70 12 03 03
Åben:

Indokinas bedste

Oplev Indokinas bedste gennem Laos, Vietnam og Cambodia. Fra magiske Luang Prabang i Laos rejser I mod Vietnam. Første stop er den charmerende hovedstad, Hanoi. Siden sejler I ud i en klassisk vietnamesisk junke mellem hundredvis af kalkstensbjerge i Ha Long-bugten, inden turen går til den maleriske historiske handelsby Hoi An. I Hué oplever I Den Forbudte By og kejsergrave og sejler ad Duftenes Flod til den syv etager høje Thien Mu-pagode. I Sydvietnam venter Ho Chi Minh City og Cu Chi-tunnellerne, inden I står til søs i det frodige Mekong-floddelta. Rejsen slutter i Cambodia, hvor verdens største og mest fascinerende ruinby, Angkor, ligger skjult mellem junglens høje træer.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

17 dage fra 29.495 kr. 

Turens højdepunkter

 • Private udflugter og transporter
 • Sejl i junke på Ha Long Bay
 • Nyd solnedgangen over Angkor Wat
 • Oplev 3 lande i én rejse

Dagsprogram

Dag 1: København - Luang Prabang

I flyver fra København via Bangkok til Luang Prabang i Laos.

Dag 2: Ankomst til Luang Prabang

 Ankomst til Luang Prabang

Ved ankomsten til den hyggelige gamle by Luang Prabang, bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen bruges på sightseeing i Luang Prabang, hvor I besøger det tidligere kongepalads samt nogle af de mange gamle templer. Dagen afsluttes på toppen af Mount Phou Si med en enestående udsigt til solnedgangen over den gamle kongeby og Mekong-floden. Brug evt. aftenen på det daglige natmarked, der bliver stillet op i byens hovedgade.

Dag 3: Rundt om Luang Prabang

 Rundt om Luang Prabang

I en smal “long-tail”-båd sejler I op ad Mekong-floden mod de mystiske Pak Ou-grotter. Undervejs stopper I i lokale landsbyer og besøger det royale tempel Wat Longkhoun. Pak Ou-hulerne ligger i en stejl klippevæg ud til floden og kan bedst nås med båd. En trappe fører fra båden op til hulerne, der huser tusindvis af buddha-statuer i alle mulige størrelser. Fra Pak Ou-grotterne krydses floden til Ban Ou, hvorfra turen tilbage mod Luang Prabang foregår i bil. Der stoppes i små landsbyer på vejen, der er kendt for fremstillingen af lokal risbrændevin og håndlavet papir.

Dag 4: Luang Prabang – Hanoi

 Luang Prabang – Hanoi

Efter morgenmaden går turen til lufthavnen, hvor en times flyvning venter jer, inden I er fremme i Hanoi i Vietnam. Resten af dagen er til fri disposition i en af Asiens mest charmerende storbyer. En by, som i den grad indbyder til, at man går rundt på egen hånd og suger stemningen og indtrykkene til sig. Om aftenen venter jer en unik kulturel oplevelse, når I bliver afhentet på hotellet og kørt til et lokalt teater for at overvære et traditionelt vietnamesisk vand-dukketeater.

Dag 5: Byrundtur og kommunistisk landbrugsfællesskab

Dagen indledes med en byrundtur ved Ho Chi Minhs mausoleum. Den lokale guide fortæller om Ho Chi Minhs liv og hans kamp for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. Herefter fortsætter I til Litteraturens Tempel, Hoan Kiem Lake og Hanois gamle kvarter med de 36 gader. Atmosfæren i de gamle handelsgader opleves på bedst tænkelige vis: Fra sædet i en cykeltaxa. Efter frokost forlader I Hanoi og kører til Bac Ninh, som er vuggen for traditionel vietnamesisk musik og teater. Her står en hestevogn klar til at køre jer ad markvejene til Dinh Bang-landbrugsfællesskabet, hvor I vil opleve hvordan et ægte kommunistisk landbrugsfællesskab fungerer i praksis.

Dag 6: Hanoi - Ha Long-bugten

 Hanoi - Ha Long-bugten

Ha Long-bugten ligger tre timers kørsel øst for Hanoi og ligner intet andet sted på jorden. At sejle her er som at sejle rundt mellem toppene af en oversvømmet bjergkæde. Hanoi forlades om morgenen, og turen går mod øst til Ha Long-bugten. Her går I om bord på en traditionel vietnamesisk junke og sejler ud i den sagnomspundne bugt, hvor hundredvis af forunderlige kalkstensbjerge på dramatisk vis rejser sig op af det dybe vand. I tilbringer natten under fine forhold om bord på det smukke skib i hyggelige topersoners kahytter.

