70120303
Åben:

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali

Denne rejse går via Javas templer og vulkaner til luksus på Bali. Rejsen begynder i sultanbyen Jogjakarta på det centrale Java, der også byder på besøg ved de imponerende templer Prambanan og Borobudur. Fra Jogjakarta fortsætter I østpå over Java, hvor I oplever solopgangen over Mt. Bromos vulkanske landskaber og besøger svovlarbejderne i Ijens vulkankrater, inden I fortsætter til skønne Bali. Her starter I med 2 nætter på det idylliske og luksuriøse Matahari Beach Resort efterfulgt af 5 nætter i Sanur på det dejlige Pavilions Bali.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

16 dage fra 21.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Udflugter med privat guide og chauffør
 • Mange måltider inkluderet
 • Oplev Javas mangfoldige kultur
 • Nyd solopgangen fra krater-kanten på Mt. Bromo
 • Besøg svovlarbejderne ved vulkanen Ijen
 • Bliv forkælet på førsteklasses hoteller på Bali

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver med Singapore Airlines direkte til Singapore.

Dag 2: Fra Singapore til Jogjakarta på Java

 Fra Singapore til Jogjakarta på Java

I Singapore skifter I fly og fortsætter videre til byen Jogjakarta på det centrale Java. Ved ankomsten bliver I mødt i lufthavnen af jeres guide, der vil sørge for transporten til jeres centralt beliggende og historiske hotel. Her vil der være tid til at nyde en frokost, inden I tjekker ind.
Jogjakarta bliver oftest blot kaldt ”Jogja”. Det er den mest populære destination på Java især på grund af dens beliggenhed tæt ved de imponerende templer Borobdur og Prambanan. Byen er desuden centrum for kunst og uddannelse og den traditionelle javanesiske kulturs vugge.
Om eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og kørt til udkanten af byen, hvor en rolig cykeltur venter i de smukke omgivelser. I gør stop blandt rismarker og får et indblik I hvordan denne vigtige afgrøde dyrkes og dagen slutter på en soya-fabrik, hvor I vil blive indviet i produktionen af soyabønner, der er en af de vigtigste ingredienser i det indonesiske køkken.

Dag 3: Kultur og templer omkring Jogja

 Kultur og templer omkring Jogja

Efter morgenmaden er det blev tid til at udforske Jogjas mange kulturer.
I starter med et besøg ved Sultanens palads, også kendt som Kraton. Dele af paladset er åbent for offentligheden, og her kan du blandt andet besøge nogle af de rigt udsmykkede pavilloner og bygninger, der tilbyder et sjældent kig ind i livet som sultan.
Fra sultanens palads fortsætter I med cykeltaxi til den nærliggende landsby Kauman. Landsbyen er centrum for Islamisk kultur og de små smalle gader og stræder er designet på en sådan måde, at de sikrer minimal larm og trafik, der kan forstyrre islamiske studerende.
I slutter jeres cykeltur ved det historiske vandpalads Taman Sari, som blev bygget i 1758. Det var her sultanens harem i sin tid holdt til.
Frokosten nydes på en lokal restaurant, inden I fortsætter til de Imponerende templer ved Prambanan.
Det enorme kompleks består af adskillige imponerende stentempler, hvoraf de største kan ses på lang afstand. Det højeste tempel er tilegnet Shiva og er 47 meter højt. De øvrige to er tilegnet henholdsvis Brahma og Visnu. Jordskælv og vulkanudbrud lagde med tiden Prambanan i ruiner, og først i 1953 begyndte den omfattende genopførelse af de historiske monumenter. I dag stråler templerne af fortidens storhed, og det er fantastisk at gå på opdagelse mellem de rigt dekorerede bygninger, der ligger spredt rundt i landskabet omkring de centrale tempeltårne. Efter en tidlig middag venter et storslået traditionelt balletshow med de oplyste tempelruiner i baggrunden.

Bemærk: Showet vises kun på bestemte dage i perioden maj til oktober. Showet kan derfor blive erstattet af et lignende show på Pura Wisata teatret i Jogjakarta.

Dag 4: Borobudur og Landsbyliv

 Borobudur og Landsbyliv

I dag venter et af rejsens helt store højdepunkter. I bliver hentet på hotellet og turen går nu til Borobudur. Det gigantiske bygningsværk Borobudur blev opført i 800-tallet og består af to millioner stenblokke. På de nedre niveauer afbilleder kilometervis af smukke stenrelieffer religiøse fortællinger om hverdagslivet på Java, som det blev levet for over 1.000 år siden. Højere oppe skifter billederne karakter. Her bliver dagligdagsscenerne erstattet af mere kryptiske og kosmiske motiver. Toppen prydes af 72 stenklokker med hver sin mediterende Buddha i fuld menneskestørrelse.
Til trods for at Borobudur i århundreder lå skjult under tropisk bevoksning og vulkansk aske, er bygningen utrolig velbevaret. Den blev genopdaget i 1814 af den legendariske Sir Raffles og har siden gennemgået adskillige restaureringer, hvilket har banet vej for Borobudurs optagelse på UNESCOs liste over verdens kulturarv.
Efter frokosten venter en smag af det lokale landsbyliv. I kører med lokal hestevogn, også kaldet dokar, gennem den nærliggende landsby Candirejo. Dette er den perfekte måde at opleve livet i typisk indonesisk landsby, hvor I kan opleve de lokale lave cassava-kiks, spille på den traditionelle gamelan og høste og tørre vanilie og chili.
Dagen slutter med et besøg ved Mendut og Pawon templerne. Disse pyramide-formede templer er endnu ældre end Borobudur og huser tre flotte stenudskårne statuer.

Dag 5: Med tog til Mt. Bromo

 Med tog til Mt. Bromo

Efter en tidlig morgenmad bliver I kørt til stationen, hvorfra turen går med tog gennem de maleriske landskaber til Jombang på Østjava. Det at rejse med tog på Java er fantastisk mulighed for at møde lokalbefolkningen og samtidig nyde det imponerende vulkanske landskab.
Ved ankomsten til Jombang spiser I en tidlig frokost, inden I fortsætter til Trowulan, der var den tidligere hovedstad i Majapahit kongedømmet, der regerede øen i århundreder. Her besøger I det arkeologiske museum og templerne Candi Banjung Ratu og Candi Tikus.
Fra Trowulan fortsætter I via kystbyen Pasuruan til Mt. Bromo i den smukke Bromo-Tengger Nationalpark. Efter tjek ind på jeres hotel, er resten af dagen til fri disposition inden middagen nydes.

Dag 6: Solopgang over Mt. Bromo og videre til Kalibaru

 Solopgang over Mt. Bromo og videre til Kalibaru

Denne morgen vækkes I før daggry, så I kan stå på kanten af det enorme vulkankrater, når solen står op. Dette er en naturoplevelse helt ud over det sædvanlige, og hvis vejret tillader det, trakteres I med en guddommelig smuk solopgang!
En firehjulstrækker kører dig ned i selve krateret, hvor et sandet hjulspor fører dig hen til foden af selve Mt. Bromo. Herfra foregår det sidste stykke vej mod toppen af Mt. Bromo på enten hesteryg eller gåben. Tilbage i Ngadisari venter en velfortjent morgenmad, inden I påbegynder køreturen over det østlige Java mod Kalibaru. Vel fremme i Kalibaru indlogeres I på jeres hotel.

Dag 7: Krydderi- og kaffeplantager og mod Ijen

 Krydderi- og kaffeplantager og mod Ijen

Sammen med jeres guide kommer I helt ud i markerne, og der bliver naturligvis også mulighed for at smage på den lokale kaffe. Der findes flere forskellige typer kaffebønner. Mange kaffeelskere i Europa foretrækker arabica-bønner. Men på Java drikker de fleste kaffe på robusta-bønner, der har en mere rustik og bitter smag.
Efter frokost på hotellet fortsætter I de ca. fire timer i bil mod Ijen. Det er en flot tur forbi bølgende rismarker og små landsbyer. Vel fremme indlogeres I på dit hotel, der ligger smukt i den frodige natur. Her kan I nyde resten af dagen fra jeres balkon eller vaske rejsestøvet af i hotellets pool.

