Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam

Vietnam for kendere. Glæd jer til forkælelse og oplevelser i det sydlige Vietnam for alle sanser. Vi har kombineret tre af vores Vietnam-favoritter til små to ugers oplevelser og forkælelse for alle sanser. I Ho Chi Minh City bor I på deluxe Hotel Renaissance Riverside med udsigt over Saigon-floden. Fra jeres egen, private husbåd oplever I Mekong-floddeltaets største flydende marked fra første parket (alternativt kan natten i Mekong tilbringes på det gamle kolonitidshotel Victoria Can Tho). Rejsen afsluttes med seks nætters forkælelse på luksusresortet Avani helt ned til stranden ved Qui Nhon. Gennemført luksus til menneskelige priser.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver fra København med et flyskift undervejs til Ho Chi Minh City.

Ankomst til Ho Chi Minh City og transport i privat bil med chauffør og guide til hotellet Renaissance Riverside, der ligger med udsigt over Saigon-floden. Resten af dagen er til fri disposition i Ho Chi Minh.

Formiddagsudflugt til Cu Chi. Her kan I opleve det enorme netværk af tunneller, som blev skabt af Viet Cong-guerillaen under krigen i Vietnam. Viet Cong gravede mere end 200 km tunneller. De er anlagt i tre etager og forbinder beskyttelsesrum og underjordiske landsbyer. Efter besøget i tunnellerne bliver I kørt tilbage til Ho Chi Minh City, hvor eftermiddagen er til fri disposition.

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden, og snart er Ho Chi Minh Citys storbyliv erstattet af Mekong-deltaets frodige marker, mylder af floder og små landsbyer. Mekong-deltaet kan opleves på flere måder. Men den bedste er helt klart ved at overnatte ombord på en af de nye og meget komfortable husbåde kaldet Song Xanh. Der er to størrelser både at vælge imellem. En med plads til to eller tre personer og en med plads til fire. Begge byder de på soldæk, et overdækket salonareal med kurvemøbler samt komfortable soveværelser komplet med nystrøgne lagner og bløde pudder. Ombord findes selvfølgelig også et badeværelse, og måltiderne serveres udendørs på dækket, mens landskaberne glider forbi i en lind strøm. I har desuden en mindre båd til rådighed samt cykler, hvilket gør det muligt at komme dybt ind i hjertet af deltaet. At overnatte i en husbåd er ikke kun en eksklusiv og meget intim måde at opleve Mekong floddeltaet på. At sidde på dækket og mærke båden vugge stille og roligt gennem landskaberne er en fantastisk måde at komme ind under huden på dette unikke hjørne af Vietnam. Besætningen tager sig af alt det praktiske, så I skal bare læne jer tilbage og nyde det.

I stiger ombord på husbåden ved Cai Be, og straks bliver fortøjningerne kastet. I løbet af dagen gøres flere stop, hvor I besøger familiedrevne værksteder, en lokal landsby, en frugtplantage og ser det eksotiske Cai Be flydende marked, hvor den travle handel foregår fra små både. Efter solnedgang over rismarkerne serveres en lækker middag på bådens dæk under nattens stjernetæppe.

I lægger storbyen bag jer fra morgenstunden og kører et par timer sydpå mod byen My Tho. Her stiger I ombord på en båd, der tager jer ad floderne ind i Mekong floddeltaets grønne verden af rismarker, smalle kanaler, fiskefarme, flydende markeder og små traditionelle landsbyer. Dette område er særdeles rigt på kokosnødder, og I oplever hvordan de lokale først indsamler kokosnødderne og siden bruger de ikke-spiselige dele til at lave kunsthåndværk. De spiselige dele bruges blandt andet til kokos-karameller, der produceres ved håndkraft på små familiedrevne værksteder. Der bliver også rig mulighed for at smage sæsonens frugter, inden turen fortsætter i hestevogn ad et lille hjulspor gennem de frodige landskaber. En sejltur fører jer dybere ind i deltaet til An Khanh. Her skifter I til en mindre båd, der gør det muligt at udforske de helt små kanaler, der flankeres af tæt, frodig vegetation. Frokosten nydes på en lokal restaurant, hvorefter turen går tilbage til My Tho. Her holder bilen klar til at køre jer til Can Tho, hvor I indlogeres på Victoria Can Tho. Hotellet kombinerer på fineste vis kolonitidsstemning med moderne komfort, og det hele fuldendes af den glimrende restaurant, der er blandt Mekong deltaets bedste.

Morgenmad serveres på båden, mens floddeltaet vågner til atter en dag. Herefter venter et af turens absolutte højdepunkter, når I begiver jer ud i det farverige og livlige flydende marked ved Cai Rang. Dette marked er et af regionens travleste og regnes af mange for at være blandt de bedste flydende markeder i Asien. Det er under alle omstændigheder en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de mange både og suge de eksotiske indtryk til sig.

Tilbage på landjorden holder en chauffør klar til at køre jer tilbage til Ho Chi Minh City, hvorfra I flyver til Qui Nhon. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de kommende seks nætter.

I dag er det tidligt ud af sengen og af sted med båd for at opleve det flydende marked i Cai Rang, der er Vietnams største. Det er en fantastisk oplevelse at se, hvordan varerne handles hen over rælingen på de hundredvis af både og pramme, der zigzagger rundt mellem hinanden. I er naturligvis velkomne til at deltage, hvis I har noget at bytte med.

Tilbage på landjorden holder en chauffør klar til at køre jer tilbage til Ho Chi Minh City, hvorfra du flyver til Qui Nhon. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de kommende seks nætter.

Dagene er fri til afslapning i vandkanten. I bor på Avani Qui Nhon; et charmerende mindre luksushotel med en fantastisk beliggenhed helt ned til stranden. Værelserne er lyse og meget indbydende med moderne design og fine faciliteter. Der er naturligvis gratis Wi-Fi, og det det hele fuldendes af den private balkon med havudsigt. Opholdet inkluderer daglig morgenmad, en gratis middag, 60 minutters fodmassage, 60 minutters body treatment, samt 10% rabat på spabehandlinger og i hotellets restauranter. Så der er lagt op til masser af forkælelse i de skønne omgivelser.

Trænger I til en pause fra strandlivet, kan hotellet arrangere fisketure, sejlture i kajak og snorkleture. I kan også besøge ruiner fra cham-folket storhedstid eller gå en runde på den lokale golfbane.

Resortet sørger for, at I bliver kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til Ho Chi Minh City. Her venter en lille byrundtur, hvor I blandt andet besøger katedralen Notre Dame, det smukke Saigon Post Office samt pagoderne Ngoc Hoang og Quan Am. I mærker også den hektiske stemning i China Town og får mulighed for at gøre de sidste indkøb på Binh Tay-markedet. Sidst på eftermiddagen starter hjemrejsen mod Danmark.

I ankommer til København efter en rejse fyldt med oplevelse og forkælelse i det sydlige Vietnam.

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Ho Chi Minh City t/r
 • Indenrigsflyvning fra Can Tho til Phu Quoc og fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Renaissance Riverside i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Udflugt til Cu Chi tunnellerne dag 3
 • 1 nat på en privat Song Xanh Sampan båd i Mekong floddeltaet inkl. helpension
  Eller
 • 1 nat på Victoria Can Tho Hotel i Mekong floddeltaet inkl. morgenmad og 1 x frokost
 • Aktiviteter og udflugter i Mekongdeltaet ifølge program dag 4 og 5
 • 6 nætter på Avani Qui Nhon inkl. morgenmad
 • 1 middag på Avani Qui Nhon (3 retters menu)
 • 60 minuters fodmassage på Avani Qui Nhon
 • 60 minutters kropsbehandling på Avani Qui Nhon
 • 10% rabat på alle andre spabehandlinger
 • 10% rabat på vaskeservice på Avani Qui Nhon
 • 10% rabat på frokost og middag Avani Qui Nhon
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 19.295 kr.
Ophold i Mekong Deltaet på
Victoria Can Tho Hotel
Rejseperiode
1 jan 2018 - 31 okt 2018
ved 2 voksne
fra 19.995 kr.
Ophold i Mekong Deltaet på
Song Xanh Båden
Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Asien

Vi kender de skønneste steder i Asien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel