70120303
Åben:

Route 66 i bil - et ægte road trip

Dette er ikke nogen almindelig kør-selv rejse ad Route 66. Vi har nemlig udvalgt hotellerne undervejs med stor omhu, så I kan se frem til at bo på en perlerække af håndplukkede 4-stjernede hoteller og Bed & Breakfasts, der hver især fortæller et lille kapitel i historien om denne fantastiske vej. For eksempel et hotel indrettet i en overdådig banegård fra 1894 samt flere klassiske Route 66 hoteller fra vejens guldalder. Med andre ord er der lagt op til en unik rejse dybt ind i den amerikanske kultur og folkesjæl.

Route 66 var den første vej, der for alvor bandt øst og vest sammen, og siden åbningen af den 3.917 km lange strækning fra Chicago til Santa Monica i 1926 har Route 66 være synonym med den amerikanske drøm. Først under den store depression i 1930erne, hvor arbejdsløse i stort antal søgte vestpå i håbet om et bedre liv. Efter anden verdenskrig tog privatbilismen fart, og sidenhen har millioner af rejsende sat sig til rette i bilsædet, tændt radioen og kastet sig ud i eventyret. Nye motorveje har i dag overtaget størstedelen af trafikken. Men denne rejse tager jer til både kendte og mindre kendte levn fra Route 66’s storhedstid. Rejsen byder også på fantastisk natur, spændende byer, hvoraf mange ligger langt udenfor de gængse turistruter, samt ikke mindst oplevelsen af den ubegrænsede frihed på fire hjul. Velkommen til et ægte road trip!

 

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

17 dage fra 19.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ægte Road Trip med god tid undervejs.
 • Nøje udvalgte 4-stjernede hoteller og Bed & Breakfast. F.eks. et hotel indrettet i en historisk banegård og flere klassiske Route 66 hoteller.
 • Hel dag ved Grand Canyon.
 • Følg ruten helt ud til Santa Monica Pier, hvor Route 66 definitivt ender.
 • Kom tæt på den amerikanske kultur og folkesjæl.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Chicago, Illinois

 Ankomst til Chicago, Illinois

Fra Danmark sættes kursen til Chicago, hvor I ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. I skal bo på et hotel hvor, komforten naturligvis er i top, og beliggende tæt ved seværdigheder, restauranter og shopping. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå rejsen. Eller få de første indtryk af denne fascinerende og dybt oversete storby, der byder på fantastisk shopping, hyggelige caféer og et meget rigt kulturliv.

Dag 2: Chicago

 Chicago

Dagen er fri til at udforske byen, der ligger flot ned til Michigan-søen. Det bedste sted at få overblik over herlighederne er fra 103. etage af Sears Tower. Men byens særlige puls opleves bedst på en gåtur gennem gaderne. Eksempelvis i de spændende kvarterer China Town og Little Italy.

Chicago har altid været en handels- og industriby. Byen blev grundlagt på dette sted for at udnytte adgangen til vandveje og jernbanenettet, der løber i alle retninger. I dag er Chicago stadig et mægtigt finanscentrum, og hvor der er rige finansmænd, er der også kunstmæcener og pragtfulde museer. Chicago er også et must for arkitekturelskere. Byen er hjemsted for mange særprægede, originale og mageløse bygningsværker, der tilsammen danner en imponerende skyline. Værd at besøge er også Frank Lloyd Wrights hus. Wright betragtes som en af de mest indflydelsesrige arkitekter i første halvdel af det 20. århundrede, og hans måde at tænke bolig på er stadig moderne den dag i dag. Men gem lidt energi til om aftenen, hvor Chicagos restauranter og barer byder på fremragende jazzmusik og god mad, mens teatrenes forestillinger ikke står tilbage for opsætninger i New York, Toronto eller London.