Dag 8: Til toppen af Ijen og videre mod Bali

 Til toppen af Ijen og videre mod Bali

Dagen starter med en meget tidlig morgenmad og herefter går turen gennem junglen til vulkanen Ijen med firehjulstrækker. Herfra er det en ca. 3 kilometers vandretur til toppen af vulkanen. Turen foregår ad en udmærket sti, og udsigten over de omkringliggende landskaber bliver kun smukkere og smukkere, jo højere op I kommer. På toppen af Mt. Ijen finder man en stor kratersø, der ligger omgivet af svovlminer og undervejs til toppen vil I uden tvivl møde svovlarbejdere, der bærer op til 70 kg tunge læs ned af bjergsiden.
På toppen af Ijen er der tid til at nyde udsigten over den 200 meter dybe kratersø, der indeholder omkring 36 millioner kubikmeter sydende og svovlholdigt vand.
Fra Ijen er det kun en kortere køretur til færgen mod Bali. Turen går med lokal færge over Bali strædet, hvorfra I bliver kørt til jeres lille “hideaway” på den nordvestlige spids af øen,  eet dejlige NusaBay Menjangan, hvor 2 nætters afslapning venter.
Dette førsteklasses resort ligger helt for sig selv ned til en lang gylden strand dybt inde i Bali Barat Nationalparken i det nordvestlige hjørne af Bali. Den private bugt kan kun nås med båd, og der er ingen andre hoteller i miles omkreds. Så her er I uendelig langt væk fra andre turister, og i alle retninger strækker sig kun uberørt natur så langt øjet rækker.

Dag 9: Afslapning på NusaBay Menjangan

 Afslapning på NusaBay Menjangan

Dagen er fri til afslapning og til at fordøje de sidste dages mange indtryk.
Drømmer I om en flot balinesisk sandstrand omgivet af uberørt natur langt væk fra Balis populære badebyer? Så bliver det ikke bedre end NusaBay Menjagan.
Resortet er tilmed lige blevet restaureret og består af 14 flotte hytter holdt i naturlige farver og materialer såsom sten, træ, bambus, terrakotta samt vævede stoffer fra lokale kunstnere. Stilen er tro mod Balis arkitektoniske arv, og bygningerne synes næsten at forsvinde i naturen. Det til trods er komforten naturligvis i top, og hytterne byder på moderne bekvemmeligheder såsom køleskab med minibar, aircondition, sikkerhedsboks, myggenet, et indbydende badeværelse samt ikke mindst en flot balkon, hvorfra I kan nyde de smukke omgivelser til lyden af junglen og bølgernes sagtes slag mod stranden. To af villaerne har endda privat gårdhave med direkte adgang til stranden samt en smuk, åben pavillon til afslapning i ægte balinesisk stil.
Området indbyder til afslapning langs stranden eller ved poolen. Men det er også værd at finde maske og snorkel frem og udforske de fantastiske koralrev ud for kysten. Eller snør vandreskoene og udforsk junglen, hvor blandt andet aber mere end 120 fuglearter er registeret. Deriblandt den uhyre sjældne balistær, der dog bedst opleves på en guidet gåtur. Skoven kan også udforskes på cykel, men kysternes mangroveskove og klippeskær bedst udforskes i kano. Eller hvad med at prøve at dykke? Hvordan I end vælger at bruge tiden, er I garanteret storslåede naturoplevelser i et af Balis sidste ægte vildnis.
Med andre ord er NusaBay Menjagan perfekt for alle, der vil langt væk fra det hele og opleve Bali fra sin mest uberørte og paradisiske side.

Dag 10: Fra Menjangan sydpå til Sanur

 Fra Menjangan sydpå til Sanur

I dag går turen sydpå mod en af Bali mest populære strande – den dejlige Sanur Beach. Her bor I de sidste 5 nætter på det stemningsfyldte Pavilions Bali, hvor masser af forkælelse venter.
Den rolige turistby Sanur ligger nord for Nusa Dua på Balis sydøstlige side. Stemningen er dejlig afslappende og en børnefamilie vil uden tvivl trives rigtig godt i Sanur. Slap af ved stranden eller gå en tur langs strandpromenade, hvor I finder mange restauranter, barer og butikker.
Ved Sanurs flotte sandstrand er der et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter at vælge imellem, hvis I trænger til lidt aktivitet efter afslapning på stranden.

