70120303
Åben:

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Denne rejse går via Javas templer og vulkaner til luksus på Bali. Rejsen begynder i sultanbyen Jogjakarta på det centrale Java, der også byder på besøg ved de imponerende templer Prambanan og Borobudur. Fra Jogjakarta fortsætter I østpå over Java, hvor I oplever solopgangen over Mt. Bromos vulkanske landskaber og besøger svovlarbejderne i Ijens vulkankrater, inden I fortsætter til skønne Bali. Her starter I med 2 nætter på det idylliske og luksuriøse Matahari Beach Resort efterfulgt af 5 nætter i Sanur på det dejlige Pavilions Bali.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

16 dage fra 22.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Udflugter med privat guide og chauffør
 • Mange måltider inkluderet
 • Oplev Javas mangfoldige kultur
 • Nyd solopgangen fra krater-kanten på Mt. Bromo
 • Besøg svovlarbejderne ved vulkanen Ijen
 • Bliv forkælet på førsteklasses hoteller på Bali

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver med Singapore Airlines direkte til Singapore.

Dag 2: Fra Singapore til Jogjakarta på Java

 Fra Singapore til Jogjakarta på Java

I Singapore skifter I fly og fortsætter videre til byen Jogjakarta på det centrale Java. Ved ankomsten bliver I mødt i lufthavnen af jeres guide, der vil sørge for transporten til jeres centralt beliggende og historiske hotel. Her vil der være tid til at nyde en frokost, inden I tjekker ind.
Jogjakarta bliver oftest blot kaldt ”Jogja”. Det er den mest populære destination på Java især på grund af dens beliggenhed tæt ved de imponerende templer Borobdur og Prambanan. Byen er desuden centrum for kunst og uddannelse og den traditionelle javanesiske kulturs vugge.
Om eftermiddagen vil I ikke blot få chancen for at få et indblik i et af Indonesiens mest berømte håndværk, når jeres guide tager jer med til en traditionel batik-fabrik, I vil også selv få lov til at kreere jeres eget design fra start til slut. Resultatet vil blive leveret til jeres hotel efter det har tørret.

Dag 3: Kultur og templer omkring Jogja

 Kultur og templer omkring Jogja

Efter morgenmaden er det blev tid til at udforske Jogjas mange kulturer.
I starter med et besøg ved Sultanens palads, også kendt som Kraton. Dele af paladset er åbent for offentligheden, og her kan du blandt andet besøge nogle af de rigt udsmykkede pavilloner og bygninger, der tilbyder et sjældent kig ind i livet som sultan.
Fra sultanens palads fortsætter I med cykeltaxi til den nærliggende landsby Kauman. Landsbyen er centrum for Islamisk kultur og de små smalle gader og stræder er designet på en sådan måde, at de sikrer minimal larm og trafik, der kan forstyrre islamiske studerende.
I slutter jeres cykeltur ved det historiske vandpalads Taman Sari, som blev bygget i 1758. Det var her sultanens harem i sin tid holdt til.
Frokosten nydes på en lokal restaurant, inden I fortsætter til de Imponerende templer ved Prambanan.
Det enorme kompleks består af adskillige imponerende stentempler, hvoraf de største kan ses på lang afstand. Det højeste tempel er tilegnet Shiva og er 47 meter højt. De øvrige to er tilegnet henholdsvis Brahma og Visnu. Jordskælv og vulkanudbrud lagde med tiden Prambanan i ruiner, og først i 1953 begyndte den omfattende genopførelse af de historiske monumenter. I dag stråler templerne af fortidens storhed, og det er fantastisk at gå på opdagelse mellem de rigt dekorerede bygninger, der ligger spredt rundt i landskabet omkring de centrale tempeltårne. Efter en tidlig middag venter et storslået traditionelt balletshow med de oplyste tempelruiner i baggrunden.

Bemærk: Showet vises kun på bestemte dage i perioden maj til oktober. Showet kan derfor blive erstattet af et lignende show på Pura Wisata teatret i Jogjakarta.

Dag 4: Borobudur og Landsbyliv

 Borobudur og Landsbyliv

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter. I bliver hentet på hotellet og turen går nu til Borobudur. Det gigantiske bygningsværk Borobudur blev opført i 800-tallet og består af to millioner stenblokke. På de nedre niveauer afbilleder kilometervis af smukke stenrelieffer religiøse fortællinger om hverdagslivet på Java, som det blev levet for over 1.000 år siden. Højere oppe skifter billederne karakter. Her bliver dagligdagsscenerne erstattet af mere kryptiske og kosmiske motiver. Toppen prydes af 72 stenklokker med hver sin mediterende Buddha i fuld menneskestørrelse.
Til trods for at Borobudur i århundreder lå skjult under tropisk bevoksning og vulkansk aske, er bygningen utrolig velbevaret. Den blev genopdaget i 1814 af den legendariske Sir Raffles og har siden gennemgået adskillige restaureringer, hvilket har banet vej for Borobudurs optagelse på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Efter frokosten venter en smag af det lokale landsbyliv. I kører med lokal hestevogn, også kaldet dokar, gennem den nærliggende landsby Candirejo. Dette er den perfekte måde at opleve livet i typisk indonesisk landsby, hvor I kan opleve de lokale lave cassava-kiks, spille på den traditionelle gamelan og høste og tørre vanilie og chili.
Dagen slutter med et besøg ved Mendut og Pawon templerne. Disse pyramide-formede templer er endnu ældre end Borobudur og huser tre flotte stenudskårne statuer.

Dag 5: Med tog til Mt. Bromo

 Med tog til Mt. Bromo

Efter en tidlig morgenmad bliver I kørt til stationen, hvorfra turen går med tog gennem de maleriske landskaber til Jombang på Østjava. Det at rejse med tog på Java er fantastisk mulighed for at møde lokalbefolkningen og samtidig nyde det imponerende vulkanske landskab.
Ved ankomsten til Jombang spiser I en tidlig frokost, inden I fortsætter til Trowulan, der var den tidligere hovedstad i Majapahit kongedømmet, der regerede øen i århundreder. Her besøger I det arkeologiske museum og templerne Candi Banjung Ratu og Candi Tikus.
Fra Trowulan fortsætter I via kystbyen Pasuruan til Mt. Bromo i den smukke Bromo-Tengger Nationalpark. Efter tjek ind på jeres hotel, er resten af dagen til fri disposition inden middagen nydes.

Dag 6: Solopgang over Mt. Bromo og videre til Kalibaru

 Solopgang over Mt. Bromo og videre til Kalibaru

Denne morgen vækkes I før daggry, så I kan stå på kanten af det enorme vulkankrater, når solen står op. Dette er en naturoplevelse helt ud over det sædvanlige, og hvis vejret tillader det, trakteres I med en guddommelig smuk solopgang!
En firehjulstrækker kører dig ned i selve krateret, hvor et sandet hjulspor fører dig hen til foden af selve Mt. Bromo. Herfra foregår det sidste stykke vej mod toppen af Mt. Bromo på enten hesteryg eller gåben. Tilbage i Ngadisari venter en velfortjent morgenmad, inden I påbegynder køreturen over det østlige Java mod Kalibaru. Vel fremme i Kalibaru indlogeres I på jeres hotel.

Dag 7: Krydderi- og kaffeplantager og mod Ijen

 Krydderi- og kaffeplantager og mod Ijen

Sammen med jeres guide kommer I helt ud i markerne, og der bliver naturligvis også mulighed for at smage på den lokale kaffe. Der findes flere forskellige typer kaffebønner. Mange kaffeelskere i Europa foretrækker arabica-bønner. Men på Java drikker de fleste kaffe på robusta-bønner, der har en mere rustik og bitter smag.
Efter frokost på hotellet fortsætter I de ca. fire timer i bil mod Ijen. Det er en flot tur forbi bølgende rismarker og små landsbyer. Vel fremme indlogeres I på dit hotel, der ligger smukt i den frodige natur. Her kan I nyde resten af dagen fra jeres balkon eller vaske rejsestøvet af i hotellets pool. Middagen serveres på hotellet.

