70 12 03 03
Åben:

Luksus på Trou aux Biches

Trou aux Biches Resort & Spa har alt, hvad der hører sig en ægte luksusbadeferie på Mauritius til. Beliggenheden helt ned til den flot sandstrand på øens nordvestkyst kunne ikke være bedre, og fra det imponerende lagunelignende poolområde har I en fantastisk udsigt over havet og den store tropiske have. Læg dertil seks restauranter, en vanedannende spa-afdeling, et væld af faciliteter og de flotte værelser. Med andre ord byder Trou aux Biches Resort & Spa på alt det, der gør Mautitius til en ægte dagdrøm.

10 dage fra 16.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Perfekt beliggenhed ned til stranden
 • Imponerende poolområde
 • Smagfuld arkitektur og indretning
 • Seks restauranter
 • Et væld af faciliteter

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Mauritius.

Dag 2: Ankomst til Mauritius

 Ankomst til Mauritius

Efter et flyskifte undervejse ankommer I til Mauritius, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres luksuriøse hjem, der vil danne rammen om den næste uges badeferie.
Som udgangspunkt indlogeres I i en Junior Suite, der med sine 63 m2 byder på masser af plads og privatliv. Suiten er holdt i lyse, naturlige farver, og byder foruden et soveværelse på et indbydende badeværelse, loungeområde og en privat terrasse. Her er alt, hvad man forventer af et 5-stjernet resort, og det hele fuldendes af de mørke træmøbler, der skaber den helt rigtige tropiske stemning. Ønsker I mere plads eller komfort tilbyder resortet også en række villaer ned til stranden, hvoraf nogle har privat pool.

Dag 3 - 8: Badeferie på Mauritius

 Badeferie på Mauritius

Dagene er fri til afslapning i de lækre omgivelser.
Trou aux Biches Resort & Spa ligger helt ned til stranden på Mauritius’ nordvestkyst, der er kendt for sine flotte solnedgange og for at have et af øens bedste klimaer. Stilen er næsten balinesisk med stråtækte, åbne bygninger placeret rundt i en 35 hektar stor tropisk have med høje slanke palmer og velduftende blomster. Her finder I også det store poolområde, hvorfra I kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand.
På resortet kan I vælge mellem et væld af faciliteter. Det store poolområde indbyder til afslapning i det vidunderlige klima, mens spa-afdelingen tilbyder vanedannende behandlinger af forskellig art. Lyder alt dette for afslappende, er der rig mulighed for at være aktiv på Trou aux Biches Resort & Spa. Foruden træningscenter byder resortet på tennisbaner, beachvolley, bordtennis og mountainbikes. I kan også prøve kræfter med vandski, vindsurfing, snorkling, dykning, kajak eller sejlture i en båd med glasbund for blot at nævne nogle få af de mange muligheder. Heldigvis er I i de bedste hænder, når sulten melder sig. Resortet huser nemlig hele seks forskellige restauranter med alt fra lokale specialiteter til italienske, thailandske og indiske favoritter. Så her er noget for enhver smag. I kan tilmed bo her med god samvittighed. For resortet gør rigtig meget for ikke at belaste miljøet.

Dag 9: Afrejse fra Mauritius

I skal tage afsked med Trou aux Biches og Mauritius. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse kan begynde.

Dag 10: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter dage omgivet af luksus på Mauritius.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 30 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 30 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Prisinformation

Luksus på Trou aux Biches - 10 dage fra 16.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i junior suite inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
9 jan 2017 - 26 jan 2017
21 okt 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 21.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Mellemsæson
27 jan 2017 - 24 apr 2017
1 okt 2017 - 20 okt 2017
ved 2 voksne
fra 19.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
25 apr 2017 - 30 sep 2017
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 20.995 kr.

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Lige ned til den uspolerede Natai Beach finder du boutique hotellet Akyra Beach Club Phuket. Uanset om du søger en romantisk ferie for to, en tur til paradis med vennerne eller en afslappende ferie væk fra hverdagens strabadser, er akyra Beach Club det perfekte valg!

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

13 dage fra 11.695 kr.

Luksus og all inclusive på Awali

Luksus og all inclusive på Awali

Det 5-stjernede Heritage Awali er som taget ud af en dagdrøm. Resortet ligger helt ned til Mauritius hvide tropestrande og byder på masser af komfort og et væld af eksotiske oplevelser. Prisen er tilmed all-inclusive.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 16.495 kr.

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 22.995 kr.

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Kom tæt på Indiens rige dyreliv på denne kompromisløse tigersafari i fire af Indiens bedste nationalparker. Undervejs bor I på en række af Asiens mest luksuriøse safarilodges, så der er i den grad lagt op til den ultimative tigersafari i Indien!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 32.795 kr.

Bestil tilbud