Dag 11 - 14: Forkælelse på Pavilions Bali

 Forkælelse på Pavilions Bali

Dagene i Sanur er på egen hånd.
I hjertet af det rolige og charmerende Sanur ligger førsteklasses-retreatet Pavilions Bali med kun 23 villaer – 20 min. fra lufthavnen og 2 min. fra en af Balis bedste strande. Pavilions Bali ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Indkørslen minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem.
Jeres villa har ugenerthed som omdrejningspunkt. Villaen er omgivet af en lukket have, og I har jeres egen private solterrasse. De udendørs og indendørs arealer i den rummelige villa udgør 120 kvm, og villaen har tekøkken og minibar. Der er dvd- og cd-afspiller på værelset, og hotellet har et stort udvalg af cd’er og dvd’er til frit udlån. I spaen bliver I forkælet med afslappende og foryngende behandlinger.

Dag 15: Afrejse fra Bali

Det er blevet tid at tage asked med Indonesien og Bali. I har hele dagen til at nyde den sidste sol, inden I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Dag 16: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Overland fra Java til luksuriøs idyl på Bali - 16 dage fra 21.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Jogjakarta og retur fra Denpasar.
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter i privat bil med chauffør og lokal engelsktalende guide på Java og Bali
 • 3 nætter på Phoenix Hotel i Jogjakarta inkl. morgenmad
 • Cykeltur i udkanten af Jogjakarta dag 2
 • Sightseeing i Jogjakarta dag 3
 • Sightseeing ved Prambanan dag 3
 • Balletshow dag 3
 • Sightseeing ved Borobudur dag 4
 • Tur med hestevogn i Candirejo dag 4
 • Togrejse fra Jogjakarta til Jombang dag 5
 • Sightseeing i Trowulan dag 5
 • 1 nat på Jiwa Jawa Resort Bromo inkl. morgenmad
 • Solopgangstur til Mt. Bromo dag 6
 • 1 nat på Margo Utomo Hill View i Kalibaru inkl. morgenmad
 • Udflugt til krydderi- og kaffeplantage dag 7
 • 1 nat på Jiwa Jawa Ijen inkl. morgenmad
 • Tur til toppen af Mt. Ijen dag 7
 • 6 x frokost på Java
 • 3 x middag på Java
 • Færge fra Java til Bali
 • 2 nætter i Ocean Lanai Cottage på NusaBay Menjangan inkl. morgenmad
 • Transport fra NusaBay Menjangan til Pavilions Sanur
 • 5 nætter på The Pavilions Bali i One Bedroom Garden Villa inkl. morgenmad
 • Fodbad og let fodmassage ved ankomst på The Pavilions Bali
 • 1 x 60 min Balinesisk massage på The Pavilions Bali
 • 1 x 120 min Aromaterapi ritual på The Pavilions Bali
 • 1 x “Islands of the Gods” middag på The Pavilions Bali
 • Gratis shuttle service til stranden i Sanur på The Pavilions Bali
 • Transport fra Pavilions Bali til Denpasar Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
6 jan 2018 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.500 kr.

Rejseperiode
1 apr 2018 - 30 jun 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.900 kr.

Rejseperiode
1 jul 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.900 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

16 dage fra 17.495 kr.

Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor du på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

17 dage fra 17.395 kr.

Nyt program
Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 61.995 kr.

Den ultimative safari i Indien

Den ultimative safari i Indien

Tigere, leoparder, løver, næsehorn, elefanter, delfiner, påfugle og læbebjørne. Det er blot nogle få af de dyr, du kan opleve på denne store safari-rejse i Indien. Undervejs bor du på luksuriøse safarilodges, bliver kørt med privatchauffør og har hele seks indenrigsflyvninger, så du får mest mulig tid til at nyde naturen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Safari

20 dage fra 69.995 kr.

Krydstogt ved Galapagos

Krydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser

11 dage fra 46.950 kr.