New York, Miami og krydstogt til Cuba

New York, Miami og krydstogt til Cuba

Denne luksusrejse kombinerer storbyferie i New York med badeferie i Miami og et eksklusivt krydstogt til Key West og Havanna. I New York bor du på det historiske hotel The Knickerbocker, der ligger perfekt i hjertet af storbyen. Du har tre hele dage til at nyde New Yorks pulserende stemning og udforske de mange seværdigheder, restauranter og oplevelser, som byen har at byde på.

Fra New York flyver du til Miami, hvor du står til søs på krydstogtskibet Azamara Journey, der vil føre dig til Key West og Havanna. Du har en hel dag i Key West og halvanden dag i Havanna, inden turen går tilbage over havet til Miami. Så du har god tid til at nyde både byerne undervejs og skibet, der bugner af faciliteter.

Tilbage i Miami indlogeres du på The Betsy: et ualmindeligt lækkert boutiquehotel indrettet i en klassisk art deco-bygning på Ocean Drive. Her afsluttes rejsen med fire dage i Miami, der foruden sine legendariske strande byder på shopping og museer i verdensklasse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du til New York, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Her indlogeres du på det historiske hotel The Knickerbocker, der ligger perfekt på hjørnet af Broadway og 42 Street i hjertet af Manhattan. Hotellet slog dørene op første gang i 1906 og blev hurtigt omdrejningspunkt for New Yorks jetset. En gennemgribende restaurering har ført hotellet tilbage til fordoms storhed, og i dag er The Knickerbocker igen et af New Yorks førende hoteller.

Du har tre hele dage til at udforske New Yorks mange muligheder. Besøg eksempelvis et par af de berømte museer, nyd en overdådig forestilling i teateret, eller tag turen til toppen af Empire State Building, hvor hele New York ligger for dine fødder. Eller hop på båden til Frihedsgudinden og Ellis Island, hvor du kan høre om de mange emigranter, der ankom til New York med håbet om et nyt og bedre liv. Trækker shopping mere, er der rig mulighed for at gøre gode køb i New Yorks gigantiske udvalg af butikker. Måske efterfulgt af en gåtur i Central Park side om side med de lokale newyorkere. New Yorks andre bydele er også et besøg værd. Det kunne være en gospelkoncert i Harlem eller en gåtur i Brooklyn, der oplever en renæssance i disse år. Mulighederne er uendelige i New York. Men glem ikke at tage en pause på en af byens mange kaffebarer og restauranter, der rangerer fra klassiske amerikanske diners til gourmet i absolut verdensklasse.

Fra New York flyver du til Miami, hvor du indlogeres på det eksklusive The Betsy på South Beach. Dette fantastiske boutiquehotel, som er indrettet i en smuk art deco-bygning, har direkte strandadgang, og du har Ocean Drives luksusbutikker, restauranter og underholdning lige uden for døren. Samtlige af de lækre værelser har friske blomster, original kunst samt alle de bekvemmeligheder, man forventer at finde på et hotel af denne standard. På Betsys tagterrasse, Ocean Deck, serveres der cocktails, og der er desuden havudsigt samt pool. I Wellness Garden er der spa-faciliteter, massage og yoga ved solopgang. Alt dette er med til at gøre The Betsy til et af Miamis mest charmerende hoteller.

Du har en god del af dagen til at nyde Miami, inden du ud på eftermiddagen går ombord på krydstogtsskibet Azamara Journey. Azamara er kendt for sine mellemstore skibe med høj komfort og en mere eksklusiv stemning end mange andre rederier. Azamara Journey er ingen undtagelse. Skibet føles aldrig overfyldt, og servicen ombord er høj. Mange kahytter har tilmed privat balkon, så du kan nyde udsigten og brisen fra havet i fred og ro. Blandt de mange faciliteter kan blandt andet nævnes en vanedannede spa-afdeling, et godt poolområde samt ikke mindre end 10 spisesteder at vælge imellem. Du kan også høre spændende foredrag af forskellig art, og når mørket falder på, bydes der på overdådige shows, koncerter og andre optrædener. Skibet sejler fra Miami kl. 17:00, så du har hele aftenen til at opleve alle herlighederne.

