70 12 03 03
Åben:

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Store eventyr venter jer på denne oplevelsesrejse til Sydthailand. Læn jer tilbage ombord på et traditionelt sejlskib alt imens I stille glider rundt i Andamanerhavet fra Phuket til Krabi og Phi Phi. Herefter venter tætte møder med Thailands elefanter dybt inde i junglen i Khao Sok inden I afslutter med en afslappende badeferie i Khao Lak.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
15 dage fra 24.895 kr. 

Turens højdepunkter

 • Krydstogt på traditionelt sejlskib i Andamanerhavet
 • Bo i luksustelt på Elephant Hills i Khao Sok
 • Tid til afslapning i Khao Lak

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Bangkok, hvor der skiftes fly og fortsættes sydpå til Phuket.

Dag 2: Ankomst til Phuket

Ved ankomsten til Phuket bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for natten. Dagen er herefter til fri disposition. Slap af på stranden eller ved poolen ovenpå flyrejsen.

Dag 3: Andamanerhavet i traditionelt sejlskib

 Andamanerhavet i traditionelt sejlskib

Fra Phuket går turen til Phang Nga, hvor I stiger om bord på båden først på eftermiddagen. Snart lægger I fastlandet bag jer og glider ud i et af Sydthailands smukkeste naturområder, Phang Nga-bugten. Med sine øde strande og dramatiske kalkstensbjerge, der rejser sig lodret op af det grønblå hav, ligner bugten en mini-udgave af Vietnams storslåede Ha Long Bay. Kursen er sat tværs over bugten mod James Bond Island. Få mennesker havde hørt om dette sted, før det blev brugt som kulisse til James Bond-filmen »The Man with the Golden Gun« fra 1974. Men trods berømmelsen har Phang Nga Bay stadig en vidunderlig uberørthed over sig. Kun få mennesker bor i bugten og de fleste af dem, der gør, bor i rustikke fiskerlandsbyer på pæle. Her er praktisk talt ingen hoteller, butikker eller strandturisme. Kun fantastisk natur med grønklædte klipper, store huler og dybe mangrove-skove.
Tilbage om bord finder kaptajnen et godt sted at kaste anker for natten. Særlig romantisk er Phang Nga, når solen går ned, og bjergene bliver til skygger mod den mørke aftenhimmel. Middag serveres om bord til lyden af bølgernes sagte skvulpen mod skroget. Snart tager natten over og forvandler himmelrummet over Thailand til et funklende stjernetæppe. I tilbringer natten om bord på skibet i hyggelige kahytter.

Dag 4: Phang Nga til Krabi

 Phang Nga til Krabi

Næste dag starter på bedst tænkelige måde med en lækker morgenmad ombord på båden. Duften af friskbrygget kaffe breder sig i morgenluften, mens Phang Nga vågne til endnu en dag. Skipperen har sat kursen mod Krabi på fastlandet, men der gøres adskillige stop undervejs. I løbet af formiddagen besøger I eksempelvis en lille landsby beboet af havsigøjnere. I udforsker også mangroveskovene og tager på opdagelse i skjulte laguner. Over middag går turen over det blågrønne hav mod Krabi. Hvor skibet præcist ligger til afhænger af vejr og vind, men solbadning og svømning er altid på programmet. Solnedgangen nydes også i dag fra dækket, mens kokken forbereder endnu en lækker middag bestående af thailandske specialiteter.

Dag 5: Koh Phi Phi

 Koh Phi Phi

Allerede fra morgenstunden dukker Koh Phi Phi op i horisonten. Phi Phi-øerne er måske Thailands flotteste tropeøer. To høje grønklædte bjerge rejser sig brat op af havet, og mellem dem løber en smal landtange med palmestrand på begge sider. Da de første turister oplevede dette tropiske paradis, lå der kun et par fiskerlandsbyer på den største af de to øer, Phi Phi Don. Siden da er der sket meget, men alligevel har turismen ikke spoleret øernes enestående skønhed. Endnu er strandene blandt de smukkeste i Thailand og det krystalklare vand omkring øerne er perfekt til dykning og snorkling. Ikke mindst ved den mindste af de to øer, Phi Phi Leh, der er ubeboet. Ikke underligt at valget faldt på Phi Phi Lehs Maya Bay, da man ledte efter den ultimative tropestrand til filmatiseringen af romanen The Beach.
Hele dagen går med at udforske området omkring den større ø Phi Phi Don, og der er naturligvis alle muligheder for solbadning, svømning og snorkling undervejs. I får også land under fødderne, inden skibet kaster anker for natten nær øgruppen.

