70 12 03 03
Åben:

Mexico, Guatemala og Belize

Oplev Centralamerikas fantastiske ruinbyer, lækre tropestrande, farverige indianermarkeder og smukke kolonitidsbyer på denne store rundrejse til Mexico, Guatemala og Belize. Rejsen starter i gigantiske Mexico City, hvor I udforsker den historiske bydel og besøger Sol- og Månepyramiderne i ruinbyen Teotihuacán. Længere mod syd sejler I mellem 1.000 meter høje klippevægge i Sumidero-kløften og besøger indianerlandsbyer omkring kolonitidsbyen San Cristobal de las Casas. Over grænsen i Guatemala venter spændende dage ved Atitlan-søen, der ligger omgivet af høje vulkaner og små landsbyer. Dybere inde i højlandet besøges det farverige indianermarked i Chichicastenango samt den smukke gamle kolonitidsby Antigua Guatemala, hvis arkader, barokkirker og klostre ligger med udsigt til himmelstræbende vulkaner. Forude venter også den storslåede maya-ruin Tikal i Guatemalas jungleklædte lavland. I bor helt ude ved ruinen, så I har mulighed for at opleve skovens rige dyreliv samt udforske ruinens spektakulære bygninger, når dagtursturisterne er taget hjem. Fortsæt gennem junglen til Belize, der byder på flere jungleeventyr samt afslapning på tropeøen Cayo Ambergris. Rejsen slutter med badeferie i Tulum, der også er rig på spændende oplevelser væk fra de smukke strande.

Kom til gratis foredrag om Mexico, Guatemala og Belize – læs mere her.

17 dage fra 31.550 kr. 

Turens højdepunkter

 • Mexico Citys historiske bydel og pyramiderne ved Teotihuacán
 • Atitlan-søens vulkaner og lokale landsbyer
 • Farverige højlandsindianere på markedet i Chichicastenango
 • Kolonitidsbyerne San Cristobal de las Casas og Antigua Guatemala
 • Overnat ved Tikal, og oplev jungleruinen, når turisterne er taget hjem.
 • Afslapning og snorkling på tropeøen Cayo Ambergris samt i Tulum

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Mexico City

Ankomst til Mexico City

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Mexico, hvor I lander samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme i Mexico City bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres centralt beliggende hotel. Brug resten af dagen på at slappe af ovenpå flyrejsen, eller få de første indtryk af denne fascinerende storby på egen hånd.

Mexicos hovedstad ligger i 2.240 m højde omgivet af skovklædte bjergskråninger og snedækkede vulkaner. Med sine mere end 26 millioner indbyggere er byen blandt verdens største, og I bydes velkommen af et sandt virvar af trafik, moderne skyskrabere og elegante palæer fra den spanske kolonitid. Området var allerede hovedstad i aztekernes rige, da de spanske erobrere kom hertil i starten af 1500-tallet. Men på trods af at spanierne beskrev byens templer og paladser i storslåede vendinger, blev aztekernes hovedstad jævnet med jorden af den spanske erobrer Hernan Cortés, der siden grundlagde den nuværende hovedstad i 1521. Mexico City vrimler med minder fra den tidligere indianske civilisation og især fra den spanske kolonitid. Resultatet er en prægtig by, der er så rig på historiske bygninger, at store dele af midtbyen er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

Dag 2: Mexico City og pyramider i Teotihuacán

 Mexico City og pyramider i Teotihuacán

Formiddagen er dedikeret til Mexico Citys rige historie, som I udforsker med en lokal guide. Det oplagte sted at starter er Zócaloen, som i århundreder har været centrum for religiøse og politiske demonstrationer og højtider. Den store centrale plads er opført på ruinerne af aztekernes gamle hovedstad Tenochititlan. På østsiden ligger Nationalpaladset, hvor I oplever Diego Riveras imponerende vægmalerier af tre århundreders mexicansk historie. På nordsiden af pladsen ligger den gigantiske katedral, der er blandt de største religiøse bygninger i Latinamerika. Herfra er der ikke langt til ruinen af Templo Mayor, der i sin tid blev opført af aztekerne til ære for deres regn- og krigsguder. Efter besøget ved Zócaloen kan I dykke ned i Mexicos rige håndværkstraditioner på et lokalt kunstcenter, inden turen fortsætter til den store park Bosque de Chapultepec. Parken er et populært åndehul for byens indbyggere, og mange kunstnere bor i de eftertragtede kvarterer rundt om parken.

