70120303
Åben:

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Den hyggelige og intime Hlosi Game Lodge  danner rammen om jeres safari det malariafrie Amakhala Game Reserve. Her venter 3 nætter i luksus safaritelte omgivet af Afrikas vilde dyr – deriblandt de eftertragtede “Big Five”. Amakhala ligger blot en lille times kørsel fra Port Elizabeth på Sydafrikas sydkyst i et utroligt naturskønt område, og landskabet er helt fantastisk. Der findes mange imponerende udsigtspunkter, hvor I kan nyde en “sundowner”, alt imens solen går ned over området. Fra safari går turen mod en af verdens vel nok smukkest beliggende byer, Cape Town. Her har 5 nætter det dejlige Cape Riviera Guest House, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pragtfulde by og ikke mindst området omkring den.
Rejsen kan også foretages i omvendt rækkefølge med start i Cape Town og afslutning på safari.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

11 dage fra 19.395 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold i luksus safaritelte
 • Malariafri safari i privat game reserve
 • Ophold på 4-stjernet privat guest house i Cape Town
 • Perfekt hvis man ikke vil køre selv

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark med et flyskifte undervejs til Johannesburg, hvor I ankommer den næste dag.

Dag 2: Ankomst til Amakhala

Ankomst til Amakhala

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter rejsen videre sydpå til byen Port Elizabeth. Her bliver I hentet ved ankomsten og kørt til det private vildtreservat Amakhala, der ligger ca. 1 times kørsel væk.
I Amakhala venter 3 nætter blandt Afrikas vilde dyr i den lille og intime Hlosi Game Lodge. Lodgen har 14 luksuriøse værelser, hvoraf flere er velegnet for familier. Der er seks suiter og otte luksustelte, som ligger smukt på en bakke med udsigt til en flod og det grønne landskab. Alle har de en privat terrasse eller balkon. I lodgens hovedbygning finder du den elegante lounge, et spiseområde og en bar, som er indrettet i den typiske afrikanske stil med varme farver og højt til loftet. Tilknyttet hovedbygningen er der en stor terrasse, hvorfor du har udsigt til poolen og et lille vandhul.

Dag 3 - 4: Safari i Amakhala

 Safari i Amakhala

I står tidligt op, og i selskab med jeres erfarne ranger tager I på game drive i Amakhala. Her er der rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr fra jeres åbne køretøj. Undervejs gøres der stop for at nyde morgenkaffen, og efter ca. 3-4 timer på safari vender I tilbage til campen, hvor morgenmaden venter.
Herefter er der tid til at slappe af og blot nyde den skønne natur, inden frokosten serveres.
Om eftermiddagen begiver I jer atter ud på safari i søgen efter de vilde dyr. I Amakhala er der mulighed for at opleve bl.a. elefanter, næstehorn, giraffer, zebraer og adskillige antilope-arter – heriblandt den største af slagsen, Eland, der kan veje op til et ton.
Også løver og leoparder findes i området, og at opleve disse store katte, er især en helt speciel oplevelse.
Når mørket falder på, vender I atter tilbage til campen, hvor lanterne kaster deres særlige lys over terrassen, og I nyder en lækker middag under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Dag 5: Mod maleriske Cape Town

 Mod maleriske Cape Town

Hvis tiden tillader det byder dagen på et sidste game drive inden morgenmaden nydes og I køres til lufthavnen i Port Elizabeth. Herfra flyver til Cape Town, hvor I ved ankomsten bliver mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hjem i denne pragtfulde by.
Det lækre og private guest house Cape Riviera ligger i den hyggelige forstad Oranjenzicht med det imponerende Table Mountain i baggrunden. Med blot sine blot 12 værelser emmer stedet af en personlig og charmerende atmosfære. Stedet er bygget op omkring 2 nabohuse – det ene en storslået herregård og det andet en mere moderne tilbygning. Stedet har to swimmingpools, hvoraf den ene forbinder de to huse og den anden ligger i den frodige have, hvorfra man kan nyde udsigten over området.
Alle værelserne er dejligt og individuelt indrettede – alle med et øje for detalje og stil. Værelserne er desuden udstyret med aircon, trådløst internet og har alle enten egen balkon eller terrasse.
Cape Riviera nyder godt af en perfekt beliggenhed, hvor man kan nyde godt af den rolige forstadsidyl og samtidig være blot få minutter fra Cape Towns mange attraktioner. Det perfekte udgangspunkt for at opleve denne maleriske storby og alt hvad området omkring byen har at byde på.

