70 12 03 03
Åben:

Rajasthans paladser

Intet sted fanger Indiens magi som Rajasthan. Her i Indiens ørkenstat venter historiske karavanebyer med prægtige bemalede handelsgårde, fantastiske templer og overdådige paladser fra hvilke fortidens maharajaer bekrigede hinanden. Rajasthan er fyldt med legender, og historier om heltemod og skønne prinsesser florerer stadig mellem Thar-ørkenens sandklitter. I vil høre dem, når I rejser ad gamle karavaneruter til fæstningsbyen Bikaner og afsidesliggende Jaisalmer, der ligger som et stort sandslot ude i ørkenen. Herfra går turen via den blå by Jodhpur og landsbyerne ved Rohet til de prægtige jain-templer i Ranakpur. Forude venter også pilgrimsbyen Pushkar, paladserne i Jaipur og betagende smukke Udaipur. Magien fuldendes ved, at I rejsen igennem bor på stemningsfulde hoteller indrettet i historiske paladser. Kun på denne måde oplever du til fulde den eventyrlige sjæl, der gør rejser til Indien så fortryllende.

16 dage fra 14.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Overnat på eventyrlige paladshoteller
 • Oplev Indien med privatchauffør og egen guide
 • Besøg templer, paladser og forter i afsidesliggende karavanebyer
 • Oplev landsbylivet omkring Rohet
 • Følg pilgrimmene til den hellige sø i Pushkar
 • Rid på kamelryg gennem Thar-ørkenen ved solnedgang

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Afrejse fra Danmark mod Delhi. I ankommer til Delhi lige efter midnat, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet.

Dag 2: Sightseeing i Delhi

 Sightseeing i Delhi

Næste morgen står en privat guide klar til at vise jer rundt i en af verdens mest eksotiske storbyer. Første stop er den store fredagsmoske, Jama Masjid, der hver fredag tager imod op mod 20.000 troende, når der kaldes ind til fredagsbøn. Indenfor i moskéen hersker der en vidunderlig fred og ro. Men uden for de røde mure breder Old Delhis gamle basargader sig i alle retninger.
I cykeltaxa bevæger I jer ind i denne kaotiske labyrint, hvor ikke meget synes at have ændret sig i århundreder. Her bankes der stadig flittigt hos kobbersmeden, som sveder ved essen i sit lille værksted, mens skræddere syr farvestrålende sarier på gamle symaskiner. Andre steder breder duften af brød sig fra små bagerier, hvor chapatis bages over åben ild. Slagtere lægger dagens udbud ud til skue, mens rickshawchauffører forsøger at bane sig vej gennem menneskemængderne med høje råb. Der er altid noget at se på i Old Delhi, der emmer af liv døgnet rundt. I kigger også forbi Delhis Røde Fort samt Raj Ghat, der ligger som en grøn og fredfyldt oase midt i den hektiske hovedstad. Det var her Mahatma Gandhi blev kremeret i 1948, efter han var blevet myrdet ved et attentat.
Fra Raj Ghat går turen mod New Delhi, der var briternes hovedstad i Indien. Denne arkitekttegnede bydel er domineret af brede skyggefulde boulevarder og flotte officielle bygninger efter tydeligt europæisk forbillede. Første stop er Qutub Minar; en imponerende minaret, der blev påbegyndt i 1193 for at fejre Islams indtog i Indien. Omkring minareten ligger ruinerne af adskillige moskeer og andre bygninger, der blev bygget af materialer fra en række hindu- og jaintempler, som bygherren Qutub-ud-din Aibak meget symbolsk rev ned til formålet. Fortsæt til Humayuns gravmæle fra 1570 og de omkringliggende haver, der blev designet til at genskabe paradis på jorden. Mausoleet er et prægtigt skue, og det er let at se, hvor bygherren til Taj Mahal fik sin inspiration fra. Næste stop er det store tempel Lakshminarayan, der er tilegnet gudinden Laxmi. Herfra går turen forbi triumfbuen India Gate, der blev rejst som hyldest til de 85.000 indiske soldater, der døde under Første Verdenskrig. I fortsætter forbi flere officielle bygninger, inden jeres chauffør atter parkerer bilen foran jeres hotel.

Dag 3: Fra Delhi ad karavaneveje til Alsisar

 Fra Delhi ad karavaneveje til Alsisar

Efter morgenmaden starter turen vestpå mod ørkenstaten Rajasthan, hvor Indien viser sig fra sin mest eventyrlige side. Smukke paladser og mægtige forter pryder bjergtoppene, og i byerne handles der på hektiske markeder, mens pilgrimme valfarter til overdådige templer. Mange mænd i Rajasthan går stadig traditionelt klædt med turban og et sirligt svunget moustache. Kvinderne er om muligt endnu mere farverigt klædt i smukke sarier og tunge smykker. Dette står i stærk kontrast til Rajasthans rå ørkenlandskaber, hvor I kan være heldige at se kamelkaravaner bevæge sig hen over den tørre jord. Andre steder er små landsbyer med lerklinede huse skudt op mellem markerne, hvor bønder dyrker jorden med håndkræft og simple redskaber.
Hen på eftermiddagen ankommer I til Alsisar. Her indlogeres I på byens gamle fort, Alsisar Mahal, der giver et levende indblik i byens historie og helt særlige arkitektur. Et mere stemningsfuldt sted at bo skal man lede længe efter, og det er svært ikke at føle sig som en maharaja, når man går gennem de smukke sale.
Eftermiddagen byder på en tur til byen Mandawa, der gennem århundreder var et vigtigt knudepunkt for de tungt lastede kamelkaravaner, der rejste gennem ørkenen. Med karavanerne kom velstanden til hele området, og købmændene byggede smukke købmandsgårde og dekorerede dem med enestående kalkmalerier. Mange af disse havelis – som købmandsgårdene kaldes – står endnu som et stemningsfuldt minde om områdets storhedstid. I besøger et par af de smukkeste havelis, inden turen går tilbage til paladshotellet, hvor I kan nyde de smukke omgivelser i ro og mag.

Dag 4: Dybere ind i Rajasthan til Bikaner

 Dybere ind i Rajasthan til Bikaner

Nyd morgenmaden i paladsets smukke omgivelser, hvorefter I fortsætter dybere ind i Rajasthan. Gradvist bliver landskaberne tørrer, og sandklitter begynder at dukke op, når I nærmer jer Bikaner. Bikaner ligger på kanten af Thar-ørkenen, og er kendt for sine eftertragtede ridekameler. I får mulighed for at komme helt tæt på kamelerne, når I besøger en lokal kamelfarm. Bikaner blev grundlagt i 1488, og i århundrederne der fulgte, voksede Bikaner sig til at være en vigtig handelsby på karavaneruterne. Bymure blev rejst omkring byen, og forter blev opført i røde og gule sandsten. Mange af disse står endnu, og især Junagarh Fort er et glimrende eksempel på byens rige kulturelle arv.
Netop Junagarh Fort er målet for eftermiddagens sightseeing. Fortet blev påbegyndt i 1588 af Raja Rai Singh, der var lokal regent og general i stormogulen Akbars hær. Det er et kolossalt kompleks. Murene er næsten en km lange og befæstet med 37 bastioner, en voldgrav samt en enorm hovedport. Set udefra ligner fortet et fæstningsværk. Men inden for murene mødes I af en meget mere luftig arkitektur, der får stedet til at minde mere om et palads end en borg. Ikke desto mindre har murene holdt fjender ude i århundreder, og fortet er aldrig blevet taget med magt.
På vejen fra fortet til hotellet får I et indtryk af hverdagslivet i dette sjældent besøgte hjørne af Rajasthan. Men lige så snart I får øje på hotellet, vil det uden tvivl stjæle al opmærksomhed. For Laxmi Niwas er et ægte indisk palads med himmelstræbende kupler, eksotiske buer og overdådig udsmykning. Tidligere fungerede paladset som privat residens for maharaja Ganga Singhji af Bikaner, der tog imod sine promente gæster i paladsets prægtige sale. Listen af overnattende berømtheder og royale gæster er alen lang, og hotellet har været brugt som kulisser i adskillige film. Resten af dagen er fri til at nyde dette unikke sted i fulde drag.

Dag 5: Langs Thar Ørkenen til Jaisalmer

 Langs Thar Ørkenen til Jaisalmer

Fra Bikaner fortsætter i dybere ind i ørken mod den mest eventyrlige af alle Rajasthans byer, Jaisalmer. Fra afstand ligner den muromkransede karavaneby et enormt sandslot, der rejser sig brat af den omkringliggende ørken. De honningfarvede bymure gløder gyldent i det stærke sollys, og det er let at forestille sig, hvordan karavaneførere i århundreder har fundet styrke i synet af denne afsidesliggende by under deres ensomme og farefulde rejser gennem Thar-ørkenen. Mange må have forvekslet den med et fatamorgana. For Jaisalmer ligner mest af alt noget fra ”1001 nats eventyr”.
I ankommer til Jaisalmer ud på eftermiddagen og har resten af dagen til at nyde denne storslåede by, der i århundreder lå på karavaneruterne mellem Indien og Centralasien. Ufattelige rigdomme passerede igennem Jaisalmer, og de velhavende købmænd lod overdådige havelis og palæer bygge. I dag ligner Jaisalmer mest af alt et kæmpe friluftsmuseum. Balkoner er smukt udskåret med sirlige detaljer, vinduesrammer ligner små mesterværker, og tagryggene er dekoreret med buer og mønstre. I de labyrintiske gyder og basarer, tinger mænd iført turban og kvinder i farvestrålende sarier stadig om alt fra krydderier og silketørklæder til lokale sølvsmykker. Køer ligger og tygger drøv midt på gaden, og pilgrimme strømmer til byens rigt dekorerede templer. Igen i nat danner Rajasthans historiske arkitektur rammen om jeres hotel, Gorbandh Palace, der er indrettet i en af de smukkeste bygninger i Jaisalmars gamle bydel.

Dag 6: Sightseeing i Jaisalmer

 Sightseeing i Jaisalmer

Morgenen byder på en spændende guidet tur gennem Jaisalmers historiske bydel med besøg ved en række af byens største attraktioner. Deriblandt den berømte fæstning Jaisalmer Fort, der ligger spektakulært på en 80 m høj klippe. Mange hære har søgt at kæmpe sig vej over disse mure, men som Ala-ud-din Khilji erfarede, lod de sig ikke besejre uden kamp. I udforsker også de charmerende små baggyder og besøger prægtige handelshuse som Salim Singh Haveli, Nathumal Haveli og Patwon Haveli. Bygningerne er overdådigt dekoreret med detaljerede stenudskæringer og vægmalerier af krigsscener, danserinder, påfugle og blomstermønstre. Sammen med kupler, søjler og balkoner er de mange detaljer med til at give de tunge stenbygninger et overraskende let og luftigt udtryk.
Jaisalmers mange detaljer er overvældende, så det kan være en god ide at se byen lidt på afstand. Derfor kører I ud til Gadsisar-søen, der ligger uden for den gamle bydel. Vand er umådeligt vigtigt, når man bor i en ørken, og gennem tiderne er mange flotte templer og små helligdomme skudt op rundt om søen. I dag er området et populært udflugtsmål for Jaisalmars indbyggere, der kommer her for at sejle på søen og spise picnic i fred og ro, mens de nyder synet af deres smukke, gamle by.
Sidst på eftermiddagen fortsætter I dybere ind i ørkenen til et område kendt som Sam. Her står kameler klar til at føre jer ud i de storslåede ørkenlandskaber. Langsomt sænker solen sig over landskabet og bader ørkensandet i sit gyldne skær. Himlen bliver mørkelilla, og snart tændes de første stjerner over Thar-ørkenen. Efter solnedgangen går turen tilbage mod hotellet i Jaisalmar.

Dag 7: Til ørkenbyen Rohet

 Til ørkenbyen Rohet

I ændrer nu retning og kører østpå mod hjertet af Rajasthan. Målet for dagens køretur er den lille ørkenby Rohet, der ligger omkring 40 km syd for den større by Jodhpur. Her har byens førende familie styret området fra sit palads siden 1622. Området blev givet til familien som tak for en heroisk indsats i krig. Men tiderne ændrede sig, og kongerigernes tid er i dag forbi i Rajasthan. Derfor har familien omformet deres elegante palads, Rohet Garh, til et meget stemningsfuldt lille paladshotel, hvor man virkelig mærker den hjertelige gæstfrihed, Rajasthan er så kendt for. Der er en ualmindelig hjemlig stemning over paladshotellet, der også byder på en fin have og en fantastisk pool. Prominente gæster som eksempelvis den berømte forfatter Bruce Chatwin har boet her. Det samme har William Dalrymple, der skrev dele af sin prisvindende roman ”City of Djinns” i værelse 15. I ankommer til Rohet ud på eftermiddagen, så I har god tid til at nyde de smukke omgivelser, og måske gå en tur i lokalområdet.

Dag 8: På udflugt til den blå by, Jodhpur

 På udflugt til den blå by, Jodhpur

Efter en afslappende morgenmad i de smukke omgivelser på paladset, er det tid til at se nærmere på en af Rajasthans mest spændende storbyer. Jodhpur er også kendt under navnet ”Den blå By”, da mange bygninger i den labyrintiske gamle bydel er malet indigoblå. Mellem de blå bygninger ligger utallige små markedsgader, hvor lokalt kunsthåndværk som broderede sko, sølvvarer og tæpper faldbydes til forbipasserende.
Byen har rødder mere end 500 år tilbage i tiden. I byens unge år var forsvarsværker strengt nødvendige for at sikre byens indbyggere, og man var så grundig i konstruktionen af disse, at den 10 km lange bymur stadig omkranser bymidten i imponerende stand. Det mest storslåede forsvarsværk er dog det kolossale røde Meherangarh Fort, der fuldstændig dominerer byen fra sin klippe 125 m over den gamle bydel. Fortet er måske det mest formidable af alle Rajasthans forter. Syv store porte fører ind i fortets indre, der rummer paladser med navne som ”Blomsterpaladset”, ”Perlepaladset” og ”Nydelsens palads”. I dag huser Meherangarh et glimrende museum med alt fra våben til elefantsadler. I besøger fortet og nærliggende Jaswant Thada, der er en den royale families gravmonumenter i hvidt marmor. I besøger også museet i det mere moderne palads Umaid Bhawan. Paladset er stadig hjem for maharajaen af Jodhpur, der dog har fundet plads i den gigantiske bygning til et af Indiens førende luksushoteller.
Efter nogle timer i Jodhpur går turen tilbage til Rohet, hvor I besøger en landsby og oplever det lokale landsbyliv på tætteste hold. Dette område ser ikke mange turister, og traditionelle værdier holdes i høj grad i hævd. Sidst på dagen vender I tilbage til det lille palads i Rohet, hvor I overnatter.

Dag 9: Fra Rhoet via Ranakpur til Udaipur

 Fra Rhoet via Ranakpur til Udaipur

Fra Rohet fortsætter turen mod Udaipur. Undervejs stopper I ved jain-templerne i Ranakpur, der ligger i fredfyldte omgivelser mellem lave grønne bjerge ved Maghai-floden. Det er dog ikke freden og roen, der lokker tusindvis af pilgrimme til templerne hvert år. Det er derimod de delikate stenudskæringer, der dækker alle vægge, søjler og kupler. Indiske templer er kendt for deres stenudskæringer. Men ingen andre steder har stenhuggerne opnået samme grad af detaljerigdom som i Ranakpurs templer. Et godt eksempel er den storslåede centrale kuppel, der holdes oppe af 1444 søjler, der alle er helt unikke. Kvaliteten af udskæringerne er ganske enkelt enestående, og bygningerne er noget af det ypperste inden for indisk tempelarkitektur. Så tag jer god tid til at nyde dette fantastiske sted, inden I fortsætter mod Udaipur.
Ved ankomsten til Udaipur ud på eftermiddagen indlogeres I på et smukt lille palads med en formidabel beliggenhed ned til Pichola-søen. Hotellet er i sig selv et meget charmerende sted. Men det er udsigten over søen, Udaipurs maharaja-palads og Lake Palace Hotel, der stjæler opmærksomheden. Resten af dagen er fri til at slappe af på hotellet, vaske rejsestøvet af i poolen eller udforske Udaipur på egen hånd.

Dag 10: Sightseeing i Udaipur

 Sightseeing i Udaipur

Udaipur er kendt for at være Indiens mest romantiske by, på grund af den billedskønne beliggenhed ned til Pichola-søen, der prydes af det berømte luksushotel Lake Palace på en ø midt i søen. Det tidligere fyrstepalads fra 1754 opnåede berømmelse, da Roger Moore svømmede ud til paladset forklædt som en krokodille i James Bond-filmen ”Octopussy”.
Men Lake Palace er langt fra det eneste palads, byen har at byde på. Udaipur rummer en sand overflod af fantastiske paladser, storslåede templer, stolte forter og vidunderlige haver, der afspejler århundreders historie og indflydelse i byen. Ind imellem de smukke historiske bygninger udfører byens knap halve mio. indbyggere deres dagligdagssysler på vanlig indisk vis.
Formiddagens byrundtur starter ved City Palace, der er det største palads i Rajasthan. Her mødes I af en sand labyrint af korridorer, udsmykkede gårdhaver og overdådige sale fyldt med skønne mosaikker. Senere besøger I Jagdish-templet, der ligger i hjertet af den gamle bydel. Her oplever I også Saheliyon Ki Bari – Jomfruernes Have. Dette skønne åndehul er efter sigende bygget af 48 kvinder, som Maharana Sangram Singh modtog som en del af sin medgift. Haven er en fredfyldt oase fyldt med farvestrålende og velduftende blomster, springvand og små pavilloner.
En køretur fører jer rundt om Fatehsagar-søen, inden det er tid til en særdeles smuk sejltur på Pichola-søen, hvorfra I har den absolut bedste udsigt ind over byen, Lake Palace Hotel og det enorme City Palace. I passerer også paladsøen Jagmandir, hvor den senere bygherre af Taj Mahal efter sigende søgte tilflugt, mens han stadig var kronprins. Efter sejlturen returnerer I til hotellet, hvor dagen meget vel kunne afrundes med en drink på terrassen med udsigt over søen.

Dag 11: Udaipur på egen hånd

 Udaipur på egen hånd

Dagen er fri til egne eventyr i Udaipur. Shop på de atmosfærefyldte lokale markeder, dyk dybere ned i byens fantastiske køkken og nyd nogle af byens mange historiske attraktioner. Eller gå en tur gennem den gamle bydels tæt pakkede gader, hvor I oplever Indien råt for usødet. Kvinder handler på byens markeder, og hellige mænd valfarter til templerne for at ofre. Barberer servicerer kunder fra barberstole opstillet i de små sidegader, mens motoriserede rickshaws suser ind og ud mellem gadens tusindvis af fodgængere, gadesælgere og hellige køer. I er naturligvis også velkomne til at nyde en fredelig dag ved poolen på hotellet med udsigt over Udaipur og søen.

Dag 12: Videre til Puhskar

 Videre til Puhskar

I forlader Udaipur fra morgenstunden og kører nordpå mod pilgrimsbyen, Pushkar. Denne relativt lille ørkenby, der ligger rundt om en hellig sø, spiller en stor rolle i hinduismen. Dette fornemmer man tydeligt i Pushkars gader, hvor tusindvis af hellige mænd og pilgrimme lyser op i gadebilledet. Nogle har vandret i ugevis for at nå her til. De er kommet den lange vej for at ofre til guderne i Pushkars mere end 400 templer og bade ved de 52 ghats, der fører ned i søens hellige vand.
Ved ankomsten til Pushkar indlogeres I på et paladshotel, der ligger med udsigt til Thar-ørkenen og Slangebjergene. Trods bygningerne er af nyere dato, bærer byggestilen tydeligt præg af Rajasthans historiske traditioner med bemalede lofter, kølige marmorgulve og smukke detaljer.
Resten af dagen byder på en guidet byvandring i området omkring Pushkars vigtigste tempel, hvor gadehandlere sælger smukke blomsterkranse og farverigt pulver til mange pilgrimme, der er kommet her for at ofre til guden Brahma. Millioner af hinduer besøger hvert år templet, hvor klokkeklang, musik og sagte bønner fylder luften over tempelgården. Fra templet fortsætter I gennem Pushkars labyrintiske centrale bydel til den hellige sø, der ifølge legenden udsprang på det sted, hvor guden Brahma tilfældigvis tabte en lotusblomst. Pilgrimme og lokale samles omkring de mange trapper ned til søen, hvis vand siges at kunne vaske alle synder væk. I besøger også den lokale basar, inden turen går tilbage til hotellet.

Dag 13: Fra Pushkar til den lyserøde by, Jaipur

 Fra Pushkar til den lyserøde by, Jaipur

Der er ikke langt fra Pushkar til storbyen Jaipur, der også er kendt som ”Den Lyserøde By” på grund af sine mange lyserøde huse. Ved ankomsten til Jaipur indlogeres I på en smukt restaureret haveli (Alsisar Haveli eller Shahpura House), der vil være udgangspunkt for udforskningen af byen.
En god del af dagen er fri på egen hånd, inden guiden sidst på dagen fører jer til et af byens travle markeder. Jaipur er en vigtig handelsby, og der er altid en hektisk stemning på markedet, hvor alt fra friske grønsager til vaskebaljer og stærk karry skifter hænder. Så selv hvis I ikke ønsker at købe noget, er det en eksotisk oplevelse at udforske det livlige område. I besøger også et lokalt Krishna-tempel, inden turen går tilbage til hotellet for natten.

Dag 14: Sightseeing i Jaipur

 Sightseeing i Jaipur

Dagen starter ved det gigantiske Amber Fort, der blev opført af en højtstående hærfører under stormogulen Akbar. Intet blev sparet under konstruktionen af fortet, og inden for de høje mure er paladset fyldt med smukke gårdhaver, søjlegange og sale med fantastiske malerier. Andre rum er dækket af overdådige mønstre i sten eller små spejle, der glimter i olielampernes skær som stjernehimlen over Rajasthan.
Det er svært at forestille sig. Men Amber Fort er ikke Jaipurs største seværdighed. Denne titel går til Vindenes Palads, der lokalt er kendt som Hawa Mahal. Fra den lyserøde gavl i maharajaens palads kunne haremskvinderne kigge ud på livet i byen, men de 953 vinduer er udskåret således, at ingen kunne se dem fra gaden. I hører meget mere om livet bag paladsets mure, når I denne eftermiddag besøger selve paladset. Den nuværende maharaja bor stadig i en del af bygningerne, mens resten er omdannet til et spændende museum. Alt fra våben og royale bærestole til miniaturemalerier og sjældne astronomiske optegnelser er udstillet i de gamle bygninger, der også giver et godt indblik i den ekstreme luksus, tidligere tiders maharajaer omgav sig med.
Astronomi spillede en stor rolle i datiden samfund, når vigtige beslutninger skulle træffes. Det mest tydelige bevis på dette er Jantar Mantar, som du naturligvis også besøger. Denne samling af underlige bygninger er et observatorium fra omkring 1730, der gjorde det muligt at lave meget præcise astronomiske optegnelser. Herefter vendes blikket mod hverdagslivet i nutidens Jaipur, når I kører en tur i rickshaw gennem et af byens lokale markeder.

Dag 15: Jaipur – Afrejse mod Danmark

Morgenen er fri til afslapning eller de sidste indkøb, indtil det er tid at køre mod den internationale lufthavn i Delhi. Her står flyet mod Europa klar.

Dag 16: Ankomst til København

Efter et kort flyskifte fortsætter I mod Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Indiske Paladser:
Langt de fleste nætter på denne rejse tilbringes på ægte Maharaja-paladser eller haveli’er, overdådige privatvillaer, hvor rige købmand tidligere drev deres forretning. Alle disse paladser har tidligere tilhørt landets absolutte elite, men det betyder ikke, at de nødvendigvis stadig tilbyder femstjernet royal luksus og en tjener på hver finger. Nogle gør, mens komfortniveauet andre steder er mere sammenlignelig med gode turistklassehoteller. Værelserne kan variere meget i både størrelse og indretning, men dette er en del af det at bo på heritage-hoteller. Én ting har de dog alle til fælles: De emmer af en charme og atmosfære, ingen almindelige hoteller kunne håbe på at opnå.

