.
Om eftermiddagen er det atter tid til at drage ud i søgen efter de vilde dyr. Undervejs gøres der stop for at nyde en kølig forfriskning mens solen går ned over bushen. I vender først tilbage til lodgen efter mørkets frembrud, og her venter en overdådig middag i faklernes skær.

Dag 5: Kruger – Knysna på Garden Route

 Kruger – Knysna på Garden Route

Der er muligvis tid til en morgensafari inden morgenmaden, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen og flyver via Johannesburg til byen George. Her får I udleveret jeres lejebil og kører til byen Knysna i hjertet af Sydafrikas Garden Route. Knysna er også kendt som Sydafrikas Østers-hovedstad. Området byder på talrige og meget varierede aktiviteter for alle. I kan cykle ud på en af de mange naturskønne ruter eller måske krydse terrænet lidt fra oven på en såkaldt “trætop-tur”. Der udbydes sceniske rundflyvninger, paraglidning og “blackwater-tubing”. Alle aktiviteter er samtidig en enestående smuk naturoplevelse. Fremme i Knysna overnatter I på det lækre Bradach Manor, der ligger højt oppe med en fantastisk udsigt over lagunen de næste 2 nætter.

Dag 6: Knysna og Garden Route

 Knysna og Garden Route

I dag kan I nyde Knysna og de smukke omgivelser i jeres eget tempo. Tag ned til havnen, og besøg en af de mange restauranter, som serverer de mest delikate østers, I kan tænke jer. Hovedparten af Knysnas forretninger og restauranter findes nær havnen, og herfra kan I også tage på sejltur på den smukke lagune. Byen er meget kendt for handel med fugle udskåret i træ. Før i tiden var storvildtsjagt en meget populær aktivitet i de skovrige egne omkring Knysna. I dag er der desværre kun enkelte af de oprindelige skove tilbage, og efter sigende kun få af de vilde Knysna-elefanter. Interesserer I jer for elefanterne og deres historie, er Knysna Elefant Park et besøg værd.

Dag 7: Knysna - Oudtshoorn

 Knysna - Oudtshoorn

Endnu en kort køretur fører jer i dag til Sydafrikas strudsehovedstad Oudtshoorn, beliggende i ”The Little Karoo”, et område der er kendt for sine strudse, vilde blomster og dramatiske veje, der skærer sig igennem bjergene. Undervejs kan I gøre stop i den skønne Wilderness National Park, der byder på et charmerende og skønt naturmix af søer, floder og frodige skove med de majestætiske bjerge i baggrunden. Området er kendt for sit rige fugleliv og om foråret i månederne fra oktober til november forvandles det til en farvepalet af vilde blomster.

Dag 8: Oudtshoorn - Swellendam

 Oudtshoorn - Swellendam

I dag venter en af de smukkeste køreture i Sydafrika. Turen går langs den maleriske Route 62 gennem byen Calitzdorp, der er centrum for Sydafrikas portvinsindustri. Herfra videre til den gamle missionsstation Amalienstein, hvor det er muligt at opleve det gamle traditionelle Karoo-landmandsliv. Byen Barrydale er sidste stop, inden I når Swellendam. I en radius af 30 km rundt om byen finder man et væld af flora, fauna og vildtliv. I Swellendam overnatter I på det historiske og centralt beliggende guest house Schoone Oordt Country House.

Dag 9: Swellendam

 Swellendam

I befinder jer i hjertet af den sydvestlige kapprovins: Robertson-vinruten, Montagu med sine varme kilder, hvalerne i Hermanus og Bontebok National Park, der ligger 6 km syd for byen, er alle inden for rækkevidde. Swellendam er landets 3. ældste by og har mange smukke Cape Dutch-, Cape Georgian- og Cape Victorian-bygninger helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Disse inkluderer den gamle Drostdy, der i dag fungerer som museum. I og omkring byen finder I noget for enhver smag, hvad enten I vil smage landets dejlige vine eller udforske den skønne natur.

Dag 10: Swellendam - Cape Town

 Swellendam - Cape Town

I dag sættes kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer, Cape Town. I hvalsæsonen fra juni til november kan det anbefales at tage turen ned mod kysten og gøre stop i byen Hermanus. Men køreturen ind i landet gennem de sydafrikanske vinlande og byer som Paarl, Franschhoek og Stellenbosch kan absolut også anbefales. I Cape Town bor I de sidste 4 nætter på det lækre Cape Cadogan.

Dag 11 - 13: Cape Town

 Cape Town

Dagene er på egen hånd i Cape Town – og med bilen til rådighed er der rig mulighed for både at udforske byen og det omkringliggende område. Tag turen ned langs Kaphalvøen til Kap Det Gode Håb – en skøn køretur, der byder på både pingviner og hyggelige små kystbyer kombineret med storslået natur. I kan også besøge den berygtede fængselsø Robben Island eller blot slentre rundt på den berømte Victoria & Alfred Waterfront, hvor I finder et væld af butikker og restauranter. Mulighederne er mange – og én ting er sikkert – dagene i Cape Town vil ikke blive kedelige.

Dag 14: Afrejse fra Cape Town

Efter morgenmaden er der tid til at nyde de sidste timer og måske få shoppet det sidste i Cape Town, inden I kører til lufthavnen, hvor lejebilen afleveres, og jeres hjemrejse kan begynde.

Dag 15: Ankomst til København

I ankommer til København hen på formiddagen.

SÆRLIGT OM REJSEN

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Safari, Garden Route og Cape Town - 15 dage fra 27.595 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Johannesburg og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Indenrigsflyvning fra Johannesburg til Skukuza
 • Transport fra Skukuza lufthavn til Arathusa Safari Lodge t/r
 • 3 nætter på Arathusa Safari Lodge
 • Alle måltider på Arathusa Safari Lodge
 • 2 game drives pr. dag på Arathusa Safari Lodge
 • Indenrigsflyvning fra Skukuza via Johannesburg til George
 • 9 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri km og alle forsikringer
 • 2 nætter på Bradach Manor i Knysna med morgenmad
 • 1 nat på La Plume Guest House i Oudtshoorn med morgenmad
 • 2 nætter på Schoone Oordt Country House i Swellendam med morgenmad
 • 4 nætter på Cape Cadogan i Cape Town med morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
15 jan 2017 - 30 apr 2017
1 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 28.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 maj 2017 - 31 aug 2017
ved 2 voksne
fra 27.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Big Five Rovos Rail og Cape Town

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Start rejsen med eksklusive safarioplevelser i Greater Kruger National Park blandt ’The Big Five’ efterfulgt af en romantisk femstjernet togrejse igennem Sydafrika med Rovos Rail. Afslut ferien i den mangfoldige by Cape Town – en af verdens smukkeste byer.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Safari, Storby, Togrejser

14 dage fra 47.295 kr.

Vancouver Island og Sunshine Coast

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

19 dage fra 24.995 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

16 dage fra 29.950 kr.

Det bedste af Australien

Det bedste af Australien

Den oplagte rejse for alle, der gerne vil opleve det bedste af Australien på én rejse. Se vandfald og dyreliv i Kakadu, udforsk Australiens røde hjerte ved Ayers Rock, og nyd stemningen i Utzons Operahus i Sydney, inden turen slutter med badeferie, regnskov og Great Barrier Reef i tropiske Queensland. I flyver rundt, så I har mest mulig tid til oplevelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

22 dage fra 32.595 kr.

Mexicos kulturelle hjerte

Mexicos kulturelle hjerte

Læg de gængse turistruter i Mexico bag jer, og oplev en sand perlerække af storslåede ruinbyer, hyggelige kolonitidsbyer og ægte mexicansk kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

11 dage fra 21.450 kr.

Bestil tilbud