Dag 7: Ha Long-bugten - Hoi An

 Ha Long-bugten - Hoi An

Kaptajnen sætter atter kursen mod Ha Long. Samtidig åbnes dørene til skibets restaurant, hvor I kan tage for jer af morgenmadsbuffeten og nyde en kop friskbrygget kaffe. Efter næsten tre timers sejlads ankrer skibet op ud for Ha Long. Ved kajen venter en bil på at køre jer tilbage til Hanoi. Undervejs stopper I ved en lille landsby, der er kendt for sin keramikfabrik. Fra Hanoi er der afrejse med fly til Danang. Her bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Hoi An.

Dag 8: Hoi An

 Hoi An

Livlige markeder, smukt bevarede handelshuse og himmelstræbende pagoder kæmper om jeres opmærksomhed, når I denne morgen tager på en guidet gåtur gennem den hyggelige by. I krydser også den 400 år gamle japanske bro på vej mod en lille familiedrevet virksomhed. Her producerer familien de traditionelle lanterner, man ofte ser hænge på bygningerne i Hoi An. Senere går turen i båd til den lille landsby Thanh Ha, der har specialiseret sig i at lave keramik. Landsbyboerne viser gerne deres landsby og produkter frem, og I er mere end velkommen til selv at lave jeres egne mesterværker.

Dag 9: Hoi An - Hué

 Hoi An - Hué

I forlader Hoi An og fortsætter rejsen mod kejserbyen Hué. Turen over Hai Van-passet er intet mindre end spektakulær. Mod vest ligger høje bjerge, og mod øst slår bølgerne fra Det Sydkinesiske Hav ind mod den hvide palmestrand. I gør stop i landets fjerdestørste by Danang. Her besøger I Cham-museet inden turen går videre mod Hué. Eftermiddagen byder på et besøg ved Thien Mu-pagoden. Den ottekantede og syv etager høje pagode ligger smukt på en bakketop over Duftenes Flod. I står til søs og sejler ad Duftenes Flod mellem grønne bakkedrag, mens solnedgangen bader Hué i solnedgangens skær.

Dag 10: Hué - Ho Chi Minh City

 Hué - Ho Chi Minh City

Denne morgen bliver I hentet på hotellet og kørt til det kejserlige citadel. Dette var kejserens palads og til trods for, at de gamle bygninger tydeligvis har lidt under tidens tand, fornemmer man stadig fortidens storhed. Fra Hué går turen til lufthavnen, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City. Ved ankomsten til byen bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til hotellet. Herefter er resten af dagen fri til at udforske Vietnams største by. En afslappende tur til fods gennem byens trendy forretningsgader Dong Khoi og Le Cong Kieu Street kan anbefales.

Dag 11: Cu Chi-tunnellerne og byrundtur i Ho Chi Minh City

 Cu Chi-tunnellerne og byrundtur i Ho Chi Minh City

Formiddagsudflugt til Cu Chi, hvor I oplever det utrolige tunnelnetværk, som blev skabt af Viet Cong guerillasoldaterne under borgerkrigen i Vietnam. Efter det spændende ophold ved tunnelerne køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I ankommer før frokost.Efter frokost tager I på byrundtur i Ho Chi Minh City, hvor I blandt andet besøger det tidligere præsidentpalads, Old Saigon Post Office, Notre Dame-katedralen og byens travle Chinatown. Undervejs lægger I også vejen forbi det lokale marked Binh Tay og templet Thien Hau.

Dag 12: Ho Chi Minh City – Mekong-floddeltaet - Can Tho

 Ho Chi Minh City – Mekong-floddeltaet - Can Tho

I dag kører I sydpå mod byen My Tho, hvor I ankommer om formiddagen.
Her stiger I om bord på en båd, der tager jer ad Tiền-floden ind i Mekong-floddeltaets grønne verden af rismarker, smalle kanaler, fiskefarme, flydende markeder og små, traditionelle landsbyer. Ad Xep-kanalen fortsætter I dybere ind i floddeltaet mod Bến Tre-området. I hestetrukken vogn fortsætter I ad et lille hjulspor til Mr. Tam Nens frugthave, hvor der også laves honning. Om eftermiddagen fortsætter turen til Can Tho, hvor natten tilbringes.

Dag 13: Can Tho - Ho Chi Minh City

 Can Tho - Ho Chi Minh City

Tidligt om morgenen tager I på bådtur til Vietnams største flydende marked i Cai Rang.
Det er et fantastisk skue at se de mange hundrede både i alverdens størrelser. Tusindvis af varer skifter hænder i en gigantisk og øjensynlig kaotisk byttehandel. I har god tid til at nyde den eksotiske stemning og evt. selv købe lidt ind, inden I fortsætter ad små kanaler dybere ind i Mekong-floddeltaets frodige verden. I stopper flere steder undervejs og oplever livet i området på helt nært hold. Båden lægger til ved små markeder og et landsbytempel, inden turen sidst på dagen går tilbage mod Ho Chi Minh City.

Dag 14: Ho Chi Minh City - Siem Reap - Angkor

 Ho Chi Minh City - Siem Reap - Angkor

Morgenmaden serveres tidligt, så I kan nå til lufthavnen for afrejse med fly til Siem Reap i Cambodia. Forude venter to dages fantastisk udforskning af de mægtige Angkor-ruiner.   Eventyret starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra man har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Dag 15: Angkor

 Angkor

Dagens første mål er Banteay Srei, der hverken er stort eller pompøst, men dette lille, rødlige tempel fra 1200-tallet, med sindrige dybe relieffer, betragtes alligevel af mange som det absolut smukkeste tempel. På vej tilbage mod Angkor besøges flere mindre templer, inden I besøger et meget bemærkelsesværdigt tempel; Ta Phrom. Templet har en ganske særlig atmosfære, fordi man i modsætning til mange af de andre templer har valgt ikke at skære bygningerne fri af lianer og rødder. Templet fremstår derfor præcis som dengang i 1860’erne, da Angkor blev genfundet af et hold franske videnskabsmænd. Endnu et par små templer besøges, inden I sidst på eftermiddagen returnerer til Siem Reap og hotellet.

Dag 16: Afrejse fra Siem Reap

Morgenen er fri til at hvile eller til at udforske det, I endnu ikke har nået, inden I bliver afhentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen mod Danmark kan begynde.

Dag 17: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen.

Prisinformation

Indokinas bedste - 17 dage fra 29.495 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Luang Prabang og retur fra Siem Reap
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide.
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Luang Prabang inkl. morgenmad
 • Bådtur på Mekong Floden til Pak Ou Caves dag 3
 • Sightseeing i Luang Prabang dag 4
 • Flyrejse fra Luang Prabang til Hanoi
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Vanddukketeater i Hanoi dag 4
 • Sightseeing i Hanoi og Bac Ninh dag 5
 • 2 dage/1 nats sejltur i junke i Ha Long Bay inkl. helpension
 • Besøg på keramik-fabrik dag 7
 • Flyrejse fra Hanoi til Danang
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Hoi An inkl. morgenmad
 • Sightseeing i Hoi An dag 8
 • 1 nat på turistklasse hotel i Hué
 • Sightseeing i Hué dag 9 og 10
 • Flyrejse fra Hué til Ho Chi Minh City
 • 3 nætter på turistklasse hotel i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Udflugt til Cu Chi tunnellerne dag 11
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City dag 11
 • Sejltur på Mekong-Deltaet inkl. frokost dag 12
 • Tur med hestevogn til Mr. Tám Nâns plantage dag 12
 • 1 nat på turistklasse hotel i Can Tho inkl. morgenmad
 • Sejltur på Mekong-Deltaet dag 13
 • Flyrejse fra Ho Chi Minh City til Siem Reap
 • 2 nætter på turistklasse hotel i Sieam Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor dag 14 og 15
 • Traditionel Khmer fodmassage dag 15
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Siem Reap Lufthavn, ca. USD 25 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 29.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Højsæson
1 nov 2016 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Singapore og Bali i egen pool villa

Singapore og Bali i egen pool villa

Forkæl jer selv med et ophold i egen pool villa på det skønne og charmerende Pavilions Bali, hvor I også vil nyde godt af både massage-behandlinger og middage kombineret med 3 dage i pulserende Singapore.

LÆS MERE

14 dage fra 15.495 kr.

Mere luksus for pengene
Eksotiske Malaysia

Eksotiske Malaysia

Malaysia er et fantastisk rejseland. Det er komfortabelt, afstandene er små og malayerne er imødekommende!! Landet har masser af eksotiske oplevelser lige fra regnskov til tropiske strande for både voksne og børn.

LÆS MERE

16 dage fra 20.995 kr.

Safari og forkælelse

Safari og forkælelse

Først en fantastisk safarioplevelse på den eksklusive Ngala Lodge i et privat game reserve lige uden for Kruger. Derefter til smukke Cape Town og en hoteloplevelse helt ud over det sædvanlige. Opholdet i Cape Town giver jer desuden også en smag af vinlandet med en heldagstur, hvor der bliver fokus på områdets mange vine og delikatesser.

LÆS MERE

11 dage fra 30.595 kr.

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Fra templerne ved Angkor via Mekongdeltaet til den smukke tropeø Phu Quoc og pulserende Ho Chi Minh City. Dette er rejsen for dem, der vil opleve unik verdensarv kombineret med lokal kultur og eksotisk badeferie. Alt sammen krydret med ophold på lækre førsteklasses hoteller.

LÆS MERE

14 dage fra 21.495 kr.

Bangkok og luksus ø-hop

Bangkok og luksus ø-hop

Fra Bangkoks pulserende gader til boutique style barfodsluksus i den Thailandske Golf. Tilbring dagene på de lækre sandstrande under kokospalmerne, nyd solnedgangen over havet og lad jer forkæle på 3 unikke luksus hoteller på de 3 skønne bounty øer Koh Tao, Koh Phangan og Koh Samui.

LÆS MERE

16 dage fra 18.395 kr.

Bestil tilbud