70 12 03 03
Åben:

Forkælelse på Veranda Resorts

Få forkælelse på Veranda Resorts. Slip langt væk fra hverdagen og lad jer forkæle på de lækre Veranda Resorts i Chiang Mai og Cha Am. En skøn kombination af landlig idyl med grønne rismarker, smukke bjerglandskaber samt rig kultur og afslapning i lækre, tropiske omgivelser lige ned til den dejlige sandstrand ved Hua Hin.
På begge resorts står afslapning, romantik og forkælelse på programmet med private middage og massage inkluderet i opholdet.

På rejsens første del bor I på Veranda Chiang Mai – The High Resort, som har bare 80 værelser. Hotellet har desuden to restauranter. The Higher Room byder på internationale retter med en fantastisk udsigt over det smukke bjerglandskab, mens Restaurant Rabiang-Cha er berømt for sine fortryllende thai retter, der serveres i charmerende, traditionelle træhuse – og jeres ophold inkluderer naturligvis en privat middag i et af disse.

På rejsens anden del indlogeres I på Veranda Resort and Spa Cha-am. Hotellet ligger perfekt i rolige, tropiske omgivelser ned til en dejlig hvid sandstrand mellem Cha-am og Hua Hin. Ligesom søsterhotellet i Chiang Mai er Veranda Cha-am en smagfuld oase i moderne asiatisk stil.

Rejsen kan naturligvis skræddersyes efter dine unikke ønsker.

Skriv til os og få et tilbud
14 dage fra 16.595 kr. 

Turens højdepunkter

 • Bo på førsteklasses resorts
 • Romantiske middage i privat rum og på stranden
 • Bliv forkælet med massagebehandlinger
 • Bo i Pool Pavilion på Veranda Chiang Mai – The High Resort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

I flyver direkte med Thai Airways fra København til Thailands hovedstad Bangkok.

Dag 2: Ankomst til Chiang Mai

 Ankomst til Chiang Mai

I ankommer til Bangkok tidlig morgen, hvor der skiftes fly, og I fortsætter nu nordpå til Chiang Mai.
Ved ankomsten til lufthavnen står en privat chauffør klar til at køre jer til Veranda Chiang Mai – The High Resort. Hotellet er beliggende 20 km uden for Chiang Mai i fantastiske omgivelser. Her bliver I budt hjertelig velkommen i den udendørs reception, og straks fra ankomsten er et ophold her en stor oplevelse.

Dag 3 - 5: Forkælelse på Veranda Chiang Mai - The High Resort

 Forkælelse på Veranda Chiang Mai - The High Resort

Veranda Chiang Mai – The High Resort har bare 80 værelser, hvor I kan vælge at bestille værelse med eller uden plunge pool eller jacuzzi. Hotellet har desuden to restauranter. The Higher Room byder på internationale retter med en fantastisk udsigt over det smukke bjerglandskab, mens Restaurant Rabiang-Cha er berømt for sine fortryllende thai retter, der serveres i charmerende, traditionelle træhuse – og jeres ophold inkluderer naturligvis en privat middag i et af disse.
I den højt beliggende swimmingpool, kan I nyde en kølig dukkert og den uforglemmelige udsigt til bjergene omkring jer
I spaen byder det søde personale på en vifte af eksotiske behandlinger, og I kommer naturligvis også til at nyde en dejlig massage for 2 under jeres ophold.
Skulle tiden falde jer lang kan der tilkøbes daglige kulturaktiviteter med eksempelvis temaerne: thaimad, kurveflet, frugt udskæring og blomsterdekoration. Har I lyst til at være mere aktive, har hotellet et udmærket fitnesscenter, og der ligger flere smukt anlagte golfbaner i området. Chiang Mai centrum venter bare 30 minutters kørsel fra hotellet, og der afgår flere gratis daglige shuttle-busser ind til byen og ikke mindst det berømte natmarked.

Dag 6: Sydpå til Hua Hin

Efter morgenmaden bliver I hentet på resortet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Bangkok. Her bliver I mødt i lufthavnen og turen går nu sydpå i privat bil til området ved Hua Hin og Cha Am.Forkælelse på Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha-am
Her indlogeres I på Veranda Resort and Spa Cha-am. Hotellet ligger perfekt i rolige, tropiske omgivelser ned til en dejlig hvid sandstrand mellem Cha-am og Hua Hin. Ligesom søsterhotellet i Chiang Mai er Veranda Cha-am en smagfuld oase i moderne asiatisk stil.

Dag 7 - 12: Forkælelse på Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am

 Forkælelse på Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. Cha Am er en udpræget thailandsk ferieby, der særligt i weekenderne er populær hos Bangkoks indbyggere. Det meste af tiden byder Cha Am dog på stille og rolige feriedage langs Siambugtens dejlige sandstrande. Her kører tempoet i laveste gear. Omgivelserne indbyder til afslapning, men der er også mulighed for blandt andet rideture langs vandet eller vandsport for dem, der ønsker det. Væk fra stranden byder bymidten på butikker og et udvalg af små restauranter med alt fra lokale retter til internationale favoritter. Et endnu større udbud af restauranter findes i den nærliggende badeby Hua Hin, der er det foretrukne feriested for den thailandske kongefamilie.
Resortet har 118 værelser fordelt på 9 forskellige værelseskategorier, hvoraf I skal bo i de lækre Veranda@Sea værelser med balkon og havudsigt. Hotellet byder desuden på to restauranter. På Dining Room fremtrylles både thai- og internationale retter, mens velsmagende fiskeretter dominerer menukortet på restauranten I Sea – men I vil udover dette blive forkælet med en privat romantisk middag for to direkte på stranden.
Der findes et væld af faciliteter på hotellet såsom en stor swimmingpool, fitnesscenter, beach volleyball, kite-surfing, kajaksejlads, jetski, mountain biking og mange andre aktiviteter. Lyder alt dette for aktivt, byder spaen på fristende holistiske behandlinger i skønne og afslappende omgivelser, og I skal naturligvis ikke snydes for en dejlig afslappende massage for to under opholdet

Dag 13: Afrejse fra Thailand

Hen på eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Bangkok, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 14: Ankomst til København

I ankommer til København tidlig morgen oven på en dejlig forkælelsesrejse til Thailand.

Prisinformation

Forkælelse på Veranda Resorts - 14 dage fra 16.595 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Chiang Mai og retur fra Bangkok
 • Indenrigsflyvning fra Chiang Mai til Bangkok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Chiang Mai Lufthavn til Veranda Chiang Mai, The High Resort, tur/retur
 • 4 nætter i Jacuzzi Pavilion eller Plunge Pool Pavilion værelse med morgenmad
 • Gratis shuttle service til Chiang Mai og Natmarkedet i Chiang Mai
 • 1 x middag for 2 personer i privat rum på Rabiang Cha Restaurant inkl. 1 flaske vin
 • 1 x 90 min Veranda Signature Massage for 2 personer i privat rum på Veranda Spa
 • Privat transport fra Bangkok Lufthavn til Veranda Resort & Spa Hua Hin/Cha Am tur/retur
 • 7 nætter i Veranda@Sea værelse med morgenmad
 • Gratis Lifestyle Experiences baseret på resortets YOGA-tidsplan
 • 1 x privat BBQ seafood middag på stranden for 2 personer inkl. 1 flaske vin
 • 1 x 90 min Veranda Signature Massage for 2 personer i privat rum på Veranda Spa
 • Velkomstdrink på begge resorts
 • Gratis WiFi på begge resorts
 • 10% rabat på alle restauranter på begge resorts
 • 10% rabat på vasketøj på begge resorts
 • 10% rabat på spa-behandlinger fra a la carte menuen på begge resorts.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
17 apr 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 16.595 kr.
Tillæg for Veranda Jacuzzi værelse i Hua Hin
950 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for Veranda Jacuzzi værelse i Hua Hin
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Familieferie på Heritage Awali

Familieferie på Heritage Awali

Hele familien er sikret en sjov og afslappende ferie på luksus resortet The Heritage Awali Golf & Spa Resort på Mauritius. Her bliver både børn og voksne forkælet dagen lang.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Håndplukkede hoteller, Strandferie

10 dage fra 13.895 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE
Rejsetype: Børnevenlig ferie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 29.950 kr.

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Big Five Rovos Rail og Cape Town

Start rejsen med eksklusive safarioplevelser i Greater Kruger National Park blandt ’The Big Five’ efterfulgt af en romantisk femstjernet togrejse igennem Sydafrika med Rovos Rail. Afslut ferien i den mangfoldige by Cape Town – en af verdens smukkeste byer.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Safari, Storby, Togrejser

14 dage fra 43.995 kr.

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Sumatras jungle til forkælelse på Bali

Fra Orangutanger i Sumatras jungle til det dejlige Boutique Hotel Pavilions Bali. Dette er en der byder på den perfekte kombination af eventyr, dyreliv, kultur og naturligvis forkælelse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie

15 dage fra 21.995 kr.

Øhop i Indonesien - Sulawesi til Bali og Lombok

Øhop i Indonesien - Sulawesi til Bali og Lombok

Kombiner storbyliv i Singapore med ægte eventyr i Sulawesis sjældent besøgte højland, der byder på eksotiske landsbyer, mystiske ritualer og storslået natur. Rejsestøvet kan I vaske af i jeres egen poolvilla i Ubud på Bali, inden rejsen slutter med luksuriøs badeferie på Lombok.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

15 dage fra 25.995 kr.

Bestil tilbud