Dag 8: Til toppen af Ijen og videre mod Bali

 Til toppen af Ijen og videre mod Bali

Dagen starter med en meget tidlig morgenmad og herefter går turen gennem junglen til vulkanen Ijen med firehjulstrækker. Herfra er det en ca. 3 kilometers vandretur til toppen af vulkanen. Turen foregår ad en udmærket sti, og udsigten over de omkringliggende landskaber bliver kun smukkere og smukkere, jo højere op I kommer. På toppen af Mt. Ijen finder man en stor kratersø, der ligger omgivet af svovlminer og undervejs til toppen vil I uden tvivl møde svovlarbejdere, der bærer op til 70 kg tunge læs ned af bjergsiden.
På toppen af Ijen er der tid til at nyde udsigten over den 200 meter dybe kratersø, der indeholder omkring 36 millioner kubikmeter sydende og svovlholdigt vand.
Fra Ijen er det kun en kortere køretur til færgen mod Bali. Turen går med lokal færge over Bali strædet, hvorfra I bliver kørt til jeres lille “hideaway” på den nordvestlige spids af øen,  eet dejlige NusaBay Menjangan, hvor 2 nætters afslapning venter.
Dette førsteklasses resort ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali. Den private bugt kan kun nås med båd, og der er ingen andre hoteller i miles omkreds. Så her er I uendelig langt væk fra andre turister, og i alle retninger strækker sig kun uberørt natur så langt øjet rækker.

Dag 9: Afslapning på NusaBay Menjangan

 Afslapning på NusaBay Menjangan

Dagen er fri til afslapning og til at fordøje de sidste dages mange indtryk.
Drømmer I om en flot balinesisk sandstrand omgivet af uberørt natur langt væk fra Balis populære badebyer? Så bliver det ikke bedre end NusaBay Menjagan.
Resortet er tilmed lige blevet restaureret og består af 14 flotte hytter holdt i naturlige farver og materialer såsom sten, træ, bambus, terrakotta samt vævede stoffer fra lokale kunstnere. Stilen er tro mod Balis arkitektoniske arv, og bygningerne synes næsten at forsvinde i naturen. Det til trods er komforten naturligvis i top, og hytterne byder på moderne bekvemmeligheder såsom køleskab med minibar, aircondition, sikkerhedsboks, myggenet, et indbydende badeværelse samt ikke mindst en flot balkon, hvorfra I kan nyde de smukke omgivelser til lyden af junglen og bølgernes sagtes slag mod stranden. To af villaerne har endda privat gårdhave med direkte adgang til stranden samt en smuk, åben pavillon til afslapning i ægte balinesisk stil.
Området indbyder til afslapning langs stranden eller ved poolen. Men det er også værd at finde maske og snorkel frem og udforske de fantastiske koralrev ud for kysten. Eller snør vandreskoene og udforsk junglen, hvor blandt andet aber mere end 120 fuglearter er registeret. Deriblandt den uhyre sjældne balistær, der dog bedst opleves på en guidet gåtur. Skoven kan også udforskes på cykel, men kysternes mangroveskove og klippeskær bedst udforskes i kano. Eller hvad med at prøve at dykke? Hvordan I end vælger at bruge tiden, er I garanteret storslåede naturoplevelser i et af Balis sidste ægte vildnis.
Med andre ord er NusaBay Menjagan perfekt for alle, der vil langt væk fra det hele og opleve Bali fra sin mest uberørte og paradisiske side.

Dag 10: Fra Menjangan sydpå til Sanur

 Fra Menjangan sydpå til Sanur

I dag går turen sydpå mod en af Bali mest populære strande – den dejlige Sanur Beach. Her bor I de sidste 5 nætter på det stemningsfyldte Pavilions Bali, hvor masser af forkælelse venter.
Den rolige turistby Sanur ligger nord for Nusa Dua på Balis sydøstlige side. Stemningen er dejlig afslappende og en børnefamilie vil uden tvivl trives rigtig godt i Sanur. Slap af ved stranden eller gå en tur langs strandpromenade, hvor I finder mange restauranter, barer og butikker.
Ved Sanurs flotte sandstrand er der et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter at vælge imellem, hvis I trænger til lidt aktivitet efter afslapning på stranden.

Dag 11 - 14: Forkælelse på Pavilions Bali

 Forkælelse på Pavilions Bali

Dagene i Sanur er på egen hånd.
I hjertet af det rolige og charmerende Sanur ligger førsteklasses-retreatet Pavilions Bali med kun 23 villaer – 20 min. fra lufthavnen og 2 min. fra en af Balis bedste strande. Pavilions Bali ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Indkørslen minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem.
Jeres villa har ugenerthed som omdrejningspunkt. Villaen er omgivet af en lukket have, og I har jeres egen private solterrasse. De udendørs og indendørs arealer i den rummelige villa udgør 120 kvm, og villaen har tekøkken og minibar. Der er dvd- og cd-afspiller på værelset, og hotellet har et stort udvalg af cd’er og dvd’er til frit udlån. I spaen bliver I forkælet med afslappende og foryngende behandlinger, og I får stillet en chauffør og bil til rådighed i 5 timer – I vælger, hvor turen går hen.

Dag 15: Afrejse fra Bali

Det er blevet tid at tage asked med Indonesien og Bali. I har hele dagen til at nyde den sidste sol, inden I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Dag 16: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali - 16 dage fra 22.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Jogjakarta og retur fra Denpasar.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter i privat bil med chauffør og lokal engelsktalende guide på Java og Bali
 • 3 nætter på Phoenix Hotel i Jogjakarta inkl. morgenmad
 • Besøg på Batikværksted i Jogjakarta dag 2
 • Sightseeing i Jogjakarta dag 3
 • Sightseeing ved Prambanan dag 3
 • Balletshow dag 3
 • Sightseeing ved Borobudur dag 4
 • Tur med hestevogn i Candirejo dag 4
 • Togrejse fra Jogjakarta til Jombang dag 5
 • Sightseeing i Trowulan dag 5
 • 1 nat på Jiwa Jawa Resort Bromo inkl. morgenmad
 • Solopgangstur til Mt. Bromo dag 6
 • 1 nat på Margo Utomo Hill View i Kalibaru inkl. morgenmad
 • Udflugt til krydderi- og kaffeplantage dag 7
 • 1 nat på Jiwa Jawa Ijen inkl. morgenmad
 • Tur til toppen af Mt. Ijen dag 7
 • 6 x frokost på Java
 • 2 x middag på Java
 • Færge fra Java til Bali
 • 2 nætter i Ocean Lanai Cottage på NusaBay Menjangan inkl. morgenmad
 • Transport fra NusaBay Menjangan til Pavilions Sanur
 • 5 nætter på The Pavilions Bali i One Bedroom Garden Villa inkl. morgenmad
 • Fodbad og let fodmassage ved ankomst på The Pavilions Bali
 • 1 x 60 min Pavilions signature massage på The Pavilions Bali
 • 1 x 140 min Royal Lulur behandling på The Pavilions Bali
 • 1 indonesisk middag inkl. 1 flaske vin på The Pavilions Bali
 • 5 timers fri bil med chauffør på The Pavilions Bali
 • Transport fra Pavilions Bali til Denpasar Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 okt 2017 - 31 okt 2017
11 dec 2017 - 5 jan 2018
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.900 kr.

Rejseperiode
1 jul 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.900 kr.

Rejseperiode
1 nov 2017 - 10 dec 2017
6 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.500 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

9 dage fra 22.750 kr.

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Mad og Vin, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.495 kr.

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Panorama-ruten, Kruger og Cape Town

Oplev de dramatiske landskaber langs Panorama Ruten, Kruger National Parks fantastiske natur og dyreliv samt den smukke storby Cape Town. Undervejs bor I på hyggelige og atmosfærefyldte guest houses og lodges.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Storby

12 dage fra 19.995 kr.

Florida deluxe

Florida deluxe

Forkæl dig selv og din partner med en kort, luksuriøs rejse til Florida med ophold på MarcoPolos favorithoteller og stor lejebil.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Storby, Strandferie

12 dage fra 14.995 kr.

Nyhed
New Zealand i firehjulstrækker

New Zealand i firehjulstrækker

Drømmer du om at komme dybt ind i New Zealands vilde natur og opleve sider af landet, kun de færreste rejsende finder frem til? Så er denne rejse perfekt. Du udforsker New Zealand i firehjulstrækker og besøger både kendte seværdigheder og mindre kendte perler. Undervejs bor du på lækre lodges, hoteller og Bed & Breakfasts. Rejsen fuldendes med tre nætter i skønne Sydney.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser, Storby

23 dage fra 43.695 kr.

Nyhed