70 12 03 03
Åben:

Malariafri safari, hvaler og Cape Town

Denne tur byder på både malariafri safari, hvaler og Cape Town. I oplever Afrikas store dyr i et privat vildtreservat, som ligger i et malariafrit område. Efter tre dages safari med tætte møder med Afrikas vilde dyr bevæger I jer i egen bil langs den naturskønne Garden Route, gennem de smukke vinlande til hvalerne i Hermanus, inden I slutter turen af i skønne Cape Town.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

15 dage fra 19.795 kr. 

Turens højdepunkter

 • Malariafri safari privat vildt reservat
 • Den smukke Garden Route
 • Hvaler i Hermanus
 • Lækre hoteller og guesthouses

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver med 2 flyskift til Port Elizabeth på Sydafrikas sydøstkyst.

Dag 2: Port Elizabeth – Amakhala Game Reserve

 Port Elizabeth – Amakhala Game Reserve

Ved ankomsten til Port Elizabeth får I udleveret jeres lejebil, og kursen kan nu sættes mod det malariafrie private Amakhala Game Reserve – en tur på ca. 1 time. Ved ankomsten tjekkes der ind på Safari Lodge – jeres hjem for de næste 3 nætter.
Herefter er der tid til afslapning, inden I tager på jeres første game drive om eftermiddagen. Efter at have oplevet de vilde dyr, er der ikke noget som at vende tilbage fra en vellykket eftermiddagssafari og sætte sig til bords til en god middag, mens den afrikanske nat sænker sig over området.

Dag 3 - 4: Safari i Amakhala

 Safari i Amakhala

De næste 2 dage tilbringes med safari. Safariturene foregår med en erfaren ranger til fods, “game-walks”, eller i et åbent køretøj, “game-drives”. Der er også mulighed for river cruises. Lodgen, der ligger i den nordlige del af reservatet på grænsen til den berømte Addo Elephant National Park, tilbyder to daglige aktiviteter. En ved daggry og en sidst på dagen, når middagsheden har lagt sig, og savannen bades i det bløde eftermiddagslys. Når solen ikke står for højt på himlen er de fleste vilde dyr mest aktive. Tiden midt på dagen tilbringes ofte ved poolen – eller måske med en lur, så I er klar til eftermiddagens køretur.
Ud over løven, elefanten, leoparden, næsehornet og bøflen er Amakhala også hjem for en lang række andre dyr, såsom geparder, flodheste, giraffer og zebraer, der græsser side om side med gnuer, kuduer og et væld af forskellige antiloper. Firben soler sig på klipperne, og fugle bygger rede i de tætte krat.
Safari Lodge er en 4-stjernet safari-lodge, der er opført i typisk afrikansk safari-stil med stråtag, og alle steder er den udsmykket med afrikansk design.
De 11 luksushytter er alle store og lækkert indrettet i romantisk stil. De har alle egen lille plunge pool og separat opholdsområde. Fra hytterne er der desuden udsigt til vandhullet, hvor dyrene gerne kommer ned og slukker tørsten.

Dag 5: Amakhala – Knysna

 Amakhala – Knysna

Det er blevet tid til at tage afsked med Afrikas vilde dyr og sætte kursen mod den maleriske Garden Route.
Målet er byen Knysna, der ligger i hjertet af Garden Route og også er kendt som Sydafrikas Østers-hovedstad. Området byder på talrige og meget varierede aktiviteter for alle. I kan cykle ud på en af de mange naturskønne ruter eller måske krydse terrænet lidt fra oven på en såkaldt “trætop-tur”. Der udbydes sceniske rundflyvninger, paraglidning og “blackwater tubing”. Alle aktiviteter er samtidig en enestående smuk naturoplevelse. Fremme i Knysna overnatter I på det elegante St. James of Knysna de næste 2 nætter.

Dag 6: Knysna

 Knysna

I dag kan I nyde Knysna og de smukke omgivelser i jeres eget tempo. Tag ned til havnen, og besøg en af de mange restauranter, som serverer de mest delikate østers, I kan tænke jer. Hovedparten af Knysnas forretninger og restauranter findes nær havnen, og herfra kan I også tage på sejltur på den smukke lagune. Byen er meget kendt for handel med fugle udskåret i træ. Før i tiden var storvildtsjagt en meget populær aktivitet i de skovrige egne omkring Knysna. I dag er der desværre kun enkelte af de oprindelige skove tilbage og efter sigende kun få af de vilde Knysna-elefanter. Interesserer du dig for elefanterne og deres historie, er Knysna Elefant Park et besøg værd.

Dag 7: Knysna - Swellendam

 Knysna - Swellendam

I dag venter en af de smukkeste køreture i Sydafrika. Turen går via Oudtshoorn langs den maleriske Route 62 gennem byen Calitzdorp, der er centrum for Sydafrikas portvinsindustri. Herfra videre til den gamle missionsstation Amalienstein, hvor det er muligt at opleve det gamle traditionelle Karoo-landmandsliv. Byen Barrydale er sidste stop, inden I når Swellendam. I en radius af 30 km rundt om byen finder man et væld af flora, fauna og vildtliv. I Swellendam overnatter I på det historiske og centralt beliggende guest house Schoone Oordt Country House.
Hvis I ønsker en kortere køretur for derved at tilbringe mere tid i Swellendam, kan I også sagtens køre langs kysten via Wilderness og Mossel Bay.

Dag 8: Swellendam

 Swellendam

I befinder jer i hjertet af den sydvestlige kapprovins: Robertson-vinruten, Montagu med sine varme kilder, hvalerne i Hermanus og Bontebok National Park, der ligger 6 km syd for byen er alle inden for rækkevidde. Swellendam er landets 3. ældste by og har mange smukke Cape Dutch-, Cape Georgian- og Cape Victorian-bygninger helt tilbage fra det 18. og 19. århundrede. Disse inkluderer den gamle Drostdy, der i dag fungerer som museum. I og omkring byen finder I noget for enhver smag, hvad enten I vil smage landets dejlige vine eller udforske den skønne natur.

Dag 9: Swellendam - Hermanus

 Swellendam - Hermanus

Sidste stop, inden I rammer Cape Town, er byen Hermanus. Engang blev havets kæmper jagtet næsten til udryddelse, men i dag er hvalerne vendt tilbage. Fra juli til november kommer de endda ofte så tæt på land ved Hermanus, at man kan se dem boltre sig i bølgerne mindre end 20 meter fra kysten.
Det er hvalerne, der har gjort Hermanus berømt. Men selv uden hvaler ville Hermanus være en hyggelig kystby og absolut et stop værd selv uden for hvalsæsonen.

Dag 10: Hermanus - Cape Town

 Hermanus - Cape Town

I dag sættes kursen mod en af verdens vel nok smukkeste byer, Cape Town.
Den forholdsvis korte distance mellem de to byer gør det muligt at køre via de hyggelige byer Franschoek, Paarl og Stellenbosch i de smukke vinlande undervejs.
Ved ankomsten til Cape Town tjekker i ind på det dejlige Abbey Manor, hvor de sidste 4 nætter i Sydafrika tilbringes.

Dag 11 - 13: Cape Town

 Cape Town

Dagene er på egen hånd i Cape Town – og med bilen til rådighed er der rig mulighed for både at udforske byen og det omkringliggende område. Tag turen ned langs Kaphalvøen til Kap Det Gode Håb – en skøn køretur, der byder på både pingviner og hyggelige små kystbyer kombineret med storslået natur. I kan også besøge den berygtede fængselsø Robben Island eller blot slentre rundt på den berømte Victoria & Alfred Waterfront, hvor I finder et væld af butikker og restauranter. Mulighederne er mange – og én ting er sikkert – dagene i Cape Town vil ikke blive kedelige.

Dag 14: Afrejse fra Cape Town

Efter morgenmaden er der tid til at nyde de sidste timer i Cape Town, inden I kører til lufthavnen, hvor lejebilen afleveres, og jeres hjemrejse kan begynde.

Dag 15: Ankomst til København

I ankommer til København hen på formiddagen efter et flyskift undervejs.

SÆRLIGT OM REJSEN

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Prisinformation

Malariafri safari, hvaler og Cape Town - 15 dage fra 19.795 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Port Elizabeth og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 12 dages billeje, Toyota Corolla el. lign. inkl. fri km og alle forsikringer
 • 3 nætter på Safari Lodge i Amakhala Game Reserve
 • Alle måltider på Safari Lodge
 • 2 safariaktiviteter pr. dag på Safari Lodge
 • 2 nætter på St. James of Knysna i Knysna inkl. morgenmad
 • 2 nætter på Schoone Oordt Country House i Swellendam inkl. morgenmad
 • 1 nat på Auberge Burgundy i Hermanus inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Abbey Manor i Cape Town inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
15 jan 2017 - 30 apr 2017
1 okt 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
23.995 - 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
19.795 - 21.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE

15 dage fra 42.995 kr.

Indokinas bedste

Indokinas bedste

Oplev Indokinas bedste på denne rejse gennem Laos, Vietnam og Cambodia. Udforsk magiske Luang Prabang, sejl i junke på den smukke Ha Long Bay, nyd Hoi Ans charme og slut af ved de fascinerende templer ved Angkor.

LÆS MERE

17 dage fra 29.495 kr.

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE

13 dage fra 12.695 kr.

Tilbud på Thailand
Nicaragua og Costa Rica

Nicaragua og Costa Rica

Kombiner storslåede naturoplevelser i Costa Rica med smukke kolonitidsbyer, vulkaner og indianske fortidskulturer i Nicaragua.

LÆS MERE

14 dage fra 27.250 kr

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Start rejsen med eksklusive safarioplevelser i Greater Kruger National Park blandt ’The Big Five’ efterfulgt af en romantisk femstjernet togrejse igennem Sydafrika med Rovos Rail. Afslut ferien i den mangfoldige by Cape Town – en af verdens smukkeste byer.

LÆS MERE

14 dage fra 47.295 kr.

Bestil tilbud