70120303
Åben:

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia er perfekt for eventyrlystne rejsende. Her hæver orange sandklitter sig mod himlen, og løver jager i Etoshas åbne landskaber. Sæler samler sig i store kolonier langs den legendariske Skeletkyst, og i Damaraland gemmer klipperne på hulemalerier fra tidernes morgen. I Swakopmund går den tyske arv hånd i hånd med det brusende Atlanterhav, mens etniske grupper lever i traditionelle landsbyer på landet. Namibia er tilmed blandt de rigeste og mest stabile lande i Afrika, og med mere end 300 dages solskin om året, er der lagt op et uforglemmeligt eventyr under en høj, blå himmel.
På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

13 dage fra 61.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ørkenlandet Namibia er en af Afrikas bedst bevarede hemmeligheder
 • Bo på ypperlige luksuslodges omgivet af fabelagtig natur
 • Flyv fra sted til sted og undgå lange køreture
 • Oplev solopgangen over ørkenen ved Sossusvlei
 • Kig efter ørkenelefanter i Damaraland
 • Safari i verdensklasse i Etosha Nationalparken.

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Fra København sættes kursen sydpå mod Namibia.

Dag 2: Ankomst til Swakopmund

 Ankomst til Swakopmund

Efter to flyskift ankommer I til Walvis Bay i Namibia. Der er ingen tidsforskel, så I skal ikke bekymre jer om jetlag. En chauffør står klar i lufthavnen til at køre jer til den nærliggende by Swakopmund, hvor I indlogeres på Swakopmund Guesthouse; et hyggeligt 4-stjernet guesthouse med blot 15 lyse og komfortable værelser i hjertet af byen. Herfra er der kun få minutters gang til stranden, og I har Swakopmunds seværdigheder lige udenfor døren.
Brug resten af dagen på at udforske denne usædvanlige by, der ikke ligner noget andet sted i det sydlige Afrika. Trods havet ud for byen er iskoldt, er Swakopmund en populær ferieby, der tiltrækker masser af lokale turister i de varme sommermåneder. De kommer her ikke for at solbade. Men derimod for at nyde godt af byens moderate temperaturer og den særlige tyske stemning, der fuldendes af traditionelle bindingsværkshuse og tyske stednavne. Det tyske præg går igen på de mange glimrende restauranter, der byder på alt fra wienerschnitzel og fadøl til tyske konditorkager.

Dag 3: På egen hånd i Swakopmund

 På egen hånd i Swakopmund

I har hele dagen til at udforske Swakopmund på egen hånd. I er naturligvis velkomne til at blive i byen og shoppe eller måske finde en hyggelig fortovscafé, hvorfra I kan nyde gadelivet passerer forbi. Men Swakopmund er også udgangspunkt for en mængde forskellige aktiviteter. Alt fra kørsel på firhjulede motorcykler i ørkenen, surfing på sandklitterne, delfinsafari og flyveture i luftballon tilbydes fra bureauer rundt om i byen.
En anden spændende mulighed er ture til sælkolonien ved Cape Cross, der ligger langs kysten nord for Swakopmund. Utallige skibe er gennem tiderne gået på grund langs denne kyst, hvilket betyd den sikre død for de stakkes sømænd. Derfor fik den farlige ørkenkyst med tiden navnet ’Skeletkysten’. Men selvom landskaberne langs kysten ser livløse ud, skal man ikke lande sig snyde. Havfugle, hvaler og fisk i stort antal nyder godt af det næringsrige vand. Det samme gør pelssæler i stort antal, hvilket I oplever ved selvsyn ved Cape Cross. Her lever tusindvis af pelssæler tæt side om side. Det er dog ikke noget lykkeligt kollektiv. Sælerne skændes højlydt, og især hannerne ligger i konstant nabokrig med hinanden. Så der er masser at kigge på fra gangbroen, der fører jer helt tæt på kolonien.

Dag 4: 5-stjernet luksus i Sossusvlei

 5-stjernet luksus i Sossusvlei

Forude venter fantastiske naturoplevelser, når I stiger ombord på et lille fly, der fører jer dybt ind i Namibias ørken. Flyveturen er i sig selv en stor oplevelse. Under jer forsvinder kysten hurtigt, og snart tager ørkenen over. I lander på en lille airstrip, hvor en chauffør holder klar til at køre jer til en af landets bedste lodges, &Beyond Sossusvlei Desert Lodge.
Lodgen ligger som en oase af elegant luksus omgivet af solbagte ørkenbjerge, græsfyldte sletter og gyldne sandklitter. Alle bygninger er opført i naturlige materialer, og lodgen synes næsten at falde i med de omkringliggende landskaber. Her er ingen andre tegn på menneskelig bebyggelse at se i nogen retninger. Kun ypperlig, romantisk luksus omgivet af total ro, rå natur og uendelige horisonter. Faktisk er det svært at se, hvor lodgen slutter, og naturen begynder. I indlogeres i en af lodgens blot 10 luksuriøse villaer, der byder på alle tænkelige faciliteter og ligger med en fantastisk udsigt. Aircondition holder middagsvarmen i skak, mens den knitrende pejs spreder hygge og varme på kolde vinternætter.
Brug resten af dagen på at slappe af i de smukke omgivelser. Vask rejsestøvet af i poolen, der får vand fra en underjordisk kilde, eller sæt jer til rette på jeres private veranda og nyd udsigten over ørkenen, der gradvist skifter farve fra orange til flammende rød, mens solen langsomt nærmer sig horisonten. Snart tændes de første stjerner over Afrika, og inden længe serveres en udsøgt gourmetmiddag under nattehimlen, der funkler som et stjernetæppe på en fløjlssort baggrund. Bliver I inspireret af den storslåede nattehimmel, har lodgen sin egen astronom ansat, der hellere end gerne indvier jer i himmelrummets mysterier.

Dag 5: Urgamle ørkenlandskaber ved Sossusvlei

 Urgamle ørkenlandskaber ved Sossusvlei

Morgenen starter omkring daggry med en let banken på døren. Efter en hurtig kop kaffe sætter I jer til rette i firehjulstrækkeren og triller stille og roligt ud gennem ørkenen, der langsomt vågner til endnu en dag. Namibias ørken menes at være verdens ældste, og landskaberne er forbavsende varieret. Ved Sossusvlei hæver gyldne sandklitter sig mod himlen, mens landskaberne andre steder er domineret af dybe kløfter, udtørrede flodlejer og tørlagt vandhuller, hvor døde træer strækker deres knudrede grene mod himlen som surrealistiske skulpturer.Man skulle ikke umiddelbart tro det, men ørkenen er hjem for et utroligt dyreliv. Bl.a. en gekko med svømmehud mellem tæerne, der ’svømmer’ rundt i sandet. Om muligt endnu mere særpræget er skyggebillen der, for at få noget at drikke hver nat, kravler op på toppen af klitterne og stiller sig med bagdelen i vejret. Så venter den bare på at tåge ruller ind over landskabet. Når det sker, samles dråber på dens rygskjold, som løber ned i munden på den. Også større dyr som oryx, springbuk og struds kan af og til ses vandre mellem de bløde sandklitter på udkig efter noget at spise.
Tilbage på lodgen venter nogle afslappende timer. Hvis I har lyst, er der rig mulighed for kortere gåture på egen hånd, eller I kan få en ranger til at følge jer til en hule med smukke vægmalerier. Frokost og afternoon tea serveres på den store veranda, og når temperaturerne igen begynder at falde, er det tid til mere sightseeing i det bløde eftermiddagslys.  En sjov og anderledes mulighed er en guidet tur gennem ørkenen på 4-hjulede motorcykler. Det er en flot tur over solbagte sandklitter og stenede ørkenbjerge, og guiden stopper naturligvis ofte for at fortælle om de ting, I ser. Tilbage på lodgen venter endnu en lækker middag, mens stjernerne tændes over Afrika.

Dag 6: Med fly til Damaraland

 Med fly til Damaraland

Nyd den sidste morgen ved Sossusvlei inden eventyret fortsætter med fly til en helt anden type ørken i Damaraland omkring Twyfelfontein. Her indlogeres I på Mowani Mountain Camp, der ligger helt fantastisk på et klippefremspring mellem enorme bunker af orangerøde kampesten. Også denne lodge synes at forsvinde helt i landskabet, der er kendetegnet ved stenede ørkenbjerge og dale med spredte sejlivede træer. Lodgen har blot 13 værelser og 2 suiter, der alle er luksuriøst indrettet i små stråtækte bygninger. Udsigten fra værelserne varierer, og nogle har udsigt over dalen. Efter indlogeringen er det tid at lære området bedre at kende. Alt efter hvornår I ankommer, kunne eftermiddagen byde på en guidet vandretur i naturen omkring lodgen (ikke inkluderet). Eller måske et par afslappende timer på verandaen med en kølig drink, mens I nyder udsigten over dalen.

Dag 7: Hulemalerier og vilde elefanter i Damaraland

 Hulemalerier og vilde elefanter i Damaraland

I dag venter et fuldt program. Allerede ved daggry kan I sætte jer til rette i de åbne safaribiler og køre ud gennem udtørrede flodlejer på udkig efter flokke af vilde ørkenelefanter. Hold også øje med næsehornsfugle og de forbavsende mange andre dyr, der holder til i området. I tager jer god tid til at udforske området, og først godt op ad formiddagen er I tilbage på lodgen. Her kan I slappe af og spise en lækker frokost, inden helt andre oplevelser venter om eftermiddagen.
Damaraland er opkaldt efter damara-folket, der har boet i dette område i årtusinder. Dette ved man med sikkerhed pga. en række helt fantastiske vægmalerier udført på klipperne ved Twyfelfontein. Sammen med guiden udforsker I det spektakulære område på gåben og ser en række af de smukkeste vægmalerier. Med held oplever I også nutidens damara-folk, der ofte ses langs vejen, hvor de kører i æseltrukne vogne. I er nu så langt nordpå, at der også er gode muligheder for også at møde himba-folket, der er let at genkende på deres karakteristiske hårstil, tunge smykker og sparsomme beklædning.
Eftermiddagens næste store oplevelse har endnu længere tid på bagen end hulemalerierne. For omkring 260 millioner år siden var disse stenede landskaber dækket af præhistoriske fyrtræer. På fantastisk vis er nogle af de væltede træstammer blevet forstenet, så de i dag er bevaret i komplet stand med forstenet bark, kviste og knaster. De tørre skråninger mellem de forstenede træstammer er desuden hjem for verdens måske mærkeligste levende plante, welwitschiaen. Planten, der mest af alt ligner en stor, rodet bunke blade, er et levende fossil; en rest fra en fjern fortid, der både deler træk med blomsterplanterne og nåletræerne. Den kan blive op til 1.500 år gammel og gror i den bare ørken, hvor kun få andre planter kan klare mosten. I besøger også de finurlige stenformationer ved Organ Pipes, inden I vender tilbage til lodgen, hvor dagens oplevelser kan bundfælde sig over en lækker middag i de smukke omgivelser.

Dag 8: Med fly mod Onguma Reserve og Etosha

 Med fly mod Onguma Reserve og Etosha

Nyd den sidste morgen Damaraland, inden I sætter jer til rette i flyet, der hurtigt bringer jer længere nordpå mod Namibias mest dyrerige nationalpark, Etosha. I lander på en lille airstrip ved Mokuti, hvorfra I bliver hentet og kørt til Onguma Tented Camp. Den luksuriøse teltlejr består af blot syv suiter med faste stenvægge og kanvastag bygget ved et vandhul på et 34.000 hektar stort naturområde nær Etosha. Stilen er safari-chic, og det åbne design giver sikrer en flot udsigt mod vandhullet og åbne vidder med spredte træer. Her kan I sidde på verandaen og se dyrene komme og gå ved vandhullet.
Men I får også mulighed for at opleve det lokale dyreliv på endnu tættere hold, når I allerede i eftermiddag kører ud på den første safarikørsel i det store private reservat. Løver, næsehorn og en lang række andre ikoniske safaridyr holder til på området, der også er hjem for mere end 300 fuglearter. Tilbage på lodgen kan I glæde jer til en god middag, mens naturens lyde fylder den lune afrikanske nat.
Fordi I bor på et privat naturreservat, har I (mod et ekstragebyr) mulighed for at tage på natsafari. Dette er en helt anden oplevelse end i dagslys. Stemningen er mere intens, og lydene fra mørket omkring bilen synes tættere på. Mange dyr er aktive i de kølige nattetimer, og især rovdyrene ynder at jage i ly af mørket. Hvad I ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men ingen nætter er ens i den afrikanske bush.

Dag 9 - 11: Safari i Etosha og Onguma Reserve

 Safari i Etosha og Onguma Reserve

I har tre hele dage til at udforske dette fantastiske naturområde. Dagene starter tidligt med safarikørsler ind i selve Etosha Nationalparken. Den enorme nationalpark – der er ca. halv så stor som Danmark – regnes for at være blandt Afrikas absolut bedste steder at se dyreliv. De åbne landskaber vrimler med klassiske savannedyr som zebra, gnu, giraf, elefant, kudu, struds og den særlige sorthovede impala. Desuden findes ørkendyr såsom oryx og springbuk i stort antal. Med så mange byttedyr har parkens leoparder, geparder, løver og øvrige rovdyr gode forhold, og især løver er der gode chancer for at se. Man har registreret hele 114 forskellige pattedyr i Etosha. Dertil kommer 340 fuglearter. Fra den mageløse gøglerørn til de ekstremt farverige lillahalsede rullesangere.
Efter morgensafarien vender I tilbage til lodgen, hvor I kan nyde de varme timer i skyggen over en god frokost. High tea serveres ud på eftermiddagen, inden endnu en safarikørsel på det private vildtreservat venter i det bløde eftermiddagslys.

Dag 12: Afrejse fra Namibia

På det lokale herero-sprog betyder Onguma ”stedet du ikke ønsker at forlade”. Men tiden er inde til at nyde den sidste morgen i afrikanske omgivelser. Når tid er, går turen tilbage mod det ventende fly, der bringer jer til hovedstaden Windhoek, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 13: Ankomst til København

Efter to flyskifte lander I tilbage i Danmark ovenpå en ultimativ rejse på første klasse rundt i Namibia.

SÆRLIGT OM REJSEN

Indenrigsfly i Namibia:
Bemærk: På indenrigsflyvningerne i Namibia, er der vægtrestriktioner på personvægt. Flyselskabet kan derfor kræve, at man betaler for to sæder.

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Namibia – Ultimativ Fly-In Safari - 13 dage fra 61.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Walvis Bay og retur fra Windhoek
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Walvis Bay lufthavn til Swakopmund
 • 2 nætter i luxury værelse på Swakopmund Guest House inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Swakopmund Guest House til Swakopmund lufthavn
 • Flyrejse fra Swakopmund til Sossuvlei
 • Privat transport fra Sossusvlei Airstrip til AndBeyond Sossusvlei Lodge
 • 2 nætter i suite op AndBeyond Sossusvlei Lodge
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på AndBeyond Sossusvlei Lodge
 • Guidede nature walks og quadbike udflugt til NamibRand Reserve samt udflugt til Sossusvlei på AndBeyond Sossusvlei Loge
 • Privat transport fra AndBeyond Sossusvlei Lodge til Sossusvlei Airstrip
 • Flyrejse fra Sossusvlei til Twyfelfontein
 • Privat transport fra Twyfelfontein Airstrip til Mowani Mountain Camp
 • 2 nætter i superior view værelse på Mowani Mountain Camp
 • Alle måltider på Mowani Mountain Camp
 • 2 aktiviteter (nature/elephant drive og udflugt til Twyfelfontein) på Mowani Mountain Camp
 • Privat transport fra Mowani Mountain Camp til Twyfelfontain Airstrip
 • Flyrejse fra Twyfelfontein til Mokuti ved Etosha
 • Privat transport fra Mokuti Airstrip til Onguma Tented Camp
 • 4 nætter i luksus safaritelt på Onguma Tented Camp
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på Onguma Tented Camp
 • 2 game drives pr. dag (morgen i Etosha National Park og aften i Onguma Reserve)
 • Privat transport fra Onguma Tented Camp til Mokuti Airstrip
 • Flyrejse fra Mokuti til Windhoek
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 jun 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 61.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

Barfodsferie på Veranda Pointe aux Biches

Barfodet – dette er måden hvorpå I kommer til at tilbringe jeres ferie på det dejlige Veranda Pointe Aux Biches. Ved ankomsten bliver I inviteret til at tage skoene af og tonen er sat til en uhøjtidelig og afslappet barfodsbadeferie på Mauritius.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 15.995 kr.

USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Sydafrika for safari-elskere

Sydafrika for safari-elskere

Denne rejse kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i en række af Sydafrikas bedste private naturreservater. Så du kan roligt se frem er noget af det ypperste safari i Sydafrika.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 52.995 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kør-selv, Mad og Vin, Naturoplevelser, Togrejser, Unik rejse

22 dage fra 39.495 kr.

Romantisk badeferie på Mauritius

Romantisk badeferie på Mauritius

På Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa er der lagt op til ægte afslapning og romantik i tropiske omgivelser. Resortet ligger helt ned til en af Maritius’ paradisiske strande, og de skønne omgivelser indbyder til middage i stearinlysets skær.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 13.995 kr.