Først på eftermiddagen forlader I Mexico City og sætter kurs mod en af de prægtigste ruinbyer i Latinamerika, Teotihuacán. Undervejs oplever I Pladsen med tre kulturer, der viser tre meget forskellige perioder i byens historie. I besøger også basilikaen for Jomfruen af Guadalupe, der er blandt de mest populære skytshelgener i Mexico.

Fortsæt til den gamle ruinby Teotihuacán, der i begyndelsen af det syvende århundrede var en af verdens største byer. Men pludselig blev byen forladt. Den blev dog ikke glemt, og senere brugte aztekerne de gamle bygninger til religiøse handlinger. De mente, at kun guderne ville være i stand til at bygge sådanne bygningsværker, og kaldte derfor stedet Teotihuacán, hvilket betyder noget i retning af ”Gudernes hjem”. Den to km lange Avenida de los Muertos, De Dødes Allé, fører gennem ruinkomplekset, og er på begge sider flankeret af imponerende templer, smukke paladser samt ikke mindst de enorme pyramider, Månens Pyramide og Solens Pyramide, der er nogle af de største pyramider i verden. Sidst på dagen går turen tilbage mod hotellet i Mexico City.

 

Dag 3: Mexico City – San Cristobal de las Casas

 Mexico City – San Cristobal de las Casas

Fra Mexico flyver I til byen Tuxtla Gutierrez i det sydlige Mexico. Her står en chauffør klar i lufthavnen til at køre jer mod den dramatiske Sumidero-kløft, hvor I begiver jer ud på en spektakulær sejltur mellem de 1.000 meter høje klippevægge, der tårner sig op på begge sider af Rio Grijalva-floden. Det er en flot sejltur, hvor der også er gode chancer for at se fugle, krokodiller og leguaner langs bredderne.

Tilbage på landjorden fortsættes gennem bjergene til den hyggelige by San Cristóbal de las Casas. Med sine imponerende kirker, brolagte gader og velbevarede byhuse er San Cristóbal de las Casas uden tvivl blandt de smukkeste byer i Mexico. Byen er tilmed centrum for flere indianerkulturer, og i de gamle gader møder I folk fra de lokale stammer, såsom chamula og zinacanteker, der er kommet til byen for at handle. Efter ankomsten er aftenen til fri disposition. Shop i de farverige markeder, find en hyggelig café med udsigt til gadelivet, og nyd synet af byens berømte gule kirkefacade. Mulighederne i San Cristóbal de las Casas er mange, og byen har en særlig evne til at fortrylle sin besøgende med sin åbenlyse charme.

Dag 4: Indianersamfund omkring San Cristobal de las Casas

 Indianersamfund omkring San Cristobal de las Casas

Dagen starter med en lille byrundtur, inden I kører ud til landsbyen San Juan de Chamula. Her møder I chamula-folket, hvis unikke religion blandt andet siger, at Jesus steg ned af korset for at blive til solen. San Juan de Chamula har en køn lille kirke, som bestemt er et besøg værd. Der er ingen stole i kirken, så chamulaerne sidder eller knæler på gulvet i deres traditionelle klædedragter. I er velkomne til at kigge jer omkring i byen og besøge kirken. Men chamulaerne er ikke glade for at blive fotograferet, og det bør man respektere. I besøger også zinacantán-folket i landsbyen Zinacantán, der ligeledes byder på en fin lille kirke, inden turen går tilbage mod San Cristóbal de las Casas.
Her er eftermiddagen fri til at nyde denne skønne by på egen hånd.

Dag 5: San Cristobal de las Casas – Atitlan-søen

San Cristobal de las Casas – Atitlan-søen

Det er tid at sætte kurs mod Guatemala. Forude venter en spændende køretur gennem Guatemalas højland til søen Atitlán, hvor I indlogeres for natten i den lille by Panajachel. Landskabet omkring Atitlán er overvældende smukt. I klart vejr kan I se de tre store vulkaner, der omkranser den spejlblanke sø, og langs søens bredder ligger små idylliske indianerlandsbyer, hvor mange indbyggere stadig bekender sig til gamle maya-ritualer. Der er noget uforklarligt betagende ved Lago Atitlán, og det er fantastisk at sidde ved søbredden og beundre, hvordan vandet skifter farve, og skyerne kaster skygger på vulkanernes skråninger. Tilbage i 60’erne og 70’erne vrimlede Panajachel med hippier, som utvivlsomt var i stand til at se interessante ting i de skygger, der farer hen over bjergskråningerne. Nogle af hippierne er blevet hængende, hvilket medvirker til den sjove stemning i byen.

Dag 6: Atitlan-søen

Atitlan-søen

Efter morgenmaden sejler I ud på søen, der opstod som følge af et stort vulkanudbrud. Udbruddet var så voldsomt, at vulkanen kollapsede og efterlod sig et enormt krater. Siden er der løbet meget vand i krateret, der nu er blevet til den 300 m dybe Lago Atitlán. Sejlturen går til landsbyen Santiago de Atitlán, hvor kvinderne – og visse steder også mændene – stadig bærer de traditionelle og meget farverige klædedragter. Santiago de Atitláns mest berømte beboer er dog guden Maximón. Mod en lille donation er I som regel velkomne til at besøge huset, hvor et udvalgt broderskab opbevarer og plejer gudestatuen. Maximón selv tager som regel imod henslængt i en stol omgivet af halvtomme øl- og romflasker og med en stor cigar mellem tænderne. Den store, gemytligt udseende træfigur er en lokal skytshelgen med karaktertræk og egenskaber hentet delvist fra gamle maya-guder, den blodtørstige spanske conquistador Pedro de Alvarado samt den bibelske Judas. Maximón tillægges magiske evner, og de lokale ofrer både alkohol og cigaretter til ham. Efter besøget i Santiago de Atitlán går turen tilbage til Panajachel, hvor eftermiddagen er fri til at nyde de smukke omgivelser. Eksempelvis fra en café med udsigt over søen.

Dag 7: Atitlan-søen – Chichicastenango – Antigua

 Atitlan-søen – Chichicastenango – Antigua

Fra Atitlán-søen fortsætter I gennem bjergene til den lille landsby Chichicastenango, der ligger dybt inde i bjergene. Men til trods for den afsides beliggenhed invaderes byens store marked flere gange om ugen af lokale, der kommer for at handle samt få sig en sludder med venner og bekendte. Nogle er vandret hertil ad smalle bjergstier med varerne bundet på ryggen af muldyr. Andre har gjort turen på ladet af en lastbil eller stuvet sammen i en overfyldt bus. Ved daggry skydes markedet i gang med hjemmelavede raketter. Duften af fyrværkeri blander sig med røgelsen, der brændes af på trappen til den næsten 500 år gamle kirke Santo Tómas. Markedspladsen vrimler med landsbyfolk i deres bedste klæder. De vandrer rundt mellem boder med grøntsager, macheter, blomster, lertøj, krydderier, tæpper, hylende grise og flettede kurve fyldt med høns, mens de vurderer udbuddet. Sælgerne forsøger at overgå hinanden på forskellige mayadialekter, hvilket kun bidrager yderligere til markedets kaotiske virvar af farver, lyde og dufte. Tag jer god tid til at nyde dette farverige inferno, inden turen fortsætter til en af Latinamerikas smukkeste kolonitidsbyer; Antigua Guatemala.

Dag 8: Antigua Guatemala

Antigua Guatemala

Antigua ligger fantastisk mellem tre høje vulkaner, og hele bymidten består næsten udelukkende af smukt bevarede huse fra kolonitiden. De fleste har skyggefulde arkader ud til vejen og er malet i stærke farver. Spredt rundt i byen ligger også adskillige gamle klostre, og på byens pladser afholder de lokale indianere små markeder i skyggen fra smukke spanske barokkirker. Byen rummer mange attraktive butikker, gallerier og restauranter, der alle er indrettede, så de ikke ødelægger helhedsindtrykket af byens koloniale arv. Alt dette har sikret Antigua Guatemala en velfortjent plads på UNESCO’s kulturarvsliste.

Formiddagen byder på en guidet gåtur gennem byen, der i mere end 200 år var hovedstad for den spanske administration i Centralamerika. Undervejs besøger I en række af byens største attraktioner, inden der bliver tid til at udforske byen på egen hånd. Det er en sand fornøjelse bare at vandre ad de gamle brolagte gader og nyde stemningen. Eller sæt jer på en café nær den centrale plads og nyd en kop lokal kaffe dyrket på vulkanskråningerne omkring byen. Sidst på eftermiddagen går turen mod Guatemala City, hvor I overnatter.

 

Dag 9: Tikal

Tikal

Tidligt om morgenen bliver I kørt til lufthavnen i Guatemala City, hvor flyet mod Flores står klar. Det er ikke nogen lang flyvetur. Men det er en helt anden verden, I lander i. Her er det kølige højland med spredte indianerlandsbyer afløst af et pandekagefladt landskab dækket af tæt jungle under den stærke tropesol. Mellem træerne gemmer sig den største koncentration af ruinkomplekser i landet. Mange af disse er knap kortlagte, og nye byer og pyramider dukker med jævne mellemrum op i skovens dyb. Området er en sand drøm for enhver eventyrer, og eventyret fortsætter direkte fra lufthavnen, når kursten sættes mod den mest spektakulære af alle Guatemalas ruinbyer; Tikal.

Da Tikal var på sit højeste i det 8. århundede e.Kr. var byen en gigantisk bystat med omkring 100.000 indbyggere, hvilket var langt større end nogen by i Europa på samme tidspunkt. I dag ligger omkring 3000 stenbygninger spredt rundt i den tætte jungle. Nogle er blevet restaureret, mens andre stadig er overgroede af planter og lianer. Tilsammen fortæller de fantastiske legender om krige, store konger og guder, der holdt liv og død i deres hule hånd. De stejle tempeltrin vidner om ofringer og begravelser. Søjlerne fortæller om præster i jaguarkåber, og man synes stadig at kunne høre raslen fra perlekæder og præsternes forsøg på at mildne gudernes vrede med ofringer og bønner. Området er enormt, og man kan vandre i dagevis mellem ruinerne. Så sammen med guiden oplever I en række af Tikals største seværdigheder. Men der bliver også god tid til at udforske på egen hånd. For I overnatter på et hotel ved ruinerne, så I får mulighed for at opleve dette magiske sted efter, at dagtursturisterne har forladt ruinen.

Dag 10: Tikal

Tikal

Det er i høj grad værd at stå tidligt op for at opleve ruinbyen, mens regnskoven vågner. Snart er I omgivet af Mellemamerikas dybe jungle, hvor planter og træer vokser så tæt, at I knap kan se himlen. Det til trods er dyrelivet i skoven særdeles rigt. Flokke af papegøjer og tukaner patruljerer himlen, alt imens sommerfugle flakker mellem tropeblomsterne, og brøleabernes dybe kald runger gennem morgenluften. Med lidt held ser I også et par af de nuttede næsebjørne, der roder i skovbunden efter noget at spise. Også større dyr lever i skoven, men de ses sjældent.

I har hele dagen til at udforske Tikal og mayakulturen på egen hånd. Mayaerne var en yderst højtstående civilisation. De opdagede mange af matematikkens gåder, studerede himmellegemerne nøje og skabte en meget præcis kalender. For ikke at tale om deres fantastiske figurer i keramik og de storslåede bygningsværker, der ligger spredt rundt i junglen. Flere af de største pyramider kan bestiges, og det er en fantastisk oplevelse at bryde igennem trækronerne og se de øvrige pyramidetoppe stikke op af junglens grønne hav af blade.

 

Dag 11: Tikal – San Ignacio

 Tikal – San Ignacio

Efter morgenmaden forlader I Guatemala og kører mod byen San Ignacio i Belizes frodige lavland. Med sine knap 20.000 indbyggere er San Ignacio en relativ lille by beboet primært af mestizos, efterkommer af mayaerne og Garifuna-folk, hvis kultur er tydeligt inspireret af deres afrikanske rødder. Byen er i sig selv et hyggeligt og spændende bekendtskab, men det er først og fremmest i de smukke omgivelser omkring byen, at de største oplevelser venter. Her finder I adskillige beskyttede naturområder, og mellem træerne gemmer sig fantastiske levn fra mayernes storhedstid. I løbet af eftermiddagen besøger I den afsidesliggende maya-ruin Xunantunich, der ligger smukt på en lav jungleklædte bakke ned mod Mopan-floden. Navnet Xunantunich er et nyere navn og betyder ”Stenkvinde”. Det referer til en spøgelseskvinde, der er blevet set adskillige gange i ruinen siden 1892. Hun er klædt helt i hvidt og med ildrøde, glødende øjne. Oftest ses hun foran bygningen El Castillo, hvor hun går op ad trappen og forsvinder ind i en sten. I har god tid til at udforske ruinbyen, der byder på adskillige storslåede og smukt udsmykkede bygninger spredt ud i junglen, inden turen går tilbage til hotellet i San Ignacio.

Dag 12: San Ignacio – Cayo Ambergris

 San Ignacio – Cayo Ambergris

I forlader San Ignacio fra morgenstunden og kører mod kysten og tropeøen Cayo Ambergris. Efter en række spændende og oplevelsesrige dage står de kommende dage i afslapningens tegn. Cayo Ambergris er en ægte tropeø med lækre strande og dejlig varmt, turkisblåt vand, der indbyder til at dase i vandkanten. Men det er også værd at låne en maske og snorkel og udforske livet under havet. Verdens næststørste koralrev (efter Great Barrier Reef i Australien) ligger i dette område, så mulighederne for snorkling og dykning er i sand verdensklasse. Efter ankomsten er resten af dagen fri til at nyde de dejlige omgivelser.

Dag 13: Afslapning på Cayo Ambergris

Afslapning på Cayo Ambergris

Hele dagen er fri til afslapning og badeferie på Cayo Ambergris. Tag eventuelt på en organiseret snorkletur, eller prøv at dykke i det klare, varme vand.

Dag 14: Cayo Ambergris – Tulum

Cayo Ambergris – Tulum

Efter en tidlig morgenmad går turen tilbage mod fastlandet, hvor din chauffør venter på at køre dig nordpå til den mexicanske grænse ved Chetumal. Her byder en mexicansk chauffør velkommen, og efter et bilskift fortsættes mod den lille by Tulum syd for den store badeby Cancun. Her ligger nogle af Mexicos flotteste strande og landets måske smukkest placerede mayaruin. Ruinen er ikke stor, men den ligger fantastisk på en klippe ud mod det azurblå hav.  Trods sceneriet er som taget ud af et postkort, er der endnu ikke store hoteller eller tusindvis af souvenirboder langs vandkanten ved Tulum. Kun mindre hoteller er at finde langs kysten, hvilket i høj grad bidrager til den uspolerede idyl og afslappede stemning i byen. Efter indlogeringen på jeres hotel, er resten af dagen fri til at slappe af eller udforske området på egen hånd.

 

Dag 15: Tulum

 Tulum

Hvordan I vælger at bruge dagen er op til jer. Slap af i palmernes skygge, udforsk ruinen, eller kast jer ud i bølgen blå. Det store koralrev løber også langs denne kyst, så der er rig mulighed for snorkling og dykkerture. Helt andre snorklemuligheder findes i områdets mange cenoter. En cenote opstår, når jorden styrter sammen, så der bliver fri adgang til de mange vandbassiner og underjordiske floder i undergrunden. Vandet er ofte så klart, at det er umuligt at bedømme afstand, og det er eventyrligt at svømme og snorkle gennem denne underjordiske verden. Har I mod på flere maya-ruiner, kan både Coba og den verdensberømte ruinby Chichen Itza nås på en dagstur. En anden spændende mulighed er at svømme med hvalhajer – klik her for at læse mere om denne dagtur.

Dag 16: Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i Tulum, inden turen går til lufthavnen i Cancun, hvor hjemrejsen begynder.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte eller to ankommer I til Danmark.

Prisinformation

Mexico, Guatemala og Belize - 17 dage fra 31.550 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Mexico City og retur fra Cancun til Danmark
 • Flyrejse fra Mexico City til Tuxtla
 • Flyrejse fra Guatemala City til Flores
 • 2 nætter i Mexico City på 3-stjernet hotel
 • Halvdags byrundtur i Mexico City
 • Udflugt til pyramiderne i Teotihuacán
 • Sejltur på Rio Grijalva-floden
 • 2 nætter i San Cristobal på 3-stjernet hotel
 • Byrundtur i San Cristobal
 • Sejltur på Atitlan-søen
 • 2 nætter i Panajachel på 3-stjernet hotel
 • Besøg landsby Chichicastenango og den farverige markedsplads
 • 2 nætter i Antigua på 3-stjernet hotel
 • Byrundtur i Antigua
 • 1 nat i Guatemala City på 3-stjernet hotel
 • 2 nætter i Florens på 3-stjernet hotel
 • Oplev Tikal og dens ruiner og dyreliv med guide
 • 1 nat i San Ignacio på 3-stjernet hotel
 • Udflugt til maya-ruinen Xunantunich i San Ignacio
 • Færge t/r til Cayo Ambergris
 • 2 nætter på tropeøen Cayo Ambergris på 3-stjernet hotel
 • 2 nætter på 3-stjernet hotel i Tulum
 • Daglig morgenmad
 • Alle transporter
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Entré til alle nævnte seværdigheder og nationalparker
 • Engelsktalende guides på alle turene
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Rejseforsikring

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 jan - 20 jun
12 aug - 15 dec
ved 2 voksne
fra 31.550 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Højsæson
21 jun - 11aug
16 dec - 31 dec
ved 2 voksne
fra 33.950 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 14.550 kr

Borneo og eventyr i Sarawak

Borneo og eventyr i Sarawak

Oplev Borneo og Sarawak. På denne rejse til Borneo besøger I bl.a. et orangutang center, hvor de frække aber dukker op ved spisetid, og møder Ibanfolket i deres traditionelle hjem ”langhuset”.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

17 dage fra 18.895 kr.

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til skildpaddeøen, Selingan, og videre ind i regnskoven ved Sukau. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 26.695 kr.

Storby, templer og tropeø

Storby, templer og tropeø

Fra fascinerende Singapore til de majestætiske templer ved Angkor og tropeøen Phu Quoc. Denne rejse tager jer igennem ikke blot 3 lande men også 3 vidt forskellige oplevelser, der byder på storbyens pulserende liv, historiens vingesus og ikke mindst eksotisk badeferie.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

12 dage fra 16.995 kr.

USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Nyhed
Bestil tilbud