Dag 6 - 9: Cape Town

 Cape Town

Dagene i Cape Town er på egen hånd, men det er naturligvis muligt at tilkøbe udflugter, hvis man ønsker dette.
Selve byen byder på mange turistattraktioner, hvoraf en af de mest kendte er havnefronten Victoria & Alfred Waterfront. Her ligger nogle af Cape Towns bedste og dyreste hoteller samt restauranter. Her finder I mange specialforretninger, shoppingcentre, markeder, biografer og trendy caféer. Stemningen på Victoria & Alfred Waterfront er især om aftenen en oplevelse for sig.
I centrum af Cape Town ligger Greenmarked Square, der nok er byens dejligste plads. Her kan købes alt lige fra modetøj, sko og smykker til afrikansk kunsthåndværk.
Tag turen ned langs Kap-halvøen til Kap Det Gode Håb, eller bestig Table Mountain, og nyd udsigten over byen. Eller besøg den berygtede fængselsø Robben Island, hvor Nelson Mandela tilbragte 27 år af sit liv. Kombiner det eventuelt med et besøg i Langa Township, og oplev en anden side af Sydafrika. Mulighederne er mange, og MarcoPolo hjælper gerne med at arrangere udflugterne for jer.

Dag 10: Afrejse fra Cape Town

I har hele dagen til at få de sidste indtryk af Cape Town med, inden I sidst på eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra turen går tilbage til Danmark med flyskifte undervejs.

Dag 11: Ankomst til Danmark

Der er ankomst til Danmark efter en oplevelsesrig rejse med safari og Cape Town.

Prisinformation

Malariafri safari og maleriske Cape Town - 11 dage fra 19.395 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra Danmark til Port Elizabeth og retur fra Cape Town
 • Indenrigsflyvning fra Port Elizabeth til Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Port Elizabeth Lufthavn til Hillsnek i Amakhala Private Game Reserve t/r
 • 3 nætter i luksus safaritelt på Hlosi Game Lodge
 • Alle måltider inkl. udvalgte drikkevarer på Hlosi Game Lodge
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Hlosi Game Lodge
 • Privat transport fra Cape Town lufthavn til Cape Riviera Guest House t/r
 • 5 nætter på Cape Riviera Guest House inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 oktober 2017 - 30 apr 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 21.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 19.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelserejse til Bali med ophold på førsteklasses hoteller i Ubud, Lovina og Sanur. Nyd godt af spa- og wellness i en skøn forening med Balis smukke natur og rige kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Strandferie

14 dage fra 17.495 kr.

Forkælelse på The Vijitt Phuket

Forkælelse på The Vijitt Phuket

Leder I efter afslappet luksus i egen villa til en god pris? Så er The Vijitt stedet! Denne 4-stjernede perle ligger på Phukets rolige sydøstkyst. I modsætning til vestkysten af Phuket finder man i området omkring Panwa ikke alverdens restauranter og barer på hvert gadehjørne, her ånder fred og ro, men man kan alligevel forholdsvis hurtig komme til nogle af de mere livlige områder på øen.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

14 dage fra 15.395 kr.

Familieferie på Pointe aux Biches

Familieferie på Pointe aux Biches

Smid skoene, og nyd den afslappende atmosfære på Veranda Pointe aux Biches Hotel på Mauritius, hvor hele familien er sikret en skøn ferie med sjove aktiviteter og afslapning i smukke omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 11.995 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 22.495 kr.

Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Auckland til Christchurch i firehjulstrækker

Rejs dybt ind i New Zealands vilde natur i en firehjulstrækker, der gør det muligt at besøge både kendte seværdigheder og ukendte naturperler. Rejsen fuldendes med overnatninger på udvalgte lodges og charmerende Bed & Breakfast med den helt rigtige beliggenhed.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv, Naturoplevelser

25 dage fra 49.350 kr.

Nyhed