70 12 03 03
Åben:

Hawaii - Stillehavets perler

Oplev Hawaii – Stillehavets Perler med besøg på tre vidunderlige øer. Hawaii har meget at byde på, og øerne Oahu, Big Island og Kauai er ingen undtagelse. Her venter fantastiske badestrande, dramatiske kyster, tætte jungler, mægtige vulkaner og en fascinerende traditionel kultur med dybe polynesiske rødder.

 

14 dage fra 16.845 kr.  

Turens højdepunkter

 • Gode fire stjernede hoteller
 • Billeje inkluderet på Big Island & Kauai
 • Mulighed for at gøre stop i f.eks. San Francisco, Los Angeles eller New York på ud- eller hjemrejse

 

Dagsprogram

Dag 1: Danmark - Honolulu, Oahu

 Danmark - Honolulu, Oahu

Fra Danmark sættes kursen mod Hawaii, og efter en mellemlanding eller to, ankommer I til Honolulu med den berømte Waikiki Beach. Forude venter knap to ugers tropisk eventyr i en af verdens smukkeste ø-grupper. Hotellet ligger naturligvis ved den berømte Waikiki Beach.

Dag 2-4: Oahu

 Oahu

Med navne som Pearl Harbor, Waikiki Beach og Honolulu er Oahu indbegrebet af Hawaii. Solelskere strømmer hertil for at nyde de dejlige strande. Surfere fra hele verden drømmer om at prøve kræfter med nordkystens enorme bølger, og dykkere og snorklere begejstres igen og igen over de fantastiske koralrev, hvor fisk i alle størrelser og faconer svømmer ind og ud mellem farvestrålende koraler. Det var Oahu, der satte Hawaii på verdenskortet, og øen er stadig blandt de mest populære i ø-gruppen.

Men Oahu har i dag udviklet sig til at være meget mere end den perfekte tropedrøm. Honolulu er en dynamisk og helt igennem multietnisk storby, hvor lokale hawaiianske traditioner møder kulturelle strømninger fra hele verden. Oahu er hjem for ¾ af alle Hawaiis indbyggere, og intet andet sted i øgruppen finder I samme udbud af restauranter, butikker og aktiviteter som her. Spis dampende varm nudelsuppe i Chinatown, shop i hippe designerbutikker i down town eller oplev traditionelle Hawaii-bands optræde iført blomstrede skjorter. De sker altid noget på Oahu. Men det er også her, I kan nyde en kølig cocktail ved solnedgang i fred og ro, finde mennesketomme strande i afsidesliggende bugte eller opleve historien og tragedierne ved angrebet på Pearl Harbor.

Dag 5: Oahu - Big Island

 Oahu - Big Island

Det er tid at lægge pulserende Honolulu bag jer og kigge fremad mod nye oplevelser på øen Hawaii – lokalt også kendt som ‘The Big Island’. Øen ligger kun en kort flyvetur sydøst for Oahu, men der er en verden til forskel på de to øer! Er vejret klart, er det en flot flyvetur hen over ø-gruppen og Stillehavet, inden I lander på Hawaiis største ø. På The Big Island har I en lejebil til rådighed under hele opholdet. Denne står klar i lufthavnen, og inden længe kan I køre mod jeres lækre strandhotel i byen Kailua Kona for de næste fire nætter.

Forfatteren Mark Twain besøgte Kailua Kona i 1866 og beskrev byen som en søvndyssende samling af græshytter mellem høje kokospalmer. Meget er sket sidenhen, og selvom Kailua Kona stadig er en mindre by, tilbyder den alle de faciliteter der sikrer en god ferie. Ikke mindst når mørket falder på, og lysene tændes i de mange butikker og restauranter.

Dag 6-8: Hawaii, Big Island

 Hawaii, Big Island

Det er svært ikke at forelske sig hovedkulds i The Big Island, der er mere end dobbelt så stor som alle de øvrige Hawaii-øer til sammen. Også landskaberne er større her end på de mindre naboøer. Fra smukke kyststrækninger til frodige, grønklædte bjergskråninger. Og fra sneklædte bjergtoppe til rå vulkanske lavamarker, hvor strømme af rødglødende lava konstant modeller landskabet i surrealistiske former. I kan endda gå under jorden i gange formet af lavastrømme eller slappe af på vidunderlige tropestrande, hvoraf nogle er farvet sort af den vulkanske aktivitet. The Big Island har det hele, og med bilen til rådighed har I alle muligheder for at komme rundt og opleve den fantastiske mangfoldighed af landskaber og aktiviteter, øen tilbyder.

Bilen er ideel til at udforske The Big Island, men øen tilbyder også en lang række andre aktiviteter, der er værd at overveje. Kajakture i de stille bugter er meget populære, både dykning og snorkling er i verdensklasse, og lystfiskere fra hele verden kommer hertil for at prøve lykken med dybhavsfiskeri. Men blue marlin og andre eftertragtede fisk er ikke de eneste, der holder til i bølgerne. Fra januar til marts kommer omkring 10.000 pukkelhvaler til disse varme farvande for at yngle. Er der hvaler i området tilbydes hvalsafarier, der lader jer komme tæt på havets godmodige kæmper.

På land er mulighederne næsten endnu større. Udforsk de skovklædte bjergsider på mountain bike eller tag en runde på en af øens mere end 20 golfbaner. Gå under jorden i seks af verdens 10 længste lava-tunneller eller arranger en ridetur mellem cowboys og kvægfarme nær Waimea. Vandremulighederne er også fantastiske. Hvor ellers kan man vandre fra sneklædte tinder ned gennem tæt tropisk regnskov til rå klippekyster, hvor glohede lavastrømmene spruttende vælter ned i Stillehavets bølger? Andre ruter vil tage jer forbi aktive vulkankratere, gennem lavaørkener og over åbne græssletter til prisvindende kaffeplantager og mystiske tågeskove.

Landskaberne, kulturen, klimaet og de mange aktivitetsmuligheder er alle sammen med til at give The Big Island sin unikke charme, der har fået mange til at udnævne den som ‘Den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer’. Sådant et udsagn vil altid være åben for debat. Men sikkert er det i hvert fald, at The Big Island er en af de mest varierede og mest forførende af alle Hawaiis tropeøer.

Dag 9: Big Island - Kauai

 Big Island - Kauai

Man kunne let bruge flere uger på The Big Island, men Hawaii har flere perler at byde på. Lejebilen afleveres i lufthavnen, og snart sættes kursen nordpå mod Kauai. Også her har I bil til rådighed, så I let kan udforske de storslåede omgivelser – og I har meget i vente!

Lavede man en skønhedskonkurrence blandt alle Hawaiis øer, ville Kauai med al sandsynlighed vinde! Øen er langt mindre end Big Island, men den har det hele. Jungleklædte bjerge, dramatiske kløfter og vidunderlige strande. Koralrev og havskildpadder nyder godt af det klare, varme vand langs kysten, mens brusende vandfald vælter udover klippehylder og skaber fantastiske regnbuer over de frodige dalene midt på øen. Nogle steder rejser klipperne sig direkte op ad havet som grønklædte mure, mens gamle templer andre steder vidner om øens fortid. Sukker, kaffe og taro dyrkes stadig i den frodige jord, der i en lokal joke siges at være så rig, at selv et kosteskaft ville spire her, hvis nogen prøvede at plante det!

Dag 10-12: Kauai

 Kauai

Trods Kauai begrænsede størrelse, er der stor forskel på de forskellige dele af øen. Langs kysten findes mange små kystbyer og glimrende strande, og det er let at tage bilen og prøve strandene på sydkysten eller nordkysten, hvis I skulle have lyst til det. Flere steder rundt om på øen er det desuden muligt at udforske kysterne i havkajak, iført maske og snorkel eller fra et surfbræt på nogle af de bedste bølger i hele Hawaii. En tur øen rundt vil også tage jer forbi levn fra den rige oprindelige kultur.

Men det er inde i landet, at Kauai for alvor viser sin pragt frem – og ingen steder tydeligere end ved øens mest storslåede naturfænomener: Fern Grotto, Na Pali-kysten og Waimea Canyon. Førstnævnte kan nås med båd ad en jungleflod, der snor sig som en blå slange gennem de evigt grønne landskaber. Na Pali-kystens regnskovsklædte klipper derimod nydes bedst til fods, om end der er alternativer. Waimea Canyon er Kauais mest storslåede landskab. En kolossal tropisk kløft med rødlige, eroderede klippefremspring og brusende vandflad, der tåler sammenligning med selveste Grand Canyon.