Tidligt næste morgen lægger skibet til ved Key West: en hyggelig lille solbeskinnet perle i øgruppen Florida Keys. Byen er blandt de mest solrige i USA, og den emmer af caribisk stemning. Især omkring Duval Street og i de små sidegader, der flankeres af smukke historiske bygninger i tropisk stil med skyggefulde terrasser, victorianske udsmykninger og frodige haver. Strandene omkring byen indbyder til afslapning i vandkanten, og ved de nærliggende koralrev kan du snorkle blandt farvestrålende koraler og tropefisk. Du har hele dagen i Key West, så du har god tid til at nyde denne skønne lille by. Først kl. 18:00 sejler skibet videre mod Cuba.

Omkring kl. 8:00 lægger skibet til i Havanna på Cuba. Byen summer af energi og caribisk stemning. Især i den gamle bydel Habana Vieja, hvor en sand labyrint af smalle gader løber i alle retninger mellem smukke gamle huse med tegltage, tunge trædøre og svungne smedejernsbalkoner fra den spanske kolonitid. De fleste af husene stammer fra det 16. og 17. århundrede, og nogle af dem kunne godt trænge til en kærlig hånd. Andre er gjort fint i stand og indrettet som små spisesteder eller barer, hvor lokale salsaorkestre sætter gang i dansegulvene til langt ud på natten.

Et godt sted at starte udforskningen kunne være byens ældste plads, Plaza de Armas, der om aftenen oplyses af filigranlamper. Ved pladsen ligger guvernørpaladset, der er et af de fineste eksempler på barokarkitektur i Havanna. Bygningen var fra 1780 og frem til uafhængigheden hjem for den spanske guvernør.

Besøg også Plaza de la Catedral med den imponerende katedral, der i mange år husede de formodede jordiske rester af den spanske søfarer og opdagelsesrejsende Christopher Columbus. Ikke langt fra pladsen ligger den berømte restaurant La Bodeguita del Medio, hvor Hemingway drak sine mojitos i selskab med andre af byens forfattere, kunstnere, digtere og politikerspirer. En gåtur langs promenaden Malecón er en anden god måde at få en føling med byens særlige stemning. Mange lokale kommer her for at mødes og nyde brisen fra havet. Hvordan du vælger at bruge tiden i Havanna er helt op til dig. Først kl. 14:00 på dag otte sættes kursen atter tilbage mod Miami.

Tidligt om morgenen lægger skibet til i Miami, hvor du indlogeres på The Betsy for de kommende fire nætter. Beliggenheden på South Beach er perfekt, og du har både stranden og Ocean Drives mange restauranter og butikker lige uden for døren. Så om eftermiddagen skal byde på en tur på stranden, en cocktail på en fortovscafé eller måske shopping er helt op til dig.

For mange er Miami lig med sol, palmer og strand. Det er der ikke noget at sige til. For strandene er lige så fantastiske, som de er legendariske, og de prydes af de karakteristiske livreddertårne i stærke farver. Men denne multietniske storby har meget mere at byde på. Blandt andet glimrende shopping i de store outlet malls samt områderne South Beach og Coral Gables, hvor designertøj og smykker sælges i små lokale butikker. Byen huser desuden adskillige gode museer, og en kort køretur fra storbyen lurer alligatorer i vandoverfladen i Everglades National Park.

Nyd den sidste morgen i Miami, inden turen atter går mod lufthavnen, hvor flyet mod Danmark står klar.

Du ankommer til Danmark efter en dejlig ferie fyldt med oplevelser, forkælelse og afslapning

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – New York – Miami – Danmark
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 4 overnatninger på Hotel Knickerbocker i New York
 • 1 overnatning på The Betsy South Beach i Miami
 • 4 overnatninger krydstogt på Azamara Journey til Key West og Havana/Cuba i udvendig kahyt inkl. måltider, udvalgte drikkevarer, underholdning ombord og drikkepenge
 • 4 overnatninger på The Betsy South Beach i Miami
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider, drikkevarer og drikkepenge udover de nævnte
 • Andre personlige udgifter
 • Udflugter (mulighed for tilkøb – spørg ved bestilling)

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Afrejsedato
06 nov 2018
ved 2 voksne
fra 35.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Spørg om pris
Afrejsedato
20 nov 2018
ved 2 voksne
fra 25.595 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Spørg om pris
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det østlige USA

Vi kender de skønneste steder i Det østlige USA og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel