70 12 03 03
Åben:

Forkælelse på Casa de La Flora

Lad jer forkæle med 10 nætter på det luksuriøse designhotel Casa de la Flora, der ligger lige ned til en af de smukkeste palmestrande i Khao Lak blot en times kørsel fra lufthavnen på Phuket. Her kan I slappe af og nyde godt af den thailandske gæstfrihed og høje og hjertelige service og også den massage, der er inkluderet i opholdet. Rejsen afsluttes med 2 nætter i den spændende storby Singapore, hvor I har gratis adgang til et væld af seværdigheder og samtidig frit kan benytte hop on hop off bussen til at komme rundt i byen.

Bemærk: Rejsen skal bestilles senest 31. januar 2017!

Mere luksus for pengene 15 dage fra 13.295 kr. 

Turens højdepunkter

 • Bo på designerhotel lige ned til stranden
 • Massage inkluderet
 • Gratis adgang til et væld af seværdigheder i Singapore

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I flyver direkte med Singapore Airlines til Singapore

Dag 2: Ankomst til Khao Lak

I Singapore skiftes der fly, og I fortsætter nu til Phuket i Thailand. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hjem i Khao Lak for de næste 10 nætter- det lækre designhotel Casa de la Flora, der ligger blot en times kørsel fra lufthavnen.

Dag 3 - 11: Forkælelse på Casa de La Flora

 Forkælelse på Casa de La Flora

Dagene i Khao Lak er til fri disposition.
Designerhotellet Casa de La Flora ligger direkte på en af de flotteste palmestrande i Khao Lak. Dette moderne luksushotel består af 36 poolvillaer omgivet af tropisk natur og med en smuk udsigt over Andermanhavet. Arkitekturen er ultramoderne, og blandt de mange faciliteter kan nævnes Wi-Fi, fladskærms-tv, espressomaskine, daglig morgenavis samt mulighed for at vælge jeres helt egen hovedpude, så I er sikret en god søvn. Fællesfaciliteterne er lige så imponerende og tæller blandt andet swimmingpool med pool bar, restaurant ved stranden, spa, fitness og bibliotek. Men kernen i oplevelsen er den høje og hjertelige service, der gør, at man altid føler sig hjemme og godt tilpas på Casa de La Flora.
Fra hotellet findes en lang række udflugter i og omkring Khao Lak, der byder på både tropiske regnskove, nationalparker, brusende vandfald og uimodståelige sandstrande. Hvis du i stedet ønsker ren afslapning, ligger Casa de La Flora helt ned til den smukke, uberørte strand Bang Niang, hvor du kan nyde det hvide pulversand, svajende palmetræer og turkisblåt hav, alt imens du bager under den tropiske sol. Så uanset om du er på udkig efter en romantisk miniferie, afslapning i tropiske omgivelser eller en luksusferie fyldt med oplevelser, er Case de La Flora det perfekte valg

Dag 12: Fra Khao Lak til Singapore

Når tid er bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen på Phuket, hvorfra I flyver til Singapore.
I lufthavnen i Singapore får I udleveret jeres stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet. De 2 næste nætter bor I på et godt turistklassehotel i hjertet af Singapore, hvorfra der er nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.
Er det shopping, der er i fokus ligger Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men I kan naturligvis også benytte jer af “hop on hop off bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Dag 13: Oplevelser i Singapore

 Oplevelser i Singapore

Dagen er til fri disposition i denne spændende storby. Jeres ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. I har bl.a. billetter til Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have og skulle I have lyst til at opleve byen fra oven kan I også tage med Singapore Flyer, der giver jer en fantastisk udsigt over hele Singapore.
I kan også vælge at udforske China Town eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.
Om aftenen kan I besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden I nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder.
En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor I kan læne jer tilbage og nyde Singapore by night, hvor byen lyser op fra alle sider.
Singapore er den ultimative storby i Asien. Masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst gastronomiske oplevelser af ekstrem høj standard hvad enten det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter.
Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste attraktion. I får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver jer rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at shoppe løs i byen.

Dag 14: Afrejse fra Singapore

I har hele dagen til at få de sidste oplevelser med i Singapore, inden I hen på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves direkte tilbage til København.

Dag 15: Ankomst til Danmark

I ankommer til København tidlig morgen.

SÆRLIGT OM REJSEN

Rejsen skal bestilles senest d. 31. januar 2017 og kan foretages i perioden 1. februar – 31. oktober 2017

BEMÆRK: Da der er begrænset antal pladser tages der forbehold for evt. udsolgte flyafgange.

Prisinformation

Forkælelse på Casa de La Flora - 15 dage fra 13.295 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Phuket t/r
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Phuket lufthavn til Casa de la Flora t/r
 • 10 nætter i Studio Pool Villa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Gratis minibar (sodavand, mineralvand, øl og juice
 • Gratis WiFi
 • Fri afbenyttelse af mountain bikes
 • Fri afbenyttelse af bibliotek og fitness center
 • 1 x aromaterapimassage for 2 personer på Casa de la Flora
 • Transport fra Singapore Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Rejseperiode
1 feb 2017 - 15 apr 2017
ved 2 voksne
fra 16.895 kr.
Tillæg for Beachfront pool villa
4.700 kr.

Rejseperiode
16 apr 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 13.295 kr.
Tillæg for Beachfront pool villa
3.300 kr.

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Mindfulness på Bali

Mindfulness på Bali

Nyd en uges mindfulnesskursus i Balis skønne omgivelser. Opholdet byder på yoga, tai chi og mindfulnesssessioner samt forkælelse. Kom hjem med fornyet ro, fokus og overskud.

LÆS MERE

9 dage fra 21.847 kr.

Bestil tilbud