Kauais storslået natur er naturligvis ikke gået uopdaget hen. Siden James Cook lagde til her, har mange besøgende forelsket sig i øens skønhed. Nogle endda uden at vide, at det var Kauai, de så på. For Hollywood har brugt Kauais vilde natur flittigt i film som South Pacific, Indiana Jones, Jurassic Park, King Kong og Tårnfuglene. Også Elvis fandt kærligheden på Kauai i filmen Blue Hawaii fra 1961, hvor sangen “Can’t Help Falling in Love” meget passende stamme fra. Så det er i høj grad værd at bruge mindst en af dagene på at udforske øens indre. Enten i bil eller på en af de mange glimrende vandreture til vandfald og udsigtspunkter. Mountainbike, rideture eller kajaksejlads på floderne er andre spændende muligheder for at komme tæt på de tropiske omgivelser. Lyder alt dette for aktivt, er en helikoptertur over Waimea Canyon et fænomenalt alternativ.

 

Dag 13: Afrejse Kauai

 Afrejse Kauai

I skal nu tage afsked med Hawaii, og påbegynde hjemrejsen. Flyrejsen hjem til Danmark går via det amerikanske fastland, og det er derfor muligt at gøre et stop i f.eks. Los Angeles, San Francisco, eller i New York.

Dag 14: Ankomst Danmark

Har I valgt at tage tilbage til Danmark uden stop, ankommer I i Danmark denne dag.

Prisinformation

Hawaii – Stillehavets perler - 14 dage fra 16.845 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Hawaii t/r
 • 2 indenrigsflyvninger på Hawaii
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Waikiki Beach, Honolulu, Oahu
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Big Island
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Kauai
 • Leje af bil på Big Island og Kauai, inkl. forsikringer og fri km
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Måltider ud over de nævnte
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter

 

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
16 aug 2015 - 20 jun 2016
ved 2 voksne
24.295 - 25.995 kr
Ved 2 voksne og 2 børn
16.845 - 18.195 kr

Højsæson
21 jun 2016 - 15 aug 2016
ved 2 voksne
27.995 - 29.350 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
19.595 - 21.295 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vandresafari - Sydafrika og Swaziland

Vandresafari - Sydafrika og Swaziland

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Denne tur fanger essensen af det sydlige Afrika, og I oplever det meste på bedst tænkelige vis – til fods. Rejsen foregår i en international gruppe med engelsktalende rejseleder.

LÆS MERE

17 dage fra 26.895 kr.

Forkælelse på The Vijitt Phuket

Forkælelse på The Vijitt Phuket

Leder I efter afslappet luksus i egen villa til en god pris? Så er The Vijitt stedet! Denne 4-stjernede perle ligger på Phukets rolige sydøstkyst. I modsætning til vestkysten af Phuket finder man i området omkring Panwa ikke alverdens restauranter og barer på hvert gadehjørne, her ånder fred og ro, men man kan alligevel forholdsvis hurtig komme til nogle af de mere livlige områder på øen.

LÆS MERE

14 dage fra 15.395 kr.

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Kom tæt på Indiens rige dyreliv på denne kompromisløse tigersafari i fire af Indiens bedste nationalparker. Undervejs bor I på en række af Asiens mest luksuriøse safarilodges, så der er i den grad lagt op til den ultimative tigersafari i Indien!

LÆS MERE

12 dage fra 32.795 kr.

USA med tog – Sydstaterne

USA med tog – Sydstaterne

Tag på en spændende togrejse fra Chicago til Memphis og New Orleans, hvor du oplever Sydstaternes unikke stemning og berømte musik.

LÆS MERE

10 dage fra 18.195 kr.

Nyhed
Caribisk strandperle på Cuba

Caribisk strandperle på Cuba

Trænger I til at komme væk? En uge i varmen hvor I kan lade jer forkæle i eksotiske omgivelser ved en af Cubas bedste strande? Så er en rejse til Cuba og Memories Jibacoa stedet for jer.

LÆS MERE

9 dage fra 16.350 kr.

Bestil tilbud