70 12 03 03
Åben:

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Den hyggelige og intime Hillsnek Safari Camp danner rammen om jeres safari det malariafrie Amakhala Game Reserve. Her venter 3 nætter i luksus safaritelte omgivet af Afrikas vilde dyr – deriblandt de eftertragtede “Big Five”. Amakhala ligger blot en lille times kørsel fra Port Elizabeth på Sydafrikas sydkyst i et utroligt naturskønt område, og landskabet er helt fantastisk. Der findes mange imponerende udsigtspunkter, hvor I kan nyde en “sundowner”, alt imens solen går ned over området. Fra safari går turen mod en af verdens vel nok smukkest beliggende byer, Cape Town. Her har 5 nætter det dejlige Cape Riviera Guest House, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pragtfulde by og ikke mindst området omkring den.
Rejsen kan også foretages i omvendt rækkefølge med start i Cape Town og afslutning på safari.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

11 dage fra 17.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold i luksus safaritelte
 • Malariafri safari i privat game reserve
 • Ophold på 4-stjernet privat guest house i Cape Town
 • Perfekt hvis man ikke vil køre selv

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark med et flyskifte undervejs til Johannesburg, hvor I ankommer den næste dag.

Dag 2: Ankomst til Amakhala

Ankomst til Amakhala

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter rejsen videre sydpå til byen Port Elizabeth. Her bliver I hentet ved ankomsten og kørt til det private vildtreservat Amakhala, der ligger ca. 1 times kørsel væk.
I Amakhala venter 3 nætter blandt Afrikas vilde dyr i den lille og intime camp Hillsnek. Stedet ligger med en fantastisk udsigt over reservatet og består af blot 3 luksus-safaritelte og et familietelt. Teltene ligger hævet over området og er forbundet med fællesområdet af gangbroer. Teltene er indrettet i typisk safaristil og har naturligvis alle eget toilet og udendørs brusebad.
Campen har en særdeles intim og atmosfærefyldt stemning og er det perfekte udgangspunkt for safari alt sammen med krydret med personlig service og opmærksomhed. Fra den hyggelige fælles terrasse kan man nyde en kølig forfriskning og den smukke afrikanske solnedgang, tage en dukkert i poolen og om aftenen lade sig forføre af den hyggelige stemning og ægte sydafrikansk cuisine – alt sammen med til at gøre safari-oplevelsen komplet.

Dag 3 - 4: Safari i Amakhala

 Safari i Amakhala

I står tidligt op, og i selskab med jeres erfarne ranger tager I på game drive i Amakhala. Her er der rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr fra jeres åbne køretøj. Undervejs gøres der stop for at nyde morgenkaffen, og efter ca. 3-4 timer på safari vender I tilbage til campen, hvor morgenmaden venter.
Herefter er der tid til at slappe af og blot nyde den skønne natur, inden frokosten serveres.
Om eftermiddagen begiver I jer atter ud på safari i søgen efter de vilde dyr. I Amakhala er der mulighed for at opleve bl.a. elefanter, næstehorn, giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter – heriblandt den største af slagsen, Eland, der kan veje op til et ton.
Også løver og leoparder findes i området, og at opleve disse store katte, er især en helt speciel oplevelse.
Når mørket falder på, vender I atter tilbage til campen, hvor lanterne kaster deres særlige lys over terrassen, og I nyder en lækker middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Dag 5: Mod maleriske Cape Town

 Mod maleriske Cape Town

Hvis tiden tillader det byder dagen på et sidste game drive inden morgenmaden nydes og I køres til lufthavnen i Port Elizabeth. Herfra flyver til Cape Town, hvor I ved ankomsten bliver mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hjem i denne pragtfulde by.
Det lækre og private guest house Cape Riviera ligger i den hyggelige forstad Oranjenzicht med det imponerende Table Mountain i baggrunden. Med blot sine blot 12 værelser emmer stedet af en personlig og charmerende atmosfære. Stedet er bygget op omkring 2 nabohuse – det ene en storslået herregård og det andet en mere moderne tilbygning. Stedet har to swimmingpools, hvoraf den ene forbinder de to huse og den anden ligger i den frodige have, hvorfra man kan nyde udsigten over området.
Alle værelserne er dejligt og individuelt indrettede – alle med et øje for detalje og stil. Værelserne er desuden udstyret med aircon, trådløst internet og har alle enten egen balkon eller terrasse.
Cape Riviera nyder godt af en perfekt beliggenhed, hvor man kan nyde godt af den rolige forstadsidyl og samtidig være blot få minutter fra Cape Towns mange attraktioner. Det perfekte udgangspunkt for at opleve denne maleriske storby og alt hvad området omkring byen har at byde på.

Dag 6 - 9: Cape Town

 Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd, men det er naturligvis muligt at tilkøbe udflugter, hvis man ønsker dette.
Selve byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter. Her finder I mange specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig.
I centrum af Cape Town ligger Greenmarked Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan købes alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.
Tag turen ned langs Kap-halvøen til Kap Det Gode Håb, eller bestig Table Mountain, og nyd udsigten over byen. Eller besøg den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Kombiner det eventuelt med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MarcoPolo hjælper gerne med at arrangere udflugterne for jer.

Dag 10: Afrejse fra Cape Town

I har hele dagen til at få de sidste indtryk af Cape Town med, inden I sidst på eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark med flyskifte undervejs.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Der er ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse med safari og Cape Town.

Prisinformation

Malariafri safari og maleriske Cape Town - 11 dage fra 17.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Port Elizabeth og retur fra Cape Town
 • Indenrigsflyvning fra Port Elizabeth til Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Port Elizabeth Lufthavn til Hillsnek i Amakhala Private Game Reserve t/r
 • 3 nætter i luksus safaritelt på Hillsnek
 • Alle måltider på Hillsnek
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Hillsnek
 • Privat transport fra Cape Town lufthavn til Cape Riviera Guest House t/r
 • 5 nætter på Cape Riviera Guest House inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
16 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 20.195 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Ecuadors højdepunkter

Ecuadors højdepunkter

Start i verdens næsthøjest beliggende hovedstad Quito. Rejs videre til Ecuadors højeste vulkan, tag på togtur i bjergene til Djævlens Næse, og besøg inkaruiner. Afslut i Amazonjunglen og med byen Otavalo.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

16 dage fra 38.950 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Sommerferie i det nordlige Australien

Sommerferie i det nordlige Australien

Vores sommerhalvår er et godt rejsetidspunkt til det tropiske nord og derfor er en sommerferie i det nordlige Australien et sikkert hit. I skal på campingsafari i Kakadu, bo på resort i Cairns og på tur til Great Barrier Reef. Rejsen slutter med strandferie ved Port Douglas.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

20 dage fra 29.895 kr.

USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Nyhed
Det bedste af Peru

Det bedste af Peru

I oplever på denne rejse det bedste af Peru med Lima, Islas Ballestras, Colca Canyon og Titicaca-søen. For ikke at glemme Cuzco, Machu Picchu og Amazonjunglen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Togrejser

21 dage fra 42.450 kr.

Bestil tilbud