70 12 03 03
Åben:

Kerala rundrejse

Oplev en af Indiens smukkeste stater på denne rundrejse i Kerala. Den historiske by Cochin emmer af historie fra dengang sejlskibe satte kurs mod Europa med lasten fuld af dyrebare krydderier. Væk fra kysten strækker temarker og krydderi-plantager sig mod horisonten på de grønne bjergsider, og i Periyar National Park søger elefantflokke mod vandet for at drikke i det bløde aftenlys. Helt andre oplevelser venter i Backwaters labyrint af floder, hvor I oplever hverdagslivet fra en velindrettet husbåd. I overnatter om bord på båden, så I har god tid til at nyde dette unikke område, inden rundrejsen slutter med afslapning ved en af Keralas bedste og mest uberørte strande.

10 dage fra 14.795 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev Indien med privatchauffør og private guider
 • Udforsk Backwaters’ netværk af kanaler i en husbåd
 • Kig efter vilde elefanter i Periyar
 • Besøg en krydderiplantage
 • Nyd stemningen i den historiske krydderiby Cochin
 • Strandferie i uberørte Mararikulam

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Fra Danmark flyver I mod Sydindien.

Dag 2: Ankomst til Cochin

 Ankomst til Cochin

Efter et flyskifte ankommer I til Cochin, hvor en chauffør står klar til at køre jer til hotellet. Her kan I hvile lidt ud ovenpå rejsen, inden det er tid at stifte bekendtskab med denne charmerende historiske by. Cochin har været centrum for krydderihandel siden antikken, og i langt over 1.000 år har handelsfolk fra så fjerne egne som Kina, Mellemøsten og Arabien sat deres præg på byens historiske gader. Byen var kendt af både de gamle romere og grækere. Det var dog først, da den portugisiske opdagelsesrejsende Vasco da Gama lagde til i havnen i 1503, at Europa for alvor gjorde sit indtog i Cochin. Den dag i dag ligger portugisiske huse med verandaer og skodder for vinduerne side om side med bygninger i britisk kolonistil. I en anden gade ligger Indiens ældste kirke, mens landets ældste synagoge stadig tager imod byens jødiske mindretal. Det hele er naturligvis krydret med et umiskendeligt pust af Indien. Sidst på dagen tager guiden jer med ud på en to timers sejltur, så I kan opleve byen fra søsiden. Præcis som sømænd har gjort det i århundreder.

Dag 3: Krydderibyen Cochin

 Krydderibyen Cochin

I har hele dagen til at udforske Cochins historiske gader. Først på en guidet byrundtur, der blandt andet tager jer forbi det hollandske palads fra 1500-tallet. I oplever også Indiens mest berømte synagoge samt St. Francis-kirken fra 1503, der anses for at være den ældste kristne kirke i landet. Kristendommen fik hurtigt fodfæste i Cochin, og inden længe skød flere kirker op. Deriblandt basilikaen Santa Cruz, som I også besøger. Fra midtbyen går turen op langs kysten, hvor fiskere prøver lykken med lange bambusstænger og store firkantede fiskenet. Denne specielle fisketeknik, der kun kan bruges ved højvande, blev bragt hertil af købmænd fra Kina omkring år 1400. Byrundturen slutter i de gamle gader ved Fort Kochi, hvis gamle hollandske og portugisiske bygninger har modstået tidens tand i næsten 500 år.
Herefter er der tid til at udforske byens bygninger og markeder på egen hånd, inden aftenen byder på en forestilling med de berømte kathakali-dansere iført overdådige kostumer og fuld makeup. Kunstformen har udviklet sig på disse kanter gennem århundreder, og Cochin er stadig det bedste sted at opleve dansen i sin autentiske form.

Dag 4: Fra Cochin til Periyar National Park

 Fra Cochin til Periyar National Park

I lægger bylivet bag jer og kører mod Periyar, der ligger for foden af bjergkæden De Vestlige Ghats. Det er en flot tur, der giver en god introduktion til Keralas frodige natur. Ved ankomsten indlogeres I på jeres hotel, inden eftermiddagen byder på en smuk sejltur igennem Periyar National Park. Reservatet er hjem for Indiens største bestand af vilde elefanter, der som regel søger ned til Periyar-søen for at drikke i morgen- og aftentimerne. Også tigere jager mellem skovens træer, om end det kræver meget stort held at se dem i den tætte vegetation. Der er større chancer for at få et glimt af hjorte, vildsvin og gaurer, der er Indiens svar på bisonoksen. Derudover byder parken på et rigt fugleliv, der tæller mere end 320 arter, samt et væld af smukke sommerfugle. Efter sejlturen er resten af dagen fri til at slappe af på hotellet, der blandt andet tilbyder ayurveda-massage.

Dag 5: Krydderier og teplantager

 Krydderier og teplantager

Området omkring Periyar National Park er kendetegnet ved bløde bakker, hvor kardemomme- og temarker bølger let i vinden side om side med vild og utæmmet natur. I løbet af dagen besøger I en krydderiplantage og hører meget mere om de eksotiske planter og smagsnuancer, der har ført til både ufattelige rigdomme og krige gennem de sidste 500 år. Kanel, nellike, muskatnød, ingefær og gurkemeje er blot nogle få af de krydderier, der dyrkes her. Men også noget af verdens bedste peber kommer fra disse bjergskråninger. I besøger også et krydderimarked, inden turen går tilbage til hotellet, hvor eftermiddagen er til fri disposition.

Dag 6: I husbåd gennem Keralas "Backwaters"

 I husbåd gennem Keralas

Turen fortsætter gennem smukke landskaber med teplantager, frodig vegetation og små landsbyer til byen Kumarakom, der ligger spredt ud over en klynge af småøer i et naturskønt område fyldt med vand. Langs de mange kanaler står mangrover, slanke kokospalmer og grønne marker. Lotusblomster dækker mange steder vandet, og fugle lever i stort antal og søger føde i de mange laguner.
I Kumarakom ligger jeres hjem for det næste døgn fortøjet, og I kan gå om bord på den charmerende husbåd. Bådene varierer i størrelse fra små både med plads til to passagerer til store fartøjer med flere soveværelser, fællesrum og en stor besætning. Stille og roligt lægger båden fra kaj og fører jer ud på det enorme netværk af kanaler, der er bedre kendt som ’The Backwaters’. Vandvejene er et vidt forgrenet net af søer og kanaler, hvor det ferske flodvand blander sig med det salte vand fra Det Arabiske Hav. Selv om det ved første øjekast kunne se sådan ud, er disse vandveje ikke et utæmmeligt vildnis. Kanalerne fungerer nærmere som gader i et travlt tropisk byområde med huse og små haver ned mod kanalerne. Her og der ses kvinder i færd med at beskære buske, og skolepiger i uniform på vej til skole ad de gangplanker, der gør det ud for fortov. Måske stikker en vandbøffel hovedet op af floden for at kigge efter postbuddet, der suser forbi i sin motorbåd. Larmen fra de små motorbåde synes ikke at genere fuglelivet, og trods den tydelige tilstedeværelse af mennesker er det også en stor naturoplevelse at sejle stille og roligt igennem dette frodige område.
Måltiderne serverer kokken om bord på båden, og når mørket falder på, kan I nyde stjernehimlen over Sydindien i al sin pragt. I overnatter på husbåden til lyden af vandets lette skvulpen mod skroget. På denne måde oplever I til fulde døgnets rytme i dette særprægede område.

Dag 7: Fra Alleppey til badeferie i Mararikulam

Efter morgenmaden forlader I båden i Alleppey og kører gennem frodige områder til strandbyen Mararikulam. Her indlogeres I på et dejligt hotel for de kommende tre nætter. De næste dage står på afslapning og aktiviteter i vandkanten.

Dag 8 - 9: Badeferie i Mararikulam

 Badeferie i Mararikulam

Dagene er frie til at gøre lige præcis det, I har allermest lyst til. Mararikulams fantastiske gyldne sandstrand flankeres af høje slanke palmer, der vajer let i brisen mod den tropiske himmel. Stranden er blandt de reneste og mest uberørte i hele Sydindien, og den har heldigvis undgået det kommercielle byggeboom, man kender andre steder fra. Så find en god plet i sandet, eller søg ind i skyggen under en palme, og nyd varmen og solen til lyden af bølgeskvulp. Vask rejsestøvet af i det dejligt varme vand, og nyd lækre middage med friskfangede fisk og skaldyr. Trænger I til en pause fra strandlivet, er det værd at udforske de omkringliggende palmeskove og landsbyer. I kan også lære hemmelighederne bag det indiske køkken på et kokkekursus, udforske området på cykel eller forkæle jer selv med en traditionel Kerala-massage. Hvad end I vælger at foretage jer, vil I med garanti blive modtaget med stor interesse og gæstfrihed.

Dag 10: Afrejse fra Indien og ankomst til Danmark

Meget tidligt om morgenen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Cochin, hvor hjemrejsen begynder. Efter et flyskifte fortsætter I til Danmark, hvor I ankommer samme dag på grund af tidsforskellen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Rent drikkevand uden at skade miljøet
Vores samarbejdspartner i Indien har indledt et prisværdigt projekt, der sikrer rent drikkevand til jer besøgende, uden at det går ud over miljøet. Det kan være varmt i Indien, så det er vigtigt at drikke rigeligt med vand. Vandet købes ofte i plastikflasker, og millioner af plastiskflasker ender hver dag på lodsepladser overalt i Indien. Disse flasker bliver ikke genbrugt, men ligger blot og belaster miljøet. Derfor får I ved ankomsten udleveret en god, genopfyldelig drikkeflaske, som I frit kan fylde op i bilen lige så ofte, I ønsker. Det lyder måske blot som en dråbe i havet. Men det løber hurtigt op. Vores samarbejdsparter sparer nu ikke mindre end 4,4 millioner plastikflasker om året, og det er godt nyt for miljøet i Indien!

Tag til festival, og oplev Indien for fuld udblæsning
Indien er altid en farverige oplevelse. Men det er ved landets utallige højtider, at Indien viser sig fra sin mest eksotiske og farvestrålende side. Læs mere om de mange muligheder for at få en hel igennem ekstraordinær oplevelse – klik her.

Prisinformation

Kerala rundrejse - 10 dage fra 14.795 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Cochin t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 2 nætter på Brunton Boatyard i Cochin inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Cochin dag 2 og 3
 • 2 nætter på Spice Village i Thekkady inkl. morgenmad
 • Sejltur på Periyar Lake dag 4
 • Besøg på krydderiplantage dag 5
 • 2 dages/1 nat sejlads i husbåd med Spice Coast Cruises på Keralas Backwaters inkl. helpension
 • 3 nætter på Marari Beach Resort i Mararikulam inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
1 okt 2017 - 30 apr 2018
ved 2 voksne
fra 19.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Lavsæson
1 maj 2017 - 30 sep 2017
1 maj 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 14.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Krydstogt, Naturoplevelser, Polar

15 dage fra 72.395 kr.

Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 34.995 kr.

Vietnam med stil

Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil og masser af unikke oplevelser på denne rejse fra Hanoi til Halong Bay og videre til Hoi An med afsluttende badeferie i egen pool villa i Ninh Van Bay. Alle steder bor I på luksuriøse og stilfulde hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 29.995 kr.

Nyhed
Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Kom tæt på Indiens rige dyreliv på denne kompromisløse tigersafari i fire af Indiens bedste nationalparker. Undervejs bor I på en række af Asiens mest luksuriøse safarilodges, så der er i den grad lagt op til den ultimative tigersafari i Indien!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 43.995 kr.

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari i Zimbabwes og Botswanas største nationalparker kombineret med et ophold på det legendariske Victoria Falls Hotel ved de mægtige Victoria-vandfald – det er Afrika, når det er bedst!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 33.495 kr.

Bestil tilbud