70 12 03 03
Åben:

Jorden rundt i ypperlig luksus – store civilisationer

Sæt jer godt til rette i de bløde lædersæder, og begiv jer ud på en forrygende jordomrejse til en række af verdens mest eksotiske destinationer på fem kontinenter. Fra Orlando flyver I til Påskeøen, hvis mystiske statuer vidner om en rig kultur. Fortsæt via tropeparadiset Samoa til Great Barrier Reef i Australien. Helt andre oplevelser venter ved Angkor Wat i Cambodia og Taj Mahal i Indien, inden rejsen fortsætter med safari i verdensklasse i Tanzania. I Jordan oplever I tidløse ørkenlandskaber og klippebyen Petra, inden rejsen slutter i Marrakeshs farverige basarer.

Hvad I ønsker at se de forskellige steder er praktisk talt helt op til jer. Næsten alt er muligt, og alt er inkluderet. I bor på nøje udvalgte luksushoteller og spiser på de bedste restauranter. Flyveturene foregår i en specialbygget Boeing 757 med blot 80 luksuriøse business class-sæder. Servicen ombord er et kapitel for sig, og de dygtige kokke fremtryller den ene kulinariske oplevelse efter den anden. I flyver direkte fra sted til sted, og bagagen skal I naturligvis ikke tænke på. Ligeledes er der arrangeret den hurtigst mulige vej gennem lufthavnenes sikkerhedskontrol, hvilket på denne rejse sparer sammenlagt op mod tre døgn i lufthavne sammenlignet med rutefly på 1. klasse. Det betyder mindst mulig spildtid og mest mulig tid til at nyde de mange fantastiske destinationer. Her er virkelig tænkt på alt. Selv papirerne om rejsen, som I modtager på en Ipad inden afrejse.

26 dage fra 595.000 kr. 

Turens højdepunkter

 • Rejs jorden rundt i et luksuriøst privatfly
 • Undgå tidsspild med direkte flyvninger
 • Bo på nøje udvalgte luksushoteller
 • Snorkel ved Great Barrier Reef og Samoa
 • Oplev levn fra store civilisationer ved Påskeøen, Machu Picchu, Angkor Wat, Taj Mahal og Petra
 • Safari i verdensklasse i Tanzania
 • Rejs i Lawrence of Arabias fodspor gennem Jordans ørken
 • Eksotisk shopping i karavanebyen Marrakesh

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark flyver I på business class mod Orlando, hvor I ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme i solrige Florida indlogeres I på det luksuriøse Ritz-Carlton, der blandt andet byder på en gigantisk pool og en golfbane designet af legenden Greg Norman. Brug resten af dagen på at nyde de tropiske omgivelser, eller udforsk nogle af Orlandos mange muligheder. Shop i byens tusindvis af butikker, kom bag kulisserne i Universal Studios, eller besøg en af de mange andre fantasifulde forlystelsesparker, der gør Orlando til en populær destination for både børn og voksne.

Dag 2: Orlando

I har en god del af dagen på egen hånd, inden det først på aftenen er tid at hilse på de øvrige rejsende over en god middag.

Dag 3-5: Peru

 Peru

Fra Orlando sættes kursen mod Perus hovedstad Lima. Flyveturen er en oplevelse i sig selv. I har masser af plads og privatliv i de store business class-sæder, og servicen om bord er eksemplarisk. Så det er bare at læne sig tilbage og nyde de lækre måltider og det gode underholdningssystem, der byder på fremragende lyd takket være Bose hovedtelefoner med noise-cancelling. Eller find den tilsendte Ipad frem, og læs lidt om de mange spændende oplevelser, der venter i Peru.

Vel fremme i Peru har I to valgmuligheder:

Cuzco og Machu Picchu
Fra Lima fortsætter I med et lokalt fly til inkaernes gamle hovedstad Cuzco dybt inde i Perus bjerge. Her indlogeres I på det stemningsfulde luksushotel Belmond Palacio Nazarenas, der er indrettet i et spansk kloster fra det 16. århundrede. Fra hotellet kan I let gå til Cuzcos midtby, der byder på hyggelige pladser, smukke kirker og brolagt gader flankeret af huse fra den spanske kolonitid. De kommende dage går med at udforske dette fantastiske område. I møder blandt andet en lokal væver, der er med til at holde områdets rige tekstiltraditioner i live. I oplever naturligvis også Cuzcos mange historiske bygninger, hvoraf blandt andet stenfæstningen Sacsayhuaman og inkaruinen ved Chinchero, hvor inkaen havde sit andet hjem. Et andet højdepunkt er dagsturen med luksustoget Hiram Bingham gennem Den Hellige Dal til ruinbyen Machu Picchu, der ligger på en dramatisk klippehylde omgivet af Andesbjergenes jungleklædte tinder. Ruinbyen blev af mystiske årsager forladt, og da Hiram Bingham genopdagede den i 1911 lå de gamle templer indhyllet i tæt jungle. Machu Picchu er uden tvivl blandt verdens smukkeste ruinbyer, og det har sikret den en plads blandt Verdens syv nye vidundere.

Trujillo og det nordlige Peru
Har I allerede oplevet Cuzco og Machu Picchu, kan I vælge at tilbringe dagene i Trujillo i det sjældent besøgte nordlige Peru. Her indlogeres I på det stemningsfulde Hotel Libertador. Hotellet er indrettet i en historisk bygning ved byens smukke centrale plads, der flankeres af spanske kolonitidsbygninger i stærke farver. De kommende dage byder på ægte eventyr, når I besøger en række af Perus mest storslåede – men relativt ukendte – ruinbyer. Deriblandt de fantastiske moche-grave samt Chimurigets imponerende hovedstad Chan Chan, der har rødder tilbage til tiden længe før inkaerne gjorde sit indtog i området omkring år 1470 e. Kr. Turen ender tilbage i Lima, hvor I indlogeres på Belmond Miraflores Park Hotel. Miraflora er et af Limas mest spændende kvarterer og et godt sted at stifte bekendtskab med det peruvianske køkken, der de seneste år har fået stor opmærksomhed.

Dag 6-7: Påskeøen, Chile

 Påskeøen, Chile

Fra Peru fortsætter I ud over Stillehavet til en af verdens mest isolerede øer, Påskeøen. Det er svært at forestille sig et sted, der ligger længere væk fra alting. Ikke desto mindre opstod her en af historiens mest gådefulde og dragende kulturer. Ingen ved med sikkerhed, hvorfor civilisationen på mystisk vis gik til grunde. Men i dag vidner hundredvis af store stenstatuer, som står spredt rundt på de frodige græsenge og gamle vulkanskråninger, om fortidens storhed. Dagene går med at udforske statuerne ved blandt andet Ahu Tahai, Rano Raraku stenbruddet og Ahu Akivi, hvor 7 store statuer står på ræd og række og kigger mod solnedgangen. I besøger også Orongo, der har forbindelse til Fuglemandskulten, og møder øens tidligere guvernør Sergio Rapu. Undervejs oplever I øens smukke natur, hvor I kan være heldige at se vilde heste. Øens nutidige kultur opleves under en hyggelig festaften, hvor dansere og sangere i overdådige kostumer underholder med traditionel sang og dans. Der bliver naturligvis også tid til at nyde jeres hotel, Hangaroa Eco Village & Spa. Et unikt luksushotel, der er inspireret af øens traditionelle arkitektur.

Dag 8-9: Apia, Samoa

Apia, Samoa

Efter endnu en luksuriøs flyvetur lander I på tropeøen Apia i østaten Samoa. Her indlogeres I på det luksuriøse Sheraton Aggie Grey’s Resort, der ligger helt ned til en øens smukke, hvide strande. Slanke palmer svajer i brisen, og det varme turkisblå hav indbyder til afslapning i vandkanten. Måske afbrudt af en snorkletur med båd til de farvestrålende koralrev ud for kysten.
Apia er det ideale sted at komme helt ned i gear. Men Samoa har mere at byde på end den perfekte tropedrøm. Disse øer er den polynesiske kulturs vugge, og I får mulighed for at opleve traditionelle danse og sange over en god frokost på hotellet. I kan også vælge at deltage i en række spændende udflugter. Besøg eksempelvis den smukke plantagelignende ejendom Vailima, hvor forfatteren bag klassikeren om Skatteøen, Robert Louis Stevenson, boede i adskillige år. I kan også lære om tatoveringer i den polynesiske kultur eller besøge en lokale kvindegruppe, der viser, hvordan man væver og laver blomsterkranse. Det er muligt at købe deres produkter, og overskuddet går til trængende lokale børn.

Dag 10-11: Great Barrier Reef, Australien

 Great Barrier Reef, Australien

Flere tropiske oplevelser venter i det nordøstlige Australien, hvor I indlogeres på Pullman Port Douglas Sea Temple Resort & Spa. Resortet ligger i en stor tropisk have direkte ned til stranden ved Port Douglas. Det lagunelignende poolområde er en oplevelse i sig selv, og resortes moderne og lyse stil passer rigtig godt til det tropiske klima. Fra Port Douglas kan I vælge mellem to forskellige udflugter:

Sejltur til Great Barrier Reef
Stå til søs, og oplev verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Revet er ikke ét stort rev. Men et komplekst økosystem bestående af omkring 900 spredte tropeøer og 3.000 mindre rev, der strækker sig cirka 2.500 km langs Australiens østkyst. Tilsammen danner de en fantastisk verden af farvestrålende koraler og tropefisk, som I får rig mulighed for at udforske med maske og snorkel.

Aboriginal kultur i Daintree-regnskoven
Alternativt kan I vælge at besøge det tropiske vildnis Daintree nord for Port Douglas. Sammen med en lokal aboriginal fra Kuku Yalanji-folket udforsker I regnskoven ved Daintree River. Regnskoven her er blandt verdens ældste, og et væld af sjældne dyr, fugle og planter kan opleves langs den smukke flod. Guiden kender skoven indgående, og dette er en unik mulighed for at lære om både Australiens rige natur og Kuku Yalanji-folkets ældgamle kultur. Tilbage i Port Douglas kan I nyde resten af dagen ved hotellets pool eller kigge nærmere på caféerne omkring Port Douglas’ hyggelige marina.

Dag 12-14: Angkor Wat, Cambodia

 Angkor Wat, Cambodia

Helt andre oplevelser venter i Cambodia, der på imponerende vis har formået at træde ud af Pol Pots skygge og forvandle sig til et af de mest spændende og eksotiske rejsemål i Asien. Vel fremme i Siem Reap indlogeres I på det historiske Raffles Grand Hotel d’Angkor, hvis elegante lobby har taget imod eventyrlystne rejsende siden 1932. Dette er det perfekte udgangspunkt for de kommende dages oplevelser.

Det gigantiske stentempel Angkor Wat fra 1100-tallet er et prægtigt syn fra afstand. Men det er først, når I kommer tættere på, at detaljerne for alvor træder frem. Langs hele ydermuren løber et flere kilometer langt relief med historier om mægtige slag og magtfulde guder. Andre steder ses dansende apsara-nymfer, mens smukke mønstre i sten pryder søjler og vægge. Angkor Wat er dog kun ét blandt mange spændende bygningsværker i Khmer-rigets gamle hovedstad. I oplever også de enorme byporte og templet Bayon, hvor mere end 200 store stenansigter kigger ned på jer med et gådefuldt smil. Et andet højdepunkt er Ta Prohm, hvor lianer og mægtige rødder holder templet i et kvælertag.

Flere spændende oplevelser venter om aftenen, når I sætter jer til rette i en tuk tuk og udforsker Siem Reap by night. Siem Reap har oplevet en sand renæssance de seneste år. De smukke gamle kolonitidsbygninger er blevet restaureret, og gode restauranter og caféer er skudt op mellem de lokale markeder i midtbyen. Denne aften smager I Cambodias nationalret amok, der er en velsmagende fiskeret dampet i bananblade. Aftenen slutter med en danseopvisning af nutidens apsaraer, der er lige så yndefulde som dem på murene af Angkor Wat.

Dag 15-16: Taj Mahal, Indien

 Taj Mahal, Indien

En kort flyvetur fører jer til den indiske by Agra, hvor I indlogeres på et af verdens ypperste luksushoteller. Oberoi Amarvilas ligger med en fabelagtig udsigt mod Taj Mahal, og hotellet ligner mest af alt et maharajapalads med prægtige sale, rislende vandløb og klassiske haver.

Højdepunktet i Agra er uden tvivl Taj Mahal. Stormogulen Shah Jahan lod det berømte gravmæle opføre til minde om sin elskede hustru, der døde i 1631 kort efter at have født parrets 14. barn. Byggeriet tog mere end 20 år, og kunsthåndværkere fra så fjerne lande som Persien, Tyrkiet, Frankrig og Italien arbejdede på højtryk for at føre Shah Jahans ultimative kærlighedserklæring ud i livet.

Solopgangen over Taj Mahal er blandt de mest ikoniske oplevelser i Asien, og bygningsværket er på listen over verdens syv nye vidundere. Men Agra og det omkringliggende område har også meget andet at byde på. Foruden Taj Mahal kan I vælge at besøge Sikandra, hvor stormogulen Akbars smukke mausoleum ligger i en fredsfyldt park med aber og hjorte. Samt byens røde fort, hvor Shah Jahan efter sigende sad fængslet i et værelse med udsigt mod Taj Mahal. En anden mulighed er landsbyen Kachhpura, der giver et godt indtryk af livet på landet i Indien. Opholdet i Indien fuldendes med en storslået indisk galla-aften.

Dag 17-19: Safari i Tanzania

 Safari i Tanzania

Helt andre oplevelser venter i Afrika, hvor savannen ruller mod fladtoppede akacietræer i horisonten, og enorme dyreflokke vandrer ad gamle ruter fra vandhul til vandhul. I hælene på dem følger løver, geparder, leoparder og et væld af andre rovdyr, der altid er på udkig efter det næste måltid. I Afrikas vildnis udlever naturens gamle dramaer sig for åbent skue, og de næste dage byder på safarioplevelser i absolut verdensklasse. Om safarien skal foregå i Serengeti eller Ngorongoro er op til jer.

Serengeti
Oplevelserne starter allerede på køreturen fra flyet til Four Seasons Safari Lodge, der ligger omgivet af vild natur med en fantastisk udsigt over Serengetis vidtstrakte savanne. Men selvom I er langt fra civilisationen, kommer I ikke til at mange noget. Lodgen er yderst luksuriøs og byder blandt andet på spa-behandlinger og et flot poolområde med udsigt over et vandhul, hvor elefanter af og til kommer for at drikke. De næste dage står i naturens tegn med safarikørsler på udkig efter området rige dyreliv.

Ngorongoro
I kan vælge at udskifte Serengeti med safari i verdensberømte Ngorongoro i stedet. Dette gigantiske udslukte vulkankrater huser den højeste koncentration af store pattedyr i verden og byder på safarioplevelser fuldt på højde med Serengeti. Vælger I Ngorongoro, indlogeres I på &Beyonds luksuriøse Crater Lodge, der ligger dramatisk på kanten af krateret. I det tidlige morgengry kører I på udkig efter løver, næsehorn, elefanter og alle de andre vilde dyr i krateret efterfulgt af en lækker frokost omgivet af den vilde natur. Inden turen går tilbage mod lodgen besøger I en lokal masai-landsby og lærer om hverdagslivet som kvæghyrde side om side med de store rovdyr.

