Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Sæt dig godt til rette i de bløde lædersæder, og begiv dig ud på en forrygende jordomrejse til en række af verdens mest eksotiske destinationer på fem kontinenter. Fra Orlando flyver du til Påskeøen, hvis mystiske statuer vidner om en rig kultur. Fortsæt via tropeparadiset Samoa til Great Barrier Reef i Australien. Helt andre oplevelser venter ved Angkor Wat i Cambodia og Taj Mahal i Indien, inden rejsen fortsætter med safari i verdensklasse i Tanzania. I Jordan oplever du tidløse ørkenlandskaber og klippebyen Petra, inden rejsen slutter i Marrakeshs farverige basarer.

Hvad du ønsker at se de forskellige steder er praktisk talt helt op til dig. Næsten alt er muligt, og alt er inkluderet. Du bor på nøje udvalgte luksushoteller og spiser på de bedste restauranter. Flyveturene foregår i en specialbygget Boeing 757 med blot 80 luksuriøse business class-sæder. Servicen ombord er et kapitel for sig, og de dygtige kokke fremtryller den ene kulinariske oplevelse efter den anden. Du flyver direkte fra sted til sted, og bagagen skal du naturligvis ikke tænke på. Ligeledes er der arrangeret den hurtigst mulige vej gennem lufthavnenes sikkerhedskontrol, hvilket på denne rejse sparer sammenlagt op mod tre døgn i lufthavne sammenlignet med rutefly på 1. klasse. Det betyder mindst mulig spildtid og mest mulig tid til at nyde de mange fantastiske destinationer. Her er virkelig tænkt på alt. Selv den iPad fyldt med inspiration om rejsemålene, der udleveres på flyet.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du på business class mod Orlando, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme i solrige Florida indlogeres du på det luksuriøse Ritz-Carlton, der blandt andet byder på en gigantisk pool og en golfbane designet af legenden Greg Norman. Brug resten af dagen på at nyde de tropiske omgivelser, eller udforsk nogle af Orlandos mange muligheder. Shop i byens tusindvis af butikker, kom bag kulisserne i Universal Studios, eller besøg en af de mange andre fantasifulde forlystelsesparker, der gør Orlando til en populær destination for både børn og voksne.

Du har en god del af dagen på egen hånd, inden det først på aftenen er tid at hilse på de øvrige rejsende over en god middag.

Fra Orlando sættes kursen mod Perus hovedstad Lima. Flyveturen er en oplevelse i sig selv. Du har masser af plads og privatliv i de store business class-sæder, og servicen om bord er eksemplarisk. Så det er bare at læne sig tilbage og nyde de lækre måltider og det gode underholdningssystem, der byder på fremragende lyd takket være Bose hovedtelefoner med noise-cancelling. Eller læs op på de spændende oplevelser, der venter i Peru på den iPad, du får udleveret i flyet.

Vel fremme i Peru har du to valgmuligheder:

Cuzco og Machu Picchu
Fra Lima fortsætter du med et lokalt fly til inkaernes gamle hovedstad Cuzco dybt inde i Perus bjerge. Her indlogeres du på det stemningsfulde luksushotel Belmond Palacio Nazarenas, der er indrettet i et spansk kloster fra det 16. århundrede. Fra hotellet kan du let gå til Cuzcos midtby, der byder på hyggelige pladser, smukke kirker og brolagte gader flankeret af huse fra den spanske kolonitid. De kommende dage går med at udforske dette fantastiske område. Sammen med lokale ekspertguider kan du besøge Cuzcos mange historiske bygninger. Deriblandt stenfæstningen Sacsayhuaman og inkaruinen ved Chinchero, hvor inkaen havde sit andet hjem. Et andet højdepunkt er dagsturen med luksustoget Hiram Bingham gennem Den Hellige Dal til ruinbyen Machu Picchu, der ligger på en dramatisk klippehylde omgivet af Andesbjergenes jungleklædte tinder. Ruinbyen blev af mystiske årsager forladt, og da Hiram Bingham genopdagede den i 1911 lå de gamle templer indhyllet i tæt jungle. Machu Picchu er uden tvivl blandt verdens smukkeste ruinbyer, og det har sikret den en plads blandt Verdens syv nye vidundere. Foretrækker du at udforske på egen hånd, sammensættes den perfekte dag helt efter dine ønsker.

Trujillo og det nordlige Peru
Har du allerede oplevet Cuzco og Machu Picchu, kan du vælge at tilbringe dagene i Trujillo i det sjældent besøgte nordlige Peru. Her indlogeres du på det stemningsfulde Hotel Libertador. Hotellet er indrettet i en historisk bygning ved byens smukke centrale plads, der flankeres af spanske kolonitidsbygninger i stærke farver. De kommende dage byder på ægte eventyr, når du besøger en række af Perus mest storslåede – men relativt ukendte – ruinbyer. Deriblandt de fantastiske moche-grave samt Chimurigets imponerende hovedstad Chan Chan, der har rødder tilbage til tiden længe før inkaerne gjorde sit indtog i området omkring år 1470 e. Kr. Turen ender tilbage i Lima, hvor du indlogeres på Belmond Miraflores Park Hotel. Miraflora er et af Limas mest spændende kvarterer og et godt sted at stifte bekendtskab med det peruvianske køkken, der de seneste år har fået stor opmærksomhed.

Fra Peru fortsætter du ud over Stillehavet til en af verdens mest isolerede øer, Påskeøen. Det er svært at forestille sig et sted, der ligger længere væk fra alting. Ikke desto mindre opstod her en af historiens mest gådefulde og dragende kulturer. Ingen ved med sikkerhed, hvorfor civilisationen på mystisk vis gik til grunde. Men i dag vidner hundredvis af store stenstatuer, som står spredt rundt på de frodige græsenge og gamle vulkanskråninger, om fortidens storhed. Dagene går med at udforske statuerne ved blandt andet Ahu Tahai, Ahu Tongariki og Ahu Akivi, hvor syv store statuer står på ræd og række og kigger mod solnedgangen. Du besøger også Orongo, der har forbindelse til Fuglemandskulten. Undervejs oplever du øens smukke natur, hvor du kan være heldige at se vilde heste. Øens nutidige kultur opleves under en hyggelig festaften, hvor dansere og sangere i overdådige kostumer underholder med traditionel sang og dans. Der bliver naturligvis også tid til at nyde dit hotel, Hangaroa Eco Village & Spa. Et unikt luksushotel, der er inspireret af øens traditionelle arkitektur.

Efter endnu en luksuriøs flyvetur lander du på tropeøen Apia i østaten Samoa. Her indlogeres du på det luksuriøse Sheraton Aggie Grey’s Resort, der ligger helt ned til en af øens smukke, hvide strande. Slanke palmer svajer i brisen, og det varme turkisblå hav indbyder til afslapning i vandkanten. Måske afbrudt af en snorkletur med båd til de farvestrålende koralrev ud for kysten.

Apia er det idelle sted at komme helt ned i gear. Men Samoa har mere at byde på end den perfekte tropedrøm. Disse øer er den polynesiske kulturs vugge, og du får mulighed for at opleve traditionelle danse og sange over en god frokost på hotellet. Du kan også vælge at deltage i en række spændende udflugter. Besøg eksempelvis den smukke plantagelignende ejendom Vailima, hvor forfatteren bag klassikeren om Skatteøen, Robert Louis Stevenson, boede i adskillige år. Du kan også lære om tatoveringer i den polynesiske kultur eller besøge en lokal kvindegruppe, der viser, hvordan man væver og laver blomsterkranse. Det er muligt at købe deres produkter, og overskuddet går til trængende lokale børn.

Flere tropiske oplevelser venter i det nordøstlige Australien, hvor du indlogeres på Pullman Port Douglas Sea Temple Resort & Spa. Resortet ligger i en stor tropisk have direkte ned til stranden ved Port Douglas. Det lagunelignende poolområde er en oplevelse i sig selv, og resortets moderne og lyse stil passer rigtig godt til det tropiske klima.

Fra Port Douglas kan du vælge mellem to forskellige udflugter:

Sejltur til Great Barrier Reef
Stå til søs, og oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Revet er ikke ét stort rev. Men et komplekst økosystem bestående af omkring 900 spredte tropeøer og 3.000 mindre rev, der strækker sig cirka 2.500 km langs Australiens østkyst. Tilsammen danner de en fantastisk verden af farvestrålende koraler og tropefisk, som du får rig mulighed for at udforske med maske og snorkel.

