70 12 03 03
Åben:

Masai Mara luksussafari & romantik på Mauritius

Kig efter elefantflokke i det tidlige morgengry, følg løveflokke på jagt i det tørre græs, og oplev tusindvis af gnuer og zebraer vandre over Masai Maras vidtstrakte savanne. På denne luksusrejse til Kenya og Mauritius oplever I den klassiske safaristemning. I sover under kanvastag i den store suite til lyden af den afrikanske nat og kommer helt tæt på det rige dyreliv i et af Afrikas allerbedste safariområder. Men selvom I er langt væk fra civilisationen, kan I se frem til både 5-stjernet luksus og service i verdensklasse.
Fra Masai Mara flyver I til Nairobi. En progressiv afrikansk storby fyldt med kontraster. Nyd bylivet, besøg Karen Blixens farm, og bestil en stor zebrabøf på en af byens grillrestauranter, inden I fortsætter til Mauritius. Her indlogeres I på et hyggeligt og romantisk resort helt ned til en af øens legendariske hvide sandstrande. Nyd dagene i palmernes skygge, og udforsk øens rige kultur, natur og historie.

15 dage fra 37.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • 5-stjernet luksus i et af Afrikas bedste safariområder, Masai Mara
 • Udsigt over savannen fra jeres luksustelte og fra swimmingpoolen
 • Oplev Nairobi, og besøg eksempelvis Karen Blixens farm
 • Romantisk hotel helt ned til stranden på Mauritius
 • Hotellet er kun for voksne, så her er masser af fred og ro
 • Fly fra sted til sted for at undgå tidsspilde

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod Nairobi med et flyskift undervejs.

Dag 2: Ankomst til Masai Mara

 Ankomst til Masai Mara

Ved ankomsten til Kenyas hovedstad skifter I fly og fortsætter til en lille airstrip i det sydvestlige hjørne af landet. Her står en safaribil klar til at køre jer til Kichwa Tembo Tented Camp, der ligger som en eksklusiv oase omgivet af Masai Maras vidtstrakte savanne. Beliggenheden i de lave bakker på kanten af Great Rift Valley er perfekt til safarikørsler. Dyrelivet omkring lodgen er rigt året rundt, og i sensommeren bevæger den store migration sig ofte tæt forbi lejren på vej mod den dramatiske krydsning af Mara-floden.
Men selvom I er langt ude i Afrikas vilde natur, skal I ikke mangle noget. Lodgen består af 40 luksuriøse telte, der er større end mange hotelværelser. Indretningen byder blandt andet på et lækkert badeværelse samt bløde senge med knitrende lagner og en storslået udsigt over savannen gennem den store teltåbning. Fællesområderne er indrettet i samme gennemførte safari-stil, der på elegant vis kombinerer atmosfæren fra tidligere tiders Afrika-ekspeditioner med moderne luksus og personlig service.
Dagens program afhænger af, hvornår I ankommer. De varme timer midt på dagen tilbringes typisk på terrassen med en kølig drink eller i swimmingpoolen, hvorfra der er udsigt over savannen. Lodgen er indhegnet, men vilde dyr kommer ofte meget tæt på. Selv fra swimmingpoolen er der chance for at se græssende vortesvin, zebraer på udkig efter friske skud eller måske en elefantflok på vej mod floden. Også løver og alle de andre ikoniske afrikanske dyr lever i området, så hold øjne og øre åbne. Sidst på eftermiddagen venter den første safarikørsel i Masai Mara efterfulgt af en hyggelig middag i olielampernes skær tilbage på lodgen, mens natten sænker sig over Afrika.