Dag 6: Koh Phi Phi til Phuket

 Koh Phi Phi til Phuket

Efter morgenmaden ombord sættes kursen mod den lille ø Phi Phi Leh. I har god tid til at udforske Maya Bay både over og under vandet. Den berømte bugt er unægtelig spektakulær, men flottest er den næsten under havoverfladen, der ligner et akvarium fyldt med tropiske fisk i alle tænkelige farver og former. Skibet gør flere stop rundt om øen, inden det vender tilbage til Phi Phi Don, hvor frokosten serveres. I har sandsynligvis tid til en sidste hurtig svømmetur inden den offentlige hurtigfærge vil bringe jer tilbage til Phuket. Ved ankomsten bliver I mødt på kajen af en chauffør, der vil transportere Jer tilbage til hotellet. Her indlogeres I for de næste to nætter.

Dag 7: Hygge og fritid på Phuket

 Hygge og fritid på Phuket

Dagen er fri til at gøre lige præcis, hvad I har lyst til. I kan bruge hele dagen ved poolen, gå en tur langs stranden eller kigge nærmere på de mange butikker og caféer, der findes på Phuket. Det er også muligt at deltage i et væld af spændende udflugter både på vandet og væk fra stranden.

Dag 8: Fra Phuket til Khao Sok Nationalparken

 Fra Phuket til Khao Sok Nationalparken

Efter en hel uge med badning og snorkling er det tid at lægge strandlivet bag jer og drage ind i landet.
I bliver hentet på jeres hotel og kørt gennem små landsbyer, gummi- og oliepalmeplantager til Khao Sok National Park. Dagens første stop er ved elefantlejren, hvor I vil være med til at forberede et måltid og til at fodre elefanterne. I vil deltage i at vaske og skrubbe dem samt se dem bade og lege. Efter en lækker frokostbuffet står kanoer og guider klar til at tage jer på en smuk tur ned ad Sok-floden. Sidst på eftermiddagen venter middagen i den atmosfærefyldte, åbne fællesbygning til lyden af fuglekvidder og græshoppesang. I overnatter i luksuriøse telte, hvor I omgiver jer med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov.

Dag 9: På opdagelse i Khao Sok Nationalparken

 På opdagelse i Khao Sok Nationalparken

Solen rejser sig langsomt over horisonten, og mens tågen letter over bjergene, vågner junglen til endnu en dag. Det meste af dagen går med at udforske Khao Sok-junglens måske bedst bevarede hemmelighed: Inde i skoven mellem dramatiske jungleklædte kalkstensbjerge ligger en stor sø omringet af rig vegetation. I oplever de storslåede scenerier fra en båd, der vil føre jer rundt på søen. Er vejret til det, er I velkommen til at tage en forfriskende svømmetur i det kølige vand, så medbring badetøj og et håndklæde. En picnic-frokost vil blive serveret ved søen, inden turen igen går tilbage til Elephant Hills. Snart går solen ned, og junglens natdyr vågner op til dåd.

Dag 10: Fra junglen til badeferie i Khao Lak

 Fra junglen til badeferie i Khao Lak

Efter en god nattesøvn venter endnu en dag i junglen – denne gang til fods. En gåtur er en rigtig god måde at få en fornemmelse for det fantastiske økosystem, som regnskoven udgør. Der er tid til at nyde det særlige lys i skoven og den enorme variation af eksotiske planter, der vokser i halvmørket under de tætte trækroner.  Ofte hører man gibbonabernes melodiske sang mellem trækronerne i det tidlige morgengry. Også makakker og andre abearter svinger sig i grenene i denne del af skoven. Er vejret til det, vil frokosten blive tilberedt på traditionel vis i et bambusrør. Ud på dagen forlader I Khao Sok og kører mod jeres hotel ved kysten. De næste fire nætter skal I bo i Khao Lak, der ligger på Thailands vestkyst ud til Andamanhavet

Dag 11 - 13: Badeferie i Khao Lak

 Badeferie i Khao Lak

Dagene er fri til afslapning i vandkanten ved Khao Lak. Har I lyst til, at aktivitetsniveauet skal lidt op, kan I tale med vores rejsekonsulenter om at booke spændende dagsture.

Dag 14: Afrejse fra Thailand

Det er tid at vende hjemad. Så når tid er, bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Phuket, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 15: Ankomst til København

I ankommer til Danmark mange oplevelser rigere.

SÆRLIGT OM REJSEN

Krydstogt i Andamanerhavet:
Det smukke traditionelle sejlskib Suwan Macha ligger tøjret. Skibet har kun plads til 10 passagerer, hvilket sikre en intim og personlig atmosfære. Faciliteterne er moderne, og der er alle muligheder for afslapning i solen ombord.

Bemærk:
Krydstogtet har kun afgang på lørdage.

Elephant Hills i Khao Sok
Elephant Hills har en forrygende placering mellem høje træer og dramatiske regnskovsdækkede bjerge.
Lejren består kun af 20 telte og en større fællesbygning, så oplevelsen af at befinde sig dybt inde i junglen er intakt. Dog kan I omgive jer med luksus i en grad, man kun sjældent finder midt i en regnskov. Hvert telt er indrettet med behagelige senge, læselamper samt et unikt badeværelse med varmt vand og toilet efter vestlig standard. Teltets døre og vinduer er dækket af moskitonet, ligesom der er kanvasforhæng, der forhindrer insekter i at komme ind. Temperaturerne kan falde om natten, men dette er der naturligvis tænkt på, og teltene er udvalgt specielt til disse forhold. På den måde fanger Elephant Hills på imponerende vis den svære balance mellem komfort og naturoplevelse, der gør netop denne teltlejr til et fantastisk udgangspunkt for udforskning af nationalparken.

Prisinformation

Oplevelsesrejse til Sydthailand - 15 dage fra 24.895 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Phuket Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på The Vijitt Phuket inkl. morgenmad
 • Transport fra The Vijitt Phuket til Suwan Macha
 • 4 dages/3 nætter krydstogt med Suwan Macha ifølge program
 • Helpension på krydstogtet med Suwan Macha
 • Kaffe, te og drikkevand på krydstogtet med Suwan Macha
 • Transport fra Katathani Phuket Beach Resort til Elephant Hills i Khao Sok
 • 2 nætter i luksustelt på Elephant Hills i Khao Sok inkl. helpension
 • Alle aktiviteter ifølge program på Elephant Hills
 • Lokal engelsktalende guide under opholdet på Elephant Hills
 • Transport fra Elephant Hills til Ramada Resort Khao Lak
 • 4 nætter på Ramada Resort  inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Ramada Resort til Phuket Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 24.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica og gi’ jer selv og jeres børn en oplevelse for livet. En rejse specielt tilrettelagt for børnefamilier.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

13 dage fra 19.250 kr.

Familieferie på Pointe aux Biches

Familieferie på Pointe aux Biches

Smid skoene, og nyd den afslappende atmosfære på Veranda Pointe aux Biches Hotel på Mauritius, hvor hele familien er sikret en skøn ferie med sjove aktiviteter og afslapning i smukke omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 11.995 kr.

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

Pulserende Singapore og magiske Malaysia

En spændende rundrejse fra Singapore til Malaysia hvor I oplever alt fra pulserende storbyliv til frodigt højland, regnskovens mystik og tropiske strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

14 dage fra 19.495 kr.

Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 43.495 kr.

Australiens østkyst i camper

Australiens østkyst i camper

I begynder i Sydney med nogle forkælelsesdage på et lækkert førsteklasses hotel i hjertet af byen. Herefter fortsætter eventyret langs Australiens østkysten i camper fra Sydney til Brisbane.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Kør-selv, Storby, Strandferie

13 dage fra 15.745 kr.

Bestil tilbud