70 12 03 03
Åben:

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev det ægte Indokina på denne eventyrlige rejse til hele fire lande. Rejsen starter Thailands hovedstad Bangkok, hvorefter I fortsættter til Laos’ velbevarede kongeby, Luang Prabang, hvor aktive buddhistiske templer og franske kolonitidsvillaer står skulder ved skulder ned mod Mekong-floden omgivet af jungleklædte bjerge. Her går munkene stadig deres runde i det tidlige morgengry, traditionelle træbåde ligger til langs floden, og hver aften samles stammefolk fra de omkringliggende landsbyer på byens natmarked.
Fra Laos flyver I videre til Cambodia, hvor mægtige stentempler fra Khmernes gamle hovedstad gemmer sig mellem jungletræerne. Angkor Wat er den mest berømte bygning. Men området har meget mere at byde på, og med tre hele dage til rådighed har I god tid til at udforske denne spektakulære ruinby.
Rejsen slutter i Vietnam, hvor det luksuriøse La Veranda Resort danner rammen om en afslappende badeferie på paradisøen Phu Quoc.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
14 dage fra 22.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev hele fire forskellige lande
 • Nyd stemningen blandt aktive templer og franske kolonitidsbygninger i Sydøstasiens bedst bevarede by, Luang Prabang
 • Udforsk Angkor Wat og de øvrige storslåede jungletempler fra Khmernes gamle hovedstad i Cambodia
 • Luksusbadeferie helt ned til stranden på tropeøen Phu Quoc i Vietnam

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte fra København til Thailands hovedstad Bangkok, hvor I ankommer den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

 Ankomst til Bangkok

Ved ankomsten til Bangkok bliver I hentet af jeres private chauffør og kørt til jeres hjem i storbyen, det lækre Riva Surya.
Med en beliggenhed lige ned til Chao Phraya floden og i gå-afstand til Bangkoks store seværdigheder såsom Grand Palace, Wat Pho og Wat Arun byder dette moderne Boutique Hotel på det perfekte udgangspunkt for at udforske denne pulserende millionby. Hotellet har 68 værelser fordelt på 4 kategorier. Alle værelserne er stilfuldt indrettede og udstyret med moderne faciliteter som WiFi, TV, minibar og iPod-docking station. Fra “Riva”-værelserne er der en fantastisk udsigt over floden og i deluxe, som I skal bo i, har man også egen balkon.
Efter en dag med sightseeing kan man nyde en kølig dukkert i swimmingpoolen, der ligger lige ned til floden og “Babble & Rum Restaurant” bliver smagsløgene virkeligt forkælet af autentisk Thai cuisine.
Riva Surya føjer et strejf af stil og charme til opholdet i Bangkok – og der perfekte valg for dem, der ønsker at bo tæt på de store seværdigheder og ikke mindst den livlige Khao San Road.

Dag 3: Bangkok på egen hånd

 Bangkok på egen hånd

I har hele dagen til udforske denne fascinerende millionby på egen hånd og den verden af kontraster den thailandske hovedstad bugner af. Byen er en skøn blanding af skyskrabere og templer, farverrig og stærk mad, buddha-statuer og messende munke, elefanter midt i byen og larm fra biltrafik og de karakteristiske tuk tuks. Tempoet er hektisk og levende og de mange templer, med Grand Palace som den største attraktion, tilfører byen et fortryllende drys mystik. Flyd rundt på byens floder og observér livet i byens gader, tag på shopping eller nyd byens mange restauranter, barer, natklubber og gadeboder.
MarcoPolo kan naturligvis også være behjælpelig med at arrangere udflugter, hvis I ønsker dette.

Dag 4: Fra Bangkok til Luang Prabang

 Fra Bangkok til Luang Prabang

I bliver hentet på hotellet i Bangkok og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte til Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Ved ankomsten til den hyggelige gamle by bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen bruges på sightseeing i Luang Prabang, hvor I besøger det tidligere kongepalads samt nogle af de mange gamle templer. Dagen afsluttes på toppen af Mount Phou Si med en enestående udsigt til solnedgangen over den gamle kongeby og Mekong-floden. Brug evt. aftenen på det daglige natmarked, der bliver stillet op i byens hovedgade.

Dag 5: Oplevelser omkring Luang Prabang

 Oplevelser omkring Luang Prabang

I en smal “long-tail”-båd sejler I op ad Mekong-floden mod de mystiske Pak Ou-grotter. Undervejs stopper I i lokale landsbyer og besøger det royale tempel Wat Longkhoun. Pak Ou-hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden og kan bedst nås med båd. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af Buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne krydses floden til Ban Ou, hvorfra turen tilbage mod Luang Prabang foregår i bil. Der stoppes i små landsbyer på vejen, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir.

Dag 6: Morgenritual og videre mod Cambodia

 Morgenritual og videre mod Cambodia

For de morgenfriske venter der en stor oplevelse. Stå tidligt op, og oplev de orangeklædte munkes morgenritual, hvor de med deres sorte skåle går rundt i byen og modtager almisser fra byens befolkning. Sticky rice er en uundgåelig del af disse bidrag, og mange lokale er endnu tidligere oppe for at tilberede maden til munkene. Efter en velfortjent morgenmad går turen til byens marked. Her kan I blandt andet købe antikviteter, tæpper og sølvsmykker, som er håndlavet af de laotiske bjergstammer. Efter jeres indkøb er det tid at sige farvel til Luang Prabang, og I køres til lufthavnen, hvorfra de flyves til Siem Reap i Cambodia.
Her bliver I mødt af jeres private chauffør, der vil køre jer til jeres hotel for de næste 3 nætter. Herefter er aftenen til fri disposition.

Dag 7: Angkors templer og solnedgang over Angkor Wat

 Angkors templer og solnedgang over Angkor Wat

Dagen starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terrasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra I har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Dag 8: Angkors templer

 Angkors templer

Dagens første mål er templet Banteay Srei, der hverken er stort eller pompøst, men dette lille, rødlige tempel fra 1200-tallet, med sindrige dybe relieffer, betragtes alligevel af mange som det absolut smukkeste tempel. På vej tilbage mod Angkor besøges flere mindre templer, inden I besøger et meget bemærkelsesværdigt tempel; Ta Phrom. Templet har en ganske særlig atmosfære, fordi man i modsætning til mange af de andre templer har valgt ikke at skære bygningerne fri af lianer og rødder. Templet fremstår derfor præcis som dengang i 1860′erne, da Angkor blev genfundet af et hold franske videnskabsmænd. Også Ta Keo, Chau Say Tevada og Thommanon-templerne besøges i løbet af eftermiddagen, inden I kører tilbage mod Siem Reap.

Dag 9: Fra templer til tropeø

 Fra templer til tropeø

Morgenen og formiddagen byder på en sidste tur til de vidundere, der findes i det enorme Angkor Wat-kompleks, når I besøger templerne i Rolous-gruppen. Denne tempelgruppe ligger lidt væk fra hovedkomplekset og stammer helt tilbage fra den tidlige Angkor-periode omkring det 9. og 10. århundrede. Rolous fungerede som hovedstad for bl.a. kong Indravarman, der regerede fra 877 – 889 e. Kr., hvilket gør templerne til nogle af de ældste khmerbygninger overhovedet. Fra templerne bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver sydpå til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.
Her bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til La Veranda Resort.
La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande. Resortet byder på 43 smukt og enkelt indrettede værelser og suiter i mørkt træ, lyse tekstiler og mosaikfliser. Alle værelser har privat balkon/terrasse med udsigt, fjernsyn, telefon, minibar og internet-adgang. Hotellets restaurant serverer alt lige fra barbecue til fiskeanretninger og traditionel vietnamesisk cuisine. Blandt Veranda Resorts mange faciliteter kan nævnes en spa med forskellige massager og aroma-terapi, swimmingpool, loungebar, fitness, jacuzzi og vandsports-aktiviteter.

Dag 10 - 12: Tropisk badeferie på Phu Quoc

 Tropisk badeferie på Phu Quoc

I bor fire nætter på La Veranda Resort i deluxe-dobbeltværelse, og opholdet er inklusiv morgenmad. La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Dag 13: Afrejse fra Phu Quoc

 Afrejse fra Phu Quoc

Det er blevet tid til at tage afsked med paradis. Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Ho Chi Minh City.
Her skifter I fly og fortsætter via Bangkok tilbage til København.
Ønsker man et ophold i Ho Chi Minh City kan dette naturligvis også lade sig gøre.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Indokinas perler og tropisk badeferie - 14 dage fra 22.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bangkok og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Bangkok lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i deluxe Riva værelse på Riva Surya i Bangkok inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Bangkok til Luang Prabang
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Laos
 • 2 nætter på Villa Santi Resort i Luang Prabang inkl. morgenmad
 • Sejltur i longtail boat til Pak ou Caves
 • Sightseeing i Luang Prabang ifølge program
 • Flyrejse fra Luang Prabang til Siem Reap
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide i Cambodia
 • 3 nætter på Tara Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor ifølge program
 • Flyrejse fra Siem Reap til Phu Quoc
 • Privat transport fra Phu Quoc Lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter i deluxe værelse på La Veranda Resort inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
1 maj 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 22.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
1 nov 2017 - 10 dec 2017
15 jan 2018 - 30 apr 2018
ved 2 voksne
fra 25.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Jul/Nytår
11 dec 2017 - 14 jan 2018
ved 2 voksne
fra 28.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kultur og forkælelse i Vietnam

Kultur og forkælelse i Vietnam

Oplev Ho Chi Minhs gadekøkkener fra bagsædet af en vespa og slap af ved stranden i egen pool-villa på det lækre L’Alyana Ninh Van Bay, hvor der med 5 nætter bliver rig mulighed for at koble fra og nyde de skønne omgivelser, inden rejsen slutter med masser af oplevelser i Singapore.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

13 dage fra 20.795 kr.

Kampagne
USA med tog – Nationalparker og storbyer

USA med tog – Nationalparker og storbyer

Udforsk tre af USA’s smukkeste nationalparker kombineret med fantastiske oplevelser i storbyerne Denver, Salt Lake City og San Francisco

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Togrejser

11 dage fra 21.595 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin

Supertilbud til Bangkok og Hua Hin. Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et spændende indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til ren forkælelse og afslapning på det lækre Veranda Resort & Spa i Hua Hin.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Mad og Vin, Storby, Strandferie

13 dage fra 14.495 kr.

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Luksus i Peru – på sporet af inkaerne

Oplev historiske Lima, stemningen i inkaernes gamle hovedstad Cuzco og solopgangen over Machu Picchu. Alt sammen på absolut luksusklasse. Undervejs bor du på fantastiske hoteller, du udforsker landet med privat guide og chauffør, og du kører med et af Sydamerikas bedste legendariske luskustog.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Togrejser

8 dage fra 38.995 kr.

Nyhed
Bestil tilbud