Forkælelsesrejse til Bali

Forkælelsesrejse til Bali

Lad jer forkæle af og på gudernes ø Bali. Nyd de smukke landskaber og grønne risterrasser omkring kunsterbyen Ubud. Bo på det luksuriøse Damai Lovina, og slut af med 5 nætters forkælelse på Pavilions Bali i dejlige Sanur. Malerisk natur, udsøgt gastronomi og afslappende spa-behandlinger i en skøn forening med den farverige balinesiske kultur venter jer på denne forkælelsesrejse til Bali.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver med Singapore Airlines direkte til Singapore, hvor der skiftes fly og fortsættes til Bali.

Ved ankomsten til Bali bliver I hentet i lufthavnen og kørt til kunstnerbyen Ubud, hvor de næste 3 nætter tilbringes på det dejlige Alila Ubud.

I kort afstand fra kunstnerbyen Ubud ligger det unikke luksushotel Alila Ubud. Hotellet ligger på en højderyg med udsigt ned til Ayung-floden og indgår som en naturlig brik i det maleriske landskab mellem rismarker og udslukte vulkaner. Stilen er moderne minimalistisk blandet med lokale træsorter. I superior-værelset har I egen balkon, hvorfra I kan nyde udsigten ned mod floden og den frodige dal. Den prisbelønnede swimmingpool ligger dramatisk på det yderste af klippen, og vandet, der skvulper over kanten, synes nærmest at ende i floden. Personalet er som landets befolkning: smilende, gæstfrie og giver jer en service i absolut særklasse. Her tilbagetrukket fra den hektiske hverdag hersker en stilhed, som kun bliver brudt af vindens raslen i trækronerne og cikadernes sang.
Jeres ophold på Alila Ubud inkluderer desuden en guidet vandretur i området med frokost, balinesisk massage samt en behandling reflexologi med dertilhørende speciallavet 3 retters spa cuisine-frokost og lektion i Tai Chi eller yoga.

I dag går turen videre nordpå til det lækre danskejede Damai Lovina, hvor de næste 3 nætter tilbringes i de skønne luksuriøse omgivelser.

Damai Lovina Villas er et førsteklasses danskejet hotel med 14 bungalows med aircondition. Damai Lovina er en lille perle, der ligger uforstyrret i bjergene fire km fra Lovina Strand. Smukt indrettede bungalows, dejlig plungepool og et fantastisk køkken, der både serverer gourmetmiddage og lette anretninger. Smuk lille oase med en dejlig uformel atmosfære og meget personlig betjening. Under opholdet er der inkluderet daglig morgenmad, to gange massage for to, en sunset-cruise med cocktail for to personer, en middag, butler-service samt frugtkurv i værelset.

I dag går turen atter sydpå til den dejlige Sanur-strand, hvor de sidste 5 nætter tilbringes på det skønne Pavilions Bali.
På turen fra Damai Lovina kommer I på en tur til Holy Lakes, hvor I også nyder den medbragte frokost.

I hjertet af det rolige og charmerende Sanur ligger førsteklasses-retreatet Pavilions Bali med kun 23 villaer – 20 min. fra lufthavnen og 2 min. fra en af Balis bedste strande. Pavilions Bali ligger tilbagetrukket fra hovedgaden. Indkørslen minder nærmest om en skyggefuld allé af høje slanke bambus, hvor sollyset flimrer igennem. Jeres villa har ugenerthed som omdrejningspunkt: Jeres villa er omgivet af en lukket have, og I har jeres egen private solterrasse. De udendørs og indendørs arealer i den rummelige villa udgør 120 kvm, og villaen har tekøkken og minibar. Der er dvd- og cd-afspiller på værelset, og hotellet har et stort udvalg af cd’er og dvd’er til frit udlån. I spaen bliver I forkælet med afslappende og foryngende behandlinger, i restauranten med en lækker balinesisk middag.

Det er blevet tid til at tage afsked med Bali. I har hele dagen til at nyde de skønne omgivelser en sidste gang, inden I bliver kørt til lufthavnen i Denpasar, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til Danmark.

I ankommer til København tidlig morgen, uden tvivl med fornyet energi oven på en dejlig forkælelsesrejse til Bali.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Bali t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar Lufthavn til Alila Ubud
 • 3 nætter i superior værelse på Alila Ubud med morgenmad
 • Daglig afternoon tea med en sød balinesisk delikatesse på Alila Ubud
 • Guidet vandretur inkl. picnic frokost fra Alila Ubud
 • 1 x 60 minutters balinesisk massage på Alila Ubud
 • 1 x 60 minutters reflexologi, 1 x yoga el. tai chi time samt en speciallavet 3 retters spa cuisine frokost på Alila Ubud
 • Privat transport fra Alila Ubud til Damai Lovina
 • 3 nætter på i deluxe villa på Damai Lovina med morgenmad
 • Velkomstdrink og kølende serviet ved ankomst på Damai Lovina
 • 1 x middag på Damai Lovina
 • 2 x 60 min spa-behandling for 2 på Damai Lovina
 • Frisk frugt i villaen på Damai Lovina
 • Et sunset cruise med cocktail i Lovina Bugten fra Damai Lovina
 • Transport fra Damai til Pavilions Bali inkl. Holy Lakes tur med frokost
 • 5 nætter i one bedroom garden villa på Pavilions Bali med morgenmad serveret i villaen
 • Fodbad og let fodmassage ved ankomst på Pavilions Bali
 • 1 x 60 min Balinesisk massage på Pavilions Bali
 • 1 x 120 min Aromaterapi ritual på Pavilions Bali
 • 1 x “Islands of the Gods” middag på Pavilions Bali
 • Gratis shuttle service til strand i Sanur på Pavilions Bali
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Denpasar Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
7 jan 2018 - 30 jun 2018
ved 2 voksne
fra 17.495 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.395 kr.
Rejseperiode
1 jul 2018 - 30 sep 2018
ved 2 voksne
fra 19.795 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.895 kr.
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 18.795 kr.
Tillæg for pool villa på Pavilions Bali
1.395 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Indonesien

Vi kender de skønneste steder i Indonesien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om yoga og mindfulness på Bali

Trænger du til at lade op og tænke nye tanker, og drømmer du om at være i topform fra inderst til yderst? Så er yoga og mindfulness-kurset det helt rette for dig. Kom til foredrag og hør mere om mindfulness og yoga samt en spændende rejse til Bali, der kombinerer syv dages yoga og mindfulness-kursus med luksus og eksotiske oplevelser under tropiske himmelstrøg.

Læs mere her

Rejseforedrag om Java og Bali

Tag med på en fantastisk rejse til Java og Bali, der byder på rygende vulkaner, fantastiske templer og spændende kulturer. Du hører naturligvis også om Balis strande og får masser af  information om de to øer.

Læs mere her

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel