70120303
Åben:

Luksus på Trou aux Biches

Trou aux Biches Resort & Spa har alt, hvad der hører sig en ægte luksusbadeferie på Mauritius til. Beliggenheden helt ned til den flot sandstrand på øens nordvestkyst kunne ikke være bedre, og fra det imponerende lagunelignende poolområde har I en fantastisk udsigt over havet og den store tropiske have. Læg dertil seks restauranter, en vanedannende spa-afdeling, et væld af faciliteter og de flotte værelser. Med andre ord byder Trou aux Biches Resort & Spa på alt det, der gør Mautitius til en ægte dagdrøm.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

10 dage fra 17.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Perfekt beliggenhed ned til stranden
 • Imponerende poolområde
 • Smagfuld arkitektur og indretning
 • Seks restauranter
 • Et væld af faciliteter

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Mauritius.

Dag 2: Ankomst til Mauritius

 Ankomst til Mauritius

Efter et flyskifte undervejse ankommer I til Mauritius, hvor I bliver hentet i lufthavnen og kørt til jeres luksuriøse hjem, der vil danne rammen om den næste uges badeferie.
Som udgangspunkt indlogeres I i en Junior Suite, der med sine 63 m2 byder på masser af plads og privatliv. Suiten er holdt i lyse, naturlige farver, og byder foruden et soveværelse på et indbydende badeværelse, loungeområde og en privat terrasse. Her er alt, hvad man forventer af et 5-stjernet resort, og det hele fuldendes af de mørke træmøbler, der skaber den helt rigtige tropiske stemning. Ønsker I mere plads eller komfort tilbyder resortet også en række villaer ned til stranden, hvoraf nogle har privat pool.

Dag 3 - 8: Badeferie på Mauritius

 Badeferie på Mauritius

Dagene er fri til afslapning i de lækre omgivelser.
Trou aux Biches Resort & Spa ligger helt ned til stranden på Mauritius’ nordvestkyst, der er kendt for sine flotte solnedgange og for at have et af øens bedste klimaer. Stilen er næsten balinesisk med stråtækte, åbne bygninger placeret rundt i en 35 hektar stor tropisk have med høje slanke palmer og velduftende blomster. Her finder I også det store poolområde, hvorfra I kan træde direkte ned på den lange, hvide sandstrand.
På resortet kan I vælge mellem et væld af faciliteter. Det store poolområde indbyder til afslapning i det vidunderlige klima, mens spa-afdelingen tilbyder vanedannende behandlinger af forskellig art. Lyder alt dette for afslappende, er der rig mulighed for at være aktiv på Trou aux Biches Resort & Spa. Foruden træningscenter byder resortet på tennisbaner, beachvolley, bordtennis og mountainbikes. I kan også prøve kræfter med vandski, vindsurfing, snorkling, dykning, kajak eller sejlture i en båd med glasbund for blot at nævne nogle få af de mange muligheder. Heldigvis er I i de bedste hænder, når sulten melder sig. Resortet huser nemlig hele seks forskellige restauranter med alt fra lokale specialiteter til italienske, thailandske og indiske favoritter. Så her er noget for enhver smag. I kan tilmed bo her med god samvittighed. For resortet gør rigtig meget for ikke at belaste miljøet.

Dag 9: Afrejse fra Mauritius

I skal tage afsked med Trou aux Biches og Mauritius. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra jeres hjemrejse kan begynde.

Dag 10: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark efter dage omgivet af luksus på Mauritius.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 30 dage før afrejse. For rejser der bestilles under 30 dage før afrejse vil der forekomme et tillæg.

Prisinformation

Luksus på Trou aux Biches - 10 dage fra 17.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i junior suite inkl. morgen- og aftensmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
20 dec 2017 - 8 jan 2018
ved 2 voksne
fra 33.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
9 jan 2018 - 28 jan 2018
13 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 22.595 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 maj 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Rejseperiode
1 dec 2018 - 19 dec 2018
29 jan 2018 - 30 apr 2018
1 okt 2018 - 12 okt 2018
ved 2 voksne
fra 20.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Malariafri safari og maleriske Cape Town

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Fra Malariafri safari med overnatning i luksussafaritelte i det private Amakhala Game Reserve til maleriske Cape Town. Dette er den perfekte rejse for dem, som vil opleve safari og Cape Town uden at køre selv.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Storby

11 dage fra 19.395 kr.

Luksus på Trou aux Biches

Luksus på Trou aux Biches

Med sin beliggenhed helt ned til stranden og sit flotte poolområde er Trou aux Biches Resort & Spa perfekt til en luksusbadeferie på Mauritius.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 17.995 kr.

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Boutique luksus på Akyra Beach Club Phuket

Lige ned til den uspolerede Natai Beach finder du boutique hotellet Akyra Beach Club Phuket. Uanset om du søger en romantisk ferie for to, en tur til paradis med vennerne eller en afslappende ferie væk fra hverdagens strabadser, er akyra Beach Club det perfekte valg!

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

13 dage fra 11.695 kr.

Bryllupsrejse på Mauritius

Bryllupsrejse på Mauritius

Uforstyrret forkælelse venter jer på Paradise Cove Boutique Hotel på Mauritius. Hotellet er forbeholdt voksne, og et ophold her handler om ro, afslapning, god mad og drikke og forkælelse i hotellets spa. Men der er også mulighed for sjove aktiviteter på land og til vands.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 15.895 kr.

Nyhed
Samui og Singapore

Samui og Singapore

Supertilbud til Samui og Singapore. Nyd ægte luksus i egen pool villa på det lækre Centara Villas Samui, der ligger lige ned til stranden i et stille hjørne på Koh Samuis sydlige tip. Herefter følger 2 dage fyldt med oplevelser i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

13 dage fra 13.995 kr.