Dag 3: Chicago - St. Louis, Missouri

 Chicago - St. Louis, Missouri

I dag henter I jeres bil og begiver jer ud på den historiske Route 66 der sit udspring i Chicago, og på dagens køretur vil I opleve adskillige glimt fra vejens storhedstid. Fra Chicago kører I sydpå mod byen McLean og det berømte ”Dixie Truck Stop”, der kun har haft lukket en dag siden åbningen i 1928. I Nilwood kan I opleve et kort stykke af Route 66’s oprindelige brostensbelægning. Mere af den originale vej kan ses langs med den nyanlagte I55 nær byen Litchfield, hvor også bygninger som Paris Stop Café og Route 66 Motel fortæller et kapitel i historien om den berømte vej. Det samme gør den lille tankstation i Mount Olive.

Nord for St. Louis’ centrum ligger Old Chain of Rocks Bridge, hvor Route 66 krydsede Mississippi-floden. Det er her, I for alvor kører ind i det vestlige USA, hvilket markeres med den gigantiske bue Gateway Arch, der er St. Louis’ vartegn. Det var herfra nybyggerne satte ud på en farefuld færd mod vest og vinkede farvel til civilisationen. Denne epoke kan I lære meget mere om på ”Museum of Westward Expansion” nær buen. Her kan I blandt andet se en beboelsesvogn fra nybyggertiden, og I vil i jeres stille sind takke for nutidens støddæmpere og asfalterede veje!

Denne aften overnattet I på et helt unikt hotel indrettet i en overdådig togstation fra 1894 med guldbelagte dekorationer, smukke buer og bemalede glasvinduer. Resultatet er fantastisk vellykket, og St. Louis Union Station Hotel er uden tvivl blandt de mest mindeværdige hoteller i hele landet. Dagens distance: ca. 480 km

Dag 4: St. Louis - Springfield

 St. Louis - Springfield

Fra St. Louis mod Missouris sydvestlige hjørne er vejen I44 anlagt oven på den originale Route 66. I passerer vingårde, grønne marker med græssende kvæg, og i horisonten hæver Ozarks-bjergene sig mod himlen. Meramec Caverns er den ældste turistattraktion langs Route 66. Grotterne åbnede for turister i 1933, og de imponerende drypstensformationer tryllebinder stadig besøgende. Lokale overleveringer vil vide, at den lovløse Jesse James en overgang holdt sig skjult i grotterne med sin bande, sine heste og alt sit røvergods! Inden da havde franske minearbejdere og soldater fra den amerikanske borgerkrig produceret krudt af mineraler fra disse grotter. Ønsket om at promovere Meramec Caverns affødte i løbet af de første år idéen om at male reklamer på nærliggende staldbygningers skrå tage. Den idé bredte sig lynhurtig til hele USA, og udviklede sig i løbet af få år til de reklameskilte langs vejene, vi kender i dag. Denne aften indlogeres I på Walnut Street Inn. Et fint lille Bed & Breakfast, der byder på masser af hjemlig hygge. Dagens distance: ca. 345 km.

Dag 5: Springfield - Tulsa, Oklahoma

 Springfield - Tulsa, Oklahoma

Vest for Springfield ligger ca. 60 km af den oprindelige Route 66, i dag omdøbt til Highway 96. Langs vejen vil I se en række af de klassiske brune og hvide Route 66 skilte, der anviser gode stop såsom historiske tankstationer, moteller og kitschede cafeterier. Sørg for at stoppe i den lille by Carthage, hvor nostalgien kan få frit løb. Hvis I holder jer på den gamle Route 66 efter Joplin, kører I ind i staten Kansas, hvor vejen skærer sig ca. 20 km gennem det sydøstlige hjørne. Som en lille kuriosum kan I i byen Baxter Springs nyde et måltid på en restaurant, der er indrettet i en af de utallige banker, Jesse James røvede.

Dagen slutter i Tulsa, hvor idéen om Route 66 fødtes. Forretningsmanden Cyrus Avery fik idéen om at forbinde Chicago og Californien med en vej, der naturligvis skulle gå igennem hans hjemby, Tulsa. I Tulsa indlogeres I på The Campbell Hotel, der er indrettet i en original Route 66 bygning fra 1927. Dagens distance: ca. 305 km.

Dag 6: Tulsa - Oklahoma City

 Tulsa - Oklahoma City

Blandt amerikanere er Route 66 også kendt som ”Mother Road”. Et navn, der første gang dukker op i John Steinbecks klassiske roman ”Vredens Druer”, der fortæller om de hundredtusindvis af arbejdsløse, der søger vestpå af denne vej under 1930ernes store depression. Dagens køretur byder på flere af ”Modervejens” ikoner. I byen Chandler står en række velbevarede tankstationer og moteller samt et originalt vejsideskilt med reklame for Meramec Caverns. I Arcadia kan I besøge den runde lade fra 1898 samt gøre stop på hyggelige Hillbillie Café.

Oklahoma blev i 1830’erne udlagt som territorium for fem indianerstammer, der blev tvangsforflyttet til Oklahoma i vinteren 1838. Titusinder af indianere døde af sygdom og udmattelse på den lange march mod vest, der foregik under den hårdeste vinter i mands minde. I 1880’erne blev de indianske stammer igen forvist, da staten Oklahoma blev grundlagt den 22. april 1889. Det skete, da tusindvis af nybyggere kunne gøre krav på et jordlod omkring Santa Fe jernbanestation på nøjagtig denne dag fra kl. 12.00 til solnedgang. Meget er sket sidenhen. I 1910 blev byen statshovedstad, og den fik et kraftigt økonomisk boost i 1928, da et stort oliefelt blev opdaget her. I dag er der ikke meget af områdets indianske historie tilbage. Udover navnet Oklahoma, der på choctow betyder ”rød mand”. Vel fremme indlogeres I på det komfortable Hilton Garden Inn bricktown. Dagens distance: ca. 175 km.

Dag 7: Oklahoma City - Amarillo, Texas

Start dagen med morgenmad på den legendariske beværtning, Cattleman’s Café, der ligger nær byens historiske kvægmarked. Cattleman’s Café slog dørene op i 1910, og sidenhen er utallige store bøffer og velvoksne portioner bacon og æg blevet serveret i disse lokaler. Fra Oklahoma fortsætter I via El Reno til byen Clinton, der på bedste vis fanger Route 66’s hjerte og sjæl. Besøg også byens Route 66 Museum, inden I fortsætter over statsgrænsen til Texas. Her er alt vitterligt større. Lige fra afstandene til bøfferne på grillen. Dagens køretur slutter i Amarillo, hvor I kan opleve et charmerende stykke af det gamle Route 66 på Sixth Avenue fra Georgia Street til Western Street. Husene langs gaden er restaureret, og I finder hyggelige antikvitetsforretninger og restauranter. På mandage er det værd at kigge forbi byens kvægauktionen, hvor det hurtigt står klart, at ægte cowboys stadig eksisterer i Texas. Denne aften bor I The Big Texan, et klassisk Route 66 hotel. Dagens distance: ca. 430 km.

Dag 8: Amarillo - Tucumcari, New Mexico

 Amarillo - Tucumcari, New Mexico

Start dagen ved Cadillac Ranch nær Amarillo. Her har en excentrisk millionær skabt en moderne fortolkning af Stonehenge fra England. Med næsen begravet i en hvedemark står 10 forskellige modeller af Cadillac fra 1949 til 1963 med hver sin karakteristiske halefinne.

I fortsætter mod syd og bevæger jer ind i Panhandle Plains, hvor folk stadig kan tjene til livets ophold på ryggen af en hest. Det flade landskab synes endeløst. Kun afbrudt af en servicestation eller en vindmølle i ny og næ. Det hele slutter dog brat ved den mægtige Palo Duro Canyon, der er en af Texas’ bedst bevarede hemmeligheder. Kløften er op mod 400 m dyb, og var tidligere gemmested for comanche-indianerne. I sommerhalvåret kan I opleve kløften med toget ”Sad Monkey Railroad.”

Fra Texas fortsætter I til New Mexico, der i kør-selv-feriernes barndom var en meget eksotisk og næsten udenlandsk oplevelse for amerikanerne. Ikke blot ændrede landskaberne sig dramatisk. Men også den lokale befolkning var tydeligt anderledes med deres stærke indflydelse fra spanierne samt pueblo- og navajoindianerne. Route 66 nostalgikere bør gøre et kort stop i byen Adrian, hvor Midpoint Café ligger præcis halvvejs mellem Chicago og Santa Monica på den gamle Route 66. Dagen slutter i Tucumcari, hvor I overnatter på det klassiske Blue Swallow Motel fra 1939. Dagens distance: ca. 275 km.

Dag 9: Tucumcari - Albuquerque

 Tucumcari - Albuquerque

I 1926 fulgte Route 66 togskinnerne gennem det østlige New Mexico, inden den drejede af og stødte til Santa Fe Trail mod Santa Fe. Byen er blandt de ældste ikke-indianske byer vest for Mississippi, og den gamle bydel giver en god introduktion til de tre kulturer, der mere end nogle andre, har været med til at skabe denne del af landet: Den spanske, den indianske og naturligvis den amerikanske. En del indianere holder til på byens centrale plads, hvor de sælger kunsthåndværk, smykker og tæpper, præcis som de har gjort det i mere end 400 år. Også mange moderne kunstnere har slået sig ned i byen, og de gamle gader summer af kunstnerisk energi.

Fra Santa Fe førte den oprindelige Route 66 gennem adskillige pueblosamfund langs Rio Grandes bredder på vej mod New Mexicos største by, Albuquerque. Meget af ruten er forsvundet i dag. Men ca. 30 km af Route 66 fører stadig gennem Albuquerque, og denne strækning er et bekendtskab værd. Langs ruten ligger mange klassiske moteller, diners, caféer og charmerende neonskilte fra rutens storhedstid.

Albuquerque er også en by med dybe rødder. De ældste bygninger er fra begyndelsen af 1700-tallet, og på Indian Pueblo Cultural Center kan I opleve kunsthåndværk fra New Mexicos forskellige pueblosamfund. Ved Petroglyph National Monument spores områdets historie endnu længere tilbage. Her har indianere for hundreder af år siden hugget billeder ind i klipperne. Nogle viser dyr, mens andre viser mønstre og håndaftryk. I Albuquerque overnatter I på det stemningsfulde Albuquerque at Old Town Hotel, der på smuk vis fanger områdets spanske arv. Dagens distance: ca. 420 km.

Dag 10: Albuquerque - Gallup

 Albuquerque - Gallup

Vest for Albuquerque skærer vejen sig gennem et landskab, der sender tankerne i retning af de gode gamle comboyfilm. I passerer Budville Trading Company, der åbnede i 1928 og hurtigt blev kendt som et godt sted at få sin bil trimmet. Et par kilometer længere ude ad vejen kommer I til Villa de Cubero; en handelsstation med motel og café, der blev drevet af en indiansk familie. Ved åbningen i 1937 var turistkomplekset hypermoderne og tiltrak kendte personer som Ernest Hemingway, der efter sigende skrev hovedparten af ”Den gamle mand og havet” under et ophold her.

Dagens næste højdepunkt kan spore sin historie meget længere tilbage. Ácoma Sky City er en pueblo anlagt på toppen af et bjerg ca. 120 m over dalen. Helt frem til moderne tid har eneste adgang været en stejl sti, og Ácoma har derved fungeret som et naturligt, uindtageligt fort. Juvelen i Ácoma Sky Citys krone er San Esteban Del Rey Missionsstationen, der har et af Nordamerikas smukkeste og mest betagende katolske interiører.

Ved byen Grants har I mulighed for at køre et knap 50 km langt stykke af den oprindelige Route 66. I skal sætte god tid af til denne del af turen, der nærmest har karakter af bjergkørsel. Efter ca. 275 kilometers kørsel er I fremme ved Gallup, hvor I indlogeres på El Rancho Hotel, der har Hollywoodstjerner som Rita Hayworth og Humphrey Bogart i gæstebogen.

Dag 11: Gallup - Flagstaff, Arizona

 Gallup - Flagstaff, Arizona

Fortsæt ad Route 66 gennem New Mexicos maleriske landskab langs den nuværende Highway 188 mod grænsen til Arizona. Her når I til Petrified Forest, hvor forstenede træstammer og træstubbe ligger spredt rundt i landskabet. Selvom træerne er millioner af år gamle, kan bark, grene og knaster stadig tydeligt ses.

Fortsæt gennem Painted Desert, der har fået sit navn fra farverne i landskabet, til byen Holbrook, hvor I finder et af de mest særprægede moteller langs Route 66: Den berømte Wigwam Village består af indianertelte opført i beton, og er en virkelig Route 66 klassiker! Kort efter Winslow kan I besøge en af naturens store men mindre kendte seværdigheder. For mange tusinder år siden ramte en meteor Jorden med en enorm kraft og skabte et hul i klippegrunden på knap 200 meter i dybden og ca. 1400 m i bredden.

Sidst på dagen når I frem til Flagstaff. Langs Route 66-strækningen gennem byen ligger en række klassiske restauranter, caféer, servicestationer og – ikke at forglemme – Museum Club. Dette er Flagstaffs officielle roadhouse, hvor country legender som Willie Nelson har optrådt flere gange. Fortsæt nordpå mod Grand Canyon, hvor I indlogeres for de kommende to nætter på et godt hotel lige udenfor nationalparken. Dagens distance: ca. 320 km.

Dag 12: Dagsudflugt til Grand Canyon

 Dagsudflugt til Grand Canyon

Det er værd at stå tidligt op for at opleve solopgangen over Grand Canyon. Gennem årtusinder har Colorado-floden skåret sig igennem sandstensklipperne og skabt et surrealistisk landskab i røde og orange nuancer. Særlig smuk er den dybe kløft ved solopgang og solnedgang, når solen hænger lavt på himlen, og det bløde lys får klipperne til at gløde gyldent. Det er i øjeblikke som disse svært at forestille sig, at de første spanske opdagelsesrejsende beskrev Grand Canyon som ’værdiløs’. I dag er Grand Canyon optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Grand Canyon kan opleves på mange måneder. Tag en helikoptertur over den mægtige kløft, eller følg stierne ned i kløften. Mindre anstrengende er en gåtur langs kanten, hvor fortællinger om Jordens udvikling ligger aflejret i de blotlagte klipper, og mægtige californiske kondorer svæver på opvindene over kløften. I 1987 var der 22 af disse majestætiske fugle tilbage, men med en dedikeret indsats blev kondoren reddet på målstregen. I kan let bruge hele dagen på at nyde udsigterne og den hyggelige stemning i Grand Canyon Village, inden turen går tilbage til hotellet.

Dag 13: Flagstaff - Kingman

På vej mod Williams skifter landskaberne langsomt karakter fra kølige skovområder til tørre, næsten ørkenagtige vidder. Da jernbanen til Grand Canyon åbnede i 1901 udråbte Williams sig selv som porten til Grand Canyon. Sådan var det også under Route 66’s velmagtsdage, hvorfra byen har bevaret en række af de oprindelige diners og moteller såsom Rod’s Steak House og Norris Motel. Det var også her i Williams, at den allersidste strækning af Route 66 fik dødsstødet i 1984, da vejen blev omlagt til I-40.

Vest for Williams kan I køre ind på det længste stræk af den oprindelige Route 66, der bringer jer gennem hyggelige småbyer som Seligman, Hackberry, Valentine, Truxton og Peach Springs. I Seligman kan Route 66 nostalgien få frit løb ved Sno-Cap Drive-In, en ægte 50’er fastfood-restaurant i den historiske hovedgade. Benzinstationen nær Hackberry er også et must, inden I når frem den større by Kingman, der har formået at bevare mange af de klassiske Route 66 lokaliteter. Også Powerhouse Route 66 Museum er et besøg værd, inden I indlogerer jer på det komfortable Best Western Plus King’s Inn 6 Suites i Kingman. Dagens distance: ca. 275 km.

Dag 14: Kingman - Barstow, Californien

Efter Kingman kan I vælge mellem to forløb af Route 66. I 1952 blev Route 66 lagt uden om Black Mountains. Men fra 1926 til 1952 gik vejen over bjergene; en meget smuk tur på ca. 80 km med skarpe kurver, hårnålesving og stejle bjergskråninger. Gør stop i Oatman, der er en ægte spøgelsesby fra guldgravertiden. Her synes tiden nærmest at stå stille, og den rå Wild West-charme er bevaret i byens lille hovedgade, hvor Oatman Hotel i 1939 dannede ramme om Hollywoodparret Clark Gable og Carol Lombards hvedebrødsdage.

I Topock ved Golden Shores kan I stadig se den bueformede bro, der frem til 1966 markerede porten til Californien. I passerer Colorado-floden og statsgrænsen til Californien, hvor den første by er Needles. Kig eventuelt forbi ”El Garces” fra 1906, der var del i en af landets første hotelkæder. Fra Needles til Ludlow kører I gennem et landskab, der tilsyneladende er goldt og ubeboet. Det er for så vidt rigtigt. Men i Santa Fe jernbanens velmagtdage lå her en række velfungerede småbyer, der i dag er næsten helt forsvundet. I Goffs kan I dog stadig se de forladte bygninger, der langsomt forgår. Senere støder I på det lille samfund Amboy, der har overlevet helt frem til årtusindskiftet. De 10 bygninger, der dårligt kan kaldes en by, blev bygget af Roy and Velma Crowl i 1930’erne. De byggede en diner og et motel, som blandt rejsende hurtigt opnåede ry for høj kvalitet og fantastisk service. I dag fremstår bygningerne stadig utroligt velholdte – og især det pragtfulde neonskilt er en klassiker. Området benyttes flittigt af film- og reklamebranchen, når de har brug for tidstypiske kulisser.

Ved Ludlow fører Route 66 i en bue nord om byen, inden den løber næsten parallelt med I-40. Ca. 50 km efter Ludlow kommer I til Newberry Springs, hvor filmen Bagdad Café i slutningen af 1980’erne kastede fornyet glans over Route 66 og alle de klassiske diners fra 1940’erne og 1950’erne. I Newberry Springs står endnu en Route 66 klassiker; en benzinstation fra firmaet Whiting Bros, der tidligere drev en kæde af benzinstationer og moteller langs Route 66.

Dagens mål er Barstow. En travl lille by opkaldt efter Santa Fe-jernbanens grundlægger William Barstow. Byen prydes af en del smukke historiske bygninger fra både jernbanens og Route 66’s storhedstid. Den oprindelige Route 66 svarer i dag til Barstows hovedgade, og på 1611 East Main Street ligger Barstow Station med en berømt McDonalds, der er bygget af togvogne. Længere ude af vejen ligger to andre Route 66 klassikere, El Rancho Motel og El Rancho Café, for ikke at glemme Route 66 Motel on Main Street. Dagens distance: ca. 420 km.

