Luksus på Heritage Le Telfair

Luksus på Heritage Le Telfair

Et ophold på det nyrenoverede Heritage le Telfair på Mauritius’ sydkyst er lig med forkælelse i verdensklasse. Her er der fokus på livsnydelse med fantastiske restauranter, personlig service og ikke mindst en prisvindende golfbane lige i baghaven. Resortet er rammet ind af en frodig have med svajende palmetræer, kvidrende tropiske fugle og en smuk pool. Få meter derfra finder du den fantastiske hvide sandstrand.

Fuldend rejsen med et par dage i Dubai – læs mere her

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Mauritius.

Ved ankomsten til Mauritius bliver du mødt ad din privatchauffør, der vil kører dig til dit hjem for de næste 7 nætter – det lækre og luksuriøse Heritage Le Telfair.

Et ophold på Heritage le Telfair på Mauritius’ sydkyst er lig med forkælelse i verdensklasse. Her er der fokus på livsnydelse med fantastiske restauranter, personlig service og ikke mindst en prisvindende golfbane lige i baghaven. Resortet er rammet ind af en frodig have med svajende palmetræer, kvidrende tropiske fugle og en smuk pool. Få meter derfra finder du den fantastiske hvide sandstrand.
Resortet undergik i 2017 en gennemgribende renovering af de i forvejen smukke bygninger. Nu emmer stedet af luksus, charme og kvalitet med sin moderne indretning, der dog stadig er tro mod den lokale stil. Du kan vælge mellem otte forskellige værelser og suiter. Fra Deluxe Garden View, et skønt værelse med et stort badeværelse, fladskærms-tv, kaffe- og the-faciliteter samt udgang til den dejlige have, til Ocean Suiten, der byder på 104 m2 luksus. Her får du blandt andet et stort luksuriøst badeværelse, butler- og roomservice samt ikke mindst en enestående udsigt til det turkisblå hav få meter fra værelset.
Det er fristende at blive på værelset og nyde de rolige omgivelser, men det er også værd at benytte sig af resortets mange andre tilbud. Dagene bliver let fyldt ud med sjove og spændende oplevelser, når du for eksempel prøver kræfter med windsurfing, tager en sejltur i kajak, eller udforsker livet under havoverfladen med snorklen på. Eller begiv dig ud på resortets prisvindende golfbane, der ligger i skønne omgivelser med havet mod syd og Mauritius’ smukke landskaber mod nord. Her finder du desuden Frederica Nature Reserve med sit rige dyreliv og mange smukke vandfald. Parken kan udforskes til fods eller i en firhjulstrækker. Derudover tilbyder resortet flere forskellige sportsaktiviteter såsom tennis, beachvolley, minigolf, badminton og fitnesscenter.
Efter en dag fyldt med gode oplevelser er det en fornøjelse at sætte sig til bords på en af de 12 restauranter, du som gæst har adgang til. Restauranterne tilbyder gourmetoplevelser i verdensklasse, og du kan vælge mellem alt fra japanske til franske specialiteter. Så læn dig tilbage, nyd de smukke omgivelser, smag på de gode vine, og lad dig forføre af de eminente anretninger.

Når tid er bliver du hentet på resortet og kørt til lufhavnen, hvorfra hjemrejsen kan begynde.

Efter et flyskifte lander du i Danmark.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Mauritius t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 7 nætter i garden view suite inkl. halvpension (morgen- og aftensmad)
 • Ubegrænset green fees på den prisvindende Championship Heritage Golf Course og på Par 3 short course
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepeng

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 jan 2018 - 12 maj 2018
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for Seaview Suite
1.000 kr.
Rejseperiode
13 maj 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 15.795 kr.
Tillæg for Seaview Suite
700 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Mauritius

Vi kender de skønneste steder i Mauritius og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel