70 12 03 03
Åben:

Luksuriøs familieferie i Da Nang

Tag børnene med på en luksuriøs familieferie i Da Nang i Vietnam. Det 5-stjernede Furama Resort Danang har noget for hele familien. Lad børnene nyde godt af Kids Club, hvor de kan møde nye venner fra hele verden, alt imens I alle nyder godt af de luksuriøse og tropiske omgivelser. På den private strand kan hele familien samles og slippe væk fra den til tider stressede hverdag og virkelig tilbringe luksuriøs og uvurderlig tid sammen.
Kombinér dette med et ophold i Singapore, hvor der i sandhed er nok seværdigheder og aktiviteter til at holde hele familien beskæftiget.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

14 dage fra 13.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplevelser for hele familien i Singapore
 • Familie buffetmiddage inkluderet i Da Nang
 • Gratis Kids Club på Furama Resort
 • Gratis shuttlebus til Hoi An

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines fra København til en af Asiens mest moderne storbyer Singapore.

Dag 2: Ankomst til Singapore

 Ankomst til Singapore

Ved ankomsten til Singapore/Changi Lufthavn henvender I jer til Singapore Airlines skranke SIA Stopover i ankomsthallen i terminal 2. Her afleverer I jeres voucher og får udleveret et SSH-kort og kuponer til diverse seværdigheder samt anvisning på hvilken bus, der kører til hotellet.
Efter tjek ind på jeres hotel er resten af dagen til fri disposition i Singapore – og med de mange rabatter og gratis adgange til seværdigheder vil der være rig mulighed for at få det bedste ud af denne fascinerende storby.

Dag 3: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion.
Én ting er sikkert – dagen i Singapore vil langt fra blive kedelig, og I vil uden tvivl finde oplevelser for hele familien.

Dag 4: Videre til Da Nang

 Videre til Da Nang

Fra jeres hotel bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Da Nang i Vietnam. Ved ankomsten hertil bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det prisvindende Furama Resort Danang, der vil danne rammen om jeres luksuriøse og familievenlige badeferie i Vietnam.
Furama Resort har vundet titlen som landets bedste strandresort ikke mindre end otte år i streg. Så der er lagt op til forkælelse af hele familien i absolut verdensklasse, når I indlogerer jer i de dejlige omgivelser.

Dag 5 - 12: Badeferie i Da Nang

 Badeferie i Da Nang

De næste mange dage har I rig mulighed for at forkæle jer selv!
Furama Danang Resort er et deluxe resort i allerbedste kategori. De har vundet mange priser for deres konsekvente indsats for til stadighed at være et af Asiens bedste resorts med faciliteter og service i absolut verdensklasse.
Resortet ligger på den kridhvide sandstrand China Beach ved Det Sydkinesiske Hav, ca. halvanden times kørsel fra Da Nang by og blot 20 min kørsel fra Da Nangs internationale lufthavn. Den imponerende smukke beliggenhed med den fineste hvide sandstrand omkranset af pinjetræer og kokospalmer understreger det unikke indtryk af stedet.
Der er 198 terrakotta-farvede værelser og suiter fordelt på to fireetagers-bygninger med pragtfuld udsigt til enten havet eller den smukke anlagte swimmingpool-lagune i den tropiske have. Alle værelser og suiter har alle moderne bekvemmeligheder. Der er to restauranter, flere barer, fitnesscenter, dejlig spa, bibliotek, billard, volleyball, vandsport, dykning med mere.
Men det behøver ikke være afslapning på hotellet det hele. Hele fire lokaliteter på UNESCO kulturarvsliste ligger inden for dagtursafstand. Deriblandt den hyggelige, historiske handelsby, Hoi An, hvortil hotellet har gratis busservice.

Skulle dagene på stranden falde jer for lange, tilbyder Furama Resort desuden et hav af dagsudflugter til det omkringliggende område, som nemt kan bestilles hjemmefra eller på stedet.

Dag 13: Afrejse fra Da Nang

Det er blevet tid til at tage afsked med Vietnams gyldne strande og vinke farvel til Vietnam. I bliver kørt til lufthavnen i Danang, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Luksuriøs familieferie i Da Nang - 14 dage fra 13.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København via Singapore til Da Nang t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Transport fra Lufthavn til hotel i Singapore t/r
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Singapore
 • Singapore stopoverpakke inkl. gratis entré til adskillige attraktioner i Singapore, rabatter på restauranter, shopping m.m.
 • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til Furama Resort Danang t/r
 • 9 nætter i garden view værelser med “connecting doors” inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Daglig frugtkurv på værelset
 • 2 x familiebuffetmiddage på Café Indochine
 • Gratis WIFI
 • Gratis shuttlebus til Hoi An
 • Gratis adgang til Kids Club, sauna, dampbad, fitness center, games room og Taichi lektion om morgenen.
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Hele året
1 jul 2014 - 31 okt 2015
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
13.995 - 15.995 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos Regnskove og Tropeøer

Borneos frodige regnskove og paradisiske tropøer venter på dette ultimative eventyr til Sabah. Fra Kota Kinabalu går turen til skildpaddeøen, Selingan, og videre ind i regnskoven ved Sukau. Fra Sukau venter endnu et jungleeventyr i Borneos ældste regnskov, Danum Valley inden rejsen afsluttes med en luksuriøs badeferie på tropeøen Gaya Island.

LÆS MERE

15 dage fra 26.695 kr.

Forkælelsesrejse til Sanur og Lovina

Forkælelsesrejse til Sanur og Lovina

Ren forkælelse med spa, wellness og romantiske middage på Bali fra det stemningsfulde og charmerende Pavilions Bali i Sanur til det lækre Damai Lovina.

LÆS MERE

14 dage fra 16.995 kr.

Luksus og all inclusive på Awali

Luksus og all inclusive på Awali

Det 5-stjernede Heritage Awali er som taget ud af en dagdrøm. Resortet ligger helt ned til Mauritius hvide tropestrande og byder på masser af komfort og et væld af eksotiske oplevelser. Prisen er tilmed all-inklusive.

LÆS MERE

10 dage fra 15.995 kr.

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Brasilien med Rio de Janeiro og tropeøen Ilha Grande

Fantastisk storby og fantastiske strande. Det får I på denne rejse til Brasilien, hvor Rio de Janeiro og paradiset Ilha Grande er i fokus. En skønnere kombination skal man lede længe efter.

LÆS MERE
Rejsetype: Storby, Strandferie

10 dage fra 14.550 kr

Malariafri safari, hvaler og Cape Town

Malariafri safari, hvaler og Cape Town

Malariafri Big Five safari, den smukke Garden Route, hvaler i Hermanus og fantastiske Cape Town venter på denne rejse til Sydafrika.

LÆS MERE

15 dage fra 19.795 kr.

Bestil tilbud