70 12 03 03
Åben:

Ho Chi Minh, Mekong og badeferie

Fra Ho Chi Minh Citys brede boulevarder går rejsen til Mekong Deltaets virvar, der på vietnamesisk kaldes “De Ni Dragers Floddelta”. I sejler med den charmerende båd Cai Be Princess og besøger deltaets flydende markeder, frugtplantager og oplever livet langs deltaets bredder inden turen går mod de gyldne sandstrande ved Phan Thiet, hvor en uges badeferie i luksuriøse omgivelser venter jer. Rejsen afsluttes med et ophold i Singapore, hvor der med gratis adgang til et væld af byens attraktioner vil give jer rig mulighed for at opleve denne fascinerende storby.
Alle steder bor I på lækre førsteklasses hoteller, der er specielt udvalgt for deres ypperlige service og høje standard.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

15 dage fra 17.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev det fascinerende Mekong Delta
 • Bo på lækre luksushoteller
 • Slap af på Phan Thiets gyldne strande
 • Nyd godt af gratis fornøjelser i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore, hvor I lander den efterfølgende morgen.

Dag 2: Ankomst til Ho Chi Minh City

 Ankomst til Ho Chi Minh City

I skifter fly i Singapore og fortsætter videre mod Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres chauffør, der vil kører jer til jeres hotel midt i storbyen. Efter tjek ind er resten af dagen til fri disposition.
Ho Chi Minh er Vietnams bankende hjerte. Her er alt fra moderne højhuse til traditionelle markeder. Fra brede boulevarder i centrum til krogede gyder i Cholon. Brug dagen på at udforske denne fascinerende storby, måske bedre er kendt som Saigon. Men det officielle navn er i dag Ho Chi Minh City. Uanset navnet er det en by fyldt med kontraster. Klassisk fransk arkitektur, buddhistiske templer og moderne højhuse i stål og glas konkurrerer om den rejsendes opmærksomhed. Unge piger i den traditionelle klædedragt, ao dai, drøner forbi på deres scootere med det sorte hår flagrende efter sig. Svedende forretningsfolk i jakkesæt snakker i mobiltelefon, mens de passerer rækker af beteltyggende kvinder i kulihatte, som sælger kokosnødder fra små gadeboder. I Ho Chi Minh City synes alle Vietnams sider at være samlet på ét sted.

Dag 3: Fra Ho Chi Minh City til Mekong Deltaet

 Fra Ho Chi Minh City til Mekong Deltaet

Fra morgenstunden køres I til Cai Be, hvor en fascinerende dag venter i Mekong-floddeltaets frodige omgivelser. Ombordstigning på den charmerende båd Cai Be Princess ved broen Phu Nhuan. 
Ikke langt herfra ligger det eksotiske Cai Be flydende marked, hvor den travle handel foregår fra små både. Det er et farverigt skue, at se de mange både fyldt med varer zigzagge ind mellem hinanden. I besøger også et traditionelt gammelt hus, samt et lille lokalt værksted, hvor papir og sågar popcorn produceres af lokal ris. 
En lækker frokost venter på Restaurant Le Longanier. Restauranten huses i en smuk indokinesisk villa beliggende i en dejlig have fyldt med frugttræer ved flodens bred. Efter en dejlig frokost er det tid at begive sig dybere ind i deltaets netværk af små vandveje. 
Fra båden kan I i ro og mag opleve deltaets naturlige pragt glide langsomt forbi. Der sejles ad små kanaler gennem de storslåede landskaber, hvilket giver rigtig gode muligheder for at følge dagligdagen på bredden, hvor de fleste huse er bygget af træ med tage lavet af palmeblade. Der sejles under flere små træ- og bambusbroer på turen. På båden kan I låne en cykel, som I kan bruge til at udforske området yderligere, når der undervejs gøres ophold.
Sidst på dagen forlades Cai Be Princess. Floderne erstattes af veje, når I køres i bil til Can Tho, hvor I overnatter.

Dag 4: Flydende markeder og tilbage til Ho Chi Minh City

 Flydende markeder og tilbage til Ho Chi Minh City

Efter morgenmaden er der atter ombordstigning på Cai Be Princess, som sejler jer til Cai Rang flydende marked. Markedet er fyldt med små både, der snørkler sig gennem de små kanaler, mens der handles på kryds og tværs over rælingen med alskens lokale varer.
Efter markedet sejles der videre ad floderne til en frugtplantage, hvor I har mulighed for at smage de saftige og friskplukkede frugter. Herfra fortsættes ad de små kanaler mod Ba Bo-broen, der ligger en kort gåtur fra båden.
Sidst på dagen besøges et lokalt marked samt Binh Thuy, et over 130 år gammelt historisk hus, der er meget typisk for det sydlige delta, inden turen går tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I overnatter.

Dag 5: Mod Phan Thiets gyldne strande

 Mod Phan Thiets gyldne strande

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og turen går nu mod ferieparadiset Phan Thiet. Denne lille fiskerby ligger ved det Sydkinesiske Hav blot tre timers kørsel nordøst for Ho Chi Mihn City. Byen har i årevis været kendt for sin gode fiskesovs, der er en vigtig ingrediens i det vietnamesiske køkken.
Phan Thiet er nu også blevet et vigtigt turistmål. For omkring byen findes nogle af Vietnams bedste strande. Her er klart blåt vand, hyggelige fiskerestauranter og ørkenagtige sandklitter.
Ved ankomsten til Phan Thiet bliver I kørt til det lækre og luksuriøse Anantara Mui Ne Resort, der vil danne rammen om den næste uges badeferie.
Gæster på Anantara Mui Ne Resort vil blive imponerede over den traditionelle og luksuriøse arkitektur og resortets smukke beliggenhed. Værelser og villaer er indrettet med alle moderne faciliteter, vandfalds-bruser, ekstrastort badekar i sten, LCD-TV, aircondition og trådløst internet. Nogle værelser har balkon med udsigt og nogle villaer har egen pool. Tag en cocktail i poolbaren, mens I nyder udsigten over det Sydkinesiske Hav.
Restauranten La Terrasse har et menukort med både vietnamesiske og vestlige specialiteter, mens strand-restauranten La Sala lokker med alt godt fra havet.
Resortets spa byder på healende og traditionelle behandlinger i smukke omgivelser eller på stranden.

Dag 6 - 11: Badeferie i Phan Thiet

 Badeferie i Phan Thiet

Dagene er jeres til at nyde Mui Ne-stranden ved Phan Thiet, som er perfekt til afslapning for hele familien.
Skal der ske lidt mere end blot strandliv, så tag en båd ud til en af de charmerende øer eller lej en Jeep og udforsk området – de “røde og hvide sandklitter” kan anbefales. Det er et område med nogle store sandbanker, der ligger 40 km udenfor Mui Ne. Oplev Cham Tower og haver med vietnamesisk “Dragon Fruit” eller indtag en 18-hullers golfbane på Sea Links Country.
Der er rig mulighed for at dyrke vandsport og andre aktiviteter. Den bedste sæson er fra oktober til marts.

Dag 12: Fra Phan Thiet til Ho Chi Minh City og Singapore

 Fra Phan Thiet til Ho Chi Minh City og Singapore

Tiden er kommet, hvor I skal sige farvel til Vietnam og landets dejlige strande. I bliver hentet på hotellet og kørt tilbage til lufthavnen i Ho Chi Minh City, hvorfra I flyver direkte til Singapore.
Allerede i lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. Den kommende nat bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapores aktive forretnings-, shopping- og fornøjelsesområde. Chinatown, The National Museum samt Singapores atmosfærefyldte historiske templer og kirker ligger alt sammen i kort afstand fra hotellet.

Dag 13: Oplev Singapore

 Oplev Singapore

Dagen er til fri disposition inden afrejsen. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og Jurong Fuglepark, der med sine 8.000 fugle og over 600 arter er den største af sin slags i Asien. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 14: Afrejse fra Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore eller foretage de sidste indkøb, inden I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen. Herfra flyver I direkte tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til København

I ankommer tidlig morgen til København.

SÆRLIGT OM REJSEN

Bemærk:
Rejsen skal bestilles minimum 60 dage før afrejse.
Der er begrænset antal pladser, og der tages derfor forbehold for evt. udsolgte flyafgange.

Prisinformation

Ho Chi Minh, Mekong og badeferie - 15 dage fra 17.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Ho Chi Minh City t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Ho Chi Minh Lufthavn til Hotel
 • 1 nat på Sofitel Plaza i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City til Cai Be
 • Sejlads med Cai Be Princess ifølge program
 • Udflugter og aktiviteter på privat basis i Mekong Deltaet med engelsktalende guide
 • 1 x frokost i Mekong Deltaet
 • 1 nat på Victoria Can Tho Hotel inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Cai Be til Ho Chi Minh City
 • 1 nat på Sofitel Plaza i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City til Phan Thiet
 • 7 nætter i deluxe værelse på Anantara Mui Ne Resort i Phan Thiet inkl. morgenmad
 • Privat transport fra Phan Thiet til Ho Chi Minh Lufthavn
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Højsæson
10 jan 2017 - 30 apr 2017
ved 2 voksne
fra 19.695 kr.
Tillæg for ophold i Pool Villa på Anantara
4.700 kr.

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for ophold i Pool Villa på Anantara
3.600 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for ophold i Pool Villa på Anantara
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Togrejser

14 dage fra 24.950 kr.

Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor I på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

16 dage fra 14.995 kr.

Florida for hele familien

Florida for hele familien

Oplev solskinsstaten Florida på en rejse for både voksne og børn – bag rattet i jeres egen bil. I bor i privat poolvilla i Orlando og på firestjernede hoteller tæt på Key West, på Captiva Island ved Fort Myers og i Miami. Turen byder også på en unik og intim oplevelse med havets charmetrold, delfinen. Rejsen er ideel til familier, men også perfekt til det eventyrlystne par.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kør-selv, Strandferie

15 dage fra 13.195 kr.

Sommerferie i Malaysia

Sommerferie i Malaysia

Oplev tre meget forskellige sider af Malaysia: Den hektiske storby Kuala Lumpur, vild natur i Belum-regnskoven samt tropeøen Perhentian. Alle stederne er rigtig fine destinationer i vores sommerferie, hvor klimaet er godt.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 23.995 kr.

NYHED
Ferieparadiset Mexico

Ferieparadiset Mexico

Bo i egen bungalow på stranden i Mexico. Oplev ægte mexicansk atmosfære i den charmerende ferieby Playa del Carmen eller dyk på verdens næststørste koralrev Great Mayan Reef lige ud for kysten.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Naturoplevelser, Strandferie

9 dage fra 15.550 kr.

Bestil tilbud