Dag 15: Barstow - Santa Monica

 Barstow - Santa Monica

Det sidste stræk af Route 66 fører jer fra ørkenen til Stillehavet. I kan følge Route 66 ud af Barstow gennem Lenwood, Hodge, Helendale og Oro Grande frem til Victorville, hvor I krydser Mojave River på en stålbro fra 1930’erne lige inden byen. I Victorville ligger desuden California Route 66 Museum.

Herfra fortsætter I på I-15 op over San Gabriel-bjergene, hvor motellet Summitt Inn endnu ligger i Cajon Pass. Fra Cajon Pass går det nedad mod San Bernardino, der tidligere var kendt for sine citrusplantager. Fra San Bernardino til Santa Monica afløser den ene by den næste. Sidste strækning gennem Los Angeles, Hollywood og Beverly Hills går via Figueroa Street, Sunset Boulevard og Santa Monica Boulevard frem til Santa Monica ved Palisades Park og den verdensberømte mole, der er bygget ud i Stillehavet. Det er her Route 66 definitivt ender, og turen over målstregen kan fejres med en storslået solnedgang over havet. I har god tid til at nyde øjeblikket, for I overnatter på det historiske hotel Carmel by the Sea fra 1928 tæt på Santa Monica Beach. Dagens distance: ca. 240 km.

Dag 16: Afrejse fra Los Angeles

 Afrejse fra Los Angeles

Dagen er til fri disposition ind til hjemrejsen. Nyd stemningen i hyggelige Santa Monica eller kør en tur ind til Los Angeles. I afleverer bilen i lufthavnen, inden kursen sættes hjem mod Danmark.

Dag 17: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark fyldt med nye minder.

Prisinformation

Route 66 i bil – et ægte road trip - 17 dage fra 19.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse Danmark- Chicago og Los Angeles – Danmark
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 15 overnatninger på nøje udvalgte hoteller
 • 2 ugers leje af bil, fullsize – Chevrolet Impala el. lign., inkl. alle forsikringer
 • Kørselsvejledning over ruten, inkl. kort og brochurer
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Gebyr på USD 500 for envejs billeje ml. Chicago og Los Angeles
 • Måltider ud over de nævnte
 • Sygeafbestillingsforsikring og Rejseforsikring
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
01 apr - 24 jun 2017
12 aug - 31 ok 2017
ved 2 voksne
19.995 - 21.995
Tillæg for Harley Davidson Motorcykel (1apr-31okt)
Kontakt os for pris

Højsæson
25 jun 2017 - 11 aug 2017
ved 2 voksne
23.495 - 25.495
Tillæg for Harley Davidson Motorcykel (1apr-31okt)
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for Harley Davidson Motorcykel (1apr-31okt)
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneo badeferie og Singapore

Borneo badeferie og Singapore

Nyd shopping og gastronomi i verdensklasse i Singapore, og lad dig forkæle i eksotiske omgivelser i egen villa på en lille ø ud for Borneo.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.995 kr.

Kampagne
Bali fra øst til vest med Alila

Bali fra øst til vest med Alila

Oplev 3 forskellige sider af Bali på denne rejse fra øst til vest. Alle steder bor I på de lækre design- og livsstilshoteller “Alila”, der er kendt for deres høje standard og ikke mindst personlige service.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 16.995 kr.

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

Forkælelse på The Sarojin i Khao Lak

The Sarojin er en juvel blandt Thailands mest luksuriøse resorts, og for tredje år i træk vinder af prisen Asiens førende boutique hotel.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 14.995 kr.

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 20.995 kr.

Luksus på Heritage Le Telfair

Luksus på Heritage Le Telfair

Nyd et ophold på det nyrenoverede og luksuriøse Heritage Le Telfair i rolige omgivelser ved Domaine de Bel Ombre på Mauritius’ sydvestkyst. Her er der fokus på livsnydelse med fantastiske restauranter, personlig service og ikke mindst en prisvindende golfbane lige i baghaven.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 15.795 kr.

Nyhed