70120303
Åben:

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Rejsen går gennem det centrale Thailands landlige omgivelser fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin. Fra små landsbyer og lokaler markeder rejser I til den berømte bro over floden Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, hvor den frodige jungle venter. I slutter rejsen med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin, hvor der vil være rig mulighed for at fordøje de sidste dages mange oplevelser.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Ring til os nu, og lad os skræddersy din individuelle drømmerejse.

15 dage fra 20.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Storby, kultur, natur og badeferie på én rejse
 • Ophold i luksustelt ved River Kwai
 • Rundrejse i det centrale Thailand med privat guide og transport
 • Bo på lækkert resort ved stranden

 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver med Thai Airways direkte til Thailands fascinerende hovedstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Bangkok

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel, der ligger i hjertet af Bangkoks store shoppingområde.
Efter tjek ind på hotellet har I dagen på egen hånd til at udforske denne fascinerende millionby.

Dag 3: Bangkok på egen hånd

 Bangkok på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Bangkok blev grundlagt i 1782 af Rama d. 1. Blandt thaier kaldes Bangkok dog aldrig andet end Krung Thep, “Englenes By”. Thailands pulserende hovedstad med næsten otte millioner indbyggere er en hektisk og sprudlende by, der ikke kan undgå at påvirke jer.
Byen er et skrækeksempel på dårlig byplanlægning, men måske er det netop byens kaos, der gør Bangkok til så intens en oplevelse. Det første indtryk er de futuristiske skyskrabere i glas og beton, men når I kommer ned i gadeplan, dukker kontrasterne for alvor op. I vrimlen af osende tuk-tuker, biler, taxaer og motorcykler finder I gyldne templer side om side med imponerende stormagasiner. Om aftenen bøjes byen i farvestrålende neonreklamer, og i takt med at duften fra gadekøkkenerne breder sig i gaderne, forvandles fortove og pladser til livlige markeder.

Dag 4: Fra Bangkok til Kanchanaburi

 Fra Bangkok til Kanchanaburi

Blot en times kørsel fra Bangkok befinder man sig i Samut Songkhram-provinsen, hvor landsbyliv og smuk natur danner en stærk kontrast til Bangkoks hektiske og pulserende gader og liv.
I bliver hentet på jeres hotel, og dagens første stop byder på en helt speciel oplevelse med det lokale tog til et traditionelt landsbymarked, der ligger spredt ud på og omkring togskinnerne. Det er et pudsigt og imponerende syn at se, hvordan de handlende nærmest har gjort det til en kunstart i hastig fart at samle deres boder og varer, når et tog nærmer sig, og al handel brat går i stå.
Herfra fortsætter I til Tha Kha – et af de mange flydende markeder i området. Tha Kha er et autentisk flydende marked, hvor man virkelig får et indblik i det thailandske handelsliv.
Bemærk: Tha Kha bliver afholdt hver lørdag og søndag, og i hverdagene følger det månecyklussen. Er Tha Kha ikke åbent på dagen, besøges et af de andre flydende markeder i området.
I tager på en fascinerende kanotur gennem kanalerne – også kaldet klonger, hvor I stille og roligt sejler forbi plantager og templer, før der gøres stop hos en lokal familie, der producerer sirup af palmesukker.
Dagens sidste stop, inden I ankommer til Kanchanaburi er et besøg ved det imponerende Wat Bang Kung-tempel, der dateres tilbage til Ayutthaya-perioden. Templet er især kendt for sit lille kapel, der er fuldstændig lukket inde bag rødderne fra et Banyan-træ.

Dag 5: Kanchanaburi og River Kwai

 Kanchanaburi og River Kwai

Efter morgenmaden på hotellet går turen til Hell Fire Pass og den berygtede jernbane, der ligger nord for Kanchanaburi. Her besøger I museet, der fortæller historien om jernbanen for derefter at følge dte såkaldte Memorial Trail, der går langs med jernbanen, hvor man med en audio går bl.a. får fortalt historier af tidligere krigsfanger.
Om eftermiddagen besøger I JEATH-krigsmuseet, der er en tro kopi af en japansk arbejdslejr, og siden krigskirkegården, hvor alle de allierede krigsfanger ligger begravet. Herfra fortsætter I til den berømte bro over floden Kwai. Jernbanen med den berømte bro blev bygget under umenneskelige forhold af tusindvis af thailandske, kinesiske og allierede krigsfanger. I tager på en kort togtur langs den berygtede “dødens jernbane” gennem Kwai Noi-kløften.

Dag 6: Kanchanaburi til Ayutthaya via Bang Pa In

 Kanchanaburi til Ayutthaya via Bang Pa In

I dag går turen mod Siamrigets gamle hovedstad Ayutthaya. Rejsende har i tidligere tider beskrevet Ayutthaya som “Østens Venedig” med de mange templer spredt rundt mellem de mange kanaler og vandveje. Undervejs gøres der stop for at se Bang Pa-In Sommerpaladset, der blev bygget af Kong Rama IV – et fantastisk syn af bygninger, der er inspireret af både europæisk, kinesisk og thailandsk arkitektur.
I Ayutthaya hopper I på en lokal “kermit” Tuk Tuk, der en speciel type Tuk Tuk, som kun findes i Ayutthaya- og Trang-provinsen i syd. Den centrale del af Ayuthaya var bygget på en ø, og dagen igennem vil du udforske de utallige ruinkomplekser, der ligger tæt side om side. Wat Chai Mongkol, Wat Si San Phet og the Old Royal Palace er blot nogle af attraktionerne. Du udforsker også Wat Phra Mahathat, der er berømt for sit buddha-stenhoved, der holdes uhjælpelig fast af trærødder.
Besøget i Ayutthaya afsluttes med at smage på en meget berømt og lokal delikatesse i det muslimske kvarter – en candyfloss roti. (pandekage).
Om aftenen nydes middagen på den smukke “Baan Khun Pra”-restaurant.

Dag 7: Ayutthaya til Khao Yai via Lopburi

 Ayutthaya til Khao Yai via Lopburi

Efter morgenmaden på hotellet er der afgang mod byen Lopburi, hvor der tages på en kort rundtur for at besøge museet ved Narai Raja Nives-paladset, hindu-templet Prang Sam Yod og Abetemplet, der er kendt for de hundredevis af krabbeædende makak-aber, der lever i og omkring templerne.
Fra Lopburi fortsætter I mod Thailands ældste nationalpark Khao Yai. Området omkring parken er ideelt til dyrkning af vindruer og den dag i dag har vine fra Khao Yai opnået international anerkendelse. Om eftermiddagen vil der da også blive tid til selv at smage de lokale vine samt udforske vingården og den smukke bjergrige og tropiske natur.

Dag 8: Khao Yai National Park

 Khao Yai National Park

I har en begivenhedsrig dag foran jer i Thailands ældste nationalpark. Efter morgenmaden bevæger I jer til fods gennem junglen til Nong Phug She-tårnet, der ligger lige ved det vandhul, der er tilholdssted for en stor del af junglens forskellige dyr. Fra tårnet er der god mulighed for både at opleve elefanter og andre vilde dyr. Herfra besøger I det berømte vandfald, som man så i filmen “The Beach” med Leonardo di Caprio i hovedrollen. Mængden af vand i vandfaldet afhænger meget af tidspunktet på året, men efter et regnskyl kan det brusende vandfald opnå stor styrke. Der vil også være mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den kølige lagune.
Tilbage på lodgen er der tid til at slappe af ved poolen eller nyde en spa-behandling om eftermiddagen, inden I kører til flagermus-grotten, hvor I vil opleve millioner af flagermus lette fra hulens dyb i søgen efter insekter. Sværmen af flagermus bliver ved med at komme ud af grotten i mere end en halv time og er virkelig et fantastisk syn.

Dag 9: Khao Yai via Bangkok til Hua Hin

 Khao Yai via Bangkok til Hua Hin

I spiser morgenmad i Khao Yai, hvorefter kursen atter sættes mod Bangkok. Undervejs gøres der stop i Saraburi for at besøge byens berømte tempel, der menes at huse et af Buddhas fodspor, hvilket også har været med til at gøre templet til den vigtigste pilgrimsfærd i det centrale Thailand.
Tilbage i Bangkok fortsætter turen videre sydpå til byen Hua Hin – hvor de næste 5 nætter tilbringes på det lækre Veranda Resort Hua Hin.

Dag 10 - 13: Badeferie i Hua Hin

 Badeferie i Hua Hin

Dagene i Hua Hin er på egen hånd.

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Cha Am er en udpræget thailandsk ferieby, der særligt i weekenderne er populær hos Bangkoks indbyggere. Det meste af tiden byder Cha Am dog på stille og rolige feriedage langs Siambugtens dejlige sandstrande. Her kører tempoet i laveste gear. Omgivelserne indbyder til afslapning, men der er også mulighed for blandt andet rideture langs vandet eller vandsport for dem, der ønsker det. Væk fra stranden byder bymidten på butikker og et udvalg af små restauranter med alt fra lokale retter til internationale favoritter. Et endnu større udbud af restauranter findes i den nærliggende badeby Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie.
Resortet har 118 værelser fordelt på 9 forskellige værelseskategorier, hvoraf I skal bo i de lækre Veranda@Sea værelser med balkon og havudsigt. Hotellet byder desuden på to restauranter. På Dining Room fremtrylles både thai- og internationale retter, mens velsmagende fiskeretter dominerer menukortet på restauranten I Sea – men I vil udover dette blive forkælet med en privat romantisk middag for to direkte på stranden.
Der findes et væld af faciliteter på hotellet såsom en stor swimmingpool, fitnesscenter, beach volleyball, kite-surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange andre aktiviteter. Lyder alt dette for aktivt, byder spaen på fristende holistiske behandlinger i skønne og afslappende omgivelser.
Et ophold på Veranda Resort Hua Hin er virkelig en forkælelse af sanserne og det perfekte sted at slappe af ovenpå en spændende rundrejse.

Dag 14: Afrejse fra Thailand

I har hele dagen til at nyde de sidste solstråler, inden I sidst på eftermiddagen bliver hentet og kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra der er afgang lidt over midnat.

Dag 15: Ankomst til København

I flyver direkte med Thai Airways tilbage til København, hvor I ankommer tidlig morgen.

Prisinformation

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin - 15 dage fra 20.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Bangkok t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Siam Heritage Hotel i Bangkok inkl. morgenmad
 • Sightseeing fra Bangkok til Kanchanaburi dag 4
 • 2 nætter i luksustelt på Hin Tok River Camp i Kanchanaburi inkl. morgen- og aftensmad
 • Udflugt til River Kwai dag 5
 • Sightseeing i Ayutthaya dag 6
 • 1 nat på Iudia by the River i Ayutthaya inkl. morgen- og aftensmad
 • Sightseeing i Lopburi dag 8
 • Besøg på vingård i Khao Yai inkl. vinsmagning dag 8
 • 2 nætter på Kirimaya Khao Yai i Khao Yai inkl. morgenmad
 • Aktiviteter i Khao Yai ifølge program dag 9
 • Sightseeing i Saraburi dag 10
 • Privat transport fra Bangkok til Hua Hin t/r
 • 5 nætter på Veranda Resort Hua Hin inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
1 maj 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Vancouver Island og Sunshine Coast

Vancouver Island og Sunshine Coast

Oplev det bedste af Vancouver Island og den smukke Sunshine Coast, der begge byder på naturoplevelser i verdensklasse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

19 dage fra 24.995 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Romantik og forkælelse på Bali

Romantik og forkælelse på Bali

Lad jer forkæle af ægte balinesk gæstfrihed i Ubud og Sanur. I bor på det lækre Komaneka Tanggayuda og det skønne Pavilions Bali, og begge steder er opholdet krydret med middage, spa-behandlinger samt oplevelser. Nyd de smukke og fredfyldte omgivelser og ikke mindst hinanden på denne dejlige forkælelsesrejse til Gudernes ø, Bali.

LÆS MERE
Rejsetype: Forkælelse, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Strandferie

12 dage fra 16.995 kr.

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Polar

21 dage fra 105.600 kr.

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Storbyferie i Singapore - Asiens New York

Med sine eksotiske oplevelser, fantastiske shopping, rige kulturliv og gastronomi i verdensklasse er Singapore perfekt til en storbyferie. Læg dertil det tropiske klima året rundt samt muligheden for at kombinere storbylivet med afslapning langs hvide tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Mad og Vin, Storby

8 dage fra 9.995 kr.