Aboriginal kultur i Daintree-regnskoven
Alternativt kan du vælge at besøge det tropiske vildnis Daintree nord for Port Douglas. Sammen med en lokal aboriginal fra Kuku Yalanji-folket udforsker du regnskoven ved Daintree River. Regnskoven her er blandt verdens ældste, og et væld af sjældne dyr, fugle og planter kan opleves langs den smukke flod. Guiden kender skoven indgående, og dette er en unik mulighed for at lære om både Australiens rige natur og Kuku Yalanji-folkets ældgamle kultur. Turen går også til en privat etnobotanisk have, hvor der fokuseres på forholdet mellem mennesker og planter. Tilbage i Port Douglas kan du nyde resten af dagen ved hotellets pool eller kigge nærmere på caféerne omkring Port Douglas’ hyggelige marina.

Helt andre oplevelser venter i Cambodia, der på imponerende vis har formået at træde ud af Pol Pots skygge og forvandle sig til et af de mest spændende og eksotiske rejsemål i Asien. Vel fremme i Siem Reap indlogeres du på det historiske Raffles Grand Hotel d’Angkor, hvis elegante lobby har taget imod eventyrlystne rejsende siden 1932. Dette er det perfekte udgangspunkt for de kommende dages oplevelser.

Det gigantiske stentempel Angkor Wat fra 1100-tallet er et prægtigt syn fra afstand. Men det er først, når du kommer tættere på, at detaljerne for alvor træder frem. Langs hele ydermuren løber et flere kilometer langt relief med historier om mægtige slag og magtfulde guder. Andre steder ses dansende apsara-nymfer, mens smukke mønstre i sten pryder søjler og vægge. Angkor Wat er dog kun ét blandt mange spændende bygningsværker i Khmer-rigets gamle hovedstad. Du oplever også de enorme byporte og templet Bayon, hvor mere end 200 store stenansigter kigger ned på dig med et gådefuldt smil. Et andet højdepunkt er Ta Prohm, hvor lianer og mægtige rødder holder templet i et kvælertag.

Flere spændende oplevelser venter i den nærliggende by Siem Reap, der de seneste år har oplevet en sand renæssance. De smukke gamle kolonitidsbygninger er blevet restaureret, og gode restauranter og caféer er skudt op mellem de lokale markeder i midtbyen. Udforsk byens markeder, se kunsthåndværkere i arbejde, eller besøg en silkefarm. Du kan også besøge lokale landsbyer eller lære hemmelighederne bag det velsmagende lokale køkken på et kokkekursus. Dine guider vil gøre alt for at sammensætte de perfekte oplevelser til dig.

En kort flyvetur fører dig til den indiske by Agra, hvor du indlogeres på et af verdens ypperste luksushoteller. Oberoi Amarvilas ligger med en fabelagtig udsigt mod Taj Mahal, og hotellet ligner mest af alt et maharaja-palads med prægtige sale, rislende vandløb og klassiske haver.

Højdepunktet i Agra er uden tvivl Taj Mahal. Stormogulen Shah Jahan lod det berømte gravmæle opføre til minde om sin elskede hustru, der døde i 1631 kort efter at have født parrets 14. barn. Byggeriet tog mere end 20 år, og kunsthåndværkere fra så fjerne lande som Persien, Tyrkiet, Frankrig og Italien arbejdede på højtryk for at føre Shah Jahans ultimative kærlighedserklæring ud i livet.

Solopgangen over Taj Mahal er blandt de mest ikoniske oplevelser i Asien, og bygningsværket er på listen over Verdens syv nye vidundere. Men Agra og det omkringliggende område har også meget andet at byde på. Foruden Taj Mahal kan du vælge at besøge Sikandra, hvor stormogulen Akbars smukke mausoleum ligger i en fredsfyldt park med aber og hjorte. Samt byens røde fort, hvor Shah Jahan efter sigende sad fængslet i et værelse med udsigt mod Taj Mahal. En anden mulighed er landsbyen Kachhpura, der giver et godt indtryk af livet på landet i Indien. Eller den forladte paladsby Fatehpur Sikri, der står, som var stormogulen netop redet ud af porten på elefantryg efterfulgt af sit følge. Agra har været kendt for sine marmorudskæringer i århundreder, og der er mulighed for at se de dygtige håndværkere i aktion.

Helt andre oplevelser venter i Afrika, hvor savannen ruller mod fladtoppede akacietræer i horisonten, og enorme dyreflokke vandrer ad gamle ruter fra vandhul til vandhul. I hælene på dem følger løver, geparder, leoparder og et væld af andre rovdyr, der altid er på udkig efter det næste måltid. I Afrikas vildnis udspiller naturens dramaer sig for åbent skue, og de næste dage byder på safarioplevelser i absolut verdensklasse.

Om safarien skal foregå i Serengeti eller Ngorongoro er op til dig.

Serengeti
Oplevelserne starter allerede på køreturen fra flyet til Four Seasons Safari Lodge, der ligger omgivet af vild natur med en fantastisk udsigt over Serengetis vidtstrakte savanne. Men selvom du er langt fra civilisationen, kommer du ikke til at mange noget. Lodgen er yderst luksuriøs og byder blandt andet på spa-behandlinger og et flot poolområde med udsigt over et vandhul, hvor elefanter af og til kommer for at drikke. De næste dage står i naturens tegn med safarikørsler på udkig efter området rige dyreliv.

Ngorongoro
Du kan vælge at udskifte Serengeti med safari i verdensberømte Ngorongoro i stedet. Dette gigantiske udslukte vulkankrater huser den højeste koncentration af store pattedyr i verden og byder på safarioplevelser fuldt på højde med Serengeti. Vælger I Ngorongoro, indlogeres du på &Beyonds luksuriøse Crater Lodge, der ligger dramatisk på kanten af krateret. I det tidlige morgengry kører du på udkig efter løver, næsehorn, elefanter og alle de andre vilde dyr i krateret efterfulgt af en lækker frokost omgivet af den vilde natur. Inden turen går tilbage mod lodgen besøger du en lokal masai-landsby og lærer om hverdagslivet som kvæghyrde side om side med de store rovdyr.

Fra Afrika fortsætter du til et af Mellemøstens mest spændende og fredfyldte lande. Jordan har en lang historie, og et væld af forskellige folkeslag har gennem tiderne sat deres præg på de vidtstrakte ørkenlandskaber. Ingen har dog efterladt sig en smukkere arv end nabatæernes gamle hovedstad Petra. Halvvejs bygget, halvvejs udskåret i de orange klipper ligger den mere end 2.000 år gamle klippeby skjult bag en dramatisk kløft, der på sit smalleste sted kun er fem meter i bredden. Petra er en overvældende oplevelse både hvad angår størrelse og skønhed, og det er fantastisk at gå gennem de gamle gader, der flankeres af paladser, templer, gravkamre og sågar et amfiteater med plads til ikke mindre end 3000 tilskuere. Men Petra er langt fra Jordans eneste seværdighed. Flere store naturoplevelser venter, når du udforsker Wadi Rums tidløse ørkenlandskaber og solbagte ørkenbjerge i jeep.

I Jordan bor du på Mövenpick Petra. Et moderne luksushotel med en perfekt beliggenhed nær ruinbyen. Hotellet kombinerer på smukkeste vis moderne luksus med lokale traditioner. Resultatet er meget vellykket, og det er hyggeligt at afslutte dagens sightseeing med en kølig drink på hotellets tagterrasse.

En kort flyvetur fører jdig til Marokko og den gamle karavaneby Marrakesh på kanten af Sahara. Her indlogeres du på det paladsagtige hotel La Mamounia, der siden åbningen i 1923 har fortryllet gæster med sine luksuriøse omgivelser og stemningsfulde orientalske stil. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Marrakeshs muromkransede bydel, hvor kamelkaravaner tidligere bragte værdigfulde skatte til byens markeder. Karavanernes tidsalder er i dag forbi i denne del af Afrika. Men der hersker stadig en vidunderlige, hektisk stemning på byens eksotiske markeder. Ikke mindst den store plads Jemaa el-Fna, hvor slangetæmmere, gadekøkkener og tæppehandlere alle kæmper om de forbipasserendes opmærksomhed. Bliver det hele lidt for meget, skal du bare trække dig tilbage til Majorelle Gardens, hvor alt ånder fred og ro mellem de tusindvis af frodige planter.

Dagene går med at nyde byens historiske gader på guidede ture og shoppe på Marrakeshs markeder. Eller alternativt kan du vælge at lægge byen bag dig og udforske Atlasbjergenes rå landskaber og afsidesliggende landsbyer på en vandretur. Her er hverdagen helt anderledes end i storbyen, og livet leves stadig efter traditionelle normer.

Det er tid at sætte sig til rette i det private luksusfly for sidste gang. Kursen er sat mod Orlando, hvor du tager afsked med de øvrige rejsende og indlogeres på Hyatt Orlando International Airport Hotel. Nyd dagen i Orlando, der byder på et væld af oplevelser. Lige fra de berømte forlystelsesparker til glimrende shoppemuligheder.

Morgenen er fri til egne eventyr, inden turen går tilbage mod Danmark.

Du lander i Danmark efter en enestående jordomrejse.

TCS World Travel byder på ægte eventyr i vanedannende luksus. Undervejs oplever du den ene eksotiske destination efter den anden. Du bor på nogle af verdens bedste hoteller. Transporten foregår altid så luksuriøst som muligt, og der er bestilt bord lang tid i forvejen på områdets mest eftertragtede restauranter. Så du kan bare vælge, hvor og hvad du gerne vil spise. Med mindre der bliver arrangeret særlige overraskelser såsom middag mellem ruinerne i Angkor eller andre eksklusive arrangementer. Hvordan du bruger tiden er også op til dig. Du kan slappe af og udforske på egen hånd. Eller du kan deltage i et væld af aktiviteter og udflugter. Næsten intet er umuligt, og alt er med i prisen.

Her er virkelig tænkt på alt. Kufferten bliver på magisk vis fragtet fra hotelværelse til hotelværelse, og når du tjekker ind, ligger der en kuvert med lokal valuta og postkort med frimærker på, lige klar til at blive sendt. Tiden i lufthavnen er også minimeret, så du på en tur som denne sparer omkring tre døgn sammenlignet med den samme rute på 1. klasse på rutefly.

Rejserne fra sted til sted foregår i en Boeing 757-200 med plads til blot 80 gæster. Det betyder masser af plads i de luksuriøse business class-sæder, der kan lænes 45 grader tilbage. Servicen og måltiderne om bord kan måle sig med de bedste 5-stjernede hoteller på landjorden, så det er bare med at læne sig tilbage og nyde det veludstyret underholdningssystem og de fremragende Bose hovedtelefoner med noise-cancelling teknologi. Høretelefonerne må du naturligvis beholde bagefter. Flyveturene er også et godt tidspunkt at læse op på de kommende oplevelser. Det kan gøres på den Ipad, du får udleveret på flyet, fyldt med inspirerende artikler og interviews med førende eksperter.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse på business class fra Danmark til Orlando t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Flyrejse på business class på det beskrevne Boeing 757 med afrejse fra Orlando til Orlando, Florida.
 • Luksuriøs indlogering på destinationerne undervejs fra ankomst på det første hotel til afrejse fra det sidste hotel.
 • Alle måltider begyndende med middag om aftenen på dag 2 til morgenmad på dag 24 på turen, som beskrevet i programmet.
 • Alle skatter, gruppetransfers, lufthavnstransfers ved turens start og slutning, udflugter, komplet program af særlige begivenheder og aktiviteter; inklusiv et stort udvalg af udflugter på destinationerne.
 • Service fra det professionelle hold af hjælpere. Deriblandt en læge, der følger med på hele rejsen.
 • Udgifter til filantropiske formål under rejsen.
 • Mineralvand på sightseeingture, til måltiderne og på jeres hotelværelse
 • Alle drikkevarer inklusiv spiritus ombord på flyet
 • Alkohol under særlige events og cocktailparties, husets vin og/eller øl ved frokoster og middage samt ikke-alkoholiske drikkevarer ved alle måltider ifølge program.
 • Bagagehåndtering turen igennem
 • Internetadgang på hotellet og ombord på flyet (hvor det er tilgængeligt)
 • Drikkepenge til lokale guider, chauffører, dragere, tjenere osv.
 • Medicin- og evakuerings forsikringspakke med dækning op til $100,000. (Dette er ikke et alternativ til en rigtig rejseforsikring)
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
26 sep 2018 - 21 okt 2018
ved 2 voksne
585.000 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
60.500 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Afrika

Vi kender de skønneste steder i Afrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Peru

Oplev den fantastiske ruinby Machu Picchu, dramatiske bjerglandskaber i Andesbjergene og de flydende øer på Titicaca-søens dybblå vand. Vi kigger også efter dyreliv i junglen, besøger en af verdens største kløfter og tager ud på ægte Indiana Jones-eventyr til ukendte ruinbyer langt væk fra de gængse turistruter. Til aftenens foredrag om Peru hører du om landets mange muligheder, og du vil få svar på et væld af praktiske spørgsmål.

Læs mere her

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel