70 12 03 03
Åben:

Luksus familieferie på Bali

Forkæl familien med luksus på Bali. Med blot to baser på turen vil der blive masser af kvalitetstid til både familien og til at nyde de luksuriøse omgivelser. I starter rejsen på det lækre Kupu Kupu Barong, der ligger omgivet af grønne rismarker og ned til den smukke dal ved Ayung-floden nær Ubud. Herfra fortsættes i sydpå til den skønne Jimbaran strand, hvor en uges badeferie på det luksuriøse Intercontinental Bali venter. I Ubud får I jeres egen villa og på Jimbaran en suite i 2 etager – begge steder med god plads til hele familien.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

14 dage fra 14.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Ophold på luksusresorts med masser af plads til hele familien
 • Masser af tid til afslapning
 • Badeferie på Balis bedste strand
 • Mulighed for stopover i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Fra Singapore til Bali

 Fra Singapore til Bali

I skifter fly i Singapore og fortsætter til Bali. I den lille lufthavn på Bali bliver I mødt af jeres chauffør, der kører jer mod Balis frodige højland, hvor rismarker klæber sig til bakkesiderne, og bønder arbejder i markerne med vandbøfler. Nær Ubud indlogeres I på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa. Resortet er placeret på en bjergside nær Ubud. Fra den private terrasse kan I nyde udsigten over grønne rismarker og den smukke dal ved Ayung-floden på en baggrund af skovklædte bjerge. Villaerne ligger i en tre hektar stor frodig have og er bygget af naturlige materialer.
Resortet byder også på en række fællesfaciliteter af meget høj klasse. I Mango Tree Spa kan I lade jer forkæle fra top til tå. Kulinariske eventyr venter i kokkeskolen, hvor kokken vil løfte sløret for nogle af hemmelighederne bag det glimrende balinesiske køkken (ikke inkluderet i prisen). Forkæl eventuelt jer selv med en middag på den suveræne La View Restaurant. Eller hvad med en picnic i det grønne? Mulighederne er mange, og omgivelserne kunne næppe være bedre.

Dag 3 - 5: Ubud - Balis kulturelle centrum

 Ubud - Balis kulturelle centrum

Dagene i Ubud er på egen hånd.
Ubud er Balis kulturelle hjerte, og man skal ikke have tilbragt lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse.
Tag på en guidet tur rundt i området, eller benyt jer af en anden fantastisk mulighed for at vandre eller cykle gennem de fantastiske landskaber. Cykler kan lejes i byen, eller I kan tage på en organiseret cykeltur med guider, der kender områdets små smutveje og hemmeligheder. Dette er en enestående måde at opleve ikke blot naturen på, men også livet på landet omkring Ubud. Snart er I omgivet af en landlig grøn verden. Over jer står de grønne palmetræer i stærk kontrast til den blå tropiske himmel, og på risterrasserne omkring jer vajer de friske skud let i brisen som et dybtgrønt blødt tæppe. Cykelturen er et sjældent kig ind i hverdagslivet på Bali, der er de færreste turister til Ubud forundt.Oplevelser er der masser af i og omkring Ubud, men byen ligger også godt for ekskursioner til fjernere egne af øen, hvor turister endnu ikke er hverdagskost.

Dag 6: Videre mod luksus i syd

 Videre mod luksus i syd

I nyder en sidste morgenmad på Kupu Kupu, inden turen går mod Balis strande i syd – og det lækre og luksuriøse Intercontinental Bali, der ligger lige ned til den dejlige og fredfyldte Jimbaran strand.
Her skal I, som familie, bo de næste 7 nætter i egen suite i 2 etager.
Efter tjek ind på resortet er dagen fri til at nyde godt af resortets mange faciliteter eller kaste sig ud i bølgerne fra den brede sandstrand.

Dag 7 - 12: Luksus badeferie

 Luksus badeferie

Dagene er på egen hånd.

Dagene er på egen hånd.
I bor det lækre og luksuriøse Intercontinental Bali Resort, der ligger lige ned til den lækre Jimbaran Strand, hvor stemningen især om aftenen er helt speciel, når de mange seafood restaurant rykker deres borde ned på stranden og man kan nyde friskfanget fisk i lanternes skær.
Resortet i sig selv er et imponerende syn med sin smukke arkitektur, der er tydeligt inspireret af Balis traditionelle vandpaladser. Bygningerne ligger spredt rundt i en enorm have med rislende vand, tropiske træer og duftende blomster.
Resortet har 400 værelser fordelt på forskellige kategorier. Men på trods af resortets størrelsen emmer området af fred og ro, og det er let at finde private små oaser rundt om i den store have.  Den balinesiske stil går igen i de flotte værelser, der er indrettet med egen balkon og alle moderne faciliteter.
Resortet byder naturligvis også på et væld af faciliteter såsom beach club, spa, fitness center samt ikke mindre end seks swimmingpools. Også kulinarisk har I meget at glæde jer til i de fire restauranter, hvor både det internationale og lokale køkken er særdeles velrepræsenteret.
Med andre ord er Intercontinental Bali Resort der perfekte valg for alle, der drømmer om fred og ro i skønne, tropiske omgivelser ned til en af Balis absolut bedste strande.

Dag 13: Afrejse fra Bali

Sidste dag på Bali er kommet. I nyder morgenmaden på hotellet, inden I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra der fortsættes via Singapore tilbage til København.
Skulle I have lyst til at tage et stopover i Singapore, er dette naturligvis også muligt. Læs mere om stopover her.

Dag 14: Ankomst til København

Der er ankomst til København tidlig morgen efter 14 dage i luksuriøse omgivelser på Bali.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse.
Der er begrænset antal pladser, og der tages derfor forbehold for evt. udsolgte flyafgange.

Prisinformation

Luksus familieferie på Bali - 14 dage fra 14.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa i Ubud
 • 4 nætter i 2 bedroom villa på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa inkl. morgenmad og egen opredning til begge børn
  * Ved 2 voksne uden børn overnattes der i Ayung River Pool Villa på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa
 • Velkomstdrink på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa
 • Daglig eftermiddagskaffe el. the med kage på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa
 • Gratis Wi-Fi på Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa
 • Gratis shuttle service fra Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa til Ubud centrum
 • Privat transport fra Kupu Kupu Barong Villas & Tree Spa til Intercontinental Bali
 • 7 nætter i Singaraja Duplex Suite på Intercontinental Bali inkl. morgenmad og egen opredning til begge børn
  * Ved 2 voksne uden børn overnattes der i Singaraja Room på Intercontinental Bali
 • Gratis Wi-Fi på Intercontinental Bali
 • Privat transport fra Intercontinental Bali til Denpasar Lufthavn
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
8 jan 2017 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
fra 18.595 kr.*
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 14.495 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller skriv til ferie@marcopolo.dk

Lignende rejser


Cuba på cykel

Cuba på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Cykelferie på Cuba. Oplev Cubas fantastiske natur og fascinerende historie på cykel. I kommer helt tæt på øens eksotiske kultur, tempoet er afslappet og I rejser med guide og følgebil.

LÆS MERE

16 dage fra 26.795 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE

17 dage fra 23.950 kr.

La bella Cuba

La bella Cuba

Oplev det bedste af Cuba på kort tid. Og oplev cubanernes Cuba. Rejsen går til øens største attraktioner og smukke gamle byer. En intens rejse ind i Cubas unikke sjæl.

LÆS MERE

9 dage fra 22.750 kr.

Den store rundrejse i Kina

Den store rundrejse i Kina

Oplev det bedste af Kina på denne store rundrejse. Fra Den Forbudte By og Den Kinesiske Mur ved Beijing og terrakotta-hæren ved Xian til Sydkinas grønklædte kalkstensbjerge og Shanghais skov af skyskrabere.

LÆS MERE

13 dage fra 24.950 kr.

Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE

13 dage fra 19.995 kr.

Bestil tilbud