Dag 3 - 5: Safari i Masai Mara

 Safari i Masai Mara

Næste morgen vågner I før daggry, og efter en kop kaffe og en let snack, triller I ud over savannen i den åbne safaribil. Snart lysner natten, og solen tegner den første røde stribe på horisonten, mens Afrika vågner til endnu en dag. Det pusler i krattet langs hjulsporet, og giraffer nipper til friske blade i tusmørket. Har Afrikas store jægere haft heldet med sig i nattens løb, er de godt i gang med at fortære byttet. De skynder sig. For snart vil varmen tvinge dem tilbage i skyggen fra de karakteristiske akacietræer, der står som silhuetter mod den stadig lysere morgenhimmel.
Masai Mara er en af kronjuvelerne blandt Afrikas nationalparker, og de kommende dage byder på safarioplevelser i absolut verdensklasse. Alle de kendte safaridyr lever på disse store græssletter: Flodheste og krokodiller holder til i floderne, mens giraffer, elefanter, zebraer og gnuer græsser i stort antal på den åbne savanne. Her har de selskab af næstehorn, samt utallige gazelle- og antilopearter, der rangerer fra små dikdiker til store eland-antiloper.
Med så mange byttedyr samlet, lurer farer overalt i det høje græs. Løveflokke daser i det solbrune græs, og leoparder søger skygge i trætoppene. Hyæner og afrikanske vildhunde jager i velkoordinerede flokke, mens geparden bruger sin ufattelige hurtighed til at løbe byttedyrene op. Også på himlen er der masser af kigge på. Omkring 540 fuglearter er registeret i Masai Mara, og mere end 50 af disse er rovfugle. Hvad I ser, er naturligvis et spørgsmål om held. Men guiderne er fabelagtige til at spotte dyrene på lang afstand. Så I er i de bedste hænder.
Først når varmen tager til, vender I tilbage til lodgen, hvor et overdådigt morgenmåltid venter. De varme timer midt på dagen tilbringes på terrassen eller i swimmingpoolen. Også frokosten er en oplevelse for selv, og inden I ved af det, begynder varmen igen at fortage sig. Lyset bliver blødere, og dyrene vågner op af deres middagssøvn. Så er det tid til endnu en safarikørsel på savannen.
Mod et ekstra gebyr kan forskellige aktiviteter arrangeres. Det kunne være guidede vandreture i løbet af dagen, middag serveret i bushen eller en fantastisk flyvetur i ballon henover savannen i det tidlige morgengry.

Dag 6: Morgensafari og fly til Nairobi

Nyd den sidste morgensafari i Masai Mara, inden det er tid at lægge savannen bag jer og flyve tilbage til Nairobi. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til et godt 4-stjernet hotel i hjertet af storbyen. Herefter er resten af dagen fri til at udforske Kenyas pulserende hovedstad.
Det er svært at se det i dag. Men indtil sidst i det 19. århundrede fandtes der kun et vandhul på dette sted. Meget er sket siden hen, og Nairobi er vokset til at blive en af de mest farverige storbyer i Østafrika. Det er en by med mange ansigter og tydelige kontraster, der giver et godt billede af nutidens Afrika på både godt og ondt. Her ligger moderne kontorbygninger og shoppingcentre side om side med endeløse slumkvarterer og velbeslåede forstæder. Der ligger sågar en nationalpark i udkanten af byen. Parken er overraskende rig på dyreliv, og det er muligt at opleve en lang række savannedyr græsse med Nairobis højhuse i baggrunden. Også løver og geparder ses jævnligt i parken, hvor der er registreret flere fuglearter end i Danmark.
En oplagt udflugt kunne gå til Karen Blixens berømte farm. Engang strakte kaffemarkerne sig så langt øjet rakte. Men i dag har storbyen indhentet farmen, og de gamle bygninger ligger i udkanten af Nairobi. Man fornemmer dog stadig tydeligt Karen Blixens sjæl i de gamle stuer og på den skyggefulde terrasse. Byens nationalmuseum er også et besøg værd, og hvis I har lyst, kunne dagen afsluttes med en eksotisk madoplevelse på den berømte Canivore Restaurant.

Dag 7: Fly til Mauritius

 Fly til Mauritius

Når tid er, bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor flyet mod Mauritius står klar. Flyveturen er ikke lang, men det er en hel anden verden, I lander i. Vel fremme indlogeres I på Veranda Paul & Virginie, der ligger helt ned til en flot, hvid sandstrand. Poolområdet er lige så indbydende, og fra drømmesengene har I en storslået udsigt over havet. Børn har ingen adgang på hotellet, så I er garanteret fred og ro til at nyde de lækre omgivelser.
I indlogeres i de store Privilege Rooms, der byder på faciliteter såsom aircondition, sikkerhedsboks, minibar, satellit-tv, kaffefaciliteter og meget mere. Fra den private terrasse har I udsigt til havet eller den frodige, tropiske have, og i resortets tre restauranter kan I vælge mellem et væld af lækkerier. Fra lokale specialiteter til grillede fisk og skaldyr fanget i havet omkring øen. Så der er lagt op til dage med både afslapning og romantik til lyden af bølgeskvulp.

Dag 8 - 13: Badeferie på Mauritius

 Badeferie på Mauritius

Det er fristende at bruge dagene på Mauritius’ hvide sandstrande, hvor resortet tilbyder forskellige vandfaciliteter såsom kajakker. Men hvis I får brug for en pause fra strandlivet, har øen også meget andet at byde på. Fra resortet kan I gå til den lille fiskerlandsby Grand Gaube, der er rig på kreolsk kultur. Særlig hyggelig er landsbyen om aftenen, når temperaturene falder, børn spiller fodbold i gaderne, og folk mødes på stranden foran kirken. Eller tag bussen til byen Goodlands, der huser et farverigt marked et par gange om ugen.
Historieinteresserede bør også besøge den smukt restaurerede plantage Chateau de Labourdonnais, der giver et fascinerende indblik i overklasselivet under kolonitiden. Nyd stemningen fra den skyggefulde terrasse, tag en guidet tur gennem de overdådige sale, eller gå en tur i den store have mellem mangotræer og tropiske buske. Mere kolonitidshistorie kan opleves på den velbevarede plantage Eureka fra 1830’erne.
Også naturelskere har meget at glæde sig til. Mauritius’ strande er postkortsmukke, og snorkling ved eksempelvis Blue Bay er i sand verdensklasse. Væk fra kysten dækker sukkerrørsplantager landskaberne, mens Black River Gorges National Park byder på jungleklædte bjerge, brusende vandfald og øens rigeste dyreliv. Besøg også François Leguat Reserve, hvor der ifølge en beskrivelse fra 1691 var så mange kæmpeskildpadder, at man kunne tage mere end hundrede skridt uden at røre jorden. Desværre blev kæmpeskildpadderne med tiden jagtet til udryddelse. Men nu arbejder man på at genoprette naturområdet, og skildpadder bevæger sig atter rundt mellem de mere end 100.000 træer, der er blevet plantet inden for de seneste år. Også øens eneste endemiske pattedyr, en stor frugtspisende flagermus, har gode kår, og et lille museum fortæller om øens historie. Gå heller ikke glip af en guidet tur gennem den lokale hule, inden I vender tilbage til resortet.

Dag 14: Afrejse fra Mauritius

Spis en rolig morgenmad, og tag en sidste dukkert i poolen, inden det er tid at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen starter.

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer I til Danmark.

SÆRLIGT OM REJSEN

Den store migration:
Der er et rigt dyreliv i Masai Mara året rundt. Men området er særligt rigt på dyr i sensommermånederne, når kolossale flokke af gnuer og zebraer krydser Mara-floden og vandrer ind over Masai Maras frodige græssletter. I kølvandet følger alle tænkelige rovdyr i store mængder. Dette er en tid med overflod til alle, og i de næste par måneder vrimler Masai Mara af liv. Omkring slut oktober eller november begynder de store dyreflokke igen at vandrer sydpå mod Tanzania. Det præcise tidspunkt samt dyreflokkenes rute varierer fra år til år, så det er svært at forudse på forhånd. Men ligegyldigt hvornår I besøger Masai Mara, er I sikret safarioplevelser i verdensklasse.

Prisinformation

Masai Mara luksussafari & romantik på Mauritius - 15 dage fra 37.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Nairobi og retur fra Mauritius
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Assistance ved ankomsten til Nairobi
 • Tranport fra Nairobi Lufthavn til Wilson Airport
 • Flyrejse fra Wilson Airport til AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp airstrip
 • Transport fra airstrip til AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp
 • 4 nætter i classic tent på AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp
 • Alle måltider inkl. drikkevarer (vin/øl/vand samt te/kaffe og lokal spiritus) på AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp
 • Transport fra AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp til airstrip
 • Flyrejse fra AndBeyond Kichwa Tembo Tented Camp Airstrip til Wilson Airport i Nairobi
 • Transport fra Wilson Airport til Southern Mayfair Hotel i Nairobi
 • 1 nat på Southern Mayfair Hotel i Nairobi inkl. morgenmad
 • Transport fra Southern Mayfair Hotel til Nairobi Lufthavn
 • Flyrejse fra Nairobi til Mauritius
 • Transport fra Mauritius Lufthavn til Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa
 • 7 nætter i privilige værelse på Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa inkl. halvpension
 • Gratis Wi-FI på fællesområderne på Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa
 • Gratis shuttleservice 3 gange om ugen til Grand Bay
 • Gratis adgang til faciliteterne på søsterhotellerne Veranda Pointe aux Biches, Veranda Palmar og Veranda Grand Baie
 • Transport fra Veranda Paul & Virginie Hotel & Spa til Mauritius Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 jan 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 37.495 kr.
Tiilæg for ophold i superior tent på Kichwa Tembo
5.595 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tiilæg for ophold i superior tent på Kichwa Tembo
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Bestil tilbud