Forlængelse til Agra og Taj Mahal:
Det er muligt at forlænge rejsen med 2 dage/1 nat og opleve det smukke og imponerende Taj Mahal i Agra samt Fatehpur Sikri, der i 15 år fungerede som hovedstad under stormogulen Akbar.
I fortsætter da fra Jaipur på dag 15 via Fatehpur Sikri til Agra, hvor der overnattes. Den efterfølgende venter solopgangen over Taj Mahal efterfulgt af morgenmad på hotellet samt besøg ved Agra Fort og Baby Taj, inden I bliver kørt til lufthavnen i Delhi, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Rent drikkevand uden at skade miljøet
Vores samarbejdspartner i Indien har indledt et prisværdigt projekt, der sikrer rent drikkevand til jer besøgende, uden at det går ud over miljøet. Det kan være varmt i Indien, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Vandet købes ofte i plastikflasker, og millioner af plastiskflasker ender hver dag på lodsepladser overalt i Indien. Disse flasker bliver ikke genbrugt, men ligger blot og belaster miljøet. Derfor får I ved ankomsten udleveret en god, genopfyldelig drikkeflaske, som I frit kan fylde op i bilen lige så ofte, I ønsker. Det lyder måske blot som en dråbe i havet. Men det løber hurtigt op. Vores samarbejdsparter sparer nu ikke mindre end 4,4 millioner plastikflasker om året, og det er godt nyt for miljøet i Indien!

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Prisinformation

Rajasthans paladser - 16 dage fra 14.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Delhi t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Hotel Royal Plaza i Delhi inkl. morgenmad
 • Sighseeing i Delhi dag 2
 • 1 nat på Hotel Alsisar Mahal i Alsisar inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Junagarh Fortet dag 4
 • Introduktionstur i Bikaner dag 4
 • 1 nat på Laxmi Niwas Palace i Bikaner inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Gorbandh Palace i Jaisalmer inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Jaisalmer dag 6
 • Solnedgangstur i Thar Ørkenen dag 6
 • 2 nætter på Rohet Garh Fort i Rohetgarh inkl. morgenmad
 • Udflugt til Jodhpur dag 8
 • Sightseeing i Ranakpur dag 9
 • 3 nætter Udaikothi Hotel i Udaipur inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Udaipur dag 10
 • Solnedgangs-sejltur på Pichola Søen dag 10
 • 1 nat på Jagat Singh Palace Hotel i Pushkar inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Pushkar dag 12
 • 2 nætter på Hotel Alsisar Haveli i Jaipur inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Jaipur dag 14
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Forlængelse til Agra og Taj Mahal 2 dage/1 nat inkluderer:

 • Privat transport fra Jaipur til Agra via Fatehpur Sikri
 • Sightseeing ved Fatehpur Sikri
 • 1 nat på godt turistklasse hotel i Agra inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Taj Mahal, Agra Fort og Baby Taj
 • Privat transport fra Agra til Delhi

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 apr 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Forlængelse til Agra og Taj Mahal
1.250 kr.

Højsæson
1 okt 2016 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 16.695 kr.
Forlængelse til Agra og Taj Mahal
1.450 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Forlængelse til Agra og Taj Mahal
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

13 dage fra 19.995 kr.

Nyt program
Luksus familieferie på Bali

Luksus familieferie på Bali

Forkæl familien med luksus på Bali. Med blot to baser på turen vil der blive masser af kvalitetstid til både familien og til at nyde de luksuriøse omgivelser. I starter rejsen med en hel uge på det dejlige Intercontinental Bali, der ligger lige ned til den skønne Jimbaran strand, hvorefter turen går nordpå til byen Lovina, hvor hele 5 nætter tilbringes på det lækre “The Lovina”.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 14.495 kr.

Luksus glamping i Thailand

Luksus glamping i Thailand

Oplev Bangkoks markeder, og lær hemmelighederne bag det thailandske køkken med en lokal guide. Overnat i luksustelte dybt inde i Khao Sok nationalparken, som du udforsker både til lands og til vands. Du kommer også tæt på lejrens elefanter og overnatter omgivet af junglen i en flydende teltlejr, inden rejsen slutter med luksusbadeferie i en teltsuite ved Koh Samuis hvide tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 19.995 kr.

Nyhed
Ecuadors højdepunkter

Ecuadors højdepunkter

Start i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Rejs videre til Ecuadors højeste vulkan, tag på togtur i bjergene til Djævlens Næse, og besøg inkaruiner. Afslut i Amazonjunglen og med byen Otavalo.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 38.950 kr.

Cubas bedste – fra vest til øst

Cubas bedste – fra vest til øst

Denne unikke rejse går til det østlige Cuba, som kun få turister finder vej til. Men I oplever også alle de kendte højdepunkter som Havanna, Trinidad og Vinales.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

17 dage fra 24.550 kr.

Bestil tilbud