Dag 20-21: Petra og Wadi Rum, Jordan

 Petra og Wadi Rum, Jordan

Fra Afrika fortsætter I til et af Mellemøstens mest spændende og fredsfyldte lande. Jordan har en lang historie, og et væld af forskellige folkeslag har gennem tiderne sat deres præg på de vidtstrakte ørkenlandskaber. Ingen har dog efterladt sig en smukkere arv end nabatæernes gamle hovedstad Petra. Halvvejs bygget, halvvejs udskåret i de orange klipper ligger den mere end 2.000 år gamle klippeby skjult bag en dramatisk kløft, der på sit smalleste sted kun er fem meter i bredden. Petra er en overvældende oplevelse både hvad angår størrelse og skønhed, og det er en fantastisk oplevelse at gå gennem de gamle gader, der flankeres af paladser, templer, gravkamre og sågar et amfiteater med plads til ikke mindre end 3000 tilskuere.
I Jordan bor I på Mövenpick Petra. Et moderne luksushotel med en perfekt beliggenhed nær ruinbyen. Hotellet kombinere på smukkeste vis moderne luksus med lokale traditioner. Resultatet er meget vellykket, og det er hyggeligt at afslutte dagens sightseeing med en kølig drink på hotellets tagterrasse.
Aftenen byder på en god middag med lokale specialiteter, mens beduiner optræder med lokale danse. Næsten morgen venter endnu en stor naturoplevelse, når I udforsker Wadi Rums tidløse ørkenlandskaber og solbagte ørkenbjerge i jeeps.

Dag 22-23: Marrakesh, Marokko

 Marrakesh, Marokko

En kort flyvetur fører jer til Marokko og den gamle karavaneby Marrakesh på kanten af Sahara. Her indlogeres I på det paladsagtige hotel La Mamounia, der siden åbningen i 1923 har fortryllet gæster med sine luksuriøse omgivelser og stemningsfulde orientalske stil. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for udforskning af Marrakeshs muromkransede bydel, hvor kamelkaravaner tidligere bragte værdigfulde skatte til byens markeder. Karavanernes tidsalder er i dag forbi i denne del af Afrika. Men der hersker stadig en vidunderlige, hektisk stemning på byens eksotiske markeder. Ikke mindst den store plads Jemaa el-Fna, hvor slangetæmmere, gadekøkkener og tæppehandlere alle kæmper om de forbipasserendes opmærksomhed. Bliver det hele lidt for meget, skal I bare trække jer tilbage til Majorelle Gardens, hvor alt ånder fred og ro mellem de tusindvis af frodige planter.
Dagene går med at nyde byens historiske gader på guidede ture og shoppe på Marrakeshs markeder. Eller alternativt kan I vælge at lægge byen bag jer og udforske Atlasbjergenes rå landskaber og afsidesliggende landsbyer på en vandretur. Her er hverdagen helt anderledes end i storbyen, og livet leves stadig efter traditionelle normer.

Dag 24: Orlando, USA

Det er tid at sætte sig til rette i det private luksusfly for sidste gang. Kursen er sat mod Orlando, hvor I tager afsked med de øvrige rejsende og indlogeres på Hyatt Orlando International Airport Hotel. Nyd dagen i Orlando, der byder på et væld af oplevelser. Lige fra de berømte forlystelsesparker til glimrende shoppemuligheder.

Dag 25: Afrejse mod Danmark

Morgenen er fri til egne eventyr, inden turen går tilbage mod Danmark.

Dag 26: Ankomst til Danmark

I lander i Danmark efter en enestående jordomrejse.

