Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

Fra Dubai til Kruger og Kap Det Gode Håb

Denne fantastiske rejse bringer dig på en oplevelsesrig tur fra Dubai til Sydafrika. Du starter med to dage i Dubai, der byder på fantastisk arkitektur, storslåede ørkenlandskaber og shopping i verdensklasse. Fra Dubai fortsætter du til Sydafrika, hvor du kan se frem til tre intense dage med safarioplevelser på Mohlabetsi Safari Lodge ved Kruger National Park. Helt andre oplevelser venter i Cape Town og Vinlandet. Her kan du eksempelvis tage turen til toppen af Taffelbjerget, køre ad smukke veje til Kap Det Gode Håb eller besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela i mange år sad fængslet. Rejsen fuldendes med to hele dage i Stellenbosch, der er det perfekte udgangspunkt for vinsmagninger på lokale vingårde og besøg i Vinlandets historiske småbyer.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der er afrejse fra København direkte til Dubai, hvor I ankommer omkring midnat. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel.

Dagen er fri til at udforske denne eksotiske storby, der rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Dubai er fuld af kontraster. Her står overdådige moskeer og traditionelle vindtårne side om side med fremtidsagtige skyskrabere og millionvillaer på menneskeskabte øer. Gigantiske shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og i de eksotiske basarer faldbydes guld og krydderier side om side med alverdens andre fornødenheder. På byens gourmetrestauranter serveres specialiteter fra hele verden, alt imens den søde duft af vandpiber siver ud af små, lokale caféer, hvor mænd iført de traditionelle hvide dragter ordner verdenssituationen over kopper med sød te. Muligheder er der masser af i Dubai. Nyd udsigten over byen fra verdens højeste bygning, Burj Khalifa, drik te på det ultraluksuriøse Burj al Arab og besøg den smukke Jumeirah-moské. Rejser du med børn, vil byens mange forlystelsesparker helt sikkert være et hit. Eller udforsk det traditionelle område Bastakia samt Dubai Creek, der bedst opleves om bord på en traditionel dhow. Helt andre oplevelser venter udenfor bygrænsen, hvor ørkenklitterne strækker sig mod horisonten. Tidligere fragtede kamelkaravaner værdifulde skatte gennem labyrinten af sand, men i dag er en god, solid firehjulstrækker den mest populære måde at udforske ørkenen på. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig, og det er naturligvis muligt at forlænge opholdet, hvis du ønsker mere tid i Dubai.

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Dubai, inden i hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der I flyver direkte til Johannesburg i Sydafrika.

I Johannesburg skifter I fly og fortsætter til den lille by Hoedspruit, hvor I bliver hentet og kørt til den dejlige Mohlabetsi Safari Lodge, hvor jeres værtspar Tony og Alma inviterer jer til at opleve stedets magi og Afrikas vilde dyr helt tæt på. Fra det øjeblik I træder ind på Mohlabetsi, er I i en anden verden. Farten sættes ned og med et tilpasser I jer naturens og dyrenes rytme.
Allerede første eftermiddag tager I på game drive i søgen efter Afrikas vilde dyr, inden I først på aftenen vender tilbage til lodgen, hvor middagen venter under den åbne afrikanske stjernehimmel.

Opholdet på Mohlabetsi inkluderer alle måltider og 2 game drives pr. dag. Dagene står i vildtlivets tegn. I står op omkring solopgang og bevæger jer sammen med jeres erfarne ranger ud i åbent køretøj for at spotte de vilde dyr. Balule er bl.a. hjemsted for de berømte “Big Five”; elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet, men også et væld af andre dyre- og fuglearter kalder reservatet for deres hjem.
I kommer tilbage til lodgen i tide til morgenmad, hvorefter der er tid til afslapning ved poolen eller til blot at nyde lydene og duften af den afrikanske bush, inden frokosten serveres.
Sidst på eftermiddagen er det atter blevet tid til at drage ud for at opleve dyrene, som nu er blevet mere aktive igen oven på den varme middagshede.
Middagen venter tilbage på lodgen, hvor der også vil være tid til at nyde den helt fantastiske stjernehimmel til lydene af den afrikanske nat.

Alt afhængig af jeres flyafgang vil der muligvis være tid til sidste game drive inden morgenmaden. Herefter bliver I kørt til lufthavnen i Hoedspruit, hvorfra der flyves direkte til Cape Town. Her får I udleveret jeres lejebil og kører nu gennem de smukke landskaber til vinlandet. Dagens mål er den historiske by Stellenbosch i vinlandets hjerte. Stellenbosch, der blev grundlagt i 1679, er den næstældste by i Sydafrika og regnes for en af de bedst bevarede byer fra sin tid. De gamle, stråtækte huse opført i kap-hollandsk stil og majestætiske egetræer dominerer den idylliske by. I Stellenbosch skal I bo de næste 3 nætter på det stemningsfulde og hyggelige Summerwood Guest House.

