70 12 03 03
Åben:

Øhop i Indonesien - Sulawesi til Bali og Lombok

Nyd Singapores topmoderne arkitektur, fantastiske shopping og hyggelige etniske kvarterer, inden rejsen fortsætter til den sjældent besøgte indonesiske ø, Sulawesi. Sulawesi er indbegrebet af eventyr langt væk fra de gængse turistruter, og over de kommende dage udforsker I Toraja-områdets dramatiske landskaber og små stammelandsbyer med overdådigt udskårne træhuse og mystiske begravelsesritualer. I sejler også ud blandt bugis-folkets flydende huse og besøger det velbevarede hollandske fort i Makassar.
Fortsæt til Balis hyggelige kulturby Ubud, der bugner af små gallerier, hyggelige restauranter og aktive templer. Tempoet er vidunderligt afslappet, og lige uden for byen arbejder bønder i rismarkerne. Brug dagene på at slappe af i jeres private poolvilla på Ubud Village Resort & Spa eller udforsk Ubud og omegn på cykel.
Fra Bali går turen mod Lombok, hvor I indlogeres fire nætter på det luksuriøse Jeeva Klui Resort helt ned til stranden i et uturistet hjørne af øen. De vidunderlige omgivelser indbyder til afslapning i vandkanten. Men I kan også tage på spændende dagture, der viser Lomboks smukke natur og rige kultur.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali – læs mere her.

16 dage fra 24.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Eksotiske landsbyer i Sulawesis sjældent besøgte højland.
 • Egen poolvilla i Balis hyggelig kulturby Ubud
 • Luksuriøs badeferie i et roligt hjørne af Lombok
 • Storbyliv og shopping i pulserende Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Asien. I flyver med komfortable Singapore Airlines, så I kan se frem til en yderst behagelig flyvetur med god mad, et væld af underholdning og højt serviceniveau.

Dag 2: Eksotiske Singapore

 Eksotiske Singapore

Ved ankomsten til Singapore får I udleveret en stopover-pakke fyldt med rabatkuponer til byens seværdigheder samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, så I let kan gå til en række byens seværdigheder. Også et væld af gode restauranter ligger i kort afstand fra hotellet, og I er aldrig langt fra god shopping i Singapore. Hvordan I vælger at bruge dagen er helt op til jer. Udforsk den stemningsfulde Chinatown, besøg farvestrålende indiske templer eller oplev et af byens museer. Det er også værd at gå en tur ved Clarkes Quay langs Singapore River til Esplanaden og Theatres by the Bay, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Singapores futuristiske skyskrabere.

Dag 3: Singapore til Sulawesi

 Singapore til Sulawesi

Fra Singapore fortsætter I til byen Makassar på Sulawesi. Her står en privatchauffør klar til at køre jer til hotellet i centrum af byen. Knap har I forladt lufthavnen, før det står klart, at I er landet i en hel anden verden. Med sine godt 1,5 millioner indbyggere er Makassar en stor, hektisk myreture af biler, busser, fodgængere og scootere, der på forunderligvis formår at zigzagge ind og ud mellem hinanden. Men bag det første kaotiske indtryk gemmer sig en fascinerende storby med gode fiskerestauranter, masser af lokale butikker og en rig historie. Ikke mindst omkring det velbevarede hollandske Fort Rotterdam, der stadig pryder bymidten. Efter indlogering er resten af dagen fri til at slappe af på hotellet eller gå en tur i byen på egen hånd.

Dag 4: Makassar til Sengkang

 Makassar til Sengkang

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet af jeres private chauffør og guide, der tager jer med til byens travle fiskemarked. Der er altid hektisk aktivitet, når folk flokkes til fra nær og fjern for at gøre en god handel. Fortsæt til fods gennem små gader til Paotere-havnen, hvor I hører om byens rige traditioner for bådsbyggeri. Fra havnen fortsættes til byens mest berømte seværdighed; Fort Rotterdam, hvorfra hollænderne i sin tid kontrollerede skibstrafikken gennem øriget. Fortet er et imponerende syn, og de mange bygninger indenfor murene er blandt de bedst bevarede eksempler på hollandske kolonitidsarkitektur i hele Indonesien. Her besøger I også Museum Negeri La Galigo, der er dedikeret til øens forskellige folkeslag. Flere kulturoplevelser venter på Somba Opu-gaden, der byder på butikker med lokalt kunsthåndværk. Frokosten indtages på en populær restaurant, der serverer lækre fiskeretter tilberedt efter lokale opskrifter.
Efter frokost lægger I Makassar bag jer og kører nordpå mod Sengkang. Tidligere var Sengkang hovedstad i Bugis-kongeriget, men i dag er byen en lille landsby med en flot beliggenhed ved Sulawesis største sø; Tempe-søen. Turen tager hele eftermiddagen, men giver et godt indtryk af livet på landet på Sulawesi. Vel fremme ved Sengkang, indlogeres I på jeres hotel, inden aftenen slutter med en ægte bugis-middag på en lokal restaurant.

Dag 5: Sengkang til Rantepao

 Sengkang til Rantepao

Traditionelt levede Bugis-folket ikke blot ved Tempe-søen. De levede på den og af den. Den dag i dag bor omkring 30 bugis-familier stadig i flydende huse på søen, hvor de lever af at fiske og tørre fisk. I oplever denne flydende verden på en sejltur tidligt om morgenen, og mon ikke I bliver budt indenfor til en kop te hos en af familierne.
Tilbage på landjorden fortsættes nordpå mod det spændende område, Toraja. På vejen spises en sen frokost på en lokal restaurant i Enregkang med udsigt mod et grønklædt bjergmassiv kendt som Erotic Mountain. Herfra snor vejen sig forbi grønne marker og små landsbyer, hvor duften af krydderier hænger i luften, og vanilje, kanel og lokale afgrøder sælges langs vejen.
Ud på dagen ankommer I til Toraja-områdets hovedby Rantepao, der ligger smukt mellem rismarker, bjerge og små landsbyer, hvor Toraja-områdets unikke kultur stadig kan opleves i fuldt flor. Hvor specielt dette område er, oplever I ved selvsyn denne eftermiddag, hvor I besøger landsbyen Kete Kesu.
Kete Kesu er et godt eksempel på en ægte Toraja-landsby med spektakulære bådsformede huse i træ og traditionelle grave hugget ud i klipperne over byen. Fra gravene kigger skelletter af forfædrene ned over landsbyen, mens kranier og knogler andre steder ligger stablet i gamle kister. Mange huse er dekoreret med overdådige træudskæringer, og antallet af bøffelhorn på husene viser familiens rigdom og status. Kig også forbi det traditionelle rislager, inden turen går tilbage til hotellet i Rantepao. Middagen serveres denne aften på hotellet.

Dag 6: Det sydlige Toraja

 Det sydlige Toraja

Dagen bruges på at udforske mere af Toraja-området. Passer det med bøffelmarkedet i Bolu, starter dagen der. Markedet afholdes hver 6. dag og er altid en farverig affære. Bøfler spiller en vigtig rolle i de overdådige begravelsesceremonier. Så handlen går livligt på markedet, hvor også svin skifter ejermand.  Er der ikke marked i Bolu denne dag, besøges i stedet det lokale marked i Rantepao, der også er et besøg værd.
Herefter går turen sydpå mod landsbyerne Lemo og Suaya, der ligger omgivet af dramatiske jungleklædte klipper. I klipperne er der udhugget huler og terrasser, hvor dukker af afdøde forfædre holder øje med livet i landsbyen. Begravelsesritualer er ekstremt vigtige blandt toraja-folket, for uden en ordentlig begravelse vil den afdødes sjæl bringe uheld for resten af familien. Oftest afholdes to begravelser. En lige efter døden og en langt større ceremoni i de tørre måneder fra juli til september, når der har været god tid til forberedelser.  Det er dog ikke alle forundt at blive begravet i klippehulerne.
Byerne byder også på flotte, traditionelle huse der med lidt god vilje kunne ligne et par store bøffelhorn. Frokosten serveres i et af de traditionelle huse, mens du hører mere om disse fantastiske bygningsværker. Eftermiddagen byder på et besøg i landsbyen Londa, hvor trækister hænger i reb eller balancerer på træstolper udenpå klipperne. Andre grave er placeret i en hule nær byen. Fra Londa går turen tilbage mod hotellet i Rantepao.

Dag 7: Nordlige Toraja med vandretur

 Nordlige Toraja med vandretur

Passer dagen i dag med bøffelmarkedet i Bolu, starter dagen her. Ellers går turen direkte til Palawa, der er en typisk toraja-landsby med lange rækker af traditionelle huse med fantastiske træudskæringer. Herfra snor vejen sig op i Batutumonga-højlandet, hvor I belønnes med en fantastisk udsigt over Toraja-dalen.
Efter frokost på en lokal restaurant byder eftermiddagen på en flot gåtur på Mount Sesean-vulkanens sider, hvor små landsbyer ligger spredt ud mellem frodige rismarker og store kampesten fra tidligere udbrud. Der er to ruter at vælge imellem. Den korte tur tager ca. en time og fører gennem landsbyerne Lempo og Tinongbayo. Den lidt længere rute på ca. to timer tager jer til landsbyerne Bori og Tikala, der udmærker sig ved sine store cirkler af kampesten. Begge vandreture byder på fantastiske landskaber, traditionelle huse og muligheden for at opleve hverdagslivet i disse små, afsidesliggende samfund.
På vejen tilbage mod hotellet i Rantepao stopper I ved et lokalt væveri, hvor man producerer traditionelle tekstiler kendt som ikat.

Dag 8: Videre mod Bali og Ubud

 Videre mod Bali og Ubud

Efter morgenmaden går turen atter sydpå mod Makassar. På vejen gøres der stop ved landsbyen Carawali samt i Pare Pare, hvor frokosten nydes. Vel fremme i Makassar bliver I kørt direkte til lufthavnen, hvorfra I fortsætter til Bali. Her står en privatchauffør klar til at køre jer til Balis kulturby, Ubud. Det er en flot køretur, der tager jer fra kysten dybt ind i højlandet, hvor frodige rismarker fylder bjergsiderne, og hverdagen går sin vante gang i de små landsbyer.
Vel fremme i Ubud indlogeres I på The Ubud Village Resort & Spa; et lækkert 5-stjernet luksusresort med en fantastisk udsigt over risterrasser i udkanten af byen. Stilen er ægte balinesisk med charmerende stråtækte villaer spredt ud i en stor have med kokospalmer, lotusbassiner og hotellets egne rismarker. Villaerne er smagsfuldt indrettet i balinesisk stil og byder på alle de faciliteter, man forventer at finde på hotel af denne sandard. Desuden har hver villa en privat pool i en skøn lille have, hvor I kan vaske de sidste dages rejsestøv af.

Dag 9 - 10: Balis kulturby Ubud

 Balis kulturby Ubud

I har to hele dage til at nyde de lækre omgivelser på hotellet i Ubud, der ligger smukt i et bakket landskab omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker. Omkring byen dyrker landbefolkningen jorden med traditionelle metoder, og det er ikke ualmindeligt at se en bonde pløje jorden med sin okse eller en andehyrde følge sin vraltende flok af ænder fra rismark til rismark.
Overalt i byen er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Også i templerne er der rig aktivitet, og rundt om byen ligger fantastiske helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Nogle af disse er endda hugget ind i klipperne. Læg dertil de eksotiske shoppingmuligheder, et vidunderligt tempo samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk forelsker sig hovedkulds i denne hyggelige lille by.

Dag 11: Mod Lombok

 Mod Lombok

Nyd den sidste morgen i Ubud, inden I flyver til naboøen Lombok. Her står en chauffør klar til at køre jer gennem smukke landskaber til Jeeva Klui, der ligger i rolige omgivelser ned til en flot sandstrand på Lomboks vestkyst.
Stilen på resortet er luksuriøs men afslappet og med en tydelig inspiration i den lokale arkitektur. Træ, sten og strå bruges i rigt mål i de komfortable værelser, der er indrettet på nederste etage af to-etagers bungalows spredt ud i en frodig have mellem palmer, mangotræer og blomstrende fangipani. Nyd udsigten til haven eller den delvise havudsigt fra jeres store terrasse eller glæd jer over værelsets mange faciliteter, der blandt andet tæller traditionel himmelseng med myggenet, udendørs regnbruser og fladskærms-tv.

Dag 12 - 14: Badeferie på Lombok

 Badeferie på Lombok

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser, og inden længe er I helt nede i gear. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert poolen, der ligger med udsigt til havet, eller nyd livet i en liggestol på stranden foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden.
Der hersker en vidunderlig ro over Jeeva Klui. Men skulle I få lyst til lidt mere liv eller et større udvalg af restauranter, ligger Lomboks populære Senggigi Beach kun ca. 5 km mod syd. Helt andre oplevelser venter væk fra kysten, hvor Lombok byder på mægtige vulkaner, små landsbyer og en rig lokal kultur.
Men sørg for at være klar til solnedgangen fra stranden, når solen forsvinder som en stor, glødende ildkugle bag Balis vulkaner i det fjerne. Når mørket sænker sig over Lombok tændes lysene i den åbne restaurant ned til stranden, og duften af eksotiske krydderier begynder at brede sig i den lune tropenat.

Dag 15: Afrejse fra Lombok

Det er tid at tage afsked med Lombok. Så I bliver hentet på resortet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen begynder.

Dag 16: Ankomst til København

Efter et flyskifte i Singapore fortsætter i mod Københavns Lufthavn.

SÆRLIGT OM REJSEN

På Sulawesi rejser I langt udenfor de gængse turistruter, hvor ikke alt altid går som planlagt. Programmet kan blive ændret som følge af uforudsete vejr- eller kulturmæssige forhold. Komfortniveauet vil heller ikke være på højde med eksempelvis Bali eller Lombok. Derfor er det vigtigt at rejse ud med åbent sind og en god portion eventyrånd.
Rigtig mange begravelser i Toraja-området finder sted i perioden fra juli til september. Dette er en fantastisk mulighed for at opleve den rige kultur i fuldt flor. Men I skal være opmærksomme på, begravelser involvere slagtning af bøfler, hvilket kan være et voldsomt syn. Fortæl venligst guiden inden ankomsten til Rantepao, om I ønsker at opleve en begravelse eller helst vil være fri. Så vil han forsøge at tilpasse programmet efter jeres ønsker.

Bemærk: Rejsen kan foretages med afrejse fra København på torsdage og lørdage.

Prisinformation

Øhop i Indonesien – Sulawesi til Bali og Lombok - 16 dage fra 24.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Makassar og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 1 nat på turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Al transport og alle udflugter i privat bil med chauffør og lokal engelsktalende guide på Sulawesi
 • 1 nat på Hotel Imperial Aryaduta i Makassar inkl. morgenmad
 • City tour i Makassar dag 4
 • Frokost og aftensmad på dag 4
 • 1 nat på BBC Hotel i Sengkang inkl. morgenmad
 • Solopgangssejlads på Lake Tempe dag 5
 • Frokost dag 5
 • Besøg i Kete Kesu landsbyen dag 5
 • Aftensmad dag 5
 • 3 nætter på Toraja Heritage Hotel i Rantepao inkl. morgenmad
 • Markedsbesøg i Rantepao dag 6
 • Landsbybesøg dag 6
 • Frokost og aftensmad dag 6
 • Landsbybesøg dag 7
 • Frokost og aftensmad dag 7
 • Softtrekking i Batutumonga dag 7
 • Besøg på væveri dag 7
 • Besøg i Carawali Landsbyen dag 8
 • Frokost dag 8
 • Flyrejse fra Makassar til Denpasar
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til Ubud Village Resort & Spa
 • 3 nætter i garden pool villa på Ubud Village Resort & Spa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis shuttle fra Ubud Village Resort & Spa til Ubud centrum
 • Daglig eftermiddagsthe med kage på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis udflugt til Petulu Village fra Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis yoga-lektioner (tirsdag og fredag morgen) på Ubud Village Resort & Spa
 • Gratis morgen trekking tur i rismarkerne omkring Ubud
 • 1 x middag for 2 personer på Ubud Village Resort & Spa
 • 1 x 60 minutters massage i Kama Karana Spa på Ubud Village Resort & Spa
 • Privat transport fra Ubud Village Resort & Spa til Denpasar lufthavn
 • Flyrejse fra Denpasar til Lombok
 • Privat transport fra Lombok lufthavn til Jeeva Klui
 • 4 nætter i Ananda Segarra Ocean Front Terrace Suite på Jeeva Klui inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Jeeva Klui til Lombok lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Lombok Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
11 jan 2017 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 24.995 kr.
Tillæg for rice field pool villa i Ubud
595 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for rice field pool villa i Ubud
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Forkælelse og egen villa i Ninh Van Bay

Forkælelse og egen villa i Ninh Van Bay

Trænger I til ægte barfodsluksus og slippe væk fra en travl hverdag med en afslappende badeferie i eksklusive omgivelser, så er L’Alyana Ninh Van Bay stedet. Her bor I i egen villa og kan nyde både hinanden og den smukke hvide sandstrand.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

14 dage fra 21.595 kr.

Kampagne
Burmas højdepunkter

Burmas højdepunkter

Oplev største Burmas højdepunkter på denne rejse fra Yangon til ruinbyen Bagan, kongebyerne omkring Mandalay og den maleriske Inle-sø. Du kan også se frem til mindre kendte seværdigheder såsom de hellige huler ved Pindaya, en kulinarisk tur i cykeltaxa gennem Yangon ved aftentid samt et center for pensionerede elefanter nær den britiske bjergstation, Kalaw.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 22.995 kr.

Nyt program
Eventyr og badeferie i Thailand

Eventyr og badeferie i Thailand

Cykeltur i Bangkok, nattog til Chiang Mai, tætte møder med lokale bjergstammer i Mae Kampong, kokkeskole i Chiang Mai og afslappende badeferie på en af Sydthailands lækre strande. Alt dette venter på denne rejse til Thailand.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 19.295 kr.

Vin og natur i Australien

Vin og natur i Australien

Vin og natur går hånd i hånd på denne rejse til det sydlige Australien. Oplev Adelaide, Melbourne og Sydney, kør-selv-tur ad Great Ocean Road, safaritur til Gawler Range og det hele krydret med usædvanlige naturoplevelser og besøg i vindistrikter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser

18 dage fra 37.695 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Bestil tilbud