SÆRLIGT OM REJSEN

TCS World Travel byder på ægte eventyr i vanedanende luksus. Undervejs oplever I den ene eksotiske destination efter den anden. I bor på nogle af verdens bedste hoteller. Transport foregår altid så luksuriøst som muligt, og der er bestilt bord lang tid i forvejen på områdets mest eftertragtede restauranter. Så I kan bare vælge, hvor og hvad I gerne vil spise. Med mindre der bliver arrangeret særlige overraskelser såsom middag mellem ruinerne i Angkor eller andre eksklusive arrangementer. Hvordan I bruger tiden er også op til jer. I kan slappe af og udforske på egen hånd. Eller I kan deltage i et væld af aktiviteter og udflugter. Der er frit valg på alle hylder. Næsten intet er umuligt, og alt er med i prisen.

Her er virkelig tænkt på alt. Kufferten bliver på magisk vis fragtet fra hotelværelse til hotelværelse, og når I tjekker ind, ligger der en kuvert med lokal valuta og postkort med frimærker på, lige klar til at blive sendt. Tiden i lufthavnen er også minimeret, så I på en tur som denne sparer omkring tre døgn sammenlignet med den samme rute på 1. klasse på rutefly.

Rejserne fra sted til sted foregår i en Boeing 757-200 med plads til blot 80 gæster. Det betyder masser af plads i de luksuriøse Business Class-sæder, der kan lænes 45 grader tilbage. Servicen om bord kan måle sig med de bedste 5-stjernede hoteller på landjorden, så det er bare at læne sig tilbage og nyde det veludstyrrede underholdningssystem og de fremragende Bose hovedtelefoner med noise-cancelling. Måltiderne er et kapitel for sig selv, og det er imponerende, hvordan de dygtige kokke formår at fremtrylle den ene æstetiske gourmet-oplevelse efter den anden. Flyveturene er også et godt tidspunkt at læse op på de kommende oplevelser. Det gøres på den Ipad, som I får tilsendt inden afrejse, fyldt med inspirerende artikler og interviews med førende eksperter. Ipaden og høretelefonerne må I naturligvis beholde bagefter.

Bemærk at hoteller kan blive udskiftet med lignende hoteller af samme standard.

Prisinformation

Jorden rundt i ypperlig luksus – Civilisationer - 26 dage fra 595.000 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse på business class fra Danmark til Orlando t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Flyrejse på business class på det beskrevne Boeing 757 med afrejse fra Orlando til Orlando, Florida.
 • Luksuriøs indlogering på destinationerne undervejs fra ankomst på det første hotel til afrejse fra det sidste hotel.
 • Alle måltider begyndende med middag om aftenen på dag 2 til morgenmad på dag 24 på turen, som beskrevet i programmet.
 • Alle skatter, gruppetransfers, lufthavnstransfers ved turens start og slutning, udflugter, komplet program af særlige begivenheder og aktiviteter; inklusiv et stort udvalg af udflugter på destinationerne.
 • Service fra det professionelle hold af hjælpere. Deriblandt en læge, der følger med på hele rejsen.
 • Udgifter til filantropiske formål under rejsen.
 • Mineralvand på sightseeingture, til måltiderne og på jeres hotelværelse
 • Alle drikkevarer inklusiv spiritus ombord på flyet
 • Alkohol under særlige events og cocktailparties, husets vin og/eller øl ved frokoster og middage samt ikke-alkoholiske drikkevarer ved alle måltider ifølge program.
 • Bagagehåndtering turen igennem
 • Internetadgang på hotellet og ombord på flyet (hvor det er tilgængeligt)
 • Drikkepenge til lokale guider, chauffører, dragere, tjenere osv.
 • Medicin- og evakuerings forsikringspakke med dækning op til $100,000. (Dette er ikke et alternativ til en rigtig rejseforsikring)
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

26 sep 2017 - 21 okt 2017
ved 2 voksne
595.000 kr.
Tillæg for enkeltværelse
63.500 kr.

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet, Unik rejse

21 dage fra 635.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. I bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Bestil tilbud