Vinlandet er et landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og frugtplantager. Det var her, at de hvide nybyggere først bosatte sig. Her ligger de smukkeste vingårde, der producerer nogle af verdens bedste vine.
I kan følge de såkaldte vinruter og besøge vingårdene. Her er vinsmagning et “must”. Ud over de velkendte druer Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinot Noir, Merlot og Cinsaut kan I smage den specielle sydafrikanske Pinotage, en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsaut.
Franschoek er en lille by i dalen af samme navn. Den blev grundlagt af huguenotter i 1688. Navnet betyder da også “fransk hjørne”. Her findes flere prisbelønnede restauranter, og der er spændende vingårde i området som bl.a. Boschendale og Plaisir de Merle.

Efter en dejlig morgenmad sættes kursen mod smukke Cape Town, hvor de sidste 3 nætter tilbringes på det hyggelige lille guest house, Acorn House.
Cape Town er Sydafrikas ældste by med ca. fire millioner indbyggere. Den kaldes med rette en af verdens smukkeste byer. Den ligger lige ud til det mægtige Atlanterhav, og i baggrunden rejser det velkendte Taffelbjerg sig 1.086 m over havets overflade. I kan køre til foden af bjerget, hvorfra svævebanen hejser jer op til toppen. Herfra er en storslået udsigt over byen og Kaphalvøen. Nyd evt. middagen på den berømte Victoria & Alfred Waterfront, hvor I finder et stort og varieret udvalg af dejlige restauranter.

Dagene er på egen hånd i Cape Town – og med bilen til rådighed er der rig mulighed for både at udforske byen og det omkringliggende område. Tag turen ned langs Kaphalvøen til Kap Det Gode Håb – en skøn køretur, der byder på både pingviner og hyggelige små kystbyer kombineret med storslået natur. I hvalsæsonen kan det anbefales at køre til byen Hermanus, hvor I kan opleve de sydlige rethvaler komme helt tæt på kysten. Mulighederne er mange – og én ting er sikkert – dagene i Cape Town vil ikke blive kedelige.

Hen på eftermiddagen kører I til lufthavnen, hvor bilen afleveres. Herefter tjekkes der ind, og jeres hjemrejse kan begynde.

I ankommer til København efter en oplevelsesrig rejse til Dubai og Sydafrika.

“Eksperterne”
En vigtig del af en succesrig safari er guiden – en ranger. Hans viden, entusiasme og forståelse for naturen er uvurderlig – og smittende. Han ved, hvor dyrene befinder sig, eller finder dem hurtigt ved hjælp af spor, lyde og efterladenskaber. Rangeren ved praktisk talt alt om plante- og dyrelivet i reservatet. Ofte har rangeren en tracker med. Det er for det meste lokale, der har levet i og med naturen i årevis. Trackeren er ekspert i at “læse naturen” og kan spotte selv de mest kamuflerede og skjulte dyr og fugle.

Game-drive
Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er “game-drive”. Disse køres for det meste tidlig morgen og sidst på eftermiddagen, men flere og flere steder tilbyder også aften “game-drive” (“night drive”), hvor rangeren bruger projektører til at spotte dyrene. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natteaktive dyr.

Game-walk
“Game walk” – eller “bush-walk” – ledes af erfarne rangere og er en udfordrende oplevelse for alle sanser. At gå midt ude i bushen i dyrenes verden er en oplevelse du aldrig glemmer. “Game-walk” foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København via Dubai til Johannesburg og retur fra Cape Town
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra lufthavn til hotel i Dubai t/r
 • 2 nætter på førsteklasses hotel i Dubai
 • Indenrigsflyvning fra Johannesburg til Hoedspruit
 • Transport fra Hoedspruit Lufthavn til Mohlabetsi Safari Lodge t/r
 • 3 nætter på Mohlabetsi Safari Lodge
 • Alle måltider på Mohlabetsi Safari Lodge
 • 2 game drives pr. dag på Mohlabetsi Safari Lodge
 • Indenrigsflyvning fra Hoedspruit til Cape Town
 • 6 dages billeje, VW Polo el. lign. inkl. fri km. og alle forsikringer
 • 3 nætter på Summerwood Guest House i Stellenbosch inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Acorn House i Cape Town inkl. morgenmad
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum, hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
11 jan 2018 - 30 apr 2018
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2018 - 31 aug 2018
ved 2 voksne
fra 18.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Sydafrika

Vi kender de skønneste steder i Sydafrika og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel