70 12 03 03
Åben:

Forkælelse på Bali og Lombok

Oplev to af Indonesiens smukkeste øer på denne rejse til Bali og Lombok. Først venter tre nætter i Balis hyggelige kulturby Ubud, der bugner af små gallerier, hyggelige restauranter og aktive templer. Tempoet er vidunderligt afslappet, og lige uden for byen arbejder de lokale bønder i rismarkerne, der vælter ned af bjergsiderne som et frodigt grønt tæppe. Brug dagene på at slappe af i jeres private poolvilla på Ubud Village Resort & Spa eller udforsk Ubud og omegn på cykel. Opholdet inkluderer desuden 1 middag samt massage for 2 personer. Fra Bali går turen mod Lombok, hvor I indlogeres seks nætter på det luksuriøse Jeeva Klui Resort, der ligger helt ned til en rolig og uturistet strand. De vidunderlige omgivelser indbyder til afslapning i vandkanten, men I kan også vælge mellem spændende dagture, der viser forskellige sider af Lomboks smukke natur og rige kultur.

Kom til gratis rejseforedrag om Bali og Java – læs mere her.

12 dage fra 17.995 kr. 

Turens højdepunkter

 • Luksuriøs privat poolvilla i Ubud på Bali
 • Slap af på uspoleret og uturistet strand på Lombok
 • Fantastisk natur og rig, lokal kultur
 • Middag og massage i Ubud og valgfri udflugt på Lombok

 

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra København

Fra København sættes kursen østpå mod Asien. I flyver med komfortable Singapore Airlines, så I kan se frem til en yderst behagelig flyvetur med god mad, et væld af underholdning og højt serviceniveau.

Dag 2: Ankomst til Bali

 Ankomst til Bali

Efter et flyskifte i Singapore fortsætter I det sidste stykke til Bali. Her står en privatchauffør klar i lufthavnen til at køre jer til Balis gamle kulturby, Ubud. Det er en flot køretur, der tager jer fra kysten dybt ind i højlandet, hvor frodige rismarker fylder bjergsiderne, og hverdagen går sin vante gang i de små landsbyer.
Vel fremme i Ubud indlogeres I på The Ubud Village Resort & Spa. Et lækkert 5-stjernet luksusresort med en fantastisk udsigt over risterrasser i udkanten af byen. Stilen er ægte balinesisk med charmerende stråtækte villaer spredt ud i en stor have med kokospalmer, lotusbassiner og sågar hotellets egne rismarker. Villaerne er store og smagsfuldt indrettet med højt til loftet og god brug af naturlige materialer, der kun forstærker den balinesiske atmosfære. Komforten er naturligvis i top, og villaerne byder på alle de faciliteter, man forventer at finde på hotel af denne sandard. Desuden har hver villa en private pool i en skøn lille have, der indbyder til afslapning i de tropiske omgivelser.
Opholdet på Ubud Village Resort inkluderer desuden 1 times afslappende massage i resortets spa samt en middag for 2 i Angkul Restauranten.

Dag 3 - 4: Balis kulturby Ubud

 Balis kulturby Ubud

Dagene er fri til at nyde de lækre omgivelser på hotellet eller kigge jer omkring i Ubud. Ubud ligger fantastisk smukt i et bakket landskab omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker, hvor landbefolkningen dyrker jorden med traditionelle metoder. Det er ikke ualmindeligt at se en bonde pløje jorden med sin okse i udkanten af byen eller måske en andehyrde følge sin vraltende flok af ænder fra rismark til rismark.
Ubud er Balis kulturelle hjerte, og I behøver ikke tilbringe lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Også i templerne er der rig aktivitet, og rundt om byen ligger utallige fantastiske helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Nogle af disse er endda hugget ind i klipperne. Læg dertil de eksotiske shoppingmuligheder, et vidunderligt roligt tempo samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig hovedkulds i denne hyggelige lille by.

Dag 5: Mod Lombok

 Mod Lombok

Nyd den sidste morgen i Ubud, inden I flyver til naboøen Lombok, hvor en chauffør står klar til at køre jer til Jeeva Klui Resort.  Turen tager en times tid og tager jer forbi dybgrønne rismarker og langs smukke kyststrækninger til Jeeva Klui, der ligger i rolige omgivelser ned til en flot sandstrand på Lomboks vestkyst.
Stilen på resortet er luksuriøs men afslappet og med en tydelig inspiration i den lokale arkitektur. Træ, sten og strå bruges i rigt mål i de komfortable værelser, der er indrettet på nederste etage af to-etagers bungalows spredt ud i en frodig have mellem palmer, mangotræer og blomstrende fangipani. Nyd udsigten til haven eller den delvise havudsigt fra jeres store terrasse eller glæd jer over værelsets mange faciliteter, der bl.a. tæller traditionel himmelseng med myggenet, udendørs regnbruser og fladskærms-tv.
Men sørg for at være klar til solnedgangen, når solen forsvinder som en stor, glødende ildkugle bag Balis vulkaner i det fjerne. Når mørket sænker sig over Lombok tændes lysene i den åbne restaurant ned til stranden, og duften af eksotiske krydderier begynder at brede sig i den lune tropenat.

Dag 6 - 10: Badeferie på Lombok

 Badeferie på Lombok

De kommende dage går med afslapning i de skønne omgivelser, og inden længe er I helt nede i gear. Læs en god bog på terrassen, tag en dukkert poolen, der ligger med udsigt til havet, eller nyd livet i en liggestol på stranden foran hotellet med en kølig drink i hånden. Vil I endnu længere ned i gear, tilbyder spa-afdelingen vanedannede behandlinger, mens I nyder udsigten over stranden.
Der hersker en vidunderlig ro over Jeeva Klui. Men skulle I få lyst til lidt mere liv eller et større udvalg af restauranter, ligger Lomboks populære Senggigi Beach kun ca. 5 km mod syd. Helt andre oplevelser venter væk fra kysten, hvor Lombok byder på mægtige vulkaner, små landsbyer og en rig lokal kultur. I løbet af opholdet kan I vælge en af følgende udflugter gratis:

Heldagstur til Gili øerne
I forlader hotellet fra morgenstunden og en kort køretur fører jer langs den maleriske sydvestlige kyst til Lembar, hvorfra I sejler over de krystalklare vande til mere fjerntliggende øer. Først stop er Gili Nanggu, hvor smukke hvide sandstrande, svajende palmer og et farverigt marineliv venter under havets overflade, hvilket gør øen til det perfekte udgangspunkt for snorkling. Fra Gili Nanggu fortsætter i til den nærliggende Gili Sudak, hvor frokosten nydes på stranden. Der er naturligvis tid til at nyde stranden og vandet, inden båden fortsætter til Gili Kedis, en lille bitte ø, der byder på endnu et tropisk paradis. Hvis man ønsker det er det rent faktisk muligt at svømme fra Sudak til Kedis.
Hen på eftermiddagen returnerer I til Lombok, hvor I undervejs tilbage til hotellet besøger Banyumulek, en lille landsby, der er kendt for sit keramikhåndværk og nu er blevet kendt overalt i den internationale kunstverden for sine smukt dekorerede potter. Der vil være tid til at udforske landsbyen inden I bliver kørt tilbage til hotellet.

Vandfald og traditionel kultur – heldagstur
Nyd en fantastisk dag med natur og kultur, når I lægger kysten bag jer og drager ind midt på øen. Første stop er en traditionel landsby, hvor I møder Sasak-folket, der har formået at bevarer deres traditionelle kultur og arkitektur. Helt andre oplevelser venter ved Suranadi, hvor I går en tur i de frodige skove på udkig efter vilde aber. Flere naturoplevelser venter ved Sedau, hvor skovene er afløst af smukke risterrasser. Flere smukke naturoplevelser venter ved de spektakulære Benang Kelambu-vandfald, der danner et 40 meter højt slør af vand ned over en jungleklædt klippeside. Frokosten nydes på vej mod vandfaldene, så I har energi til den ca. 30 minutter lange gåtur ind til vandfaldet. Efter gåturen triller I lige så stille tilbage mod resortet.

Lomboks eksotiske kulturer – halvdagstur
Oplev Lomboks etniske mangfoldighed på denne halvdagstur til en række af øens bedste markeder og religiøse monumenter. Første stop er Batu Bolong-templet, der bygget på toppen af en klippe langs kysten. I vandet nedenfor templet kan I være heldige at se havslanger eller hajer, der anses for at være templets beskyttere. Fortsæt til den kinesiske kirkegård, hvor de farverige grave er pyntet med figurer og andre dekorationer. Her vil guiden fortælle om øens kinesiske samfund samt de andre etniske grupper, der gennem tiderne har slået sig ned på Lombok. Deriblandt arabiske søfolk, hvis hundredvis af fiskerbåde I oplever på stranden ved Pura Segara. Alle øens folkeslag kan typisk opleves på Kebon Roek Markedet, hvor alt fra friskfangede fisk til guld og sølv tilbydes i de små boder. Fra markedet fortsætter I til West Nusa Tenggara Museum, der huser en række historiske effekter fra Lombok og naboøen Sumbawa. Sidste stop er hindu-templet på toppen af Mount Pengsong. Udsigten fra templet er fantastisk, og I kan se helt til Bali herfra. Kig også efter de lokale aber, inden I vender tilbage mod hotellet. På vejen serveres en sen frokost på en lokal restaurant ved Senggigi Beach.

Dag 11: Afrejse fra Lombok

Det er tid at tage afsked med Lombok. Så når tid er, bliver I hentet på resortet og kørt til lufthavnen. Herfra sættes kursen via Singapore mod Danmark.

Dag 12: Ankomst til København

Efter et flyskifte i Singapore fortsætter i mod Københavns Lufthavn, hvor I ankommer tidlig morgen.

Prisinformation

Forkælelse på Bali og Lombok - 12 dage fra 17.995 kr.

Inkluderet i prisen

 • Flyrejse fra København til Denpasar på  Bali og retur fra Lombok
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Denpasar lufthavn til Ubud Village Resort t/r
 • 3 nætter i garden pool villa på Ubud Village Resort inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink samt frugtkurv på værelset ved ankomst til Ubud Village Resort
 • Gratis shuttle hver time fra Ubud Village Resort til Ubud centrum
 • Daglig eftermiddagsthe/kaffe med hjemmelavede balinesiske kager på Ubud Village Resort
 • Tur til Petulu Landsby fra Ubud Village Resort
 • Yoga lektioner (tirsdag morgen og fredag eftermiddag)
 • Morgen soft trekking gennem Ubuds rismarker fra Ubud Village Resort
 • 1 x 1 times massage for 2 personer på Ubud Village Resort
 • 1 x middag i Angkul Restaurant for 2 personer på Ubud Village Resort
 • Flyrejse fra Denpasar til Lombok
 • Privat transport fra Lombok lufthavn til Jeeva Klui t/r
 • 6 nætter i Ananda Segarra Ocean Front Terrace Suite på Jeeva Klui inkl. morgenmad
 • Valgfri privat udflugt på Lombok
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Lokal afrejseskat fra Lombok Lufthavn, ca. IDR 150.000 pr. person

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

Lavsæson
16 jan 2017 - 30 jun 2017
16 sep 2017 - 31 okt 2017
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.

Højsæson
1 jul 2017 - 15 sep 2017
ved 2 voksne
fra 19.395 kr.
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
600 kr.

Senere afrejse
ved 2 voksne
Kontakt os for pris
Tillæg for Rice Field Pool Villa i Ubud
Kontakt os for pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Route 66 i bil - et ægte road trip

Route 66 i bil - et ægte road trip

Oplev nostalgien langs USAs mest legendariske vejstrækning. Rejsen fører dig i bil ad Route 66 gennem otte stater fra Chicago via Grand Canyon til Santa Monica. En rejse dybt ind i den amerikanske kultur.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kør-selv

17 dage fra 19.995 kr.

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Bangkok og badeferie på Koh Samui

Oplev Bangkoks pulserende gader og markeder og få et unikt indblik det lokale thailandske cuisine, inden i fortsætter sydpå til en afslappende badeferie på Koh Samui i elegante og luksuriøse omgivelser på det lækre Outrigger Samui Beach Resort.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Mad og Vin, Storby, Strandferie

13 dage fra 16.695 kr.

Vietnams bedste og barfodsluksus

Vietnams bedste og barfodsluksus

Fra Hanoi og Ha Long bugten til Ho Chi Minh City og Mekong deltaet afsluttende med ægte barfodsluksus på det luksuriøse L’Alyana Ninh Van Bay. Her bor I i egen villa og kan nyde både hinanden og den smukke hvide sandstrand, mens I fordøjer de sidste dages mange oplevelser i eksotiske og eksklusive omgivelser.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby, Strandferie

14 dage fra 21.695 kr.

Klassiske Vietnam

Klassiske Vietnam

Oplev Vietnams største seværdigheder såsom Ha Long-bugten, Ninh Binh, historiske Hoi An og kejserbyen Hué på denne rejse til Vietnam, der tager jer fra Hanoi i nord til Mekong-deltaet i syd.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

13 dage fra 18.695 kr.

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Boutique luksus - Kuala Lumpur og Tioman

Kombiner eksotisk storbyliv, templer og shopping med luksuriøs badeferie på tropeøen Tioman Island.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

13 dage fra 22.995 kr.

NYHED
Bestil tilbud