70 12 03 03
Åben:

Fra storbyjungle til regnskov og tropeø

Oplev alt fra storbyjungle til regnskov og tropeø på denne rundtur -den perfekte kombination af by, natur og ikke mindst badeferie. I starter rejsen i Kuala Lumpur, hvor der med tid på egen hånd bliver rig mulighed for at udforske denne fascinerende storby. Herfra videre på eventyr i den 130 millioner år gamle regnskov i Taman Negara, inden I afslutter rejsen med en luksuriøs badeferie på den privatejede paradisø Pangkor Laut udfor Malaysias vestkyst.

15 dage fra 19.795 kr. 

Turens højdepunkter

 • Oplev den 130 år millioner gamle regnskov Taman Negara
 • Private udflugter med guide
 • Nyd badeferien på luksusresort på tropeøen Pangkor Laut

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver fra Danmark med et flyskift undervejs til Malaysias hovedstad Kuala Lumpur.

Dag 2: Ankomst til Kuala Lumpur

 Ankomst til Kuala Lumpur

Ved ankomsten til Kuala Lumpur bliver I mødt af den lokale chauffør, som vil kører jer til jeres hotel for de næste 2 nætter i byen.
Resten af dagen er til fri disposition. I kan vælge at slappe af ved hotellets pool efter flyveturen eller måske kaste jer ud i eventyret allerede i dag.
Måske vil I shoppe i de tusindvis af butikker, der gør byen til et sandt shoppingparadis. Her er alt fra små lokale forretninger til store internationale shoppingcentre, og priserne er generelt lave sammenlignet med Danmark. Det såkaldte Golden Triangle område er højdepunktet. Her finder I de kæmpe shoppingcentre, hvor I kan købe mærketøj samt kamera- og computerudstyr af god kvalitet. Er I på udkig efter lidt billigere souvenirs og tøj findes der et stort udvalg i China Town på den livlige gade Jln Petaling, der er tætpakket med boder om aftenen.

Dag 3: Kuala Lumpur på egen hånd

 Kuala Lumpur på egen hånd

Denne dag er fri til at udforske Malaysias hovedstad på egen hånd. Den kulturelle smeltedigel, Kuala Lumpur, er en både historisk og samtidig meget moderne by. Byen rummer mange facetter og en billig og effektiv måde at komme rundt til de vigtigste seværdigheder er med det effektive togsystem “Light Rail Transit” (LRT). Snyd ikke jer selv for et besøg ved Petronas Twin Towers, der med sine 452 meter er verdens højeste tvillingetårne. Den imponerende stål- og glaskonstruktion huser bl.a. et stort antal kontorer fordelt på tårnenes 88 etager. En tur op til gangbroen – skybridge – på 41.etage er gratis, men der er begrænsning på antallet af besøgende, så kom tidligt hvis I vil sikre jer en billet. For foden af tårnene ligger KLCC park, der med sine skyggefulde steder, stort anlagte legeplads og børnepool er en oase i byen. Fra parken har man det bedste udsyn til tårnene. Et andet godt sted at slappe af, er den store Lake Garden, hvor I også finder Kuala Lumpurs sommerfugle- og fuglepark. Her kan I på tæt hold se et stort udvalg af de mange smukke fugle, der lever i Malaysias regnskov, bl.a. papegøjer og de store tukanfugle.

Dag 4: Mod regnskoven i Taman Negara

 Mod regnskoven i Taman Negara

Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel og kursen sættes nu mod Taman Negara.
Taman Negara, der er verdens ældste regnskov med 130 millioner år på bagen. Her er flere plante- og dyrearter end noget andet sted i verden.
Fra Kuala Lumpur køer I til landsbyen  Kuala Tembeling, en tur på ca. 4 timer, hvorefter I fortsætter med langbåde af floden i ca. 3 timer inden I når jeres hjem i regnskoven.
Undervejs får I chancen for at opleve regnskovens rige dyreliv, deriblandt eksotiske fugle, varaner og vandbøfler og samtidig nyde synest af den rige flora og fauna i området.
Jeres første eventyr i regnskoven er kl. 20.00, når mørket er faldet på og en guidet aftentur venter i junglen.

Dag 5: På eventyr i Taman Negara

 På eventyr i Taman Negara

Efter en god nats søvn er der morgenmad i resortets restaurant. Denne dag starter med et jungletrek til Teresik Hill, hvor der er en fantastisk panoramaudsigt over den smukke regnskov. Undervejs vil guiden informere om junglens flora og fauna, og hvis I er heldige, ser I måske aber, leguaner, hjorte eller tapirer. Det er en spændende tur ud til, og henover, “Canopy Walkway”, der efter sigende er verdens højeste hængebroer, der snor sig gennem junglen ca. 40 meter over jorden. I er tilbage på resortet ved middagstid, hvor I kan nyde lidt frokost og slappe af i de rolige omgivelser.
Om eftermiddagen tager I på udflugt til Lata Berkoh, hvor der vil være mulighed for at svømme i den store ferskvandspool, inden båden stille driver tilbage til resortet.

Dag 6: Tilbage til Kuala Lumpur

Det er blevet tid til at tage afsked med regsnkoven. I bliver hentet på resortet efter morgenmaden og I vender nu tilbage til Kuala Lumpur, hvor natten tilbringes.
Efter ankomsten til byen er resten af dagen til fri disposition.

Dag 7: Videre til Tropeøen Pangkor Laut

 Videre til Tropeøen Pangkor Laut

Efter en tidlig morgenmad bliver I hentet på hotellet og kørt til Marina Isand Pangkor Jetty, der ligger på Malyasias vestkyst. Efter en kort sejltur ankommer I til jeres det lækre og luksuriøse Pangkor Laut Resort, der vil danne rammen om de næste dages badeferie.
Pangkor Laut Resort er et af de få førsteklasses hoteller, der kan tilbyde gæsterne en ø helt for dem selv. Den lille ø Pangkor Laut har bevaret 80% af den 2 milioner år gamle tropiske regnskov, og selvom resortet er det eneste på øen, vil man ikke mangle noget under opholdet. Hvide strande, 3 swimmingpools, tennisbaner, jacuzzi, vandsportscenter, fitness, jungletrekking, restauranter og bar. Der findes et væld af forskellige værelsestyper, hvoraf nogle er hytter der står på pæle i havet. Alle værelser er med air-condition, balkon, cd-afspiller, safetybox, kaffe/te faciliteter, minibar og IDD telefon.
Pangkor Laut Resort er det perfekte sted for den kræsne gæst der søger ro og fred i uovertrufne omgivelser.

Dag 8 - 13: Badeferie på Pangkor Laut

 Badeferie på Pangkor Laut

Dagene på Pangkor Laut er på egen hånd til blot at slappe af og nyde de fantastiske omgivelser.
Den hvide sandstrand ligger ned til en af øens mange smukke bugte, Emerald Bay. Her er der rig mulighed for at koble af og nyde stilheden, der kun bliver afbrudt af bølgeskvulp og lydene fra junglen.
Midten af øen er nemlig dækket af tæt kuperet jungle, hvor macaque-aber, farverige næsehornsfugle og store monitor lizards holder til.
Skulle tiden på stranden falde jer lang, vil det netop være oplagt at udforske junglen til fods eller bevæge sig ud på det rolige hav og sejle øen rundt i kajak.

Dag 14: Afrejse fra Malaysia

Tiden er kommet, hvor I skal vinke farvel til Pangkor Laust gyldne sandstrande. I bliver hentet på hotellet ved middagstid, og turen går nu til lufthavnen i Kuala Lumpur, hvorfra der flyves tilbage til Danmark med et flyskift undervejs.

Dag 15: Ankomst til Danmark

I ankommer til Danmark om formiddagen.

SÆRLIGT OM REJSEN

På jungleturene i Taman Negara anbefales det at medbringe:
Lommelygte, håndklæde, badetøj, gode sko, myggespray, tyndt regnslag, solcreme og personlig bagage – gerne pakket i en vandtæt weekend taske (regnsæsonen går fra midten af november til midt/slut januar.

Prisinformation

Fra storbyjungle til regnskov og tropeø - 15 dage fra 19.795 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København eller Billund til Kuala Lumpur t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 3 nætter på Swiss-Inn Chinatown i Kuala Lumpur inkl. morgenmad (Turistklasse)
  Eller
  3 nætter på Majestic Hotel i Kuala Lumpur inkl. morgenmad (Første klasse)
 • 2 nætter på Han Rainforest Resort i Taman Negara inkl. morgenmad (Turistklasse)
  Eller
  2 nætter på Mutiara Taman Negara inkl. morgenmad (Første klasse)
 • Aktiviteter i Taman Negara ifølge program
 • 7 nætter i Garden villa på Pangkor Laut Resort inkl. morgenmad (Turistklasse)
  Eller
  7 nætter i Beach Villa på Pangkor Laut Resort inkl. morgenmad (Første klasse)
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 aug 2016 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
19.795 - 21.795 kr.
Ophold på
Turistklasse hoteller

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
20.595 - 22.595 kr.
Ophold på
Turistklasse hoteller

Rejseperiode
1 aug 2016 - 31 mar 2017
ved 2 voksne
21.595 - 23.595 kr.
Ophold på
Førsteklasses hoteller

Rejseperiode
1 apr 2017 - 31 mar 2018
ved 2 voksne
22.595 - 24.595 kr.
Ophold på
Førsteklasses hoteller

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Ophold på
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


På cykel gennem Rajasthan

På cykel gennem Rajasthan

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Taj Mahal, templer og fantastiske landskaber venter på dette to-hjulede eventyr gennem Indiens farverige ørkenstat, Rajasthan.

LÆS MERE

16 dage fra 19.995 kr.

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Bestig Kilimanjaro på en hård vandreturtur, hvor I efter fire dages trekking oplever solopgangen over Mawenzi. Derfra tager I det sidste stykke til Uhuru Peak, forbi gletsjere og isklipper. I kommer også på safari i flere nationalparker.

LÆS MERE

13 dage fra 35.795 kr.

Kinas højdepunkter og ukendte skatte

Kinas højdepunkter og ukendte skatte

Oplev en perlerække af Kinas højdepunkter og ukendte skatte. Fra Den Forbudte By, Terrakotta-hæren i Xian og Sydkinas smukke kalkstensbjerge til de fantastiske huletempler ved Datong og den ualmindelig velbevarede historiske by Pingyao.

LÆS MERE

15 dage fra 30.950 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Malariafri safari og maleriske Cape Town

Fra Malariafri safari med overnatning i luksussafaritelte i det private Amakhala Game Reserve til maleriske Cape Town. Dette er den perfekte rejse for dem, som vil opleve safari og Cape Town uden at køre selv.

LÆS MERE

11 dage fra 17.995 kr.

Bestil tilbud